Gość: robol Ale mi ta nauka wchodzi IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.02.04, 11:43 a czy można odpisać taki zestaw podręczników od podatku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Ciekawy pomysł IP: *.gdynia.mm.pl 20.02.04, 12:21 Ciekawy pomysł! Podoba mi się. Mozna sobie przy flasze pobełkotać trochę po nagielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Ta pani na zdjeciu jak widac juz angielski zna IP: 145.7.81.* 20.02.04, 13:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.demon.co.uk 20.02.04, 13:39 A jak te wszystkie szmatlawe gazety dolaczaja filmy na DVD i CD z muzyka to nikt nic nie mowi - a czy te szmatlawce zachecaja do czegos dobrego?? Nie widze tu zadnej roznicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 13:53 bardzo dobry pomysł , ja osobiście trzy razy do roku , zaopatruję się w alkohol , są to święta i moje urodziny . Teraz nie będę miała dylematu jaki alkohol kupić :-))) a żeby mi nie wykupiono poprostu kupie od razy na wszystkie uroczystości . Brawo więcje takich promocji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: 151.156.10.* 20.02.04, 14:18 Jestem ciekawa,jak to skomentuje szwedzka prasa,kiedy do nich napisze. Proponuje dolaczyc tez plyte z jez szwedzkim.Oj,jak niektorym kapitalizm namieszal w mozgu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutniak Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.02.04, 14:23 poziom spoleczenstwa sprowadzony do chlania. kto produkuje to narzedzie zbrodni spolecznej? Och wy barany,barany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Dorosłych "wychowanie w trzeźwości" IP: *.teleton.pl 20.02.04, 14:25 Pana którego tak bardzo martwi "wychowanie w trzeźwości" naszych rodaków uspokajam że alkohol nie powinien być sprzedawany młodzieży a każdy z nas może kupić sobie wódkę choćby z powodu dołączonej do niej płyty CD... nie sadzę aby właśnie ta płyta przyczyniła się do wzrostu spożycia alkoholu w naszym pijackim kraju, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliglota Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.kartel.com.pl / *.kartel.com.pl 20.02.04, 14:39 Super pomysl! Kiedy bedzie z j. niemieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsk Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.gala.net.pl 20.02.04, 15:51 Możecie sobie szydzić z tego. Ja uważam, że to świetny pomysł marketingowców. Płyta z kursem angielskiego pasuje do wódki jak wół do karety ale... dzięki temu o Luksusowej zrobiło sie głośno i to momentalnie. Polskie prawo zmusza do kombinowania. I skoro nie można reklamować sie legalnie to trzeba to robić sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEATH scenka w sklepie: IP: 213.76.128.* 20.02.04, 16:12 giw mi da fakin wodka bicz HIC!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promilek zdolność do języków obcych wzrasta wraz ... IP: 217.153.48.* 20.02.04, 16:32 ... ze spożyciem.... sprawdzone!!!! ze zwiększoną dawką promili we krwi, wypowiadasz się płynnie w kilku językach obcych.... pozdrawiam i życzę powodzenia w nauce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlkp Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: 80.55.246.* 20.02.04, 17:27 - jak tata popije to przynajmniej dzieci beda miały dostep do nauki angielskiego, POPIERAM ZAWSZE TO WIĘKSZY DOSTĘP DO WIEDZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: 193.128.202.* 20.02.04, 17:55 Nie widze w tym nic zdroznego, niech sie narod uczy, nawet po pijaku jak musi. Lepiej jak dodaja materialy edukacyjne niz film DVD albo 4, darmowa butle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a panie na zdjeciu wyglada jakby naduzywala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:45 gdyby od dawna dolaczali takie plytyt pani z foto znalaby spiewajaco wiele jezykow swiata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
leonidas55 Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi 21.02.04, 13:31 Wydaje mi się,że pomysł jest dowcipny mimo,że w istocie stoi w sprzeczności z wieloma uwarunkowaniami prawnymi. A możę...? może pomysłodawcom chodziło o ułatwienie uczącym się w ten sposób angielskiego poprawnej wymowy.Sprawdżcie sami- po wyżarciu flachy albo i więcej artykułowanie słów w naszej ojczystej mowie cokolwiek przypomina angloamerykański slang. I to jest sedno sprawy. Polak wszystko potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc - Duju? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.04, 15:09 - Duju, duju! I to jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Pani z foty ma Advanca? czy tlko FCE? :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 00:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Dos Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 18:31 Tez kupiłem te papierosy , jestem nie palący ,plyte dałem w prezencie a papierosy sprzedalem za 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwd dołącza do wódki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 21:40 Gdy dokładali kieliszek /aby szybciej chlapnąć/ to było wszystko w porządku ale płyta to to źle bo dzieci nie będą mogły kupić płyty do nauki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww pamiętacie dowcip o łabądku IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 21:46 dawniej tatuś mógł skręcić łabądka z zakrętki od flachy a teraz palanty protestują gdy tatuś zadba o dziecka naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliglota Ja poproszę o łacinę IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 21:48 ale jak się podciągnę w angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.crowley.pl 21.02.04, 22:22 Po spozyciu trzech butelek tego produktu to,juz nie trzeba CD z kursem jezyka angielskiego bo kazdy juz bedzie mowil prawie ze po angielsku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 21.02.04, 23:54 ....zis iz one empty bottle. ..... zis izsss two empty boltel... ........sri etmy boltel .... Ha..Ha..Ha ..Hi..Hi. Watroba boli po tym angielskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: *.it / 62.233.189.* 22.02.04, 10:34 A czemu wszystkie posty nie są napisane po angielsku? Za mało wypili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkoholic Re: Polmos dołącza do wódki płyty z lekcjami angi IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 22.02.04, 12:49 I'm absolutely fluent in English yet only two days ago I could not even speak Polish!I need a new liver now, my wife has left me, and the kids are embarrassed at school but what the heck, you have to pay for your education somehow. Thanks Luksusowa! Dear Distillery, would it be possible to attach livers to the bottle in your next promotion? More people would drink without the worry that they may not live long enough to see your next advertising campain. Odpowiedz Link Zgłoś