Dodaj do ulubionych

Automaty podrożały po cichu

IP: *.biegun.eu.org / *.magma-net.pl 12.08.04, 01:11
no coz, trzeba wykorzystac szybko magnetyczne karty, poki jest gdzie... :(

i wielkei CH.. w D.. TPSA... albo &TP ... moze zlodziej & TP???

Obserwuj wątek
    • Gość: NIEKORZYSTAJĄCY Automaty podrożały po cichu IP: *.darnet.rybnik.pl 12.08.04, 01:40
      TELEKOMPROMITACJA POLSKA S.A. - TO LUDZKA RZECZ OKRADAĆ!!!
      • Gość: wewnętrznie rozdar Re: 2 pytania w temacie tp s.a ! IP: 195.136.30.* 12.08.04, 10:41
        Mam 2 pytania w temacie tp s.a:
        1 do prawnikow:
        CZy jak się korżysta z usłóg złodzieja to jest się paserem w sensie prawnym,
        czy nie?
        2 do kościoła:
        Czy jak okradają złodzieja to jest grzech, czy zadość uczynienie za grzechy!
        Sprawa pilna bo dotyczy 12 milionów abonentów!!!
        • Gość: Maga Panie Lebiedź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:46
          Już nas raz ułagodzili swoim słodkim pierdzeniem...
          Złodzieje i jednoczesnie partacze. Czekam na telefon od roku, z pełną
          gotowością do płacenia...
          Tym razem chyba wycofam wniosek. Znowu gehenna, rozmowy z jakąś panienką, która
          nie wie, gdzie ma dupę a gdzie głowę, papiery, zawracanie dupy.
          • Gość: awwo Re: Panie Lebiedź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:15
            He, he, he. Potem bedą chcieli od Ciebie cały czas kasy, nawet im nienależnej.
            Mam przed sobą potwierdzenie wpłaty dokonanej na rzecz TP SA w kwocie podanej
            na fakturze, lecz wpłaconej poleceniem przelewu w banku (nie na blankiecie TP
            SA). I co? I nic. Brakuje im części(!!??) z tej kwoty. Zagrozili poprzez biuro
            windykacyjne Intrum Justitia Sp. z o o., że ...... razem=822,04zł. Myślę
            jednak, że dam się pozwać do sądu - bo mam sprawę ewidentnie wygraną, a gnojom
            nie zapłacę.
            • Gość: mgr.tow.Lebiedz Szajka Leniwych Defraudatow w calosci popiera.. IP: 65.110.54.* 12.08.04, 19:55
              sprytnie i bardzo odwazne dzialania TP SA. Jestesmy, towarzysze z wami!

mgr.tow.Lebiedz
            • Gość: http://pamietamy.t Re: haha daj sie pozwac a poznasz ober zlodzieji IP: 207.248.159.* 12.08.04, 21:08
              sedziow i urzedasow

pamietamy.tripod.com
            • Gość: smash Re: Panie Lebiedź... IP: *.intrum.pl / 213.134.135.* 13.08.04, 12:20
              Pozwem bym się tak bardzo nie przejmował.
              Ale telefon Ci wyłączą i to 2stronnie. A ponowne uruchomienie usługi będzie
              kosztowało.
              Pozostaja dwie możliwości, albo ty ich pozywasz do sądu, albo zmień operatora.
          • Gość: Czaban Re: Czaban dzwoni siodmy raz.. IP: HTTP1.* / 63.81.122.* 12.08.04, 15:16
            ..zebami o parapet. A internet nadal mamy najdrozszy na swiecie :-(
            • Gość: WbrewGazecieWyborc CO ZA ROZCZAROWANIE W GW, MIAŁO TANIEĆ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 00:20
              GW niecirpliwie oczekuje na spadajace ceny, a tu taki zawód.
        • Gość: Wojtek Re: 2 pytania w temacie tp s.a ! IP: 82.160.7.* 12.08.04, 22:59
          mam następne dwa pytania :
          Skoro TEPSA zaszczyca nas opłatą stałą "ABONAMENT" należną za "GOTOWOŚĆ DO
          ŚWIADCZENIA USŁUG" to ja poprzez analogię ustalam dla wszystkich moich obecnych
          i potencjalnych klijentów "ABONAMENT" w wysokośći rownej abonamentowi TEPSY , z
          tyułu jw.

Skoro TEPSA podnosi opłaty za świadczone usługi ponieważ postawili jakąś
          budkę , to ja przez analogię podnoszę "opłatę abonamentową" klijentom
          potencjalnym , a obecnym podnoszę cenę na moje usługi o skromne i
          jedyne "cirka ,koma,przecinek" z tytułu zakupu nowej
          specjalistycznej ,superautomatycznej koparki ręcznej zwanej popularnie łopatą
          lub szpadlem .
          Pozdrawiam serdecznie wszystkich swich klijentów .
          Tych , których znam i tych których niewątpliwie poznam w sądzie
          A to z powodu że od tej chwili jesteście mi winni sporo pieniędzy ,szczegulnie
          że świacze wam uslugi od ładnych kilku lat ,więc i odsetek będzie sporo.
          ciekawe co powiedzą nasi profesorowie od prawa i bezprawia na taką
          argumentację .
          Siema
    • Gość: Rybinka Re: Czy to sam pan de`Bill znów pisze, z łaski na IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 03:07
      Czy to sam pan de`Bill znów pisze, z łaski na pewno nie bożej???

Oto czytamy:
      >Stracą też rozmawiający z budek wieczorami i w nocy. Np. przy połączeniach >międzymiastowych impuls trwa teraz 49 sekund (wcześniej 58 lub 87 sek.). >Stanieją za to połączenia międzymiastowe.

Innymi słowy: połączenia międzymiastowe zdrożeją, bo impuls jest krótszy. Ale już w kolejnym zdaniu: "Stanieją za to połączenia międzymiastowe".

Człowieka, który kupi papierowe wyanie gazety taki jawny de`billizm po prostu zaboli.
      A redaktorzyna kasę trzepie i pilnie wierszówkę wyrabia.
      • Gość: Nico2 Re: Czy to sam pan de`Bill znów pisze, z łaski na IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 12.08.04, 06:59
        Kol. Rybinka - moze by tak dokladniej czytac, a dopiero potem krytykowac?
    • tani.net.pl podnosimy przrepraszamy 12.08.04, 06:46
      bo sa nie rentowne :) to może niech narodowy operator raczy splajtować a w jego
      miejsce niech się trafi taki jak np. w japonii 100mb inetrnet w domu za kilka
      dolcy

pozdrawiam as
      • Gość: samuraj Re: my nie przrepraszamy! IP: 195.136.30.* 12.08.04, 10:30
        Człowieku masz instykt samuraja! Podajesz na siebie namiary!
        Zaraz wydział do spraw propagandy TPS. SA. zaleje Cię listami o niekulturalnym
        zachowaniu w stosunku do firmy, która oszukuje od lat!
        Czy to warto za te kilkadziesiąt zł miesięcznie!
        ZA TOBĄ PÓJDĄ INNI!
    • Gość: ggad Hamstwo TP SA nie zna Granic IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 12.08.04, 07:06
      Jak bandyta rozwala Budke to robi dobrze , bo w ten sposób kara dla TP sa jesT
      natychmiastowa.Innej rady na bandytów z tpsa nie ma i już!
    • Gość: Darek Wedlug GW, TPSA falszuje karty!!! IP: 213.17.228.* 12.08.04, 08:05
      Tak jest w tekscie "TPSA ... Zamierza też na przełomie roku zlikwidować niebieskie automaty na
      masowo fałszowane karty magnetyczne."

Czyli ze TPSa bedzie produkowac falszywe karty magnetyczne. Falszerze strzeście się!!!

• Gość: GÓRA LODOWA Re: Automaty podrożały po cichu- JAK TO W TP S.A. IP: 195.136.30.* 12.08.04, 08:48
      Z TYCH PIENIĘDZY MOŻEMY CZYTAĆ REKLAMĘ WEWNĄTRZ ARTYKUŁU!
      TP S.A. TO TYANIC NASZEJ GOSPODARKI!
      TYLKO, CZY ON O TYM JUŻ WIE?
    • Gość: elva Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.citicorp.com 12.08.04, 09:10
      POSTAWILI SWOJ BUDYNEK ZA DARMO, BO FIRMA BUDOWLANA ZBANKRUTOWALA I NIE MAJA
      KOMU ZAPLACIC ZA TAK NOWOCZESNY OBIEKT, TO PRZEPRASZAM BARDZO, ALE CO ONI Z TA
      KASA ROBIA, A TU NAM JESZCZE PODWYZSZAJA NAGMINNIE STAWKI ZA POLACZENIA???
      JAKAS PARANOJA, PRZECIEZ TO NAJWIEKSZY MONOPOLISTA NA RYNKU, TO NIECH NIE MOWIA
      GLUPOT, ZE IM KASY BRAKUJE...
      • Gość: Andi Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.telia.com 12.08.04, 10:56
        Dziwisz sie co TP zrobi z tymi pieniedzmi. Jak to co, to nie wiesz, ze kwota
        ok. 1mln zl jest transferowana do Francji. Przeciez nasz narodowy operator juz
        nie jest narodowy, bo zdecydowana wiekszosc zyskow idza za granice. A po co
        zostalo zmienione logo z samego TP na '&tp', po to wlasnie, ze za logo sie
        placi i to bardzo, bardzo duzo. Kiedys zarzucano Francuzom, ze nielegalnie
        transferuja zyski z TP, a teraz TP placi za logo i to placi legale.
    • Gość: Populares Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.neutron-it.com 12.08.04, 09:25
      Jezeli TPSA chce stracic wszystkich, nawet tych ostatnich niedobitków
      korzystających z budek, to niech dalej podnosi ceny. Juz teraz z komórki "na
      kartę" może być taniej niż z budki i jest przy tym bardziej higienicznie.
      IMPULS ZA 60 GROSZY to przecież złodziejstwo. Zlikwidowali karty 100
      ipulsowe..itd. Cena rozmowy z budki będzie niedługo zaporowa.
    • Gość: przemek Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.04, 10:22
      Z tymi De Billami szkoda nawet dyskutować.To jest kolejny dowód na bandytyzm
      firmy wyhodowanej na własnej piersi( za nasze pieniądze) i sprzedanej za marne
      grosze z całym majątkiem przez kolejnych De Billi. Proszę tak
      dalej.Luddzie ,którzy tam pracują najlepiej o tym wiedzą i potwierdzą.
    • krokus5 Re: Automaty podrożały po cichu 12.08.04, 10:43
      Państwo polskie oddało państwu francuskiemu majątek wypracowywany przez lata z
      naszej krwawicy.Teraz możemy sobie tylko pomachać palcem w bucie dopóki monopol
      tych skurw..ów nie zostanie złamany.A propo czy UOKiK nałoży karę za
      monopolistyczne praktyki?
      • Gość: Slav Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.net-serwis.pl 12.08.04, 11:27
        Sposob sprywatyzowania TP SA to bylo mistrzostwo swiata. Opchnac firme razem z
        cala infrastruktura telekomunikacyjna. To tak jakby sprzedac firme transportowa
        i dorzucic wylacznosc na korzystanie ze wszystkich drog w Polsce. A reszta
        frajerow niech placi za korzystanie albo niech buduje wlasne. Przeciez to
        paranoja!!!
    • Gość: Qba Nauka IP: *.artnet.com.pl 12.08.04, 11:42
      Dojdzie do tego, że będziemy znowu przesyłali wiadomościa za pomocą tam- tamów
      i znaków dymnych. Rozmowy międzymiastowe będą odbywały sie przy pomocy gołębi
      pocztowych do łask wrócą gońcy. Żyć nie umierać tylko dlaczego w erze kamienia
      łupanego.
    • Gość: Gość Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.insite.com.pl 12.08.04, 11:54
      A jak już zdejmą niebieskie autoamty, to zajmą się stalowymi kanciastymi,
      stalowymi owalnymi, zółtymi. A kto za to płaci? Pan płaci, pani placi..
      społeczeństwo płaci.
    • Gość: Sybirak Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:01
      UOKIK powinien nałożyć karę dużo większą niż wynoszą podwyżki TPSA żeby jej się
      takie praktyki przestały opłacać.
      • Gość: RACJA_STANU Kara za karą i może kiedyś.. IP: *.kolno.jarsat.pl 12.08.04, 15:39
        ..ale oczywiście jak to bywa z tymi, co mają dość kasy, nikt na nich głosu nie
        podniesie. Polskiego Mitnicka trza jeno.
        Prawda jest taka, że w firmie TePe i od środka nie jest dobrze. Podobno ludziki
        pracują tak jak na GALERACH. Dodatkowo, by było nowocześnie, w blasku
        obiektywów.. KAMER OCHRONY.
        RAK zżera ją od środka, a wy chcecie, żeby była piękna na zewnątrz?
    • Gość: SPOD BUDKI Z TP S. Re: KTOŚ TU KŁAMIE! IP: 195.136.30.* 12.08.04, 12:22
      MIAŁY BYĆ DARMOWE WEEKENDY I WIECZORY!
      A TU SĄ JESZCZE DROŻSZE AUTOMATY!
      TEpsa niech się w końcu zdecyduje!
      ALBO RYBKA, ALBO ... AKWARIUM!
      NIE MOŻE BYĆ WSZYSTKO NA RAZ I TO ZA NASZE PIENIĄDZE!
      NA IGRZYKACH WYSTĘPUJECIE TEŻ ZA NASZE PIENIĄDZE!
      MY WOLIMY TANIEJ I BEZ TAKIEGO ROZGŁOSU!
    • Gość: DJ Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:52
      Trzeba się przesiąść na KOMINIKATORY!
    • Gość: polak CZUBÓWNA potrzebna od zaraz IP: 213.25.40.* 12.08.04, 12:53
      niech sprzeda się po raz kolejny i opowiada nam w telewizji, jaka to wspaniała
      firma...
      • Gość: TiPi Re: CZUBÓWNA potrzebna od zaraz IP: *.impex / 157.25.88.* 12.08.04, 13:23
        Pani Czubowna strasznie przejmuje sie Wasza krytyka...
        Szczegolnie jak sprawdza stan konta.
    • Gość: andzia Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.idea.pl 12.08.04, 15:29
      zolte automaty! narzeczonyn wyslal mi milego smsa z tega cudu nauki techniki
      ect, i wiecie co? DOSTALAM GO PO 18 GODZINACH!!! a wklepywal go przy mnie, bo
      chcielismy wyprobowac i milo sie pobawic!!! rany, co tepsa sobie mysli!!!
      przeciez maja pieniadze na produkcje wszystkiego z naszych rozmow!!!
      szczegolnie miedzynarodowych. ZLODZIEJE!!! dlaczego na terenie wlasnego miasta
      nie ma rozmow darmowych (REKLAMA FIRMY NIEZLA), przynajmniej bym ich firme
      lubila i korzystala z tych uslug. a tak to wycofalam sie i mam SFERIE i komorke.
      pozdrawiam
    • patrico1 Re: Automaty podrożały po cichu 12.08.04, 15:30
      Ciągle dostaje kary za nieprawidłowości i ciągle oszukuje. Klientcie powinni
      sie zbuntować i wypowiedzieć umowy! Jakby stracili parę tysiecy klientów to by
      się może nauczyli dbać o klientów
    • Gość: aw Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 12.08.04, 16:23
      A ja już dawno nie mam z TPSA do czynienia. I dzięki Bogu. Dzięki ci Dialogu!
      Nie jesteś ideałem, ale tego wyzyskiwacza sie pozbyłam.
    • Gość: Henryk Potrzebna jest reforma i to natychmiast ! IP: *.icpnet.pl 12.08.04, 16:32
      Od 1 maja br. Telekomunikacja jest opóźniona. Nie zdaje sobie sprawy, że już
      weszliśmy do Unii Europejskiej, gdzie np. za godzinną rozmowę płaci się tylko
      0,19 Euro
      Może nareszcie ktoś mądrzejszy zastąpi w naszym kraju tę Telekomunikację Polską
      S.A. i puści ją z torbami, aby kraje Unii Europejskiej były sobie równe !!!
    • Gość: Adler Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:08
      Ja muszę napisać coś innego. A mianowicie w Toruniu skrócony czas na jednym
      impulsie zauważyłem już na początku lipca. Przeważnie patrzę na zegarek na jak
      długo starczy rozmowa za 1 impuls. Tak więc nie ma mowy o pomyłce.
      TPSA to jeden wielki oszust. Nie zapomnę jak szybko podrożał abonament za
      telefon z 10zł. Co niektórzy pamiętają jakie było oburzenie. No ale cóż trzeba
      żyć dalej.
      • Gość: meerkat A uslugi telefoniczne w USA dalej TANIEJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:35
        I jak to jest mozliwe w kraju, w ktorym celem calej dzialanosci gospodarczej
        jest MAKSYMALIZACJA ZYSKU?!

Proste: WOLNA KONKURENCJA. Liczba firm telekomunikacyjnych zapewniajacych
        polaczenia, telefoniczne, komorkowe, satelitarne i internetowe rosnie. Poniewaz
        maja kase ( albo dostaja ja od inwestorow) nie prosza sie "starszakow" o dostep
        do lacz, tylko zakladaja WLASNE, najczesciej swiatlowodowe i mikrofalowe.

A tymczasem w Polsce TPSA jest w praktyce nadal MONOPOLISTA i dlatego moze
        robic co chce.

PRZYKLAD: Od blisko dwoch miesiecy jestem w Polsce i zamowilem sobie Neostrade
        Plus. Za 140 PLN miesiecznie moge liczyc na maksymum 780 kb/sec.
        Za dokladnie te same pieniadze ($39.00) AT&T gwaratuje mi w USA
        100 MEGAbitow/sec do serwera i 10 Mb dalej!

Czy mogliby podniesc ceny? Oczywiscie. Ale jak na razie, to je obnizaja!
        A dlaczego? Konkurenci, zeby umocnic sie na rynku, zaoferowali klientom ktorzy
        sie przelacza powazne znizki. AT&T musi pojsc ich sladem, albo zniknie z rynku!
        • Gość: mgr.tow.Lebiedz Jestesmy przeciwko amerykanskim imperialistom!!! IP: 65.110.54.* 12.08.04, 19:59
          Spolka Akcyjna: Szajka Leniwych Defraudantow&TP SA&tow.dr.inz.technik Kulczyk.
          Za zgodnosc:
          mgr.tow.Lebiedz
        • Gość: http://pamietamy.t Re: w USA TANIEJA bo dostali za grosze od bankrut IP: 200.160.128.* 12.08.04, 21:28
          pamietamy.tripod.com
        • Gość: D. Re: A uslugi telefoniczne w USA dalej TANIEJA!!! IP: *.ri.ri.cox.net 13.08.04, 00:58
          Chyba Ci naprawde slonko za mocno przygrzalo? 100 mb? chyba mowisz o sieci
          lokalnej (w domu) bo na razie to jest od 1.5 to 5 mb zaleznie od regionu z
          uploadem max. 320 kbps. Buahahahahaha
          A ja mam cox-a i mam za $39.99 4 mbit/512 kbit. I nie bedziesz mi synek kitu
          wciskal.
          Pozdrawiam...

Ps. Nie zauwazyles polmozgu, ze w rynkach, gdzie AT&T jest monopolem (kablowka)
          bo nie ma alternatywy? ADSL z SBC czy Verizonu to max. 1.5 mbit (zalezy jak
          wiatr zawieje), 6 mbit tylko jak mieszkasz niedaleko od DSLAM-a. Wireless NIE
          istnieje, satelita ma opoznienia, AOL jest na dial-upie a T-1 to wydatek rzedu
          400 na miesiac? I wez nie wciskaj, a jak Ci sie tak podoba, to spier*alaj do
          tej Hameryki i zgrywak dalej polaczka przyglupie. Az wstyd mi, jak takich jak
          Ty spotykam... A... i boss sie o Ciebie na azbestach pytal... :>
    • Gość: Jarek Rozmowy Telefoniczne IP: *.limes.com.pl 12.08.04, 18:30
      To jest rozbuj w biały dzień.
      • Gość: ten który olał TP Re: Rozmowy Telefoniczne IP: *.lublin.mm.pl 12.08.04, 18:41
        A może pamiętacie który to rząd sprywatyzował czyt. "opylił za półdarmo" TP SA?
    • Gość: stefan z ciemnogro Re: Automaty podrożały,a prokurator spi...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:21
      TP-pierwszt zlodziej Najjasnieszej Rzeczpospolitej,znacznie wyprzedza PKP.
    • Gość: Zbyszek Re: Automaty podrożały po cichu IP: 80.48.247.* 12.08.04, 20:28
      Nie ma takiego prawa, które może zabronić TP
      takich praktyk. Wystarczy tylko ogłosić co
      się chce zrobić i hulaj dusza. Niestety w takich
      absurdach przyszło nam żyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka