Dodaj do ulubionych

Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap...

• Gość: m bo pedał gazu wchodzi za lekko-wkrótce auta na ... IP: *.enterpol.pl 09.03.10, 14:36
      rynek USA będą miały pedał przyspieszenia z takim oporem, że aby ruszyć trzeba
      będzie uzyć naprawdę sporej siły. Opór będzie oczywiście pochodził z układu
      hamulcowego, tempomat będzie tępiony. Pozdrawiam krainę półgłówków.
      • Gość: m oczywiście po zdjęciu nogi z gazu (ufff co za ulga IP: *.enterpol.pl 09.03.10, 14:40
        dla amerykańskiej nogi) auto będzie hamowało z charakterystycznym chrobotem
        ABS-u, a światła STOP-u będą pulsowały. Skutkiem tego w automatach zostanie
        jeden pedał w podłodze. Huraa...już się nikomu nie pomyli
        • Gość: pocalujta_wujta Nie chodzi o pomylki IP: 204.153.88.* 09.03.10, 15:09
          Chodzi o to ze pedal gazu rzeczywiscie zostaje w podlodze bo zuzywaja
          sie elementy na ktorych sie porusza. Nie wiadomo jakiego
          dziadowskiego lozyskowania tam uzyto ze sie tak szybko zuzywa.

Fakt jest faktem ze obnizanie kosztow to kiepska jakosc a Amerykanie
          (zyje miedzy nimi od 15 lat) nie maja pojecia co to jest jakosc i
          zyja tania tandeta. Ot taki American dream".

Z New Jersey...
      • Gość: janek Re: bo pedał gazu wchodzi za lekko-wkrótce auta n IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 09.03.10, 16:58
        kraina polglupkow to oczywiscie polska
    • Gość: z ukosa A poslali kierowce na badania lekarskie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.10, 14:56
      I to "wszechstronne".
      Diagnoza bowiem bez tych badan nie bedzie miec zadnego znaczenia.
      • Gość: Staś To wszystko wina pedałów! IP: 213.77.28.* 09.03.10, 15:07
        Jak nie ejc, to samochody!
    • Gość: pocalujta_wujta Brak wiedzy amerykanskich kierowcow. IP: 204.153.88.* 09.03.10, 15:05
      Wystarczy automat przelaczyc w pozycje "Neutral" by silnik wyl ale
      pojazd byl nie napedzany.Zadnemu polglowkowi to nie przyjdzie do
      glowy.

Rozwiazanie jest tak trywialne i opisane w wielu miejscach m,ale
      kazdy (a prawie wszyscy sa tacy w USA) kierowca nie ma pojecia jak
      dzial skrzyni ai po co jest to polozenie "N" na dzwigni biegow
      automatcznej skrzyni.

Z New Jersey...
      (posiadacz wielu automatow w karierze kierowcy)
      • kylax1 Albo wlozyc stope pod pedal gazu. 09.03.10, 16:13
        I podciagnac go do pozycji wyjsciowej.
    • Gość: kar Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 09.03.10, 15:10
      Jest to przykład przewagi formy nad treścią. Silniczki, elektronika
      itd. - ma się co psuć i zacinać. Prosta linka gazu rozwiązałaby ten
      problem.
    • tetratec A trzeba było wysiąść i wsiąść z powrotem. To tak 09.03.10, 15:25
      jak reset w Windowsie :)
    • Gość: werniahora Toyota robi g..., Sony robi g..., bez wątpienia IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 15:29
      koniec świata blisko! ;)
      • Gość: mądry użytkownik Zgadzam się, Sony to największe g... IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 21:37
        Kiedyś 20 lat temu jak kupowało się telewizor Made in Japan to działał bez 20
        lat (mi w zasadzie działa). W ciągu tych 20 lat miałem masę sprzętu tej firmy,
        łącznie z kamerą, aparatem, Discmanem a na badziewnym najnowszym telewizorze LCD
        z matrycą która się skopała po niecałym roku kończąc. Japonia wymiera i schodzi
        na psy, podobnie jak to całe g.... które produkują, myślę że koreańskie firmy
        robią dużo lepszy sprzęt i samochody, a niedługo tak będzie z Chinami.
        Osobiście wolę europejskie samochody i sprzęt RTV/AGD. "Hergestellt in
        deutschland" chociazby czy "Wyprodukowano w Polsce", a nawet "сделано в российи"
      • Gość: sewo Re: Toyota robi g..., Sony robi g..., bez wątpien IP: *.acn.waw.pl 09.03.10, 21:42
        toyocie gratulujemy samochodow napchanych elektroniką!
        niedlugo bedzie trzeba naciskac alt+ctr+del
    • jedrek490 A sprzęgło jest? 09.03.10, 15:40
      Czy w Toyotach nie ma sprzęgła?
      • Gość: z ukosa Pytasz o sprzeglo czy o pedal sprzegla? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.10, 15:48
        Z pytania wynika, ze masz z technika na bakier.
      • Gość: Witold Re: A sprzęgło jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 15:50
        Nie w samochodach z automatyczną skrzynią biegów nie ma sprzęgła nie
        myl z półatomatem ona działa tradycyjnie a po przełączeniu jako
        automat.
      • Gość: Shrek Re: A sprzęgło jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 17:09
        Podziękujmy Kolumbowi, gdyby nie on, Amerykanie żyli by w Europie!
        • Gość: antropolok Re: A sprzęgło jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:13
          spokojnie, kopiłoby się od Ruskich Alaskę i tam Amerykańców wysłało.
      • nazimno Do [ jedrek490 ] 09.03.10, 17:41
        "Prawie wszystko" o sprzeglach:
        ========================================================

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sprz%C4%99g%C5%82o

• nazimno Re: Do [ jedrek490 ] 09.03.10, 17:42

pl.wikipedia.org/wiki/Sprz%C4%99g%C5%82o
    • sowa_46 Debil za kierownica!!!!!!!!!!! 09.03.10, 15:48
      Ten artykul moze jedynie swiadczyc o tym, ze za kierownica pojazdu
      siedzial idiota ktory jednoczesnie musial byc niewidomym. Innego
      wytlumaczenia nie ma. No more comment.
      • zazu2 Re: Debil za kierownica!!!!!!!!!!! 09.03.10, 16:03
        Jesli do tego byl gruby to podpadal pod definicje typowego Amerykanina wg. J
        Clarkson'a
      • Gość: janek Re: Debil za kierownica!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 09.03.10, 16:07
        ten co napisal "debil za kirownica" jest prawdziwym debilem
        • sowa_46 Re: Debil za kierownica!!!!!!!!!!! 11.03.10, 03:22
          Gość portalu: janek napisał(a):

> ten co napisal "debil za kirownica" jest prawdziwym debilem

*** Oby jak najmniej "janków" za kierownicą!!!
      • j.an Re: Debil za kierownica!!!!!!!!!!! 09.03.10, 16:25
        Oj Sowa 45 :pohukałeś i Ci lżej-jak nazwać takiego co to pisze zabrakło by
        liczby, bo kwadrat to za mało.
        • sowa_46 Re: Debil za kierownica!!!!!!!!!!! 11.03.10, 03:31
          j.an napisał:

> Oj Sowa 45 :pohukałeś i Ci lżej-jak nazwać takiego co to pisze
          zabrakło by
          > liczby, bo kwadrat to za mało.

*** Jak jesteś takim uczonym to nie powinieneś mieć z tym problemu.
          Tak przy okazji, chyba też jesteś niewidomy bo adresata pomyliłeś.
          :-((((((
    • Gość: ajw mieszkam w Amer. i czytam te historie i........... IP: *.vc.shawcable.net 09.03.10, 16:24
      nie moge uwiezyc ze wiekszosc nie wie co zrobic. Wciskaja pedal
      hamulca do dechy, a wystarczy tylko przezucic lewarek na neutral w
      automatycznej skrzyni biegow i po zawodach. W skrzyni standard (malo
      popularna) wcisnac sprzeglo czy wrzucic na luz.
      • Gość: !!! Re: mieszkam w Amer. i czytam te historie i...... IP: *.anonymouse.org 09.03.10, 22:12
        >wystarczy tylko przezucic lewarek na neutral w
        > automatycznej skrzyni biegow i po zawodach.

TAK JEST JAK SIE KOMPUTER NIE POWIESIL! ALE JAK SIE POWIESIL TO
        JAK MAS DRIVE B Y WIRE TO SIE MOZESZ TYLKO PRZEZEGNAC!

Mam Prius 2010. Jadąc 70km/h chcialem wrzucic N - popchnałem drazek za mocno i
        wpadł na R (wsteczny). doslownie NIC sie nie stalo.
        Samochód zignorował wszystko. Nawet zgrzytu, NIC. w normalnym aucie bylby zgrzyt
        skrzyni (i pewnie by ja trafił szlag nawet)

Nie pierdolcie jak to prosto wrzucić na neutral albo wyłączyc takie auto! W
        instruckcji pisze nawet by TRZYMAC START/STOP ciagle 3 sekundy by sie wyłączyl w
        czasie awaryjnego nagłego wyłącznia. tak tak...jadąć 100km/h policzcie ile sie
        przjedzie dalej. Te auta to jak Windows gdy sie ZAWIESI !!!!!! DOSLOWNIE NIC A
        NIC NA NIC NIE REAGUJĄ!

Wiec nie pierdolcie jak nie macie pojecia co to znaczy drive-by-wire!
        Jak dziala all OK towrzucenie na N zadziala, ale jak sie POWIESIL SYSTEM TO SIE
        MOZESZ PORBIC W PORTKI!
        • jwojnar Tak reagują nawet stare automaty 09.03.10, 23:54
          W dobrze skonstruowanych automatach starszej generacji ze sterowaniem
          hydraulicznym też nic się nie działo po wrzuceniu R przy jeździe do przodu, bo
          ciśnienia nie pozwalały włożyć wstecznego biegu (ani innego nieodpowieniego do
          prędkości jazdy). To nie wada, a zaleta. Przełożenie na N zawsze działa.
          Przytrzymanie guzika przez 3 sekundy też trwa krócej, niż wykonanie telefonu na
          policję i zorganizowanie akcji bohaterskiego patrolu. Sterowanie skrzyń biegów
          jak dotychczas się nikomu nie wieszało, przynajmniej w Toyotach, więc porównanie
          do Widowsów jest czysto teoretyczne.
        • kroliklesny Toyota vs. Wartburg 10.03.10, 08:52
          Gość portalu: !!! napisał(a):
          > Mam Prius 2010. Jadąc 70km/h chcialem wrzucic N - popchnałem
          drazek za mocno i wpadł na R (wsteczny). doslownie NIC sie nie
          stalo. Samochód zignorował wszystko. Nawet zgrzytu, NIC.
          w normalnym aucie bylby zgrzyt skrzyni (i pewnie by ja trafił szlag
          nawet)
          W normalnym aucie- he, he! Mialem kiedys Wartburga 312. Zjezdzalem
          slimakiem z Trasy Lazienkowskiej i redukujac biegi zamiast dwojki
          wbilem wsteczny. Nawet zgrzytu nie bylo, tylko zatrzymal w miejscu.
          Motor zgasl. Zapalil, pojechalem dalej spoko- bez problemow!
    • Gość: d Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.10, 16:28
      Samochody koncernu VAG też mają "gaz" sterowany elektronicznie (bez
      linki gazu). I co? Będzie jakaś akcja serwisowa?
    • Gość: prawda oni są głupsi niż małpy... kto im daje jeździć w IP: 217.116.98.* 09.03.10, 16:45
      ogóle? mogą zrobić tysiąc rzeczy żeby się zatrzymać - nacisnąć hamulec, ponaciskać zacięty pedał gazu, żeby się odblokował, a jak nic nie pomaga (hamulec nie pomaga???) to można zawsze wyłączyć silnik ze stacyjki i spokojnie sobie dochamować....
      • Gość: joram joram Re: oni są głupsi niż małpy... kto im daje jeździ IP: *.dsl.chmpil.sbcglobal.net 09.03.10, 17:54
        "można zawsze wyłączyć silnik ze stacyjki i spokojnie sobie dochamować...."

SPOKOJNIE SOBIE DOCHAMOWAC? Jadac 110-150 km/h na Interstate I 405? (bo taka tam
        jest predkosc ruchu) Czy ty kiedykolwiek w tamtej okolicy byles/jezdziles? To
        nie droga polna - droge polna masz przed chalupa, idioto. "Chamuj" sobie
        spokojniutko.
        • Gość: rono Re: oni są głupsi niż małpy... kto im daje jeździ IP: 89.191.147.* 09.03.10, 21:57
          u nas tyle jeździmy naszymi drogami kowboju, z czego ty problem robisz?
      • porque Re: oni są głupsi niż małpy... kto im daje jeździ 09.03.10, 18:12
        Gość portalu: prawda napisał(a):

> ogóle? mogą zrobić tysiąc rzeczy żeby się zatrzymać - nacisnąć hamulec, ponacis
        > kać zacięty pedał gazu, żeby się odblokował, a jak nic nie pomaga (hamulec nie
        > pomaga???) to można zawsze wyłączyć silnik ze stacyjki i spokojnie sobie docham
        > ować....

To sprzedawaj samochody z ta usterka u siebie na wsi, pola sa dlugie i szerokie,
        rozjedziesz najwyzej kilka swin kolo zagrody.
        • Gość: @porque Re: oni są głupsi niż małpy... kto im daje jeździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 20:48
          porque ty taki głupi jesteś czy ci płacą?
      • Gość: telex Re: oni są głupsi niż małpy... kto im daje jeździ IP: 77.236.2.* 09.03.10, 18:46
        Czy próbowałeś hamować filozofie przy prędkości 150 km\h z wyłączonym silnikiem. A zapomniałem, że w twoim 126p nie ma czegoś takeigo jak wspomaganie wiec nie możesz wiedzieć, że bez wspomagania to sobie pohamujesz przy takiej prędkości.
        • tuor Re: oni są głupsi niż małpy... kto im daje jeździ 09.03.10, 19:34
          Wiesz, ja akurat jeżdżę Range Roverem i zdarzyło mi się hamować bez
          wspomagania... Samochód z bagażami ważył sporo ponad 2 tony i się dało zahamować
          (nie ze 150, to fakt, ale trochę na liczniku miałem). Przypominam, że to było
          pono na międzystanowej, a taka droga zwykle nie ma skrzyżowań i świateł co 200m,
          więc nawet przy dużej prędkości i bez wspomagania da się zatrzymać, zajmie to
          pewnie trochę czasu i przejedzie się "kilka" kilometrów, ale się da (zakładając
          oczywiście że da się odłączyć silnik i że hamulce działają).
    • Gość: mim Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: *.devs.futuro.pl 09.03.10, 16:47
      wow! Dobrze, że mam OPLA....
      • Gość: janek Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 09.03.10, 16:55
        kazdy polak to geniusz,dziwne ze w Ameryce jest tyle kawalow o
        polakach,wiecej niz o jakiejs innej narodowosci ,to pewnie dlatego
        ze kazdy polak to kandydat na nagrode NOBLA
        • Gość: :))))))))))) Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 17:59
          > kazdy polak to geniusz,dziwne ze w Ameryce jest tyle kawalow o
          > polakach,wiecej niz o jakiejs innej narodowosci ,to pewnie dlatego
          > ze kazdy polak to kandydat na nagrode NOBLA

Powiedział Janek z Hameryki
        • Gość: GJ Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.enterpol.pl 09.03.10, 18:09
          Janek jak CI tak źle w Polsce wśród polaków to won do tej zafajdanej ameryki.
          Nikt Cię nie trzyma wśród polaków.
          Użytkuję dwa japońskie samochody Corollę i Mazdę 3 - nie doświadczyłem żadnych
          problemów, żadnych. Jak amerykanom się toyota nie podoba to niech sobie jeżdżą
          swoimi rodzimymi paliwożernymi złomami. Ich też nikt nie zmusza.
          • Gość: janek Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 09.03.10, 21:48
            glupi polaczku, dawno temu wyjechalem z twojego kraju pijakow i
            antysemitow.
            • tuor Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z 10.03.10, 00:43
              Aha, skoro dawno wyjechałeś to na pewno świetnie się orientujesz jakie tu u nas
              straszne pijaństwo i jeszcze gorszy antysemityzm. Zresztą to też twój (tak,
              specjalnie małą literą) kraj jakby nie było, to że tu nie mieszkasz tego nie
              zmieni. Trochę mniej jadu i złości janku, bo tylko sobie wystawiasz złe
              świadectwo nieokrzesanego chama, który nie umie normalnie porozmawiać.
    • Gość: obserwator Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: 94.75.74.* 09.03.10, 17:39
      Kupowanie Priusa to zwykly obciach. Auta te pala zdecydowanie wiecej niz podobnej mocy "nieekologiczne" samochody. Ludzie daja sie nabrac na te bzdury. Jeszcze w miescie nie jest tak zle, ale poza miastem, to jest dramat.
    • Gość: Trzecia noga Do sprzęgła Amerykaninowi musiałby wyrosnąć noga IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 17:44
      > nie mógł zgasić silnika ale wrzucić luz?

Mowa o Amerykanach.

Myszka Apple - jedna ręka, jeden przycisk.
      Samochód z automatem - dwie stopy, dwa pedały.

Do sprzęgła Amerykaninowi musiałby wyrosnąć trzecia noga.
      • porque Re: Do sprzęgła Amerykaninowi musiałby wyrosnąć n 09.03.10, 18:17
        Gość portalu: Trzecia noga napisał(a):
        > Do sprzęgła Amerykaninowi musiałby wyrosnąć trzecia noga.

A ile jako Polak, musialbys miec na karku glow, zeby wybudowac droge, dla
        samochodow, nie koni:))
    • dyktator_bolandy Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z 09.03.10, 17:47
      Gość portalu: kierowca napisał(a):

> nie mógł zgasić silnika ale wrzucić luz?
      odezwał się polaczek patrzący z perspektywny swojego golfa III :)
      silnik widocznie nie chciał się wyłaczyć, a luzu nie mozna wrzucic
      jadąc automatem.
      • Gość: ambersss Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.dyn.optonline.net 09.03.10, 18:47
        Silnik sie wylaczy , ale zablokuje sie kierownica.
      • jwojnar silnik widocznie nie chciał się wyłaczyć? 09.03.10, 19:32
        Może trzeba było trzykrotnie "nadusić" guzik START/STOP, a nie modlić się? Luz w
        Priusie też można wrzucić, choć jest to luz elektroniczny. Starymi Golfami
        gardzisz, o nowszych samochodach nic nie wiesz: czym ty człowieku jeździsz -
        chyba jakąś kolejką albo rowerkiem?
    • Gość: antropolok osobiście mam nadzieję, że cała ta sprawa z Toyotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:03
      spowoduje powrót do klasycznych samochodów nieprzeładowanych
      elektroniką i oprogramowaniem. Bo to albo gaz się zawiesza, albo
      hamulec a konsola błędów nic nie pokazuje. Może ktoś zrobił wirusa
      komputerowego na Toyotę? Np. na zamówienie GM i Forda? Albo Chińczyków?
      Japońce będą jeszcze parę lat szukać usterek w hardwarze, a tu wszystko
      wskazuje na to, że błąd jest w sofcie.
      • porque Re: osobiście mam nadzieję, że cała ta sprawa z T 09.03.10, 18:20
        Gość portalu: antropolok napisał(a):

>Może ktoś zrobił wirusa
        > komputerowego na Toyotę? Np. na zamówienie GM i Forda? Albo >Chińczyków?>
        Japońce będą jeszcze parę lat szukać usterek w hardwarze, a tu wszystko
        > wskazuje na to, że błąd jest w sofcie.

Genialne!! Podziel sie tym odkryciem z reszta motoryzacyjnego swiata w
        szczegolnosci z sama Toyota, jestes polskim geniuszem :))))
    • dyktator_bolandy tumany polaczkowe 09.03.10, 18:07
      prius to nie wasze sztrucle zadrutowane u kowala, w tym samochodzie
      wszystko działa na zasadzie "by wire" (douczta się o co chodzi).
      • Gość: witoo Re: tumany polaczkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 21:06
        Taa,widać jak działa,wole już swojego "sztrucla" ,mój działa na
        zasadzie'fire" w połoge i cisne,a jak kiedy chce to hamuje...
    • Gość: MZ Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:33
      Żadna sensacja. W moim samochodzie kiedyś pedał gazy zablokował się zahaczając
      o przedni dywanik gumowy (zainstalowany w serwisie).
    • Gość: ambersss Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.dyn.optonline.net 09.03.10, 18:44
      Ty czlowieku powaznie????
      Sprobuj zgasic silnik pedzac 90 mil na godzine, jak wyrznieszw cos z ta
      predkoscia to moze ci rozumu do tego pustego lba z tylka nagoni.
    • Gość: inteligent Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: *.sileman.net.pl 09.03.10, 19:06
      nigdy nie posiadałem samochodu i jest mi z tym dobrze
    • Gość: aut ja swoja toyote kupilem w japonii. IP: *.chello.pl 09.03.10, 19:36
      Niech amerykanie naucza sie montowac samochody. Podejrzewam akcje GM.
      • Gość: janek Re: ja swoja toyote kupilem w japonii. IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 09.03.10, 21:54
        ten samochod byl montowany w japoni,jak nie wiesz co piszesz to sie
        zamknij
    • Gość: witoo Som panie, sposoby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 19:41
      Panie,ja żem tak miał kiedyś w moim tico,ledwo żem nogom wychamował
      przed Zetorem sąsiada,albo można tyż podobno kijek w szpryche
      wsadzic,hamuluje podobnież miodniee...
    • sandowal Ojej, biedna afroamerykan, nie wiedziała, że ma... 09.03.10, 20:50
      "luz" - nieważne czy w automacie czy w ręcznej skrzyni... Daj małpie ogórek,
      to sobie go w d... włoży.
      • Gość: !!! Re: Ojej, biedna afroamerykan, nie wiedziała, że IP: *.anonymouse.org 09.03.10, 22:10
        Samochód zignorował wszystko. Nawet zgrzytu, NIC. w normalnym aucie bylby zgrzyt

instruckcji pisze by TRZYMAC START/STOP ciagle 3 sekundy by sie
        wyłączyl w czasie awaryjnego nagłego wyłącznia. tak tak...jadąć 100km/h
        policzcie ile sie przjedzie dalej. Te auta to jak Windows gdy sie ZAWIESI !!!!!!
        DOSLOWNIE NIC A NIC NA NIC NIE REAGUJĄ!

• Gość: bob Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 21:41
      Toyota zachłysnęła się sukcesem. Teraz to są skutki dziadowskiego podejścia
      japońcow do biznesu.
      Skutki są opłakane.
      • Gość: janek Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 09.03.10, 21:59
        toyoto planoje odwolac ten model samochodu,Wozniak jeden z
        zalozycieli Apple computer oswiadczyl ze jest blad w oprogramowniu,
        ma taki samochod imysle ze wie co mowi
        • Gość: drive-by-wire Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.anonymouse.org 09.03.10, 22:08

instruckcji pisze by TRZYMAC START/STOP ciagle 3 sekundy by sie
          wyłączyl w czasie awaryjnego nagłego wyłącznia. tak tak...jadąć 100km/h
          policzcie ile sie przjedzie dalej. Te auta to jak Windows gdy sie ZAWIESI !!!!!!
          DOSLOWNIE NIC A NIC NA NIC NIE REAGUJĄ!

• Gość: rono Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji zap... IP: 89.191.147.* 09.03.10, 21:53
      bez jaj, który samochód przyspiesza, gdy hamulec blokuje koło?
      tylko amerykańska fantazja może takie bzdury wymyślać. ciekawe ile ten gość,
      któremu policja pomogła zatrzymać się, miał na liczniku. i jestem ciekaw, czy
      całkowicie się wypróżnił. Amerykańska żenada.
      • Gość: janek Re: Wadliwa Toyota w akcji. Interwencja policji z IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 09.03.10, 22:00
        jeszcze jeden polaczek noblista sie odezwal,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka