aekielski 18.05.12, 09:10 Wydaje mi się, że będzie to największy przekręt giełdowy. Co prócz Facebooka posiada ta spółka? Wydaje mi się, że nic. Zgarną ileś tam miliardów, kto cwany to coś tam,coś tam zarobi, a większość dołoży do interesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyklista Gorączka Facebooka przed piątkowym debiutem 18.05.12, 10:19 To będzie piękna katastrofa. Z handlowego punktu widzenia Facebook to pośrednik pośredników, nic nie wytwarzają, czyli plajta jest gwarantowana. Facebook jest też zaprzeczeniem wszystkiego, czym Internet był w swoim założeniu więc tworzy się coś niewątpliwie coś nowego, chociaż na razie nikt nie wie co. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Gorączki powinni dostać "oburzeni":) 18.05.12, 11:17 Mnie najbardziej ciekawi reakcja antyglobalistów, "oburzonych" i wszelkiej maści anarchistów i wariatów:). Wszystkie te grupy są przecież niezwykle "postępowe" i każda osoba z tych sub-kultur czy organizacje skupiające ich mają przecież swoje profile na Facebook'u, czyli współtworzą sami, nieprzymuszani przez nikogo, wielką korporację, największą jaką świat znał, najbardziej globalną. Współtworzą udzielając z reguły maksymalną ilość informacji o sobie, w tym informacji niezwykle wrażliwych, jak poglądy polityczne czy religijne. Współtworzą globalną sieć, a na ulice wychodzą protestować przeciw globalizmowi i korporacjom:), wyrażają swoje oburzenie skierowane przeciw globalnym korporacjom, w tym przypadku przeciw samym sobie:)). Miłego dnia życzę wszystkim sfiksowanym "oburzonym" na siebie:)). Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Gorączki powinni dostać "oburzeni":) 18.05.12, 12:27 Zjadacze chleba nie tworzą korporacji piekarzy. A że ekolodzy i inni zieloni żyją w schizofrenicznym świecie wiadomo od dawna - wystarczy wyłączyć im "atomowy" prąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Gorączki powinni dostać "oburzeni":) IP: *.centertel.pl 18.05.12, 13:43 tzw "oburzeni" to nieroby,lenie którym nie chce się pracować.Znaleźli wspólnego wroga "kapitalistę" tak jak bolszewicy znaleźli kułaka.Oczywiście świat jest niesprawiedliwy,sprawiedliwość jest po śmierci.Chociaż pewna firma od 2 tys lat sprzedaje promesy ubezpieczeniowe na życie wieczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Gorączki powinni dostać "oburzeni":) IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 09:11 Pracowac to sie nie chce lichwiarzom i burzujom, ktorzy wola zyc z cudzej, a nie wlasnej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Gorączki powinni dostać "oburzeni":) IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 09:09 Ja zadnego profilu tam nie mam i nie mam zamiaru miec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Gorączka Facebooka przed piątkowym debiutem IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 09:08 Fejsbuk to glownie dlugi zaciagniete przez jego wlasciciela, a ktore beda splacac naiwniacy, ktorzy kupili jego, praktycznie bezwartosciowe, akcje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideowiec Gorączka Facebooka przed piątkowym debiutem IP: *.lnse4.ken.bigpond.net.au 20.05.12, 10:15 Fejsbuk to sprytna idea. Maluczki mysli ze jest kims bo istnieje na fejsbuku. Daje im najwyzej 5 lat az zjada do zera. Sell!! Odpowiedz Link Zgłoś