Gość: olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:06 mały krok w dobrą stronę. teraz będzie pewnie kilka lat przerwy w chodzeniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek ERA WYGRALA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:01 Era wygrala moralnie cala sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono2003 Re: ERA WYGRALA! IP: *.polkomtel.com.pl 27.10.04, 10:21 wygrała DUDKA na kościele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: ERA WYGRALA! IP: 212.160.172.* 27.10.04, 14:11 niestety jesteś ofiarą akcji propagandowej ERY. Era i pozostali operatorzy komórkowi od dawna nie zgadzali się na obniżenie stawek interkonektowych na połączenia do ich sieci, bo czerpali z tego ogromne zyski. TP od dawna próbowała się dogadać z komórkowcami. Na sam koniec na dodatek zgodzili się na obniżkę Plus i iDEA a ERA ciągle stawała okoniem. I wciskała wszędzie kit, że walczy o obniżkę cen na połączenia z TP SA do komórek. Ta obniżka i tak by była, bo zapewniam Ciebie że nikogo w TP sa nie interesuje, żeby utrzymywać tak wysokie ceny połączeń do komórek. Jedynymi podmiotami, którym może na tym zależeć to komórkowcy, bo mogą w ten sposób oferować tańsze w stosunku do TP SA połączenia i przechwycać ruch w swoje sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: ERA WYGRALA! IP: *.espol.com.pl 31.10.04, 09:59 > niestety jesteś ofiarą akcji propagandowej ERY. A ty ofiarą TPSA. Sam nie wiem, co gorsze. Zwróć uwagę je jedno zdanie: "TP SA zmniejszy swoje stawki o 21,7 proc. oraz szczególnie wysoką dotąd na tle Europy marżę o 39,7 proc." Właśnie o tą marżę TPSA chodzi operatorom komórkowym. Chcą ją wyrównać do kwot występujących w innych państwach UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiep Tak czy owak IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.10.04, 08:24 Jakby nie patrzeć na tę obniżkę to nadal wychodzi drogo. Ja trzymam stacjonarny i płacę "socjal" bo nigdzie nie dzwonię. Ot taki podatek na utrzymanie monopolisty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: griffin Re: Tak czy owak IP: 80.48.233.* 27.10.04, 08:51 Obserwuje ostatnio taki tred, ze wszyscy moi znajomi, kotrzy maja lacza stale (glownie sieci osiedlowe) bez zalu rozstali sie z telepsa. Przy dzisiejszych cenach przez komorke mam 65 min. za 27 zl. brutto z 1 sek. naliczaniem. No to jeszcze zostaje mi 13 zl. w porownaniu do ostatniego haraczu w postaci abonamentu dla telepsy, z ktorego mialem g..wno. Niechaj zyje konkurencja ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiony Nic z tego nie zrozumiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:22 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Taniej na komórki IP: *.acn.waw.pl 27.10.04, 09:44 Najpierw niech TP S.A. nauczy się wystawiać faktury - otrzymałem trzy za tę samą usługę (neostradę) w miesiący październik, oraz niech zapoznają się z własnym regulaminem świadczenia usług stałego dostępu do internetu. A następnie niech wezmą się za współpracę z innymi firmami. Pozdrawiam Lesio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: Taniej na komórki IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 10:15 Strategicznym partnerem TELEKOMUNIKACJI POLSKIEJ jest FRANCE TELECOM wspólnie z KULCZYK HOLDING łącznie - 47.5% akcji. Posiadacze reprezentowani przez BANK of NEW YORK - 11,54% AKCJI. JACYŚ inni /bez nazwy / akcjonariusze -mają 36,99% akcji. Udział SKARBU PAŃSTWA III rp wynosi 3,97%./dane za Iv kwartał 2003 r. udostepnione w serwisie iternetowym TP/ www.tp.pl/onas/o_firmie/udziałowcy/index.php Tak oto NAJBIEDNIEJSZY KRAJ unii europejskiej za największe opłaty telefoniczne utrzymuje francuską telekomunikację i największego polskiego GANGSTERA i KOLABORANTA dr.jana kulczyka.SKARB PAŃSTWA żałosnej III rp nie ma z tego interesu prawie NIC. Rezygnacja z usług ZORGANIZOWNEJ GRUPY PRZESTĘPCZEJ tp to jedynie rozsądny i patriotyczny odruch POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barka Re: Taniej na komórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:47 Chciałam zmienić operatora na innego. Niestety jestem skazana na Tp.SA bo nikt inny nie obsługuje mojego rejonu. Mieszkam w Warszawie (nie w Warszawie zadupiu)i telefon stacjonarny jest mi potrzebny ze względu na rodziców. Niestety komórka to dla nich czarna magia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onio kto nienawidzi bardziej tepsy odemnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:31 wpisujcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resys Re: kto nienawidzi bardziej tepsy odemnie IP: *.telco.ras.pl 27.10.04, 13:58 to jest nas juz dwóch !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resys Re: Taniej na komórki IP: *.telco.ras.pl 27.10.04, 13:47 Wielkie mi halo! I tak są mało konkurencyjni w tej chwili do komórek bo jak ktos dzwoni mało i krótko to 1 sek w prepaidach ich powalają. A pozatym jedna wygoda telefon komórkowy mam zawsze przy sobie a nie na kablu w domu z abonamentem 42 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim TP SA - POMYŁKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:11 Jesli o mnie chodzi to nie mam nic wspolnego z ta durna firma i sram na nich! Odpowiedz Link Zgłoś