Dodaj do ulubionych

Megaemisja TP SA

IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 13.05.04, 19:40
DOBREW ŻARTY ZNOWU TP . SA USIŁUJE PUŚCIĆ KOGOŚ W TROMBE . PISZE TAK PONIEWAŻ
DOZNAŁEM NA WŁASNEJ SKURZE NIE UCZCIWOSCI TP . SA
Obserwuj wątek
    • Gość: triarius Re: Megaemisja TP SA IP: *.netten.pl 13.05.04, 19:43
      "Jeśli warunki rynku będą korzystne"? Oczywiście że nie będą, giełdy lecą na
      mordę i włśnie zaczęła się swiatowa bessa. Co za durnie!
      • Gość: Kiepski Re: Megaemisja TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 19:59
        Ktos (???trzymajacy wladze)usiluje tanio wyprzedac TPSA i wziasc w,,lape''.Kto
        przy bessie wypuszcza akcje?Tylko i wylacznie oszust i zlodziej.A zaplaca ,jak
        zwykle ,skazani na TPSA aboneci.Konkurencja jest minimalna i tylko w czesci
        Polski.
        • Gość: Gn0m Re: Megaemisja TP SA IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.04, 02:07
          Jasne, ciekawe kto jest tym "trzymajacym wladze"? France Telecom? Bo razem z
          Kulczykiem maja prawie 50% TegoPSA. Rzad bezposrednio kontoroluje 2-3% a
          posrednio (przez spolki zalezne) niewiele wiecej.
          Odrobina pomyslnku i swiadomosci o czym sie pisze zanim sie chwyci klawiature i
          klepie nowe teorie spiskowe.
      • Gość: ZEUS Ale bredzisz... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 20:23
        .
      • Gość: Zenon Re: Megaemisja TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:06
        Kolego, nie swiatowa bessa a czas na realizacje zyskow, czyli najzwyklejszy
        etap w cyklu gieldowym.
        Swiat nam obrodzil domoroslymi, ekonomicznymi "geniuszami".
    • Gość: lmark Megaemisja TP SA IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 13.05.04, 19:43
      Megaopłata stała za jedną z najdroższych usług telekomunikacyjnych. Mafia
      rodem z PRL-u rabuje teleabonentów i blokuje konkurencję.
    • Gość: leszek1957@o2.pl Re: Megaemisja TP SA IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.05.04, 19:58
      tp sa-megadziadostwo!!!
    • Gość: bandy Re: Megaemisja TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 07:01
      irytujace jest to ze niektorzy maja klapki na oczach.TPSA - to juz nie polskie
      dziecko to FRANCUZ TRZYMA WSZYSTKO BEZPOSREDNIO I PRZEZ
      KOLKI/podstawionych udzialowcow/rzad nie ma tu nic do gadki,A jezeli chodzi o
      scislosc ,to GRUBA FORSE WZIELI PAMPERSY SOLIDARUCHY - gdyz oni to zalatwili
      TPSA.
    • maniekduda TP S.A. 14.05.04, 08:24
      Telekompromitacja Polska S.A.
    • Gość: orphan Re: Megaemisja TP SA IP: *.nsm.pl 14.05.04, 09:05
      nie znosze tepsy....mam nadzieje ze konkurencja ja wykosi w koncu......
    • Gość: orto Re: Megaemisja TP SA IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 14.05.04, 09:20
      nie narzekaj, debilu, pewnie nawet nie umiesz przeczytać rachunku z TPSA, wróć
      do szkoły, baranie !!!
    • Gość: Henryk Cz. Re: Megaemisja TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:05
      Tak wszyscy plują na TP SA.
      Miałem do czynienia dodatkowo z wieloma operatorami.
      Natomiast zawsze od co najmniej 1980 roku jestem abonamentem TP SA.
      Będę bronił usług tej firmy.Wszyscy operatorzy jak chcą złapać klienta to
      obiecują góry złota. Natomiast stara poczciwa TP SA jednak zmienia swoje
      oblicze.A w wielu przypadkach nawet jest bardzo do przodu. Od kilku lat nie
      muszę się wykłucać bo jak poznałem mechanizm ich działania to łatwo idą tak
      reklamacje jak i inne sprawy. Moja ocenia usług tej firmy do plus cztery. Co
      prawda tzw. niebieska linia w/g mnie jest zbednym elementem. Bo za nia moga
      wykonywać te czynności Punkty TP SA, których jest b. dużo.
      Natomiast np. do tej pory nie wyjasniono sprawy UPC Kraków.Firma UPC szuka
      jelenii. W szczególności każe płacić za nie istniejące usługi. Ja nie
      podpisałem umowy na dostawę usług UPC. A ta firma po przez SM Na Kozłówce od
      kilku lat naciąga mnie na abonament podstawowy wysokości ok. 5,50 zł mimo, że
      nie mam dostępu do ich usług.
      A ta firma i SM Na Kozłówce twierdzi , że mam ???
    • Gość: przeciek szokująca terapia rekina giełdowegp IP: *.torun.mm.pl 14.05.04, 10:15
      Jak niesie fama podobno?! duży toruński inwestor giełdowy postanowił...poddać
      się w tych dniach spektakularnej terapii... rozpoczął kontrolowaną i regulowaną
      wedle jakiejś szkoły tybetańskiej głodówkę!. Mówi się że zamknięty w swojej
      wielohektarowej posiadłośći/duży park/ oczyszcza swój organizm tą trochę
      szokującą metodą POZWALAJĄCĄ dokonać rzetelnej analizy przeszłości a
      także "rozliczyć" się z decyzjami, które czasem latami obciążają sumienie.
      Jest to podobno jakaś cudowna buddyjska terapia przywracająca siły,dynamikę a
      także gwarantująca niesamowitą sprawność intelektualną : przejście tej terapii
      powoduje m.in to że można bez oznak zmęczenia pracować bez snu przez kilka dni,
      podróżować , przekraczać strefy czasowe itd./wiadomo,że tenże inwestor bywał
      ostatnio wielokrotnie w Azji i widocznie korzystał z porad róznych szkół
      medytacyjnych/.Sprawa jest otoczona wyjątkowa dyskrecją.Najbliższa przyszłość
      pokaże jakie będą efekty tego ciekawego i egzotycznego eksperymentu
      paramedycznego!
    • Gość: Poseł A nowe prawo telekom. to bubel chroniący TPSA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 11:46
      TPSA to złodziejska firma, a projekt nowego prawa telekkomunikacyjnego, który w
      we wtorek już będzie omawiany w Sejmie w Komisji jest do niczego!
      Uprzywilejowuje TPSe a niszczy interesy innych sieci, i to nie tylko
      stacjonarnych, bo przecież idea to TPSA więc także komórkowych. Zgodnie z nowym
      prawem operatorzy będą płacić TPSie 3% swoich dochodów, bo TPSA
      świadczy "usługę powszechną". A reszta prawa to same furtki do łapówek: prezes
      URTiP będzie sam decydować, kto ma brać udziału w przetargu, operatorzy będą
      musieli swoją infrastrukturę udostępnić firmom wybranym prez urzędasów i nie
      będą mogli się temu sprzeciwić. po prostu koniec z wolnym rynkiem i radosny
      rozwój monopolu TPSA ! :(
      • Gość: Waldek Re: A nowe prawo telekom. to bubel chroniący TPSA IP: *.dorma.com.pl / 195.94.218.* 14.05.04, 16:59

> TPSA to złodziejska firma, a projekt nowego prawa telekkomunikacyjnego, który
        w
        >
        > we wtorek już będzie omawiany w Sejmie w Komisji jest do niczego!
        > Uprzywilejowuje TPSe a niszczy interesy innych sieci, i to nie tylko
        > stacjonarnych, bo przecież idea to TPSA więc także komórkowych. Zgodnie z
        nowym
        >
        > prawem operatorzy będą płacić TPSie 3% swoich dochodów, bo TPSA
        > świadczy "usługę powszechną". A reszta prawa to same furtki do łapówek:
        prezes
        > URTiP będzie sam decydować, kto ma brać udziału w przetargu, operatorzy będą
        > musieli swoją infrastrukturę udostępnić firmom wybranym prez urzędasów i nie
        > będą mogli się temu sprzeciwić. po prostu koniec z wolnym rynkiem i radosny
        > rozwój monopolu TPSA ! :(

Poza tym z takim bałaganem, jaki panuje w rządzie, niewykluczone, że ktoś
        będzie usiłował "przemycić" jakieś podejrzane sprawy do tej ustawy. Być może
        niektóre ze znanych już nam zapisów właśnie w ten sposób się znalazły w
        projekcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka