Dodaj do ulubionych

E-prawnik24 - najtańsze porady prawne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 07:18
Trwa promocja portalu prawniczego eprawnik24.com/

Porada prawna już od 50 PLN, Pisanie pism procesowych już od 120 PLN, Sporządzanie umów i regulaminów już od 150 PLN
 Przekonaj się, że porada prawna u nas to coś więcej niż kilka linijek pustego tekstu. Zapraszamy do naszego bezpłatnego archiwum porad eprawnik24.com/category/porady-prawne/
 Indywidualne ceny dla usług łączonych (tworzenie dokumentów i regulaminów, porady prawne, doradztwo w zakresie planowania podatkowego firmy).

Portal prawny eprawnik24.com to:

Porady prawne.
 Sporządzanie umów i regulaminów.
 Sporządzanie pism procesowych.
 Optymalizacja podatkowa.
 Ochrona majątku.
 Interpretacja ustaw i kodeksów.

Obserwuj wątek
    • norbert.rutana e-prawnik 19.12.14, 15:10
      Ludzie! Nie dajcie się naciągnąć, tak jak ja! Zamówiłem opinię prawną i dostałem totalny bubel na 1 stronę! Pod opinią nikt się nie podpisał, ponieważ podobno "pracują jako zespół" czyli nie mają do tego uprawnień. A jak nikt się nie podpisuje, to nie jest opinia tylko świstek papieru! Kilkakrotnie reklamowałem usługę i pomimo oczywistej racji i deklaracji tego serwisu, że zwrócą pieniądze każdemu niezadowolonemu klientowi, nie uzyskałem nic, nawet grzecznej odpowiedzi! Z daleka od nich! Tanie mięso psy jedzą!
      • mika344 Re: e-prawnik 23.06.15, 12:16
        zgadzam się niestety :( szkoda, że nie znalazłam tej opinii wcześniej:(( podobnie jak pan Norbert nie jestem zadowolona z pomocy uzyskanej na e-prawnik24.pl :(
    • maxridov Re: E-prawnik24 - najtańsze porady prawne 02.07.15, 18:59
      miałem okazje korzystać z porady e-prawnika. Ludzie nie dajcie się oszukiwać. Tych porad nie udziela prawnik, a zespól (tak się podpisują). Na zadanie pytanie otrzymałem odpowiedz bez sensu. Tym powinien zainteresować się Rzecznik praw konsumenta ! Dla zainteresowanych służę materiałem dowodowym.
    • rafall71 Re: E-prawnik24 - najtańsze porady prawne 14.12.15, 00:03
      Hmm...a czy nie mylicie przypadkiem eprawnik24.com z innymi stronami o podobnych nazwach? Akurat z nich korzystałem i przyznam że jestem bardzo zadowolony, udzielili mi obszernej odpowiedzi dotrzymując zagwarantowanego terminu... Czy nie mylicie ich oferty z innymi stronami, bo są jeszcze takie strony jak e-prawnik.pl , eprawnik24.pl , e-prawnik24.pl (mika344 mylisz chyba serwisy). Ponadto w moim przypadku normalnie podpisał się pracownik z imienia i nazwiska a nie żaden "zespół"...
      • emmikki Re: E-prawnik24 - najtańsze porady prawne 04.03.17, 15:57
        Może te strony i podobne, natomiast ja korzystałam z e-prawnik.pl i tam podpisuje się „Zespół prawników serwisu e-prawnik.pl” a nie osoba z imienia i nazwiska. Niestety jakość bardzo słaba i cena nieadekwatna. Zanim zapłaciłam to słali ładne maile czego to nie otrzymam, a i tak nie dostałam tego czego potrzebowałam. Za to jak miałam dodatkowe pytania, bo napisali bardzo ogólnie to za kilka dni otrzymałam nową ofertę na kolejną opinię, która dotyczyła tego samego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka