Gość: Kliken IP: 24.157.125.* 04.09.02, 02:00 roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: Twarze Forum - OZPOL IP: *.sympatico.ca 04.09.02, 02:08 przy okazji, czy ktos wie, ktory to zybi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Tak, Ustalilismy to w drodze glosowania ... IP: *.client.attbi.com 04.09.02, 03:43 ... jakies pol roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: Tak, Ustalilismy to w drodze glosowania ... IP: 213.76.146.* 04.09.02, 09:10 Zybi - po prawej, w srodku, z wasami Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga A mnie w albumie brak???? 04.09.02, 10:07 Ja tez juz wysylalam moje zdjecie i...nic. Czyzbym sie nie nadawala do albumu? Zawiedziona Mordyga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur niemożebyć IP: *.access.nacamar.de 04.09.02, 18:35 mordyga napisała: > Ja tez juz wysylalam moje zdjecie i...nic. Czyzbym sie nie nadawala do albumu? > > Zawiedziona Mordyga ................ przyznaj sie, narazilas sie wladzy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: niemożebyć IP: *.bauboden.com, 05.09.02, 08:44 Cos w tym jest panie Arturze. Chyba scigaja mnie listem gonczym -Kliken pewnie cos o tym wie i dlatego daje mi ochrone w formie NIEzamieszczania mojego zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIL MOM Re: Stawiam na mez!!!! IP: *.peaknet.net 05.09.02, 10:26 Ladny okaz. Takich to ja lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Same starocie IP: *.sympatico.ca 05.09.02, 13:10 Same starocie ! Nic w moim wieku ... Nie dziwie sie teraz ze morde dra o wszysko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur zaloz "forum przedszkole" IP: *.access.nacamar.de 05.09.02, 13:26 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Same starocie ! Nic w moim wieku ... > > Nie dziwie sie teraz ze morde dra o wszysko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L @ artur IP: *.sympatico.ca 05.09.02, 14:29 >zaloz 'forum przedszkole' daj spokoj artur ! stary chlop jestes a macie odzywki gowniarzy ! podobnie jak canadian itp - nigdy nic wam nie odpowiada i zawsze marudzicie itp - kurde ruszcie dupa ! pojedzcie sobie do las vegas czy jak pobawic sie moze wam przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Bozenie...wyluzuj sie IP: *.access.nacamar.de 05.09.02, 18:32 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > >zaloz 'forum przedszkole' > > daj spokoj artur ! stary chlop jestes a macie odzywki gowniarzy ! podobnie jak > canadian itp - nigdy nic wam nie odpowiada i zawsze marudzicie itp - kurde > ruszcie dupa ! pojedzcie sobie do las vegas czy jak pobawic sie moze wam > przejdzie ................ Co ty o mnie wiesz? Czego oczekujesz? ruszcie dupa...sranie w banie. jak slysze slowo Las Vegas (nie kolega Las_Vegas), widze od razu Dolly Buster albo ta skrzynie, ktora ty nazywasz Bozenka L. Nie mam ochoty tutaj na forum na wymadrzanie sie, musze to robic podczas rozmow z moimi klijentami. To mnie serdecznie wystarczy. Pierdziela nie udalo sie jeszcze nikomu ze mnie zrobic. I tak juz zakoncze chyba swoj zywot. Jezeli twoj swiatopoglad jest taki, ze gdy czlowiek konczy 30-stke musi zapuscic wasy i zalozyc krawat...to Alleluja! ja z tego pociagu wysiadam. Nic nie odpowiada? a co ty oczekujesz...sztuczny usmiech? Nie, ja garnkow nie sprzedaje. Dostalem w dupe w zyciu, bo sie nie klanialem. Wytrwalem, teraz nie musze sie klaniac i zachowalem swoja Klase, ktora (uwierz mnie) inni mnie zazdroszcza. A jesli chcesz znac moje zdanie na pewne kwestje...pytaj, lecz bezposrednio. Mam nadzieje, ze troche tobie wyjasnilem jakim Typkiem jestem. Indywidualista. Artur zawsze zostanie Arturem, tak jak Lemmy (z Motorhead)zostanie zawsze Lemmy, Mick Jagger itd. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwa Re: Bozenie...wyluzuj sie IP: *.qc.sympatico.ca 05.09.02, 18:43 Artur, "mi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ????????????? IP: *.access.nacamar.de 05.09.02, 18:48 Gość portalu: Zyczliwa napisał(a): > Artur, "mi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Artek zlez z tej "skrzyni mydla". IP: *.tiaa-cref.org 05.09.02, 18:47 > [...]jak slysze slowo Las Vegas (nie kolega Las_Vegas), widze od razu Dolly >Buster albo ta skrzynie, ktora ty nazywasz Bozenka L. [...] Artek, nie potrzebnie sie podniecasz. Lepiej zlez z tej "skrzyni mydla" i skocz to Vegas bo masz mylne wyobrazenie o sprawie. W razie draki oferuje przepis jak sie dobrze bawic w SinCity. Aloha! Stary Pierodola: Giermo Gidroz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Artek zlez z tej 'skrzyni mydla'. IP: *.access.nacamar.de 05.09.02, 18:50 Gość portalu: --Michal napisał(a): > > [...]jak slysze slowo Las Vegas (nie kolega Las_Vegas), widze od razu Doll > y > >Buster albo ta skrzynie, ktora ty nazywasz Bozenka L. [...] > > Artek, nie potrzebnie sie podniecasz. Lepiej zlez z tej "skrzyni mydla" i skocz > > to Vegas bo masz mylne wyobrazenie o sprawie. W razie draki oferuje przepis jak > > sie dobrze bawic w SinCity. > Aloha! > Stary Pierodola: Giermo Gidroz. .................. co wy z tym Vegas? Ja sie bawie do syta, co wieczor, czego i innym zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur juz zeszlem... IP: *.access.nacamar.de 06.09.02, 13:40 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > > [...]jak slysze slowo Las Vegas (nie kolega Las_Vegas), widze od razu > Doll > > y > > >Buster albo ta skrzynie, ktora ty nazywasz Bozenka L. [...] > > > > Artek, nie potrzebnie sie podniecasz. Lepiej zlez z tej "skrzyni mydla" i > skocz > > > > to Vegas bo masz mylne wyobrazenie o sprawie. W razie draki oferuje przepi > s > jak > > > > sie dobrze bawic w SinCity. > > Aloha! > > Stary Pierodola: Giermo Gidroz. > .................. > co wy z tym Vegas? Ja sie bawie do syta, co wieczor, czego i innym zycze. ................. ...lecz dopiero dzisiaj, masz racje...nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: juz zeszlem... IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 14:53 Gość portalu: Artur napisał(a): > ................. > ...lecz dopiero dzisiaj, masz racje...nie warto Lepiej dla Ciebie. A co do Vegas, to ja Ci poprostu polecam, "Normalnie stary, takie towar" a nie jakies stare pudernice. Naro. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Zycze oby chociaz jak to Koala byla na stare lata. 05.09.02, 13:48 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Same starocie ! Nic w moim wieku ... > > Nie dziwie sie teraz ze morde dra o wszysko Moze masz mamuske z lepszym humorem bo nawet koala przewraca sie na twoje pisanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L mamuska za mloda dla was ! IP: *.sympatico.ca 05.09.02, 14:27 ozpol napisał: > Moze masz mamuske z lepszym humorem bo nawet koala przewraca sie na twoje > pisanie mamuska za mloda dla was ! chociaz jest kilka panienek widze w jej wieku na foto a reszta to emeryci jak widze - i to najgorsza rasa - taka co siedzi w domu i sie nudzi wiec idzie na internet i piepszy ze wszysko im przeszkadza - nigdy niezadowoleni z zycia - to im przeszkadza, tamto tez, kanada be, europa be, usa cacy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: mamuska za mloda dla was ! IP: *.proxy.aol.com 05.09.02, 15:20 Bozenko piszesz taka co siedzi w domu i sie nudzi wiec idzie na internet i piepszy ze wszysko im przeszkadza Chce ci mila zwrocic uwage ze tez podejrzanie duzo czasu spedzasz na forum a jak to w starym kraju mowia Kto z kim przystaje taki sie staje Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Musialem uszy zatkac! 05.09.02, 18:00 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > a reszta to emeryci jak widze - i to najgorsza rasa - taka co siedzi w domu i > sie nudzi wiec idzie na internet i piepszy ze wszysko im przeszkadza - nigdy > niezadowoleni z zycia - to im przeszkadza, tamto tez, kanada be, europa be, >usa cacy itp Musialem uszy zatkac! Bo obawiam sie ze bym mnie ten straszliwy huk lamanych SERC przyprawil o przepukline ucha wewnetrznego. Jak mozesz Bogna! Ale bylo sie tego spodziewac! "Piekna i okrutna". Ostre i precyzyjne ciecie, jak mowi Brunon: "... jestes ozdoba tego forum". Z powazaniem Giermo Gidroz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Panie Ozpol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 15:26 Misia nie, z misiami nie ... Najpierw walenie, teraz jeszcze to. Do czegoż to dochodzi. Ale rozumiem, w Ozie wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal I ciagle o tym waleniu, aj jaj jaj. IP: *.tiaa-cref.org 05.09.02, 19:13 Panna Dorotea juz spowrotem! Serdecznie witam. Mam nadzieje ze wypoczynke byl udany i niezaklucony. Obawiam sie jedynie ze za duzo spedzalismy czasu na plazy i byc moze troche piasku nasypalo sie do slicznej glowki! Objawy sa niepokojace: Starego Panienka nie pojmuje! Koale wyzywasz od Miskow, a on przeciez Marsupialias z podgromady ssaków niższych (Metatheria). Bardzo sie o Ciebie niepokoje duszko. I ciagle o tym waleniu, aj jaj jaj. Z powazaniem Stary Pierdola Giermo Gidroz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: do Starej Pierdoły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 13:25 Waleń jest jak niebieski słoń. Im bardziej się starasz o nim nie myśleć, tym bardziej chodzi ci po głowie. Wyrzucający się na plażę z rozpaczy waleń jednoznacznie kojarzy mi się z Australią. To, i dziura. Ozonowa, oczywiście. Urlop się udał, dziękuję. Piasek nasypał się nie do głowy. Starego rozumiem, lecz udaję, że nie wiem o co chodzi. Zachowaj czujność dorota Średnia Pierdoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal stepione kly i pazury. IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 15:02 Gość portalu: dorota napisał(a): > Waleń jest jak niebieski słoń. Im bardziej się starasz o nim nie myśleć, tym > bardziej chodzi ci po głowie. Wyrzucający się na plażę z rozpaczy waleń > jednoznacznie kojarzy mi się z Australią. To, i dziura. Ozonowa, oczywiście. Chyba ze tak! Tylko po co? Myslenie jest przecenione. Z Waleni to ja najbardzie lubie Morświna! Nie dosc ze wyglada to jeszcze sie nazywa ladnie. A tak w ogulnosci to jestem rozaczarowany! Myslalem ze mnie zwymyslasz czy cos, na tym piasku to Ci sie chyba stepily kly i pazury. > Urlop się udał, dziękuję. Piasek nasypał się nie do głowy. Starego rozumiem, > lecz udaję, że nie wiem o co chodzi. Prosze bardzo. Teraz zrozumialem. Stary jak swiety Pawel epistolografuje dajmy na to de Fenicjan a ty jestes ten adresat tytularny. Zaszczytna funkcja. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: zwymyślać - nie chce mi się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 15:13 ale czycoś mogę Ci zrobić. Kiedyś. Jak ten waleń się odwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Pozytecznosc bezkoniecznosc. IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 15:22 Gość portalu: dorota napisał(a): > ale czycoś mogę Ci zrobić. Kiedyś. Jak ten waleń się odwali. Rozwialy sie moje zludzenia. Czycos? Kiedys? Lepiej moze podraznie wielokropca ale on ostanio wykazuje satgancyjnosc podSkuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie_lubie Re: Twarze Forum - OZPOL 05.09.02, 18:04 Jak mozna wystawiac tak -wystawielnicze twarze? No oprocz jednej Ani......i drugiej ,nie mniej sympatycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
cicer_cum_caule Re: Twarze Forum - OZPOL 05.09.02, 18:15 dlaczego_nie_lubie napisała: > Jak mozna wystawiac tak -wystawielnicze twarze? > > No oprocz jednej Ani......i drugiej ,nie mniej sympatycznej... Wystawielnicze? A co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie_lubie Poprosze o pytanie z innego zakresu wiedzy. 05.09.02, 18:19 Wraz z drugim pytaniem.Odpowiem na pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Twarze Forum - OZPOL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:06 Nie wiem co pisza moi pzredmowcy ale mnie sie zrucilo podobienstwo Pana Ozpola (ktorego osobiscie lubie) z twarzy do tego misia obok...jednak to prawda ze zwiezraki sie upodobniaja na obnraz swych panow... Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego_nie_lubie Mysle odpmiennie od pani krakowianko ;) 05.09.02, 22:11 Czesto zdarza sie ze to pan upodabnia sie do zwierzaka. To nader czeste zjawisko .Szczegolnie dla tych ,ktory przystosowanie przychodzi z latwoscia.Choc z bolem krzyza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: Twarze Forum - OZPOL IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 13:35 marcee a czy ty masz w domku jakies zyjatko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: maniak IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:22 nie ale kiedys bylam wlascicielka pieknej kocicy nastssji , byla jak minaiturowa czarna pantera, piekna... Odpowiedz Link Zgłoś