Dodaj do ulubionych

Inwestowanie w Opcje Binarne

17.03.14, 06:05
Opcje binarne, to całkiem nowy typ handlu na rynkach finansowych. Z biegiem czasu i rozwoju technologii, udało się stworzyć narzędzie, które pozwala na handel opcjami w internecie za pomocą prostych stron internetowych. Dzięki temu zwykły inwestor może generować spore zyski, decydując jedynie, czy cena danego aktywa pójdzie w górę czy w dół.

Więcej informacji można znaleźć chociażby na binary24.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Inwestowanie w Opcje Binarne IP: *.celestynet.pl 29.05.14, 17:17
      Bardziej niż inwestowanie w opcje opłaca się inwestować w nieruchomości – po pierwsze ryzyko inwestycyjne może być mniejsze; po drugie nieruchomości były, są i będą, więc można się spodziewać, że popyt na nie zawsze będzie; po trzecie zyski z nich mogą być większe niż z opcji. Musisz się tylko do tego dobrze przygotować. Tutaj np. zarabiajnanieruchomosciach.pl/zapis-webinaru-z-22-maja-jak-inwestowac-w-nieruchomosci-i-zarabiac-40-zwrotu-rocznie/ dowiesz się, jak inwestować w nieruchomości i zarobić 40% zwrotu rocznie.
      • binariusz Re: Inwestowanie w Opcje Binarne 27.04.15, 14:43
        W opcjach binarnych wiesz, jaki masz przypuszczalny zysk, a w nieruchomościach nie. Możesz czekać latami, aby sprzedać coś z zyskiem. Polecam zajrzeć tu: www.binary24.pl/pl/top/opcje-binarne-jak-zaczac
    • jerzymiroslaw Re: Inwestowanie w Opcje Binarne 28.10.15, 22:36
      Cześć.
      Ja trochę bawię się w opcje binarne.
      Jak mi idzie, opisuję na mojej stronie:
      www.jerzy-mirosław.pl (przez ł )
      Z tej strony możesz też napisać do mnie.
      Pozdrawiam, życząc udanych obstawień w opcjach.
    • strus119 Re: Inwestowanie w Opcje Binarne 24.11.15, 15:41
      Witam.
      Nasza firma zajmuje się wprowadzaniem i prowadzeniem klientów na platformach inwestycyjnych (również opcje binarne), nasi klienci zarabiają potężne pieniądze praktycznie nic nie robiąc.
      Jedyne co jest potrzebne to dostep do internetu i srodki do zainwestowania. Sam inwestujesz swoje pieniądze, my pokazujemy drogę do zarabiania.
      Przeszukujemy i pilnujemy rynek inwestycyjny, by znaleźć dla Ciebie jak najlepsza szanse inwestycyjna. W każdej chwili możesz wyciągnąć swoje środki, tylko Ty masz dostęp do pieniędzy i konta inwestycji.
      Nasi klienci inwestujący 10 000 zarabiają do 7tys w skali miesiąca, oczywiście myśląc logicznie przy wyższych kwotach 50 czy 100tys zysk analogicznie wzrasta. Klienci zarabiają przy wykorzystaniu tylko 30% depozytu a pozostałe 70% stanowi margines bezpieczeństwa.
      Zadzwon i popros Roberta 22 30 75 116 (pomiędzy 11:00, a 19:00). Zacznij zarabiać, a prace traktuj jako hobby.
      Pozdrawiam

Robert
    • jola-maj Re: Inwestowanie w Opcje Binarne 12.02.16, 21:21
      zanim w ogóle się za to zabrałam, przeczytałam fajne artykuły ze strony binarne.net
      np. ten: binarne.net/opcje-binarne-warto-czy-nie-wady-i-zalety/

teraz dużo wiem i dzięki temu widać efekty ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka