Dodaj do ulubionych

Zbankrutowało warszawskie biuro podróży Selectours

• Gość: Karol Z One-Day.pl Warsaw - takie żeczy się nie zdażają IP: 81.210.21.* 14.09.10, 14:28
      One Day to serwis adresowany do tych, którzy chciałyby zmienić swój styl życia, poszukują nowych doświadczeń oraz niezapomnianych wrażeń.
      Dzięki bogatej ofercie jesteśmy w stanie zaproponować najróżniejsze atrakcje.
      one-day.pl
    • Gość: doswiadczona Zbankrutowało warszawskie biuro podróży Selectours IP: 195.205.145.* 14.09.10, 14:30
      Po tym jak nie pojechałam na wakacje z Kopernika, bo zbankrutował przestałam korzystać z polskich biur podróży a zaczęłam z niemieckich :) Pełna satysfakcja, niższe ceny, żadnych ale, wszystko na najwyższym poziomie. A jeszcze wracając do gwarancji - ja czekałam ponad rok na zwrot kasy, i ani ubezpieczyciel nie chciał udzielić mi żadnych informacji ani Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego, który był gwarantem. Na pytanie kiedy i ile procentowo mi zwrócą kasy cały czas słyszałam NIE WIEMY, pełna niekompetencja i zero wiedzy na temat problemu.
    • Gość: Quick Klienci z Hurghady są na lotnisku i oczekują na... IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 19:09
      Moi rodzice, którym wykupiłem wczasy życia pierwszy raz lecieli samolotem w niedzielę.... Dziś wracają. Zakwaterowani byli w Hurghadzie w SUNNY DAYS EL PALACIO. Wyeksmitowano ich o 17.00 i teraz oczekują na samolot, który podobno ma być o 24.00 podstawiony.
      Całe życie marzyłem, by zrobić im taki prezent, by coś w życiu zobaczyli... Trauma jaką przeżywają ( nie znają żadnego obcego języka ) jest nie do opisania....
      Wszystkie pacany, co teraz się śmieją i żerują na cudzych nieszczęściach niech się przymkną, bo to tylko świadczy, jak zawistnym narodem jesteśmy i jaki poziom sobą reprezentujemy... Bez komentarza. Proszę b poniżej pisali tylko ludzie, któzy mają istotne informacje o powracających, by rodziny wiedziały cokolwiek.... Wiem jak to ważne, bo cały dzień tylko nerwy i obawa....
      • agatacal4 Re: Klienci z Hurghady są na lotnisku i oczekują 14.09.10, 19:49
        prosze Pana o pilny kontakt na numer 661-95-93-11
    • Gość: krakus Zbankrutowało warszawskie biuro podróży Selectours IP: *.chello.pl 14.09.10, 20:03
      I jak tu ufać niby biuro z nagrodami za organizację . Chyba najlepiej będzie korzystac z droższych biur ale znanych TUI,Neckerman,Wezyr albo samemu organizować i planować urlop.
      Do tego może służyć strona www.airportsbase.com
      Tysiące linków do informacji turystycznej,hotel na całym świecie ale szczególnie Europa i Karaiby albo Chile.
    • nonak23 Pozew Zbiorowy Selectours 15.09.10, 12:20
      Nasza grupa 9 osobowa 1600złx9 nie poleciała do Egiptu. Pieniądze wpłacone w poniedziałek poszły w nicość.
      Decydujemy się powalczyć o swoje - i zakładamy pozew zbiorowy.
      Osoby poszkodowane które chcą dołączyć, zorganizować się, walczyć o swoje proszę o kontakt
      Piotr email smilepiter@gmail.com 503 757 303
      Jakie sznase? Tego nikt nie wie, ale dyskutowaniem nic nie zdziałamy.
      • Gość: magdalena Re: Pozew Zbiorowy Selectours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 09:09
        witam serdecznie

Mielismy z mężem i synem wyjechać do Tunezji 30-09-2010 .wpłaciłam resztę kwoty należnej za wycieczkę 02-09-2010 !!!!!!!!
        proszę bardzo o podanie szczegółów całej sprawy , gdzie składany byłby pozew , jakie dokumenty trzeba dostarczyć , i jakie koszta są z tym związane.

pozdrawiam Magdalena Specjalska-Klassen zamieszkała koło Torunia e-mail rispo@wp.pl
      • Gość: sylwia Re: Pozew Zbiorowy Selectours IP: 212.38.196.* 16.09.10, 09:23
        Witam,
        ja też należę do grupy osób poszkodowanych. z mężem mieliśmy za tydz. lecieć na podróż poślubną. podaję kontakt do siebie 791847762 sylwiazalewska@op.pl

• Gość: dorota Re: Zbankrutowało warszawskie biuro podróży Selec IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.10, 16:28
      Mnie też oszukało to biuro, proponuję gdzieś się zebrać razem, jakiś wspólny pozew ?
      Więcej napisałam na forum poniżej:
      www.oszukana.pl/forum/6/18/pokaz/316
    • poszkodowany2010 Forum poszkodowanych przez Selectours! 20.08.11, 11:24
      Zapraszam do kontaktu. Do pozwu zbiorowego potrzebujemy 10 wniosków!
      forum.gazeta.pl/forum/f,105262,Poszkodowani_przez_Selectours.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka