Dodaj do ulubionych

Lista najbogatszych młodych Polaków

• Gość: Sylwia Re: Lista najbogatszych młodych Polaków IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:38
      A gdzie nasi ambitni,przystojni politycy z SLD, chyba ktoś zapomniał o nich.No urządzili się cieplutko co?
      • Gość: KosmicznyWinnetou Re: Lista najbogatszych młodych Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:05
        Sylwio,masz świętą rację,ale nie pomyślałaś o jeszcze bogatszych,niż sld-owcy,o
        ich żonach,dzieciach,i innych,na których pozapisywali majątki,to dopiero
        krezusy!Howgh!
    • Gość: Ja DUDEK na którym miejscu? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.05, 18:49
    • Gość: escobar a.ka. kluk Re: Lista najbogatszych młodych Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:05
      what the fuck???
    • mike-great A my mamy 400 zł zasiłku! Ach, ta Polska, nie ma c 15.06.05, 20:49
      Science-fiction. A my mamy 400 zł zasiłku. Ach, ta Polska, nie ma co mówić...
    • mephisto996 Co za bzdety..... 15.06.05, 21:18
      W porównaniu do twórców Google
      Sergey Brina lat 31 7.2 mld$
      Larry Page lat 32 7.2 mld$
      To lista średnio zamożnych
      www.forbes.com/static/bill2005
    • Gość: franki5 NIE KUPUJCIE PLYT IP: *.chello.pl 15.06.05, 21:19
      Zwrocilem uwage na strukture zarobkow naszych gwiazdeczek muzycznych
      (Stachursky,Kayha,Kowalska).Nasi artysci zarabiaja 200-300 tys rocznie z
      tantiem zaiksowskich nawet jesli przez caly rok beda siedziec w domu i dlubac w
      nosie,jak zachce im sie zagrac jeden koncercik w tygodniu maja nastepne 500
      tys.Pytam jaki jest sens kupowac orginalne plyty?Zeby zarobili nastepne 200-300
      stowy?NIE KUPUJCIE ORGINALNYCH PLYT ONI I TAK BEDA ZYLI W LUKSUSIE A WY O TYCH
      LUKSUSACH BEDZIECIE MOGLI TYLKO POCZYTAC.Nie dajcie sie nabrac na teksty o
      okradaniu.Plyty z lat 60-70 po 50-60 pln to jest prawdziwa kradziez.Odnosnie
      pilkarzy powinno sie placic za sukcesy,awans do ligi mistrzow, sukcesy w UEFA,a
      nie kontrakty po 200tys euro.Zarobki KOrzeniowskiego, Otylii,Malysza sa tego
      przykladem.Pilkarze Wisly tak dobrze oplacani niczego jeszcze nie zdobyli
      (mistrzostwo kraju to zaden sukces,chyba ,ze w Hiszpanii,Anglii czy Wloszech.
      • Gość: Lord Re: NIE KUPUJCIE PLYT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:34
        Ale ty głupi jesteś... szkoda gadać.
    • Gość: Lord Re: Lista najbogatszych młodych Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:28
      W pierwszej dziesiątce są tylko 2 osoby poniżej 30 roku życia pozostałe mają około 40 lat. I to ma być lista nabogatyszych MŁODYCH Polaków? Ciekawy jestem ile lat mają Polacy w średnim wieku... Śmieszna lista.
      • Gość: zomo Re: Lista najbogatszych młodych Polaków IP: *.aster.pl 15.06.05, 21:42
        zgadzam się, młodzi w średnim wieku ;) ale szczerze to mnie nie powalają te
        zarobki, myślałem, ze ludzie estrady trochę więcej kasy z tego mają
    • Gość: NIELICZĄCSPRTOWCWÓ TACY MŁODZI ŻE WSZYSCY POD CZTERDZIESTKĘ IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 21:56
      NIE LICZĄC SPORTOWCÓW
      • Gość: dziwi Re: TACY MŁODZI ŻE WSZYSCY POD CZTERDZIESTKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:58
        mnie tylko że takie miernoty z Wisły Kraków mają tyle kasy . To co pokazali z
        Legią i dzisiaj z Zagłębiem to kpina . Powinni zapłacić dotkliwe kary.
    • Gość: toto Re: Lista najbogatszych młodych Polaków IP: *.ct.gemini.ntplx.com 15.06.05, 22:58
      Przeciez jak ktos ma kontrakt z NBA(lub wogle jest sportowcem)jest piepszniety,
      dlatego sie nie liczy jako czlowiek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka