Gość: Elpaso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:44 Płyta w porządku. Wreszcie design na europejskim poziomie. Tylko ta cena uff... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ypsylon Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:47 no tak...tania nie jest, prawie 5 kółek trzeba dać, ale chyba warto. Meganowoczesny design no i wysoka funkcjonalność. To kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:51 Nabyłem taką płytę. Kończę dom i mam taką industrialną kuchnie, więc wzornictwo tej inario bardzo mi przypasowało. Cena wysoka, ale za to mam mercedesa wsród płyt grzewczych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FNM Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:06 Zgadza się. Bardzo wysoka jakość wykonania, przemyślany, nieszablonowy design... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amaranth Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:09 Robi ciekawe wrażenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:10 Ocena bardzo dobra. Według mnie jest to jedna z najładniejszych płyt, funkcjonalna i elegancka. Jedyny problem to wysoka cena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:12 Bardzo dobrze się prezentuje, jest funkcjonalna, szczerze polecam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrandWife Elektryczność lepsza niż gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:15 Kupiliśmy taką płytę dosłownie dwa dni temu. Jestem zadowolona. Wczesniej gotowałam tylko na gazie i bardzo balam sie zmiany, ale jest na prawdę bardzo ok, no i ten design...ach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mantra Re: Elektryczność lepsza niż gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:22 Hello...płyta jest super!!! Dotychczas gotowałam na zwykłej ceramice,różmica jest duża...szczególnie fajna jest funkcja Booster dzięki której można znacznie przyspieszyć gotowania lub smażenie...no super po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Elektryczność lepsza niż gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:25 Płyta chodzi od miesiąca i sprawuje się bez zarzutu. Grzeje błyskawicznie, na boosterze 5l wody na zupę zagotowane jest po 2-3 minutach ;) Za dodatkowy plus liczę, że nawet jak się coś rozleje to kształt płyty sprawia że utrzymanie jej w czystości jest dziecinnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burgmannn Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:21 Płyta jak do tej pory niezawodna. Cena niestety nie jest niska, ale płacimy za jakość i design, który tu jest na naprawdę wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INXS Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:22 Prawda...cena powala, ale rzecz jest na prawdę cool.Takiego wzornictwa mocno na rynku brakuje. Brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:27 Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Płyta spełnia moje oczekiwania w 100% i prezentuje się rewelacyjnie w kuchni.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:28 ...ale cena mogłaby być ciut mniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokosz Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:30 Jakość i design musi kosztować...zawsze można iść po coś innego, tańszego ale chyba jednak gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burbon Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:35 Płytę mamy od miesiąca i jesteśmy z niej średnio zadowoleni. Bardzo szybko grzeje i pod tym względem jest na prawdę wzorowa. No i ma świetny design. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArtFan Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:38 Zauważyłem, że mało miejsca poświęcacie tu designowi. Tymczasem wzornictwo tej płyty jest na prawdę wyjątkowe. Wreszcie coś z duszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HoloyPoloy Re: Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:41 Fakt. W zalewie kanciastych i bezdusznych, choć zapewne bardzo funkcjonalnych płyt innych znanych marek ta jawi się niczym dzieło Degas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Re: Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:48 Dla mnie fajne wzornictwo to podstawa. Kuchnia musi wyglądać. Dzięki Inari tak właśnie jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marley Re: Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:55 Dla mnie liczy się łatwość użytkowania i estetyka wyglądu. Amice udało się chyba te cechy połączyć. Ciekawe, nieszablonowe wzornictwo jest tu na pierwszym miejscu. Dobre jest też nie oznaczanie pól grzejnych. Teraz można postawić garnek w dowolnym miejscu i sensor go wykryje. Super ;) Odpowiedz Link Zgłoś