Gość: Sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:34 Proponuję wyprać ekipe Millera, z nim i Jaskiernią, całym SLD pomorskim i opolskim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raf czy to oby nie reklama? IP: 80.241.133.* 16.03.04, 15:42 bo już napewnie nie krypto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda co to za bzdet? IP: *.gdynia.mm.pl 16.03.04, 16:00 Po jaką cholerę mam czytać i słuchać muzyki w towarzystwie pralki? Może mam ją jeszcze na spacer wyprowadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Pralki po cichu piorą w EMPiK-u IP: 213.227.80.* 16.03.04, 16:44 Jasne, wstawcie tam jeszcze promocje serów, przy których dobrze słucha się jazzu i paneli podłogowych, które nie niszczą okładek książki, gdy ta upadnie. EMPIK, żałosna hurtownia paszy kulturanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelo dostałeś za to pralkę łachu? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Warto wstawic teraz do galerii narodowej IP: *.netspeed.com.au 16.03.04, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kit w oko! ;) A już myślałem że chodzi o pranie brudnej mamony;) IP: *.rutex.slask.pl 17.03.04, 12:11 Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Pralki po cichu piorą w EMPiK-u 17.03.04, 19:12 A ja mam z kolei w domq pralkę Bosch (przesiadłem się na nią z 20-to letniego Polara) i nadal jestem pod wrażeniej jak cicho działa (a to żaden Super Silent tylko najtańszy model produkowany notabene w Łodzi). Z kolei znajoma wynajmuje mieszkanie w którym stoi jakiś "topowy" model rzeczonej marki Merloni. Chodzi jak traktor, nawet głośniej od mojego starego Polara i dzięki temu już wiem że to produkty Merloniego będę omijał dużym łukiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Pralki po cichu piorą w EMPiK-u 17.03.04, 19:13 Hmm... ta praleczka co chodzi jak traktor jest owszem produkowana przez firmę Merloni, ale marka to Ariston. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Artykuł sponsorowany? IP: *.chcgilgm.covad.net 17.03.04, 22:58 Czy to jest artykuł sponsorowany? Ile taki artykuł u was (w GW) kosztuje? Byłbym zainteresowany - wierszówka - podobna ilość wyrazów plus zamieszczenie na Waszej stronie internetowej - tak jak te pralki. Proszę o kontakt na forum. Pozdrowienia $tefan Odpowiedz Link Zgłoś