Dodaj do ulubionych

Analiza techniczna ?

02.05.12, 14:36
Hej ! Mija już trzeci dzień inwestowania, a chciałbym troszkę napisać o sposobie, a raczej braku możliwości analizy technicznej w aplikacji "konkursowej". W internecie jest wiele fajnych gotowych aplikacji do analizowania. Jednak myślę, że powinien być szybki dostęp do niej ( aplikacja ), jak i przyspieszony poradnik jak tego używać.
PS. Brakuje również ( oczywiście według mnie ) szybkiego dostępu do tak zwanych news czyli najświeższych informacjach i komunikatach, które mają wpływ na notowania.
Wojciech
Obserwuj wątek
    • Gość: Uczeń / X Re: Analiza techniczna ? IP: *.free.aero2.net.pl 02.05.12, 15:04
      Człowieku, czego ty od nich wymagasz? Przejrzyj forum - zobacz ile jest wszelakich błędów i nieprawidłowości w aplikacji, czy ograniczeń dla inwestorów / uczestników tejże loterii... Potem proś ich o rozszerzenia (nie mówię że pomysł zły, ale że przy tym co aplikacja prezentuje -niewykonalny)
      • zlotov_s_shore Re: Analiza techniczna ? 02.05.12, 15:18
        Gość portalu: Uczeń / X napisał(a):

> Człowieku, czego ty od nich wymagasz?
        Ja czego wymagam ? Hmm... szczerze to nic, po prostu tak sobie piszę ...
        • Gość: Uczeń / X Re: Analiza techniczna ? IP: *.free.aero2.net.pl 02.05.12, 15:34
          Nie no, no może trochę ten początek źle ująłem ;P
          Jestem jak najbardziej "ZA" tylko czy ONI dadzą radę to zrobić, a jeśli tak - to czy będzie działać bezbłędnie...
          • Gość: inwestor Re: Analiza techniczna ? IP: *.iwacom.net.pl 02.05.12, 15:44
            Tutaj brakuje podstaw. Analiza techniczna przy tych brakach jest marzeniem.
    • das_bot Analiza techniczna - bardzo proszę 02.05.12, 17:51
      Jest dostępna w profilu każdej spółki, np.

wyborcza.biz/Gieldy/0,114535,,,,TPS.html
      Do profili wchodzicie klikając linki zaszyte w tickerach poszczególnych spółek. TPS, PKO itp. Tą samą drogą macie dostęp do analizy technicznej par walutowych używanych w grze.
      • Gość: Uczeń / X Re: Analiza techniczna - bardzo proszę IP: *.free.aero2.net.pl 02.05.12, 17:58
        Tak tylko zauważ że tu masz rzeczywistą analizę, opartą na prawdziwych danych... W "grze" ma zupełnie inne dane! Albo tylko podobne...
      • zlotov_s_shore Re: Analiza techniczna - bardzo proszę 02.05.12, 20:40
        das_bot napisał:

> Jest dostępna w profilu każdej spółki, np.
        >
        > wyborcza.biz/Gieldy/0,114535,,,,TPS.html
        > Do profili wchodzicie klikając linki zaszyte w tickerach poszczególnych spółek.
        > TPS, PKO itp. Tą samą drogą macie dostęp do analizy technicznej par walutowych
        > używanych w grze.
        ja wiem, tylko że ja napisałem aby to było w aplikacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka