Gość: MISIO BISIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:59 Niech zaczną placić podatki i oddawać dlug Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: FSO znów ma zysk IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.08.05, 23:17 Właśnie -popatrzyłem sobie na stonę internetową awtoZaZ. Tak naprawdę to jest znów General Motors... Czegoś tu nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIepski Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:20 Ja tam miałem lepsze mniemanie o Kozakach. Odpowiedz Link Zgłoś
jmwaw Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja 26.08.05, 08:45 Nie wiem czy ci ludzie robia dobra mine do zlej gry ale jezdza (duzo) Lanosami i sobie chwala. Ci moi znajomi znaja tez inne marki jak Hondy, Toyoty itp. Moje wrazenie jest natomiast zgodne z zaprezentowanym powyzej. Blaszanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpifresh Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 10:54 A pokaż mi auto, które na naszych dziurawych ulicach i drogach wytrzymuje 140 tyś. km do naprawy zawieszenia???? A wymiana 2xkońc. drążka + 2xsworzeń zwrotnicy + ustawienia zbieżności kosztuje 300 zł!!!/ części FEBI-BILSTEIN/. W stacjach serwisowych najczęściej były nie wykorzystane stanowiska naprawcze bo klienci przyjeżdzali tylko na przeglądy serwisowe, a nie z powodu dzikich awarii. Tym samochodom najbardziej zaszkodzili rodzimi "SPECE!!" z "fachowej" prasy i telewizji. Europa zachodnia bała się koreańskiej inwazji jak diabeł święconej wody. Dzisiaj gdy auta firmuje GM opinie o prawie tych samych produktach są już całkiem inne. Pozdrawiam Wrocławianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej16 Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:15 Gdyby to auto miało inne logo byłoby hitem w kraju, lecz dzieki takom pacjentom jak mogę kilkuletniego Lanosa tanio kupić. A jest to naprawdę dobry mało usterkowy samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIepski Lanos nie jest tani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:44 W Najjaśniejszej ceny Lanosów są bardzo wysokie.I powodem nie jest ich znakomita jakość.Użytkownicy kupili Lanoski ...na kredyt.Za Lanoska z 1999 mozna kupic np.BMW 520 z klimą i auto skrzynią z 1992.Stan techniczny BMW r.1992 w stosunku do Lanosa r. 1999 o jak porównanie basenu z jacuzzi z dziurawą balia z pomyjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpifresh Re: Lanos nie jest tani... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 11:02 I własnie takowy bawarski wynalazek osobiście sprowadził z Germanii sąsiad z piętra 3 miesiące temu. Do wczoraj wpompował w to auto 7.590,00 PLN!!!!!! DODATKOWO!!!!!! A ja mu mówiłem: B.ędziesz M.iał W.ydatki!!! Np. MUSIAŁ!!! wymienić cały układ hamulcowy: klocki,zaciski,przewody i pompę hamulcową. Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeeMWu Re: Lanos nie jest tani... IP: *.crowley.pl 26.08.05, 11:17 > I własnie takowy bawarski wynalazek osobiście sprowadził z Germanii sąsiad z > piętra 3 miesiące temu. Do wczoraj wpompował w to auto 7.590,00 PLN!!!!!! > DODATKOWO!!!!!! A ja mu mówiłem: B.ędziesz M.iał W.ydatki!!! hahahha...dokladnie. Polacy to niestety debile ktorzy uwazaja 20 letnie BMw za lepsze niz o 10 lat nowsze auta. Swieta zasada mowi ze im starsze auto tym czewsciej sie psuje. Kolega ma 7 z 86 roku - ciagle do niej doklada, ale dalje jest przekonany ze to jest mniej awaryjne auto od o 10 lat mlodszego forda czy fiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpifresh Re: Lanos nie jest tani... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 11:26 Bo strare jest dobra: WINO i SKRZYPCE!!!!! Prawda?? Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LINKE Góralskie SKRZYPCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:36 Gość portalu: alpifresh napisał(a): > Bo strare jest dobra: WINO i SKRZYPCE!!!!! Prawda?? > Pozdrówka! ====== Ale te SKRZYPCE muszą być ponoć góralskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: W Polsce kupują Skody....paranoja IP: *.crowley.pl 26.08.05, 11:18 A my jestesmy na tyle glupim narodem ze kupujemy mase Skód ktroe sa na poziomoe aut Daewoo sprzed 10 lat (juz nie mowiac o wspieraniu polskiej motoryzacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: W Polsce kupują Skody....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:30 Swieta racja z tymi skodzinami. To beznadziejnie brzydkie , przestarzałe i straszliwie drogie samochody a polacy sie nimi podniecają jak nie wiem czym. Jak to osiągnieto? W bardzo prosty sposób: "pare euro" dla pism motoryzacyjnych drugie tyle dla auto magazynów w TV i sprawa załatwiona z wiecznie obciachowej skodziny zrobiono "limuzyne z górnej pólki":)))) Zawsze mi sie śmiać chce jak widze "dumnych" kierowców w tym badziewiu , frajerzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vectra Re: W Polsce kupują Skody....paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 02:50 Lanos jest udany ale reszte towarzystwa Deoo :) juz nie bardzo, Tico tuleje 10 tys wytrzymywały ogólnie tylnie zawieszenie,Nubira spalaniem zabijała i trzeszczącym wykończeniem plus rdzewiejące blachy. Jakbym miał wybierać Nubirę, Leganzę to bym wziął Skodę Octavię, Superb. Matiz'a uważam jeszcze za w miarę udane autko. U nas w Polsce się nie myśli, gdyby zeszli z ceną polonezów (a cena była zawyżona) wiele ludzi by się skusiło na nowy samochód za 15 tys zł a takto sprowadza się 10 latki w tej samej cenie z zachodu a później się modlą żeby przepływomierz (za 5 tys) albo pomopa do DTI (13 tys w ASO) nia padła :). ps. sam mam vectre więc skodziarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Na Ukrainie kupują Lanosy....paranoja IP: 83.238.103.* 26.08.05, 11:40 Do kąd pędzisz kozacze.....czy się nie zapędziłeś komentując temat, którego nie rozumiesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: FSO znów ma zysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:58 dokładnie - czegoś ja tu nie rozumiem..... zalegaja z podatkami, z Zusem, z opłatami za użytkowanie wiczyste ogromnych gruntów na których siedzą a 31 mln przenaczają na jakąs rezerwę..... o co tu chodzi???? to ja tez moge nie płącić za nic i trzymac sobie kase nalezną Państwu na osobnym koncie?? możecie mi pomóc zrozumiec ten paradoks???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski FSO znów ma zysk bo mamy komunizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:49 Przecież Miller oddłużył FSO.Co to jest oddłużenie ,żapytasz.Odpowiadam: Jak ktoś nie płaci podatków to mu Miller(Belka,Tusk,Kaczyński...każdy tak robi i będzie robił) umaża a ty i ja płacimy większe ,bo wydatków Miller(jak wyże j w nawiasie)nie zmniejszył. Tak samo jest z kopalniami ,które mają zyski. Komunizm to ustrój dla równiejszych jak odkryto w ,,Folwarku zwierżęcym''. I wcale się w POlsce nie skończył ,co było do udowodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś