Dodaj do ulubionych

Inari - estetyka i funkcjonalność

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:44
Płyta w porządku. Wreszcie design na europejskim poziomie. Tylko ta cena uff...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ypsylon Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:47
      no tak...tania nie jest, prawie 5 kółek trzeba dać, ale chyba warto.
      Meganowoczesny design no i wysoka funkcjonalność. To kosztuje.
    • Gość: Ronald Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:51
      Nabyłem taką płytę. Kończę dom i mam taką industrialną kuchnie, więc
      wzornictwo tej inario bardzo mi przypasowało. Cena wysoka, ale za to mam
      mercedesa wsród płyt grzewczych ;)
      • Gość: FNM Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:06
        Zgadza się. Bardzo wysoka jakość wykonania, przemyślany, nieszablonowy design...
        • Gość: Amaranth Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:09
          Robi ciekawe wrażenie ;)
          • Gość: Rufus Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:10
            Ocena bardzo dobra. Według mnie jest to jedna z najładniejszych płyt,
            funkcjonalna i elegancka. Jedyny problem to wysoka cena...
            • Gość: Sandra Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:12
              Bardzo dobrze się prezentuje, jest funkcjonalna, szczerze polecam! ;)
    • Gość: GrandWife Elektryczność lepsza niż gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:15
      Kupiliśmy taką płytę dosłownie dwa dni temu. Jestem zadowolona. Wczesniej
      gotowałam tylko na gazie i bardzo balam sie zmiany, ale jest na prawdę bardzo
      ok, no i ten design...ach...;)
      • Gość: Mantra Re: Elektryczność lepsza niż gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:22
        Hello...płyta jest super!!! Dotychczas gotowałam na zwykłej ceramice,różmica
        jest duża...szczególnie fajna jest funkcja Booster dzięki której można znacznie
        przyspieszyć gotowania lub smażenie...no super po prostu.
        • Gość: Gregor Re: Elektryczność lepsza niż gaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:25
          Płyta chodzi od miesiąca i sprawuje się bez zarzutu. Grzeje błyskawicznie, na
          boosterze 5l wody na zupę zagotowane jest po 2-3 minutach ;) Za dodatkowy plus
          liczę, że nawet jak się coś rozleje to kształt płyty sprawia że utrzymanie jej w
          czystości jest dziecinnie proste.
    • Gość: Burgmannn Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:21
      Płyta jak do tej pory niezawodna. Cena niestety nie jest niska, ale płacimy za
      jakość i design, który tu jest na naprawdę wysokim poziomie.
      • Gość: INXS Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:22
        Prawda...cena powala, ale rzecz jest na prawdę cool.Takiego wzornictwa mocno na
        rynku brakuje. Brawo...
        • Gość: Aga Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:27
          Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Płyta spełnia moje oczekiwania w 100% i
          prezentuje się rewelacyjnie w kuchni.;)
          • Gość: Tytus Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:28
            ...ale cena mogłaby być ciut mniejsza...
            • Gość: Rokosz Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:30
              Jakość i design musi kosztować...zawsze można iść po coś innego, tańszego ale
              chyba jednak gorszego.
              • Gość: Burbon Re: Inari - estetyka i funkcjonalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:35
                Płytę mamy od miesiąca i jesteśmy z niej średnio zadowoleni. Bardzo szybko
                grzeje i pod tym względem jest na prawdę wzorowa. No i ma świetny design.
    • Gość: ArtFan Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:38
      Zauważyłem, że mało miejsca poświęcacie tu designowi. Tymczasem wzornictwo tej
      płyty jest na prawdę wyjątkowe. Wreszcie coś z duszą ;)
      • Gość: HoloyPoloy Re: Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:41
        Fakt. W zalewie kanciastych i bezdusznych, choć zapewne bardzo funkcjonalnych
        płyt innych znanych marek ta jawi się niczym dzieło Degas...;)
        • Gość: Tutu Re: Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:48
          Dla mnie fajne wzornictwo to podstawa. Kuchnia musi wyglądać. Dzięki Inari tak
          właśnie jest. :)
          • Gość: Marley Re: Design IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 10:55
            Dla mnie liczy się łatwość użytkowania i estetyka wyglądu. Amice udało się chyba
            te cechy połączyć. Ciekawe, nieszablonowe wzornictwo jest tu na pierwszym
            miejscu. Dobre jest też nie oznaczanie pól grzejnych. Teraz można postawić
            garnek w dowolnym miejscu i sensor go wykryje. Super ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka