ghostdogg 07.12.04, 20:21 elo elo dla rapu!!! SHEEEAAAA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cz Niech się lepiej przerzuci do Rosji... IP: *.net.autocom.pl 08.12.04, 11:59 ...tam jego styl prowadzenia interesów nie będzie nikomu przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naftalina KULCZYK TO PIGULKA NA MOLE ???????????? IP: 69.65.135.* 08.12.04, 14:27 oo! to niczego dla mola nie wrozy ... czego sie kulczyk dotchnie umiera smiercia nagla ! jednoczesnie przysparzajac mu duzych pieniedzy ! ciekawe czy juz obgadal z auganowem sprzedaz mola ruskim? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:32 jak dr Kulczyk jest taki twardy, to moze niech sie wezmie za Jukos, Lukoil i Sibineft? Niech sie zmierzy z oligarchami i niech sie odpier... od srodkowoeuropejskiej nafty, bo tylko szkodzi zamiast pomagac. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1955 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? 07.12.04, 21:02 Jaka w naszym narodzie zawiść.Gdybyś ty miał kase to co byś robił? W naszym społeczeństwie wytworzyła się mania niszczenia i zazdrości jeżeli ktoś ma pieniądze ponad przeciętność to jest opluty,sponiewierany.Dla mnie taki człowiek jest bardzo zdolnym biznesmenem i u niego w firmie nie ma takich numerów co u biznesmenów /nowobogackich z pseudo firmą/.Dla mnie było by zaszczytem pracować w firmie Pana Kulczyka. kk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:06 Akurat mi daleko do zawisci, jestem jej całkowicie wyzbyty. Jeszcze pare miesiecy temu darzylem sympatia dr Kulczyka. Tak jak pare lat wczesniej Gudzowatego. Okazali sie, oglednie mowiac, gnojami. Ciemne interesiki, lizanie dupy Rosji itp. Kasa? Wielu ludzi ma kase a jakos im jej nie zazdroszcze. Roman Kluska ma kase i dla mnie jest spoko koles. Ale nie bedzie dla mnie spoko ten, kto je sobie objadki z ruskimi agentami, i kto im zalatwia nasze rafinerie. Dlatego, bez krzty cynizmu, proponuje panu Kulczykowi przejecie rosyjskich firm. Wtedy zdobedzie moja sympatie i pewnie nie tylko moja... A od Orlenu i bratniego MOL'u niechaj sie trzyma z daleka. Te firmy poradza sobie bez jego "pomocy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: 62.233.175.* 08.12.04, 11:58 Widze ze media niezle ci namieszaly w glowie ... Gdyby tak mieszal sie w ciemne interesy to by sie za niego wziela prokuratura a nie komisja sledcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kay Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 14:01 Co się dziwisz, wystarczy posłuchac idiotyczne audycje Sekielskiego i Morozowskiego w TVN24. Znależli sobie koleę Żagla, i razem z nim szarpią Kulczyka za nogawki. Z tego co widać to Kulczyk podobnie jak Gudzowaty pomału opuszczają to szambo. Jeżli chodzi o TVN, to PP Weichert i Walter mogli by od czsu do czsu zrobić swoim dziennikarzom szkolenie z ekonowii i zarządzania, ponieważ strasznie się kompromitują wyrażnie zniżają się do poziomu Wassermanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe ! OBGADAL Z AUGANOWEM SPRZEDAZ MOLA RUSKIM ?????? IP: 69.65.135.* 08.12.04, 14:29 tam ten numer moze mu sie udac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.12.04, 12:09 Nareście ktoś myśli! Gratuluję / ale jesteśmy w mniejszości/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 12:50 moze Ty pracy nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FBI Tego zlodzieja jeszce nie posadzili ? Co sie IP: *.res.east.verizon.net 08.12.04, 04:21 dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq2 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 14:16 blq, ty darmozjadzie, jak jesteś taki biznesmen, to sam się za to weź, tylko se załataj skarpetki, doradco od siedmiu boleści. hawk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:45 > blq, ty darmozjadzie, jak jesteś taki biznesmen, to sam się za to weź, tylko se > > załataj skarpetki, doradco od siedmiu boleści. hawk Ja po prostu nie zycze sobie, by w imie biznesu uzalezniano Polske od Rosji. A skarpetki sam mi zalataj, buraku-indianinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.04, 07:22 A niech tam wyp...dala agenciak! Dla takich jak on nie ma świętości. Sprzedałby Polskę ruskim za parę groszy śmieć jeden. Jak Judasz. Jedyny jego bożek, do którego się modli to mamona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: 62.233.175.* 08.12.04, 12:02 Człowieku mniej telewizji zalecam w szczegolnosci relacji z komisji sledczej. Gdyby nie Kulczyk mielibysmy co najmniej o 25% mniej teatrow, galerii i ogolnie ubozsza o pare mln "polska kulture i sztuke" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.12.04, 12:10 Gdyby jeszcze chcieli kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1955 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? 09.12.04, 22:43 A ty z czego żyjesz,po co pracujesz?dla tej mamony dzięki której żyjesz masz komputer i piszesz bzdury gościu portalu.. Zastanów sie czy jakbyś miał to podpisać swoim imieniem i nazwiskiem to czy czuł byś sie dobrze... Pozdrawiam.. kk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kulczyk grozi, ze przeniesie inwestycje na Wegry IP: *.idg.com.pl / *.idg.com.pl 08.12.04, 10:39 Bardzo zabawne stwierdzenie, które zostało zamieszczone na łamach Financial Times. Przejąłbym się gdyby zagroził przeniesieniem swoich inwestycji Opel, Fiat lub inny duży pracodawca. A w przypadku Pana Kulczyka ta "groźba" nie robi żadnego wrażenia. Równie dobrze jakiś inny bogaty Polak mógłby zagrozić, że wypłaci swoje oszczędności z banku w Polsce i wpłaci je na konto w Szwajcarii, co pewnie i tak już dawno najbogatsi zrobili... Pan Kulczyk spieniężył swoje akcje w PKN Orlen, które kupił inny inwestor, zapewne finansowy, co dla spółki ma marginalne znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Re: Kulczyk grozi, ze przeniesie inwestycje na We IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.12.04, 12:06 Pogratulować wiedzy z zakresu finansów. / To chyba nawet Gertych by zrozumiał / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAPLETEK Re: Kulczyk wali Gruche-publicznie!!! w TV serio!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:14 hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulczykofil Re: Kulczyk wali Gruche-publicznie!!! w TV serio! IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 13:00 Wiwat kulczyk, wiwat liberaly. Ten wspolpracownik WSI z czasow mieszknia w Berlinie Zachodnim w latach 80-tych wielkim inwestorem. PRzejrzyjcie sobie papiery, wiekszosc akcji jest pozastawianych - to oczywiscie normalne poslugiwac sie dzwignia. Tyle, ze ona sa zatawione, Bog wie komu, bo to wcale nie sa londynskie, amerykanskie czy niemieckie banki, wtedy mozna by bylo uznac, ze sprawa jest wzglednie czysta. A druga rzecz to jakim cudem po tym jak Kulczyk kupi gdzies ziemie wlasnie tam inwestor otrzymuje zgode na budowe lotniska, czy autostrady. Moze ja za glupi jestem i nie patrzylem na takie sprawy jak kupowalem dzialke, a moze. A z TPSA to inaczej bylo, od 3 lat mialy byc zliberalizowane uslugi telkomunikacyjne, takie bylo nasze zobowiazanie wobec UE. Ale jakos tak wyszlo, ze ani ten, ani poprzednie rzady nie mogly przez lata wydac odpowiednich regulacji, zeby to dzialalo. Tez jakos od czasu kiedy dr lape na tym polozyl. Jak chcesz pasc kabze cwaniak Twoja wola, ja nie zmierzam placic z atelefon trzy razy drozej niz w innych krajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:02 Kulczyk OK. Zazdrosnicy nie moga uwierzyc, ze mozna uczciwie prowadzic biznes i dorobic sie majatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.proxy.aol.com 08.12.04, 13:25 Niech arogant Kulczyk odda to co sobie 'sam wzial 'i zobaczymy jaki wtedy bedzie bogaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampir Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.158.195.93.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.12.04, 13:25 kulczyk,to czlowiek juz przegrany!!! troszke sobie pobuszuje jeszcze ale ostatecznie padnie jak pies pluto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:32 Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kay Re: Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsc IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 14:11 Oj, Krzyś mówisz już jak Giertych. Często służbowo bywam w Poznaniu i widzę jak to miasto kwitnie: zakłd Volkswagena, Browary, a zobacz na Warszawę. Komuniści sprywatyzowali FSO Polmo. Poniewąż mam kontakt z branżą samochodową to widzę jak te wszystkie zakłady powoli umierają. To właśnie za taką prywatyzację powinno się karać oleksego i jego kolesiów. Widzę,że Warszawka Poznaniowi nie może wybaczyć tego Kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1955 Re: Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsc 08.12.04, 18:57 Niektórzy niech mówią za siebie. kk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polp DUZO MA UROKU OSOBISTEGO KULCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:29 ale nie wiadomo czy jest czysty jak łza. Polskie prawo jest dziurawe i on to wykorzystał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: 66.99.3.* 08.12.04, 17:36 kulczyk to smiec ,on by nas sprzedal bo ma malo,wygonic i zabrac co ukradl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.12.04, 18:47 zerro, za ciebie to by pół kilo kłaków nie dostał. to po co się męczyć sprzedażą?. co do reszty "bisnesmenków" czy tzw. dziennikarzy. ilu znacie miliarderów którzy zaczynali z własną gotówką?. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Ale do Rosji nie uderza !! 08.12.04, 17:58 zaraz dostałby kulke ! A przed komisja łże jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Templariusz Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.hctx.net 08.12.04, 20:26 Z Kulczyka jak z kazdej pijawki pozytek niewielki, wiec niech sie wynosi. Trzeba tylko przestrzec Wegrow, ze beda miec agenta. A co do Komisji Sledczej, to jest ona dla kolesiow "Prezia", bo dla szarakow to jest prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: niezupelnie IP: *.hrl.com 08.12.04, 21:26 Kulczyk dorobil sie majatku jak Chodorowski i pozostali oligarchowie rosyjscy , najpierw na handlu za pieniadze ojca , pozniej wykorzystujac system i ludzi , majac duzo pieniedzy i jezeli ktos jest inteligentny jak Kulczyk , ktory potrafi byc w organizacjach i klubach biznesu oraz latwo nawiazujacy kontakty, tu trzeba byc serdecznym i ujmujacym w sposobie bycia oraz stworzyl wokol siebie pewna atmosfere "sugar dady" ktory daje pieniadze przez to zyskuje sympatie i poparcie.Powinno byc wiecej takich Kulczykow w Polsce. Uwazam ze fuzja z Wegrami jest o tyle ryzykowna , czyba ze z pieniadze ponizej wartosci rynkowej akcji PKN , poniewaz PKN jest nie efektywny w porownaniu z wegierska spolka, i moze pociagnac ja w dol, chyba cala firma przejdzie pod zarzad wegrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.N.Cognito Na Węgry? Tez bym tak zrobil na jego miejscu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:21 ... po przeczytaniu tego festiwalu zawiści i glupoty, odbywającego się w tej chwili na wszystkich listach dyskusyjnych łącznie a tą. Swinie wam pasać, polaczki, a nie rżnąć świętoszkowatych mądrali, których niby to brzydzi mamona! Nie ma porządnej gospodarki bez inwestorów takich jak Kulczyk! Powinniśmy byc dumni, że ledwie 15 lat po odejściu od komuny sa już u nas tacy ludzie jak Kulczyk, Gudzowaty, Krauze i setki innych, na razie dzialajacych na mniejsza skale, ciężko pracujących i racjonalnie myślących. Jak tego nie rozumiecie, to się wynoście na Bialorus, Kube albo do Korei Pln, krajów "sprawiedliwosci spolecznej". Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie inwestor na odwrot 08.12.04, 21:35 Gość portalu: I.N.Cognito napisał(a): > ... po przeczytaniu tego festiwalu zawiści i glupoty, odbywającego się w tej > chwili na wszystkich listach dyskusyjnych łącznie a tą. Swinie wam pasać, > polaczki, a nie rżnąć świętoszkowatych mądrali, których niby to brzydzi > mamona! > > Nie ma porządnej gospodarki bez inwestorów takich jak Kulczyk! o ile mi wiadomo inwestor to taki co wklada i pomnaza a nie wyjmuje i dzieli > Powinniśmy byc > dumni, że ledwie 15 lat po odejściu od komuny sa już u nas tacy ludzie jak > Kulczyk, Gudzowaty, Krauze lorany ale trojka. a czemu nie kluska filipiak i czarnecki? > i setki innych, na razie dzialajacych na mniejsza skale, tos mnie naprawde przerazil > ciężko pracujących i racjonalnie myślących. Jak tego nie rozumiecie, to > się wynoście na Bialorus, Kube albo do Korei Pln, krajów "sprawiedliwosci > spolecznej". emigracja to nie jest zly pomysl ale kierunek podales zly. wbrew pozorom w bogatych krajach zachodu czy w japonii dzialalnosc takich osob jak te z twojej swietej trojki konczy sie w wiezieniu martwi mnie jednak twoj tok myslenia. chcesz wyrzucac ludzi z ich kraju bo nie chca dac sie okradac? masz nadzieje ze tych co sie dadza zlupic zostanie wystarczajaco duze zeby wyzywic te setki i tysiace pracowitych pijawek? niedoczekania Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1955 Re: inwestor na odwrot 09.12.04, 22:32 Popieram to co napisałeś,Nasz Kraj jest trochę dziwny:jeżeli jest problem i nas to nie dotyczy to jest ok!//Jeżeli zaczyna nas dotyczyć to jest bardzo żle a rekord świata pobiliśmy w wypowiedziach nie autoryzowanych których jest bardzo dużo na różnych Forach.Czego chcesz najbardziej?,żeby sąsiadowi ktoś ukradł krowę!!!!!!!!!!!!!!.....??? Pozdrawiam.. kk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Kulczyk kocha zapach benzyny ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 23:25 Mogę go zatrudnić na stacji benzynowej - to pewnie jego dziecięce marzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś