Gość: deINO IP: *.biegun.eu.org / *.magma-net.pl 12.08.04, 01:11 no coz, trzeba wykorzystac szybko magnetyczne karty, poki jest gdzie... :( i wielkei CH.. w D.. TPSA... albo &TP ... moze zlodziej & TP??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIEKORZYSTAJĄCY Automaty podrożały po cichu IP: *.darnet.rybnik.pl 12.08.04, 01:40 TELEKOMPROMITACJA POLSKA S.A. - TO LUDZKA RZECZ OKRADAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewnętrznie rozdar Re: 2 pytania w temacie tp s.a ! IP: 195.136.30.* 12.08.04, 10:41 Mam 2 pytania w temacie tp s.a: 1 do prawnikow: CZy jak się korżysta z usłóg złodzieja to jest się paserem w sensie prawnym, czy nie? 2 do kościoła: Czy jak okradają złodzieja to jest grzech, czy zadość uczynienie za grzechy! Sprawa pilna bo dotyczy 12 milionów abonentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Panie Lebiedź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:46 Już nas raz ułagodzili swoim słodkim pierdzeniem... Złodzieje i jednoczesnie partacze. Czekam na telefon od roku, z pełną gotowością do płacenia... Tym razem chyba wycofam wniosek. Znowu gehenna, rozmowy z jakąś panienką, która nie wie, gdzie ma dupę a gdzie głowę, papiery, zawracanie dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awwo Re: Panie Lebiedź... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:15 He, he, he. Potem bedą chcieli od Ciebie cały czas kasy, nawet im nienależnej. Mam przed sobą potwierdzenie wpłaty dokonanej na rzecz TP SA w kwocie podanej na fakturze, lecz wpłaconej poleceniem przelewu w banku (nie na blankiecie TP SA). I co? I nic. Brakuje im części(!!??) z tej kwoty. Zagrozili poprzez biuro windykacyjne Intrum Justitia Sp. z o o., że ...... razem=822,04zł. Myślę jednak, że dam się pozwać do sądu - bo mam sprawę ewidentnie wygraną, a gnojom nie zapłacę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr.tow.Lebiedz Szajka Leniwych Defraudatow w calosci popiera.. IP: 65.110.54.* 12.08.04, 19:55 sprytnie i bardzo odwazne dzialania TP SA. Jestesmy, towarzysze z wami! mgr.tow.Lebiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: haha daj sie pozwac a poznasz ober zlodzieji IP: 207.248.159.* 12.08.04, 21:08 sedziow i urzedasow pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smash Re: Panie Lebiedź... IP: *.intrum.pl / 213.134.135.* 13.08.04, 12:20 Pozwem bym się tak bardzo nie przejmował. Ale telefon Ci wyłączą i to 2stronnie. A ponowne uruchomienie usługi będzie kosztowało. Pozostaja dwie możliwości, albo ty ich pozywasz do sądu, albo zmień operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaban Re: Czaban dzwoni siodmy raz.. IP: HTTP1.* / 63.81.122.* 12.08.04, 15:16 ..zebami o parapet. A internet nadal mamy najdrozszy na swiecie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WbrewGazecieWyborc CO ZA ROZCZAROWANIE W GW, MIAŁO TANIEĆ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 00:20 GW niecirpliwie oczekuje na spadajace ceny, a tu taki zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: 2 pytania w temacie tp s.a ! IP: 82.160.7.* 12.08.04, 22:59 mam następne dwa pytania : Skoro TEPSA zaszczyca nas opłatą stałą "ABONAMENT" należną za "GOTOWOŚĆ DO ŚWIADCZENIA USŁUG" to ja poprzez analogię ustalam dla wszystkich moich obecnych i potencjalnych klijentów "ABONAMENT" w wysokośći rownej abonamentowi TEPSY , z tyułu jw. Skoro TEPSA podnosi opłaty za świadczone usługi ponieważ postawili jakąś budkę , to ja przez analogię podnoszę "opłatę abonamentową" klijentom potencjalnym , a obecnym podnoszę cenę na moje usługi o skromne i jedyne "cirka ,koma,przecinek" z tytułu zakupu nowej specjalistycznej ,superautomatycznej koparki ręcznej zwanej popularnie łopatą lub szpadlem . Pozdrawiam serdecznie wszystkich swich klijentów . Tych , których znam i tych których niewątpliwie poznam w sądzie A to z powodu że od tej chwili jesteście mi winni sporo pieniędzy ,szczegulnie że świacze wam uslugi od ładnych kilku lat ,więc i odsetek będzie sporo. ciekawe co powiedzą nasi profesorowie od prawa i bezprawia na taką argumentację . Siema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybinka Re: Czy to sam pan de`Bill znów pisze, z łaski na IP: *.acn.waw.pl 12.08.04, 03:07 Czy to sam pan de`Bill znów pisze, z łaski na pewno nie bożej??? Oto czytamy: >Stracą też rozmawiający z budek wieczorami i w nocy. Np. przy połączeniach >międzymiastowych impuls trwa teraz 49 sekund (wcześniej 58 lub 87 sek.). >Stanieją za to połączenia międzymiastowe. Innymi słowy: połączenia międzymiastowe zdrożeją, bo impuls jest krótszy. Ale już w kolejnym zdaniu: "Stanieją za to połączenia międzymiastowe". Człowieka, który kupi papierowe wyanie gazety taki jawny de`billizm po prostu zaboli. A redaktorzyna kasę trzepie i pilnie wierszówkę wyrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nico2 Re: Czy to sam pan de`Bill znów pisze, z łaski na IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 12.08.04, 06:59 Kol. Rybinka - moze by tak dokladniej czytac, a dopiero potem krytykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
tani.net.pl podnosimy przrepraszamy 12.08.04, 06:46 bo sa nie rentowne :) to może niech narodowy operator raczy splajtować a w jego miejsce niech się trafi taki jak np. w japonii 100mb inetrnet w domu za kilka dolcy pozdrawiam as Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samuraj Re: my nie przrepraszamy! IP: 195.136.30.* 12.08.04, 10:30 Człowieku masz instykt samuraja! Podajesz na siebie namiary! Zaraz wydział do spraw propagandy TPS. SA. zaleje Cię listami o niekulturalnym zachowaniu w stosunku do firmy, która oszukuje od lat! Czy to warto za te kilkadziesiąt zł miesięcznie! ZA TOBĄ PÓJDĄ INNI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggad Hamstwo TP SA nie zna Granic IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 12.08.04, 07:06 Jak bandyta rozwala Budke to robi dobrze , bo w ten sposób kara dla TP sa jesT natychmiastowa.Innej rady na bandytów z tpsa nie ma i już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Wedlug GW, TPSA falszuje karty!!! IP: 213.17.228.* 12.08.04, 08:05 Tak jest w tekscie "TPSA ... Zamierza też na przełomie roku zlikwidować niebieskie automaty na masowo fałszowane karty magnetyczne." Czyli ze TPSa bedzie produkowac falszywe karty magnetyczne. Falszerze strzeście się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GÓRA LODOWA Re: Automaty podrożały po cichu- JAK TO W TP S.A. IP: 195.136.30.* 12.08.04, 08:48 Z TYCH PIENIĘDZY MOŻEMY CZYTAĆ REKLAMĘ WEWNĄTRZ ARTYKUŁU! TP S.A. TO TYANIC NASZEJ GOSPODARKI! TYLKO, CZY ON O TYM JUŻ WIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elva Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.citicorp.com 12.08.04, 09:10 POSTAWILI SWOJ BUDYNEK ZA DARMO, BO FIRMA BUDOWLANA ZBANKRUTOWALA I NIE MAJA KOMU ZAPLACIC ZA TAK NOWOCZESNY OBIEKT, TO PRZEPRASZAM BARDZO, ALE CO ONI Z TA KASA ROBIA, A TU NAM JESZCZE PODWYZSZAJA NAGMINNIE STAWKI ZA POLACZENIA??? JAKAS PARANOJA, PRZECIEZ TO NAJWIEKSZY MONOPOLISTA NA RYNKU, TO NIECH NIE MOWIA GLUPOT, ZE IM KASY BRAKUJE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.telia.com 12.08.04, 10:56 Dziwisz sie co TP zrobi z tymi pieniedzmi. Jak to co, to nie wiesz, ze kwota ok. 1mln zl jest transferowana do Francji. Przeciez nasz narodowy operator juz nie jest narodowy, bo zdecydowana wiekszosc zyskow idza za granice. A po co zostalo zmienione logo z samego TP na '&tp', po to wlasnie, ze za logo sie placi i to bardzo, bardzo duzo. Kiedys zarzucano Francuzom, ze nielegalnie transferuja zyski z TP, a teraz TP placi za logo i to placi legale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Populares Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.neutron-it.com 12.08.04, 09:25 Jezeli TPSA chce stracic wszystkich, nawet tych ostatnich niedobitków korzystających z budek, to niech dalej podnosi ceny. Juz teraz z komórki "na kartę" może być taniej niż z budki i jest przy tym bardziej higienicznie. IMPULS ZA 60 GROSZY to przecież złodziejstwo. Zlikwidowali karty 100 ipulsowe..itd. Cena rozmowy z budki będzie niedługo zaporowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.04, 10:22 Z tymi De Billami szkoda nawet dyskutować.To jest kolejny dowód na bandytyzm firmy wyhodowanej na własnej piersi( za nasze pieniądze) i sprzedanej za marne grosze z całym majątkiem przez kolejnych De Billi. Proszę tak dalej.Luddzie ,którzy tam pracują najlepiej o tym wiedzą i potwierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: Automaty podrożały po cichu 12.08.04, 10:43 Państwo polskie oddało państwu francuskiemu majątek wypracowywany przez lata z naszej krwawicy.Teraz możemy sobie tylko pomachać palcem w bucie dopóki monopol tych skurw..ów nie zostanie złamany.A propo czy UOKiK nałoży karę za monopolistyczne praktyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slav Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.net-serwis.pl 12.08.04, 11:27 Sposob sprywatyzowania TP SA to bylo mistrzostwo swiata. Opchnac firme razem z cala infrastruktura telekomunikacyjna. To tak jakby sprzedac firme transportowa i dorzucic wylacznosc na korzystanie ze wszystkich drog w Polsce. A reszta frajerow niech placi za korzystanie albo niech buduje wlasne. Przeciez to paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Nauka IP: *.artnet.com.pl 12.08.04, 11:42 Dojdzie do tego, że będziemy znowu przesyłali wiadomościa za pomocą tam- tamów i znaków dymnych. Rozmowy międzymiastowe będą odbywały sie przy pomocy gołębi pocztowych do łask wrócą gońcy. Żyć nie umierać tylko dlaczego w erze kamienia łupanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.insite.com.pl 12.08.04, 11:54 A jak już zdejmą niebieskie autoamty, to zajmą się stalowymi kanciastymi, stalowymi owalnymi, zółtymi. A kto za to płaci? Pan płaci, pani placi.. społeczeństwo płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:01 UOKIK powinien nałożyć karę dużo większą niż wynoszą podwyżki TPSA żeby jej się takie praktyki przestały opłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACJA_STANU Kara za karą i może kiedyś.. IP: *.kolno.jarsat.pl 12.08.04, 15:39 ..ale oczywiście jak to bywa z tymi, co mają dość kasy, nikt na nich głosu nie podniesie. Polskiego Mitnicka trza jeno. Prawda jest taka, że w firmie TePe i od środka nie jest dobrze. Podobno ludziki pracują tak jak na GALERACH. Dodatkowo, by było nowocześnie, w blasku obiektywów.. KAMER OCHRONY. RAK zżera ją od środka, a wy chcecie, żeby była piękna na zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOD BUDKI Z TP S. Re: KTOŚ TU KŁAMIE! IP: 195.136.30.* 12.08.04, 12:22 MIAŁY BYĆ DARMOWE WEEKENDY I WIECZORY! A TU SĄ JESZCZE DROŻSZE AUTOMATY! TEpsa niech się w końcu zdecyduje! ALBO RYBKA, ALBO ... AKWARIUM! NIE MOŻE BYĆ WSZYSTKO NA RAZ I TO ZA NASZE PIENIĄDZE! NA IGRZYKACH WYSTĘPUJECIE TEŻ ZA NASZE PIENIĄDZE! MY WOLIMY TANIEJ I BEZ TAKIEGO ROZGŁOSU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 12:52 Trzeba się przesiąść na KOMINIKATORY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak CZUBÓWNA potrzebna od zaraz IP: 213.25.40.* 12.08.04, 12:53 niech sprzeda się po raz kolejny i opowiada nam w telewizji, jaka to wspaniała firma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TiPi Re: CZUBÓWNA potrzebna od zaraz IP: *.impex / 157.25.88.* 12.08.04, 13:23 Pani Czubowna strasznie przejmuje sie Wasza krytyka... Szczegolnie jak sprawdza stan konta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.idea.pl 12.08.04, 15:29 zolte automaty! narzeczonyn wyslal mi milego smsa z tega cudu nauki techniki ect, i wiecie co? DOSTALAM GO PO 18 GODZINACH!!! a wklepywal go przy mnie, bo chcielismy wyprobowac i milo sie pobawic!!! rany, co tepsa sobie mysli!!! przeciez maja pieniadze na produkcje wszystkiego z naszych rozmow!!! szczegolnie miedzynarodowych. ZLODZIEJE!!! dlaczego na terenie wlasnego miasta nie ma rozmow darmowych (REKLAMA FIRMY NIEZLA), przynajmniej bym ich firme lubila i korzystala z tych uslug. a tak to wycofalam sie i mam SFERIE i komorke. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrico1 Re: Automaty podrożały po cichu 12.08.04, 15:30 Ciągle dostaje kary za nieprawidłowości i ciągle oszukuje. Klientcie powinni sie zbuntować i wypowiedzieć umowy! Jakby stracili parę tysiecy klientów to by się może nauczyli dbać o klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 12.08.04, 16:23 A ja już dawno nie mam z TPSA do czynienia. I dzięki Bogu. Dzięki ci Dialogu! Nie jesteś ideałem, ale tego wyzyskiwacza sie pozbyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Potrzebna jest reforma i to natychmiast ! IP: *.icpnet.pl 12.08.04, 16:32 Od 1 maja br. Telekomunikacja jest opóźniona. Nie zdaje sobie sprawy, że już weszliśmy do Unii Europejskiej, gdzie np. za godzinną rozmowę płaci się tylko 0,19 Euro Może nareszcie ktoś mądrzejszy zastąpi w naszym kraju tę Telekomunikację Polską S.A. i puści ją z torbami, aby kraje Unii Europejskiej były sobie równe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adler Re: Automaty podrożały po cichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:08 Ja muszę napisać coś innego. A mianowicie w Toruniu skrócony czas na jednym impulsie zauważyłem już na początku lipca. Przeważnie patrzę na zegarek na jak długo starczy rozmowa za 1 impuls. Tak więc nie ma mowy o pomyłce. TPSA to jeden wielki oszust. Nie zapomnę jak szybko podrożał abonament za telefon z 10zł. Co niektórzy pamiętają jakie było oburzenie. No ale cóż trzeba żyć dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat A uslugi telefoniczne w USA dalej TANIEJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 18:35 I jak to jest mozliwe w kraju, w ktorym celem calej dzialanosci gospodarczej jest MAKSYMALIZACJA ZYSKU?! Proste: WOLNA KONKURENCJA. Liczba firm telekomunikacyjnych zapewniajacych polaczenia, telefoniczne, komorkowe, satelitarne i internetowe rosnie. Poniewaz maja kase ( albo dostaja ja od inwestorow) nie prosza sie "starszakow" o dostep do lacz, tylko zakladaja WLASNE, najczesciej swiatlowodowe i mikrofalowe. A tymczasem w Polsce TPSA jest w praktyce nadal MONOPOLISTA i dlatego moze robic co chce. PRZYKLAD: Od blisko dwoch miesiecy jestem w Polsce i zamowilem sobie Neostrade Plus. Za 140 PLN miesiecznie moge liczyc na maksymum 780 kb/sec. Za dokladnie te same pieniadze ($39.00) AT&T gwaratuje mi w USA 100 MEGAbitow/sec do serwera i 10 Mb dalej! Czy mogliby podniesc ceny? Oczywiscie. Ale jak na razie, to je obnizaja! A dlaczego? Konkurenci, zeby umocnic sie na rynku, zaoferowali klientom ktorzy sie przelacza powazne znizki. AT&T musi pojsc ich sladem, albo zniknie z rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr.tow.Lebiedz Jestesmy przeciwko amerykanskim imperialistom!!! IP: 65.110.54.* 12.08.04, 19:59 Spolka Akcyjna: Szajka Leniwych Defraudantow&TP SA&tow.dr.inz.technik Kulczyk. Za zgodnosc: mgr.tow.Lebiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: w USA TANIEJA bo dostali za grosze od bankrut IP: 200.160.128.* 12.08.04, 21:28 pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: A uslugi telefoniczne w USA dalej TANIEJA!!! IP: *.ri.ri.cox.net 13.08.04, 00:58 Chyba Ci naprawde slonko za mocno przygrzalo? 100 mb? chyba mowisz o sieci lokalnej (w domu) bo na razie to jest od 1.5 to 5 mb zaleznie od regionu z uploadem max. 320 kbps. Buahahahahaha A ja mam cox-a i mam za $39.99 4 mbit/512 kbit. I nie bedziesz mi synek kitu wciskal. Pozdrawiam... Ps. Nie zauwazyles polmozgu, ze w rynkach, gdzie AT&T jest monopolem (kablowka) bo nie ma alternatywy? ADSL z SBC czy Verizonu to max. 1.5 mbit (zalezy jak wiatr zawieje), 6 mbit tylko jak mieszkasz niedaleko od DSLAM-a. Wireless NIE istnieje, satelita ma opoznienia, AOL jest na dial-upie a T-1 to wydatek rzedu 400 na miesiac? I wez nie wciskaj, a jak Ci sie tak podoba, to spier*alaj do tej Hameryki i zgrywak dalej polaczka przyglupie. Az wstyd mi, jak takich jak Ty spotykam... A... i boss sie o Ciebie na azbestach pytal... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Rozmowy Telefoniczne IP: *.limes.com.pl 12.08.04, 18:30 To jest rozbuj w biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten który olał TP Re: Rozmowy Telefoniczne IP: *.lublin.mm.pl 12.08.04, 18:41 A może pamiętacie który to rząd sprywatyzował czyt. "opylił za półdarmo" TP SA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan z ciemnogro Re: Automaty podrożały,a prokurator spi...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:21 TP-pierwszt zlodziej Najjasnieszej Rzeczpospolitej,znacznie wyprzedza PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Automaty podrożały po cichu IP: 80.48.247.* 12.08.04, 20:28 Nie ma takiego prawa, które może zabronić TP takich praktyk. Wystarczy tylko ogłosić co się chce zrobić i hulaj dusza. Niestety w takich absurdach przyszło nam żyć. Odpowiedz Link Zgłoś