Dodaj do ulubionych

FSO znów ma zysk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:59
Niech zaczną placić podatki i oddawać dlug
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: FSO znów ma zysk IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.08.05, 23:17
      Właśnie -popatrzyłem sobie na stonę internetową awtoZaZ. Tak naprawdę to jest
      znów General Motors... Czegoś tu nie rozumiem....
    • Gość: KIepski Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:20
      Ja tam miałem lepsze mniemanie o Kozakach.
      • jmwaw Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja 26.08.05, 08:45
        Nie wiem czy ci ludzie robia dobra mine do zlej gry ale jezdza (duzo) Lanosami
        i sobie chwala. Ci moi znajomi znaja tez inne marki jak Hondy, Toyoty itp.
        Moje wrazenie jest natomiast zgodne z zaprezentowanym powyzej. Blaszanka
        • Gość: alpifresh Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 10:54
          A pokaż mi auto, które na naszych dziurawych ulicach i drogach wytrzymuje 140
          tyś. km do naprawy zawieszenia???? A wymiana 2xkońc. drążka + 2xsworzeń
          zwrotnicy + ustawienia zbieżności kosztuje 300 zł!!!/ części FEBI-BILSTEIN/.
          W stacjach serwisowych najczęściej były nie wykorzystane stanowiska naprawcze
          bo klienci przyjeżdzali tylko na przeglądy serwisowe, a nie z powodu dzikich
          awarii.
          Tym samochodom najbardziej zaszkodzili rodzimi "SPECE!!" z "fachowej" prasy i
          telewizji. Europa zachodnia bała się koreańskiej inwazji jak diabeł święconej
          wody. Dzisiaj gdy auta firmuje GM opinie o prawie tych samych produktach są już
          całkiem inne.
          Pozdrawiam
          Wrocławianin
      • Gość: Andrzej16 Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:15
        Gdyby to auto miało inne logo byłoby hitem w kraju, lecz dzieki takom pacjentom
        jak mogę kilkuletniego Lanosa tanio kupić. A jest to naprawdę dobry mało
        usterkowy samochód.
        • Gość: KIepski Lanos nie jest tani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:44
          W Najjaśniejszej ceny Lanosów są bardzo wysokie.I powodem nie jest ich znakomita
          jakość.Użytkownicy kupili Lanoski ...na kredyt.Za Lanoska z 1999 mozna kupic
          np.BMW 520 z klimą i auto skrzynią z 1992.Stan techniczny BMW r.1992 w stosunku
          do Lanosa r. 1999 o jak porównanie basenu z jacuzzi z dziurawą balia z pomyjami.
          • Gość: alpifresh Re: Lanos nie jest tani... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 11:02
            I własnie takowy bawarski wynalazek osobiście sprowadził z Germanii sąsiad z
            piętra 3 miesiące temu. Do wczoraj wpompował w to auto 7.590,00 PLN!!!!!!
            DODATKOWO!!!!!! A ja mu mówiłem: B.ędziesz M.iał W.ydatki!!!
            Np. MUSIAŁ!!! wymienić cały układ hamulcowy: klocki,zaciski,przewody i pompę
            hamulcową.
            Pozdrówka!
            • Gość: BeeMWu Re: Lanos nie jest tani... IP: *.crowley.pl 26.08.05, 11:17
              > I własnie takowy bawarski wynalazek osobiście sprowadził z Germanii sąsiad z
              > piętra 3 miesiące temu. Do wczoraj wpompował w to auto 7.590,00 PLN!!!!!!
              > DODATKOWO!!!!!! A ja mu mówiłem: B.ędziesz M.iał W.ydatki!!!

hahahha...dokladnie. Polacy to niestety debile ktorzy uwazaja 20 letnie BMw za
              lepsze niz o 10 lat nowsze auta. Swieta zasada mowi ze im starsze auto tym
              czewsciej sie psuje. Kolega ma 7 z 86 roku - ciagle do niej doklada, ale dalje
              jest przekonany ze to jest mniej awaryjne auto od o 10 lat mlodszego forda czy
              fiata.
              • Gość: alpifresh Re: Lanos nie jest tani... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 11:26
                Bo strare jest dobra: WINO i SKRZYPCE!!!!! Prawda??
                Pozdrówka!
                • Gość: LINKE Góralskie SKRZYPCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:36
                  Gość portalu: alpifresh napisał(a):

> Bo strare jest dobra: WINO i SKRZYPCE!!!!! Prawda??
                  > Pozdrówka!
                  ======
                  Ale te SKRZYPCE muszą być ponoć góralskie.

• Gość: ant Re: W Polsce kupują Skody....paranoja IP: *.crowley.pl 26.08.05, 11:18
        A my jestesmy na tyle glupim narodem ze kupujemy mase Skód ktroe sa na poziomoe
        aut Daewoo sprzed 10 lat (juz nie mowiac o wspieraniu polskiej motoryzacji)
        • Gość: politolog Re: W Polsce kupują Skody....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:30
          Swieta racja z tymi skodzinami. To beznadziejnie brzydkie , przestarzałe i
          straszliwie drogie samochody a polacy sie nimi podniecają jak nie wiem czym.
          Jak to osiągnieto? W bardzo prosty sposób: "pare euro" dla pism motoryzacyjnych
          drugie tyle dla auto magazynów w TV i sprawa załatwiona z wiecznie obciachowej
          skodziny zrobiono "limuzyne z górnej pólki":)))) Zawsze mi sie śmiać chce jak
          widze "dumnych" kierowców w tym badziewiu , frajerzy:))))
        • Gość: vectra Re: W Polsce kupują Skody....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 02:50
          Lanos jest udany ale reszte towarzystwa Deoo :) juz nie bardzo, Tico tuleje 10
          tys wytrzymywały ogólnie tylnie zawieszenie,Nubira spalaniem zabijała i
          trzeszczącym wykończeniem plus rdzewiejące blachy. Jakbym miał wybierać Nubirę,
          Leganzę to bym wziął Skodę Octavię, Superb. Matiz'a uważam jeszcze za w miarę
          udane autko.
          U nas w Polsce się nie myśli, gdyby zeszli z ceną polonezów (a cena była
          zawyżona) wiele ludzi by się skusiło na nowy samochód za 15 tys zł a takto
          sprowadza się 10 latki w tej samej cenie z zachodu a później się modlą żeby
          przepływomierz (za 5 tys) albo pomopa do DTI (13 tys w ASO) nia padła :).

ps. sam mam vectre więc skodziarzem
      • Gość: Jurek Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja IP: 83.238.103.* 26.08.05, 11:40
        Do kąd pędzisz kozacze.....czy się nie zapędziłeś komentując temat, którego nie
        rozumiesz :(
    • Gość: pepe Re: FSO znów ma zysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:58
      dokładnie - czegoś ja tu nie rozumiem..... zalegaja z podatkami, z Zusem, z
      opłatami za użytkowanie wiczyste ogromnych gruntów na których siedzą a 31 mln
      przenaczają na jakąs rezerwę.....

o co tu chodzi????

to ja tez moge nie płącić za nic i trzymac sobie kase nalezną Państwu na
      osobnym koncie??
      możecie mi pomóc zrozumiec ten paradoks????

• Gość: Kiepski FSO znów ma zysk bo mamy komunizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:49
        Przecież Miller oddłużył FSO.Co to jest oddłużenie ,żapytasz.Odpowiadam:
        Jak ktoś nie płaci podatków to mu Miller(Belka,Tusk,Kaczyński...każdy tak robi i
        będzie robił) umaża a ty i ja płacimy większe ,bo wydatków Miller(jak wyże j w
        nawiasie)nie zmniejszył.
        Tak samo jest z kopalniami ,które mają zyski.
        Komunizm to ustrój dla równiejszych jak odkryto w ,,Folwarku zwierżęcym''.
        I wcale się w POlsce nie skończył ,co było do udowodnienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka