Dodaj do ulubionych

Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL?

07.12.04, 20:21
elo elo dla rapu!!! SHEEEAAAA!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • ghostdogg Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? 07.12.04, 20:22
      beda mnie miloiny
      • Gość: Cz Niech się lepiej przerzuci do Rosji... IP: *.net.autocom.pl 08.12.04, 11:59
        ...tam jego styl prowadzenia interesów nie będzie nikomu przeszkadzał.
        • Gość: naftalina KULCZYK TO PIGULKA NA MOLE ???????????? IP: 69.65.135.* 08.12.04, 14:27
          oo! to niczego dla mola nie wrozy ...
          czego sie kulczyk dotchnie
          umiera smiercia nagla !
          jednoczesnie przysparzajac mu duzych pieniedzy !

ciekawe czy juz obgadal z auganowem
          sprzedaz mola ruskim? :))
    • Gość: blq Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:32
      jak dr Kulczyk jest taki twardy, to moze niech sie wezmie za Jukos, Lukoil i
      Sibineft? Niech sie zmierzy z oligarchami i niech sie odpier... od
      srodkowoeuropejskiej nafty, bo tylko szkodzi zamiast pomagac.

• krzysztof1955 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? 07.12.04, 21:02

Jaka w naszym narodzie zawiść.Gdybyś ty miał kase to co byś robił?
        W naszym społeczeństwie wytworzyła się mania niszczenia i zazdrości jeżeli ktoś
        ma pieniądze ponad przeciętność to jest opluty,sponiewierany.Dla mnie taki
        człowiek jest bardzo zdolnym biznesmenem i u niego w firmie nie ma takich
        numerów co u biznesmenów /nowobogackich z pseudo firmą/.Dla mnie było by
        zaszczytem pracować w firmie Pana Kulczyka.
        kk..
        • Gość: blq Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:06
          Akurat mi daleko do zawisci, jestem jej całkowicie wyzbyty. Jeszcze pare
          miesiecy temu darzylem sympatia dr Kulczyka. Tak jak pare lat wczesniej
          Gudzowatego. Okazali sie, oglednie mowiac, gnojami. Ciemne interesiki, lizanie
          dupy Rosji itp. Kasa? Wielu ludzi ma kase a jakos im jej nie zazdroszcze. Roman
          Kluska ma kase i dla mnie jest spoko koles. Ale nie bedzie dla mnie spoko ten,
          kto je sobie objadki z ruskimi agentami, i kto im zalatwia nasze rafinerie.

Dlatego, bez krzty cynizmu, proponuje panu Kulczykowi przejecie rosyjskich firm.
          Wtedy zdobedzie moja sympatie i pewnie nie tylko moja...

A od Orlenu i bratniego MOL'u niechaj sie trzyma z daleka. Te firmy poradza
          sobie bez jego "pomocy".
          • Gość: Lisek Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: 62.233.175.* 08.12.04, 11:58
            Widze ze media niezle ci namieszaly w glowie ... Gdyby tak mieszal sie w ciemne interesy to by sie za niego wziela prokuratura a nie komisja sledcza.
            • Gość: kay Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 14:01
              Co się dziwisz, wystarczy posłuchac idiotyczne audycje Sekielskiego i
              Morozowskiego w TVN24. Znależli sobie koleę Żagla, i razem z nim szarpią
              Kulczyka za nogawki. Z tego co widać to Kulczyk podobnie jak Gudzowaty pomału
              opuszczają to szambo. Jeżli chodzi o TVN, to PP Weichert i Walter mogli by od
              czsu do czsu zrobić swoim dziennikarzom szkolenie z ekonowii i zarządzania,
              ponieważ strasznie się kompromitują wyrażnie zniżają się do poziomu Wassermanna.
              • Gość: ciekawe ! OBGADAL Z AUGANOWEM SPRZEDAZ MOLA RUSKIM ?????? IP: 69.65.135.* 08.12.04, 14:29
                tam ten numer
                moze mu sie udac! :)
        • Gość: zx Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.12.04, 12:09
          Nareście ktoś myśli!
          Gratuluję / ale jesteśmy w mniejszości/
        • Gość: jezyk Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 12:50
          moze Ty pracy nie masz
      • Gość: FBI Tego zlodzieja jeszce nie posadzili ? Co sie IP: *.res.east.verizon.net 08.12.04, 04:21
        dzieje ?
      • Gość: blq2 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 14:16
        blq, ty darmozjadzie, jak jesteś taki biznesmen, to sam się za to weź, tylko se
        załataj skarpetki, doradco od siedmiu boleści. hawk
        • Gość: blq Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:45
          > blq, ty darmozjadzie, jak jesteś taki biznesmen, to sam się za to weź, tylko se
          >
          > załataj skarpetki, doradco od siedmiu boleści. hawk

Ja po prostu nie zycze sobie, by w imie biznesu uzalezniano Polske od Rosji.
          A skarpetki sam mi zalataj, buraku-indianinie!
    • Gość: j23 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.04, 07:22
      A niech tam wyp...dala agenciak! Dla takich jak on nie ma świętości. Sprzedałby
      Polskę ruskim za parę groszy śmieć jeden. Jak Judasz. Jedyny jego bożek, do
      którego się modli to mamona!
      • Gość: Lisek Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: 62.233.175.* 08.12.04, 12:02
        Człowieku mniej telewizji zalecam w szczegolnosci relacji z komisji sledczej. Gdyby nie Kulczyk mielibysmy co najmniej o 25% mniej teatrow, galerii i ogolnie ubozsza o pare mln "polska kulture i sztuke" :)
      • Gość: zx Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.12.04, 12:10
        Gdyby jeszcze chcieli kupić.
      • krzysztof1955 Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? 09.12.04, 22:43

A ty z czego żyjesz,po co pracujesz?dla tej mamony dzięki której żyjesz masz
        komputer i piszesz bzdury gościu portalu..
        Zastanów sie czy jakbyś miał to podpisać swoim imieniem i nazwiskiem to czy czuł
        byś sie dobrze...
        Pozdrawiam..
        kk..
    • Gość: gosc Kulczyk grozi, ze przeniesie inwestycje na Wegry IP: *.idg.com.pl / *.idg.com.pl 08.12.04, 10:39
      Bardzo zabawne stwierdzenie, które zostało zamieszczone na łamach Financial
      Times. Przejąłbym się gdyby zagroził przeniesieniem swoich inwestycji Opel,
      Fiat lub inny duży pracodawca. A w przypadku Pana Kulczyka ta "groźba" nie robi
      żadnego wrażenia. Równie dobrze jakiś inny bogaty Polak mógłby zagrozić, że
      wypłaci swoje oszczędności z banku w Polsce i wpłaci je na konto w Szwajcarii,
      co pewnie i tak już dawno najbogatsi zrobili... Pan Kulczyk spieniężył swoje
      akcje w PKN Orlen, które kupił inny inwestor, zapewne finansowy, co dla spółki
      ma marginalne znaczenie...
      • Gość: Hermes Re: Kulczyk grozi, ze przeniesie inwestycje na We IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 08.12.04, 12:06
        Pogratulować wiedzy z zakresu finansów.
        / To chyba nawet Gertych by zrozumiał /
    • Gość: NAPLETEK Re: Kulczyk wali Gruche-publicznie!!! w TV serio!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:14
      hi hi
      • Gość: Kulczykofil Re: Kulczyk wali Gruche-publicznie!!! w TV serio! IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 13:00
        Wiwat kulczyk, wiwat liberaly. Ten wspolpracownik WSI z czasow mieszknia w
        Berlinie Zachodnim w latach 80-tych wielkim inwestorem. PRzejrzyjcie sobie
        papiery, wiekszosc akcji jest pozastawianych - to oczywiscie normalne
        poslugiwac sie dzwignia. Tyle, ze ona sa zatawione, Bog wie komu, bo to wcale
        nie sa londynskie, amerykanskie czy niemieckie banki, wtedy mozna by bylo
        uznac, ze sprawa jest wzglednie czysta. A druga rzecz to jakim cudem po tym jak
        Kulczyk kupi gdzies ziemie wlasnie tam inwestor otrzymuje zgode na budowe
        lotniska, czy autostrady. Moze ja za glupi jestem i nie patrzylem na takie
        sprawy jak kupowalem dzialke, a moze. A z TPSA to inaczej bylo, od 3 lat mialy
        byc zliberalizowane uslugi telkomunikacyjne, takie bylo nasze zobowiazanie
        wobec UE. Ale jakos tak wyszlo, ze ani ten, ani poprzednie rzady nie mogly
        przez lata wydac odpowiednich regulacji, zeby to dzialalo. Tez jakos od czasu
        kiedy dr lape na tym polozyl. Jak chcesz pasc kabze cwaniak Twoja wola, ja nie
        zmierzam placic z atelefon trzy razy drozej niz w innych krajach
    • Gość: H Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:02
      Kulczyk OK. Zazdrosnicy nie moga uwierzyc, ze mozna uczciwie prowadzic biznes i
      dorobic sie majatku.
    • Gość: mirek Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.proxy.aol.com 08.12.04, 13:25
      Niech arogant Kulczyk odda to co sobie 'sam wzial 'i zobaczymy jaki wtedy
      bedzie bogaty
    • Gość: wampir Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.158.195.93.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.12.04, 13:25
      kulczyk,to czlowiek juz przegrany!!! troszke sobie pobuszuje jeszcze ale
      ostatecznie padnie jak pies pluto.
    • Gość: Krzyś Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 13:32
      Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsce!
      • Gość: Kay Re: Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsc IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 14:11
        Oj, Krzyś mówisz już jak Giertych. Często służbowo bywam w Poznaniu i widzę jak
        to miasto kwitnie: zakłd Volkswagena, Browary, a zobacz na Warszawę. Komuniści
        sprywatyzowali FSO Polmo. Poniewąż mam kontakt z branżą samochodową to widzę
        jak te wszystkie zakłady powoli umierają. To właśnie za taką prywatyzację
        powinno się karać oleksego i jego kolesiów. Widzę,że Warszawka Poznaniowi nie
        może wybaczyć tego Kulczyka.
      • krzysztof1955 Re: Panie Kulczyk, nikt już Pana nie chce w Polsc 08.12.04, 18:57
        Niektórzy niech mówią za siebie.
        kk..
    • Gość: polp DUZO MA UROKU OSOBISTEGO KULCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:29
      ale nie wiadomo czy jest czysty jak łza. Polskie prawo jest dziurawe i on to
      wykorzystał
    • Gość: zorro Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: 66.99.3.* 08.12.04, 17:36
      kulczyk to smiec ,on by nas sprzedal bo ma malo,wygonic i zabrac co ukradl.
      • Gość: mm Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.12.04, 18:47
        zerro, za ciebie to by pół kilo kłaków nie dostał. to po co się męczyć
        sprzedażą?. co do reszty "bisnesmenków" czy tzw. dziennikarzy. ilu znacie
        miliarderów którzy zaczynali z własną gotówką?.
    • feliks-50 Ale do Rosji nie uderza !! 08.12.04, 17:58
      zaraz dostałby kulke !
      A przed komisja łże jak pies.
    • Gość: Templariusz Re: Kulczyk sprzedał PKN, kupił MOL? IP: *.hctx.net 08.12.04, 20:26
      Z Kulczyka jak z kazdej pijawki pozytek niewielki, wiec niech sie wynosi.
      Trzeba tylko przestrzec Wegrow, ze beda miec agenta. A co do Komisji Sledczej,
      to jest ona dla kolesiow "Prezia", bo dla szarakow to jest prokuratura.
      • Gość: gosc Re: niezupelnie IP: *.hrl.com 08.12.04, 21:26
        Kulczyk dorobil sie majatku jak Chodorowski i pozostali oligarchowie rosyjscy , najpierw na handlu za pieniadze ojca , pozniej wykorzystujac system i ludzi , majac
        duzo pieniedzy i jezeli ktos jest inteligentny jak Kulczyk , ktory potrafi byc w organizacjach i klubach biznesu oraz latwo nawiazujacy kontakty, tu trzeba byc
        serdecznym i ujmujacym w sposobie bycia oraz stworzyl wokol siebie pewna atmosfere "sugar dady" ktory daje pieniadze przez to zyskuje sympatie i
        poparcie.Powinno byc wiecej takich Kulczykow w Polsce. Uwazam ze fuzja z Wegrami jest o tyle ryzykowna , czyba ze z pieniadze ponizej wartosci rynkowej akcji
        PKN , poniewaz PKN jest nie efektywny w porownaniu z wegierska spolka, i moze pociagnac ja w dol, chyba cala firma przejdzie pod zarzad wegrow
    • Gość: I.N.Cognito Na Węgry? Tez bym tak zrobil na jego miejscu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:21
      ... po przeczytaniu tego festiwalu zawiści i glupoty, odbywającego się w tej
      chwili na wszystkich listach dyskusyjnych łącznie a tą. Swinie wam pasać,
      polaczki, a nie rżnąć świętoszkowatych mądrali, których niby to brzydzi mamona!
      Nie ma porządnej gospodarki bez inwestorów takich jak Kulczyk! Powinniśmy byc
      dumni, że ledwie 15 lat po odejściu od komuny sa już u nas tacy ludzie jak
      Kulczyk, Gudzowaty, Krauze i setki innych, na razie dzialajacych na mniejsza
      skale, ciężko pracujących i racjonalnie myślących. Jak tego nie rozumiecie, to
      się wynoście na Bialorus, Kube albo do Korei Pln, krajów "sprawiedliwosci
      spolecznej".
      • bush_w_wodzie inwestor na odwrot 08.12.04, 21:35
        Gość portalu: I.N.Cognito napisał(a):

> ... po przeczytaniu tego festiwalu zawiści i glupoty, odbywającego się w tej
        > chwili na wszystkich listach dyskusyjnych łącznie a tą. Swinie wam pasać,
        > polaczki, a nie rżnąć świętoszkowatych mądrali, których niby to brzydzi
        > mamona!

>
        > Nie ma porządnej gospodarki bez inwestorów takich jak Kulczyk!

o ile mi wiadomo inwestor to taki co wklada i pomnaza a nie wyjmuje i dzieli

> Powinniśmy byc
        > dumni, że ledwie 15 lat po odejściu od komuny sa już u nas tacy ludzie jak
        > Kulczyk, Gudzowaty, Krauze

lorany ale trojka. a czemu nie kluska filipiak i czarnecki?

> i setki innych, na razie dzialajacych na mniejsza skale,

tos mnie naprawde przerazil

> ciężko pracujących i racjonalnie myślących. Jak tego nie rozumiecie, to
        > się wynoście na Bialorus, Kube albo do Korei Pln, krajów "sprawiedliwosci
        > spolecznej".

emigracja to nie jest zly pomysl ale kierunek podales zly. wbrew pozorom w
        bogatych krajach zachodu czy w japonii dzialalnosc takich osob jak te z twojej
        swietej trojki konczy sie w wiezieniu

martwi mnie jednak twoj tok myslenia. chcesz wyrzucac ludzi z ich kraju bo nie
        chca dac sie okradac? masz nadzieje ze tych co sie dadza zlupic zostanie
        wystarczajaco duze zeby wyzywic te setki i tysiace pracowitych pijawek?
        niedoczekania
        • krzysztof1955 Re: inwestor na odwrot 09.12.04, 22:32
          Popieram to co napisałeś,Nasz Kraj jest trochę dziwny:jeżeli jest problem i nas
          to nie dotyczy to jest ok!//Jeżeli zaczyna nas dotyczyć to jest bardzo żle a
          rekord świata pobiliśmy w wypowiedziach nie autoryzowanych których jest bardzo
          dużo na różnych Forach.Czego chcesz najbardziej?,żeby sąsiadowi ktoś ukradł
          krowę!!!!!!!!!!!!!!.....???
          Pozdrawiam..
          kk..
    • Gość: jasio Kulczyk kocha zapach benzyny ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 23:25
      Mogę go zatrudnić na stacji benzynowej - to pewnie jego dziecięce marzenie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka