lisa2 W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz 02.07.10, 09:50 A czym jest wrzucanie ulotek i reklam do naszych skrzynek pocztowych i podrzucanie ich pod drzwi naszych mieszkań? Tylko że tego rzadko kto złapie na gorącym uczynku tych śmieciarzy wciskających się w każdą szczelinę naszego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:58 ja wywiesiłem przed domem plakietkę: domokrążcom i świadkom jehowy wstęp wzbroniony. i nikt nic nie wrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Po cholerę taka usługa?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 09:59 Ja rozumiem, że ktoś chce żeby mu grało w jego telefonie w momencie gdy próbuje się do kogoś dodzwonić - jego sprawa, ale jak ja dzwonię do kogoś i zamiast dźwięku telefonu słyszę jakiś 'przebój", który mnie dodatkowo denerwuje to jakieś oszłomstwo jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majko Re: Po cholerę taka usługa?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:10 Ciebie denerwuje, a komuś innemu może to odpowiadać, rzecz gustu. Co do samej akcji, może faktycznie to nie jest najbardziej fortunne, że aktywują usługę automatycznie, z drugiej strony zawsze przecież można z niej zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Po cholerę taka usługa?! 02.07.10, 14:34 > może faktycznie to nie jest najbardziej fortunne, że aktywują usługę > automatycznie, z drugiej strony zawsze przecież można z niej zrezygnować. Niefortunne? LOL. Automatyczna aktywacja tej usługi oznacza, że operator NIE MOŻE pobierać za nią opłat. Ja bym tego nie nazwał niefortunnym tylko skrajnie głupim :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrcik W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:05 Trochę przesada taka spamerska akcja. co innego jak to jest w regulaminie umowy zapisane, a co innego jak sami włączają i potem informują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: 86.47.59.* 02.07.10, 10:18 [sonda=Czy Polska kiedys bedzie krajem europejskim?] [*]Tak [*]Tak, ale dopiero jak wymra stare fiuty z rzadu. [*]Nie [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
kondzio81 Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz 02.07.10, 10:28 @mikołaj troche tu mieszasz. W regulaminie abo ery masz napisane, ze pierwszy miesiąc za darmo, a potem usługę wyłączasz. Skoro coś się podpisuje swoim nazwiskiem, to warto regulamin przeczytać. A to zasadnicza różnica niż wtedy, gdy op w trakcie włącza usługę bez pytania o zgodę klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Przecież to Telekompromitacja SA. 02.07.10, 10:32 Prawo do ukrywania prawdziwej nazwy koncernu kupili od Francuzów. Ale idioci się łapią i kupują u nich usługi... Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz 02.07.10, 10:39 Dostarczanie faktur, po terminie płatności to stary numer Orange, jak widzę. Do tej pory płaciłem te groszowe odsetki, machałem na to ręką, ale myślę, że to wyrafinowane cwaniactwo firmy, obliczone na takich jak ja, dla których święty spokój jest ważniejszy od paru groszy niesłusznie naliczonych odsetek. Ale jak nie zapłacę to co, wpiszą mnie na listę dłużników? Przedwczoraj zirytował mnie telefon z Orange, zaproponowano mi dodatkowy numer za dodatkową opłatę oczywiście. Oferty nie przyjąłem, znam takich, którzy prawie w każdej kieszeni mają telefon. Jak można za własne pieniądze dać się tak omotać? Wówczas pani zaproponowała mi zrobienie sondy wśród znajomych, a ona zadzwoni do mnie po kilku dniach, jeśli byłby ktoś zainteresowany to podam jej ich numery. Bezczelność, tupet i brak jakichkolwiek zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Niezamówione. Słowo klucz 02.07.10, 10:42 Operator nie może pobierać opłat za usługi NIEZAMÓWIONE. Brak odmowy nie stanowi zamówienia. Mogę z zasady nie odbierać SMSów, np. bo nie umiem, bo mi się nie chce, bo nikt ze znajomych nie SMSuje. MAM DO TEGO PRAWO. Typowym jest, że takie złodziejskie praktyki są czynione na masową skalę, ale jednorazowa opłata jest niewielka - operatorzy liczą na to, że większość ludzi machnie na to ręką. Moim zdaniem warto wydać 4zł, żeby nie dać zarobić złodziejowi tych 2zł. Bo następnym razem sięgnie po więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Niezamówione. Słowo klucz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:39 Tak naprawdę sam sobie odpowiedziałeś. Większość ludzi machnie na to ręką - a tam 2 zeta w te czy wewte. A tak nie wolno dawać się naciągać. Dzisiaj wciskają granie na czekanie (czy jak to się nazywa) za 2 zł jutro internet za 50 zł a jeszcze kiedyś super wypasiony telefon za 1000zł mimo że będzie Ci on faktycznie potrzebny jak rybie ręcznik. Jedno mądre co powiedział przedstawiciel Orange - sprawdzamy klientów. Dokładnie sprawdzają do jakiego stopnia mogą sobie pozwolić naciągać klientów na NIEZAMÓWIONE usługi. Jeśli dzisiaj ludzie odpuszczają 2 złote to można być pewnym, ze za 2-3 miesiące będą nam wciskali usługi za 5 zeta, potem za 10 itd. Już teraz od samego początku trzeba z tym walczyć. I to nie sms-ami, prośbami czy lamentami. Od razu należy wytaczać ciężkie działa, prawników, pozwy sądowe itd. Drogo kosztuje? Nie szkodzi, w czasie rozprawy można zażądać aby firma telekomunikacyjna po przegranej (a przegra z pewnością) oprócz odszkodowania i kary zwróciła także koszty postępowania. W ten sposób można wynająć najdroższego adwokata. A co? Orange funduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 10:42 Witam, sieć Orange naciąga nie tylko na muzykę. Moja mama podpisała umowę na MIX-a, a ktoś bez jej zgody zmienił umowę na zwykły abonament tłumacząc, że było zlecenie telefoniczne. Mama rozmawiała wprawdzie z kimś podającym się za konsultanta ale nigdy nie wyraziła zgody na jakiekolwiek zmiany i nie podpisywała żadnej nowej umowy. Śmieszne było tłumaczenie na infolinii, gdzie "mądry" pan powiedział, że zmiana abonamentu może nastąpić telefonicznie.Porównał to do włączenia usługi poczty głosowej. Wydaje mi się, że zmiana warunków umowy powinna nastąpić poprzez aneks do umowy podpisany przez abonenta. Tak właśnie sieci żerują na naiwnych, często starszych ludziach, którzy tylko potrafią zadzwonić z telefonu i odebrać rozmowę ale odczyt sms-a to dla nich czarna magia, nie mówiąc już o jego napisaniu i wysłaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adfsa W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.159.38.200.static.crowley.pl 02.07.10, 10:58 Gdy chodzę po centrach handlowych, ciągle widzę kolejki w butikach jednej firmy komórkowej. Przypadek? A może w Warszawie PLAY za mało punktów obsługi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glwcn4e Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: 192.109.140.* 02.07.10, 11:27 nie przypadek... ani nie za malo salonow.. pracowalem w orange, musialem rozkladac oferty konkurencji na czynniki pierwsze. dzieki temu wiem, kto, jak i na czym kantuje... i mimo, ze nie pracuje u zadnego operatora, to dzieki mnie czesc rodziny (na razie) i wielu znajomych ma juz telefony w play. i smiesza mnie te opinie o problemach z zasiegiem i roznych dziwnych historiach. dziury w zasiegu nie wieksze niz u konkurencji... a korzystac mozna z dwoch sieci i ryzyko zgubienia zasiegu bedzie mniejsze.... jedyny minus jest taki, ze minuty/zlotowki nie przechodza na kolejny okres, wiec raczej nalezy wziac mniejszy abonament i placic za dodatkowe minuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Czy aby trochę nie porzesadzacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:02 Pomijając fakt, że miesięczny koszt takiej usługi jest niewielki, to przecież można to dezaktywować, czy przez kontakt z bokiem, czy smsowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dneirf Re: Czy aby trochę nie porzesadzacie? 02.07.10, 11:21 Można, tylko w imię czego mam się fatygować i tracić czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Re: Czy aby trochę nie porzesadzacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:37 no ale ile tego czasu zajmie Ci dezaktywacja, przecież to jest chwila, a na wyłączenie usługi prawdopodobnie trzeba czekać max 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsafdsaf Re: Czy aby trochę nie porzesadzacie? IP: 217.98.20.* 02.07.10, 13:02 To ja Ci zostawię swoje śmieci pod Twoją wycieraczką, a Ty je wynieś. Bo ile to czasu zajmuje? Tylko chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepsi ręce opadają :( IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.10, 14:03 czy ty naprawdę nie rozumiesz problemu czy może po prostu pracujesz w Orange? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czy aby trochę nie porzesadzacie? 02.07.10, 14:31 > no ale ile tego czasu zajmie Ci dezaktywacja, przecież to jest chwila, a na > wyłączenie usługi prawdopodobnie trzeba czekać max 24h. Nie ma ani obowiązku ani też najmniejszego powodu, żeby wyłączać usługę której się nie zamawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Nie zrozumiałeś problemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 13:21 Nie chodzi o to ile czasu zajmuje dezaktywacja tej usługi. Problem w tym, ze ktoś bez konsultacji z Tobą wciska Ci płatną usługę i jeszcze oczekuje, ze będziesz szczęśliwy. Orange wciśnie Ci granie kablówka wciśnie Ci internet, ktoś tam Ci wciśnie coś tam itd itd. Jak się operatorzy zorientują że klienci nic z tym nie robią to nagle się okaże że masz 4 kablówki w domu, 6 internetów itd. I nagle się okaże, ze każdy dzień zaczynasz od dezaktywowania niepotrzebnych Ci usług. Trzeba to zwalczać już teraz w zarodku zanim stanie się to plagą uprzykrzająca nam życie. Jest takie stare angielskie przysłowie - dobry towar to sprzedany towar. I jak widać Orange ściśle się tego trzyma. Dla mnie jest to równoznaczne z gwałtem. Głupio brzmi prawda? A jednak. Każdy lubi seks. Ale czy to oznacza, ze bzykasz się z każdym kto chciałby Ci zrobić dobrze zawsze i wszędzie? Sądzę że nie, raczej sam sobie wybierasz osobę, czas i miejsce. A czym to się różni od usług telekomunikacyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Czy aby trochę nie porzesadzacie? 02.07.10, 14:32 > Pomijając fakt, że miesięczny koszt takiej usługi jest niewielki, to przecież > można to dezaktywować, czy przez kontakt z bokiem, czy smsowo. Po co dezaktywować usługę której się nie zamawiało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: southside W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: 82.177.188.* 02.07.10, 11:07 Mialem podobna sytuacje - najpierw przez 2 miesiace po zmianie umowy placilem wiecej pieniedzy niz abonament na ktory sie umawialem z konsultantem - gdy sie zorientowalem ze to nie sa moje wydzwonione minuty ponad abonament, zadzwonilem i okazalo sie ze wcisnieto mi bez mojej wiedzy jakies uslugi - zazadalem usuniecia i zwrotu pieniedzy - zwrocili. Potem tak jak w artykule wlaczono mi ta muzyke gdy ktos do mnie dzwoni bez mojej wiedzy i zgody - zazadalem wylaczenia a gdy pani powiedziala ze mam wyslac sms - powiedzialem ze jak sami wlaczyli maja sami wylaczyc i zwocic mi za polaczenie z biurem obslugi klienta. Wylaczyli i przeprosili. Ale to co sie ostatnio dzieje z tymi uslugami to przegiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:18 Zmienić operatora i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.icpnet.pl 02.07.10, 11:40 wywalić na zbity łeb bez obawy przyjda inni dla których klient coś znaczy,a te cwaniaki jak straca raz czy drugi rynki zbytu może zaczną inaczej patrzeć tylko że ich u nas już raczej nie powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Naciąganie klienta w sieci TpsA IP: *.189.220.2.skyware.pl 02.07.10, 11:51 Nachalne proponowanie usług przez telefonistów podających się za pracowników TpsA jest coraz częstsze , przykładem tego są propozycje telefoniczne o TV satelitarnej . Mnie zaproponowano i bez mojej zgody aktywowano mi usłuę TV . Cały miesiąc wydzwaniałem do działu usług informując ,że takiej usługi nie zamawiałem i cały miesiąc trwało wyłanczanie tej usługi. Na ironie zakrawa fakt ,że ci tzw. pracownicy dzwonią z telefonów anonimowych / na które mają przyzwolenia z TEpSY/które może zidentyfdikować tylko ten abonent który posiada usługę identyfikacji inny staje się ofiarą naciągacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Po części ludzie sami są winni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:55 Jak w temacie. Ludzie zbyt często przygryzają wargi i nie chcą zapraszać takich naciągaczy do sądów. Wystarczy że jeden oszukany na 10 skieruje sprawę do sądu a operatorzy zbankrutują na samych tylko kosztach procesów. Mi wystarczyło skierowanie sprawy do sądu, jak tylko Orange dostał zaproszenie na rozprawę to sami odwołali tą usługę i jeszcze dodali mi 100 minut darmowych miesięcznie przez rok abym tylko wycofał skargę. Ale ludziska są tak dupowaci, ze w pewnym sensie sami się proszą o kłopoty. Trzeba walczyć a nie płakać w poduszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORANGE WORM SMS "WYLACZ" na nr 3333 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada tylko na karte i dowidzenia IP: *.chello.pl 02.07.10, 12:28 ja mam na karte i jak mi taki numer by wycieli to dowidzenia a ci co na abonamencie to po prostu jelenie do ogolenia i tyle w temacie myslec!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: tylko na karte i dowidzenia 02.07.10, 16:11 Potwierdzam, tylko prepaid. W momencie przejścia "na kartę" skończyły się moje wszystkie - ale to wszystkie - problemy z operatorem. Ludzi z abontamentem traktuje się jak dojne krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: SMS "WYLACZ" na nr 3333 02.07.10, 14:30 Jeżeli klient nie zamawiał usługi to nie musi jej wyłączać :D Odpowiedz Link Zgłoś
darekow07 W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz 02.07.10, 12:24 A moim zdaniem wiekszosc niezadowolenia wynika z nieprzeczytania regulaminow. Tak samo jak sledzilem ostatnia loterie orange (druga, nie te edycje, ktora trwa teraz), to sporo ludzi narzekalo na smsy, podczas gdy nie wiedzieli, ze a) moga wylaczyc przesylanie inforamcji marketingowych i b) w regulaminie jest wyraznie napisane ile tych smsow moga wyslac. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik play Ostatnio w PLAY zauważyłem IP: *.mlyniec.gda.pl 02.07.10, 12:39 że za połączenie z Centrum Obsługi Klienta firma kasuje 1 PLN za każde połączenie. Jak dla mnie to chyba lekka przeginka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojh Re: Ostatnio w PLAY zauważyłem IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.10, 13:49 A jakie stawki są w innych sieciach? Niższe? Poza tym ile razy w roku musisz zadzwonić na BOK? Co tam załatwiasz? Przez dwa lata odkąd jestem a Play nie dzwoniłem tam ani razu - wszystko sprawdziam i załatwiam przez internet (Play24). Wcześniej, gdy byłem w Erze, na ich BOK dzwoniłem może 2-3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dszdfs W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: 217.98.20.* 02.07.10, 12:41 Myślałem, że takie rzeczy tylko w Erze. A tu proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: residua "Wspaniała sieć" Orange i ich usługi... IP: *.emea.ibm.com 02.07.10, 13:34 Na szczęście zakończyłam współpracę z tym operatorem. Ostatnio naliczają karne odsetki za np. 2-3 dniową zwłokę w płatności za fakturę, 19 gr. - żenada... Od dwóch lat męczę się z ich wolnym jak żółw mobilnym internetem. Zanim wczyta się jakaś strona można się zabić własną pięścią. Na szczęście juz pod koniec lipca podziękuję Orange za ich wspaniałe usługi. Oczywiście zaproponowano mi zwiekszenie limitu przesyłu danych za mniejszy abonament - po co mi to, skoro i tak transfer danych taki, że mozna umrzeć przed monitorem! potraktujcie to jako ostrzeżenie - nie dajcie się nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Trochę przesadzacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:18 przecież z tego co piszą pierwszy miesiąc jest gratis, tak? Więc jaki to problem zrezygnować po pierwszym miesiącu, nie wymaga to przecież jakiegoś wielkiego zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Trochę przesadzacie 02.07.10, 15:23 Gość portalu: yeti napisał(a): > przecież z tego co piszą pierwszy miesiąc jest gratis, tak? Więc jaki to proble > m > zrezygnować po pierwszym miesiącu, nie wymaga to przecież jakiegoś wielkiego > zachodu... Taki problem, że nie ma potrzeby rezygnować skoro usługa nie została zamówiona. To problem ma operator a nie klient :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Trochę przesadzacie IP: *.home.aster.pl 20.07.10, 00:55 Żeby zrezygnować (w TakTaku - z jakiegoś kretyńskiego codziennego SMSa z dowcipem dnia - oczywiście włączonego promocyjnie za darmo bez mojego udziału) - trzeba wysłac płatnego SMSa. Nie chodzi o te kilkanaście groszy, tylko o zasadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek a jak ktoś sobie tego w ogóle nie życzy? IP: 195.190.143.* 04.10.10, 17:24 nie mają prawa nic zmieniać bez zgody użytkownika, nawet za darmo - ja np. nie chcę by dzwoniący do mnie musieli słuchać jakiś muzyczny spam... jako użytkownik mam prawo nie otrzymywać żadnych SMSów od mojej sieci, nie mam obowiązku ich czytać (chyba że są wysyłane zgodnie z umową - np. informacje o płatnościach za ostatni miesiąc) i nie ponosze żadnych kosztów jeżeli tego nie zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepsi W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.10, 13:35 To trochę tak, jakby przedsiębiorca rozsyłał konsumentom książki, dołączając do nich list, że na miesiąc wypożyczy je za darmo, a potem zacznie naliczać opłaty. Chyba że konsument wcześniej książkę odeśle - dodaje panie z UOK. LOL. Przecież dokładnie tak robi większość wydawnictw wysyłkowych, w tym Forum, Wiedza i Praktyka i cała masa pomniejszych. Nikt z urzędu ochrony konsumentów o tym nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.tpnet.pl 02.07.10, 14:06 Ale nie ma obowiązku płacenia za niezamawianą przesyłkę. Więcej - nawet nie trzeba jej odsyłać. A operatorzy kasę ściągają, czy chcesz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz 02.07.10, 14:27 > LOL. Przecież dokładnie tak robi większość wydawnictw wysyłkowych, w > tym Forum, Wiedza i Praktyka i cała masa pomniejszych. Nikt z urzędu > ochrony konsumentów o tym nie wie??? Nie robi tak bo nie może. Bez umowy może sobie przysyłać co chce i naliczać co chce. Nie ma to żadnego skutku prawnego :) Orange bez zamówienia włącza usługę i po miesiącu zaczyna naliczać opłaty i dopisywać je do faktury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacie W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.chello.pl 02.07.10, 13:39 Czy ktoś czyta to co napisał? "Nie tylko Orange gra w ten sposób. - Docierają do nas sygnały dotyczące aktywacji takich usług w Orange" - czyli masło maślane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POinformowany Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: 87.236.194.* 02.07.10, 19:08 POdobno ten donosiciel SB Ketman już nie adiustuje. Może to dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.07.10, 13:42 heh jedni sie wkurzaja na telefon 3x w tygodniu a inni na brak info ze konczy sie promocja:)) placimy coraz mniej za polaczenia i sms wiec z czegos operator musi zyc. Poza tym musza placic prowizje dla sklepów dilerskich. np. jak sie bierze taktak fona era placi dla wlasciciela sklepu okolo 60zl, abonent 50-200zl, przedluzenie tez okolo 100z + roznej masci bonusy. Wiec przedluzajac umowe w sklepie placimy potem 1-2 miesiace abo samej prowizji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfdf Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: 61.32.46.* 02.07.10, 14:11 A co to mnie obchodzi, że operator dostaje mniej za połączenia? Ja chcę mieć usługi jak najtańsze i dobre i chcę być traktowany poważnie. A nie żeby "jaśnie wielmożny" operator mnie ubezwłasnowolniał, i to w dodatku za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz 02.07.10, 14:28 > heh jedni sie wkurzaja na telefon 3x w tygodniu a inni na brak info ze konczy > sie promocja:)) placimy coraz mniej za polaczenia i sms wiec z czegos operator > musi zyc. To równie dobrze może ów operator zorganizować grupę napadającą na banki. Usługa NIEZAMÓWIONA przez klienta jest usługą NIEZAMÓWIONĄ i klient w żadnym razie nie musi za nią płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva W sieci Orange gra muzyka, a ty płacisz IP: *.pke.pl 02.07.10, 13:46 ERA włączyła bez mojej zgody angielski flirt, nie dość,że słabo znam język, to kilka razy dziennie dostawałam jakieś bzdety w jęz.angielskim, gdzie opłatę pobierano już po otworzeniu klapki aparatu, bez czytania treści! kosztowało to 1,22zł x kilka dziennie. wyłączono po interwencji u operatora! Odpowiedz Link Zgłoś