Dodaj do ulubionych

Axel Springer przejmuje ProSiebenSat.1

IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 05.08.05, 18:12
RTL jest popularniejszy od SAT.1 i PRO7.
Obserwuj wątek
    • loquin.phd Nie wiem, czy sie zgodza. Agorze nie pozwolimy ... 05.08.05, 19:00
      ... na podobne sztuczki, to jasne.
      • Gość: r. NAPEWNO KTOŚ Z AGORY BĘDZIE SŁUCHAŁ TWOJEJ OPINI! IP: *.rezist.com 05.08.05, 21:29
        ROTFL, buhahaha...

A więcej na www.efakt.pl
    • Gość: pitek Re: Axel Springer przejmuje ProSiebenSat.1 IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 06:48
      Nastepne media w lapach Zyda !!!
    • Gość: neo1988 Re: Axel Springer przejmuje ProSiebenSat.1 IP: 80.50.88.* 06.08.05, 10:35
      tak tylko jak oni traktuja swoich klientow maja takie DK(dobry
      komiks) ,obiecali ze wydazda komiks 29 a tu d...po prostu oszukali ludzi
      oklamali ich i niestety robili to caly czas (wciskali lukrowany kit ze dobrze
      sie sprzedaja a tu wszystko juz upadlo )dali dumpingowa cene aby udupic
      konkurencje ale konkurencja nadal zyje a dk juz jest trupem Wiem ze dk to jest
      male piwo w porownaniu z calym axlem ale to samo dzialo sie w gazetach
      komputerowych wydawanych przez nich
      po prostu jest to banda walkow i nieudacznikow niestety
      Mam nadzieje ze nie tylko przestana inwestowac w rynki zagraniczne ale wogole
      znikna z Polski Dosc takich konceronow ktore leja na klientow (wogole nie
      informuja ludzi o niczym maja ich po prostu gleboko w d)klamia oszukuja na
      kazdym kroku Nienawidze takiego korporacyjnego traktowania ludzi jak debili
      ktorzy sa tylko workami z kasa
    • Gość: p Krokodyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:13
      www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C438967
    • Gość: Polak CZY U NICH TEZ WYKRESLILI "LUB CZASOPISMA" ? IP: 82.139.8.* 06.08.05, 18:44
      ;-))
    • law_and_justice Sat.1 kiedyś był dużo atrakcyjniejszy 07.08.05, 13:45
      Najciekawsze mecze BL na żywo, w genialnie realizowanej transmisji, co tydzień
      magazyn "ran", boks, o wiele lepszy niż dziś repertuar filmowy... Praktycznie
      każdy weekend w Sat.1 oznaczał albo jakiś hit filmowy, albo maraton transmisji z
      dużych wydarzeń sportowych, albo jeszcze coś innego. A dziś... Ech, szkoda gadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka