Gość: fajansowa fela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:25 kampanię reklamową poprowadzi skruszony poseł Golik... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anatol Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:00 Dobry kierunek ekspansji. Na jedną prezerwatywę dla Chińczyka zużywa się mniej tworzywa co generuje większe zyski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Pierwszy kwartał?! 16.12.05, 01:13 "Polska spółka uważa, że jej wyroby mogą zadebiutować w Chinach już w pierwszym kwartale tego roku." Zważywszy, że mamy już czwarty kwartał, to domniemany czas przyszły jakoś tu dziwnie wygląda. Chyba już zadebiutowały w takim razie? Ale dlaczego autor w takin razie nie napisał nic o rezultatch? Albo chwilę pomyślał nad logiką zdania, pisząc artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:22 Zysk netto po trzech kwartałach to tylko 3 mln PLN? Chyba nastąpiła jakaś pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.pzuzycie.pl 16.12.05, 09:31 To producent prezerwatyw a nie samochodów! 3 mln zysku za gumki to chyba całkiem nieźle. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To I Owo ,] Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 21:31 hmm..czyli bedziemy mieli jeszcze wiecej Chinczykow? =/ ONE PEKAJA!! no coz..w sumie technika pojdzie do przodu..ale nie wiem czy mam sie cieszyc z tego powodu ,] ZWALCZAJ PRZELUDNIENIE - ZABIJAJ BOCIANY !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liminu Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.zagorz.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:46 a nie będą im aby spadywały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark I tak najlepiej i najfajniej jest bez gumy !!! 15.12.05, 21:52 I tak najlepiej i najfajniej jest bez gumy !!! Oczywiście z mężem !!! A jurny jakby miał 20 lat !!! A ma 34 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: research ,research 15.12.05, 22:07 no wlasnie temat jest delikatny, czy badania bede przeprowadzone na populacji chinskiej w Polsce , czy tez firma otworzy osrodek badawczy w Chinach, chodzi o to wlasnie ze maja pasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż anny-dark a jakby co,to zawsze można wyskrobać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:09 to (najwyżej)jeden grzech na 9 miesięcy a z gumką grzeszy się codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: a jakby co,to zawsze można wyskrobać... 16.12.05, 15:48 A o tabletkach antykoncepcyjnych ty nie słyszał ??? Współczuję twoim partnerkom. Przez gumę nie ma wrażeń !!! Gość portalu: mąż anny-dark napisał(a): > to (najwyżej)jeden grzech na 9 miesięcy > a z gumką grzeszy się codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek I tak te z Unimilu są za małe dla mnie, IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.05, 00:03 więc niech wszystkie wyślą Chińczykom. A propos, dlaczego w większości aptek nie można kupić rozmiaru XXL? Odpowiedz Link Zgłoś
adomas Re: I tak te z Unimilu są za małe dla mnie, 16.12.05, 12:00 Tak to prawda, raz próbowałem i krew mi przestała krążyć. Akurat dla Chińczyków się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: I tak te z Unimilu są za małe dla mnie, 16.12.05, 13:49 Adomas, cześć :) Nie wiedziałam, że masz takiego wielkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: I tak te z Unimilu są za małe dla mnie, 16.12.05, 15:49 Bo większość Polaków ma S-ki... Gość portalu: mirek napisał(a): > więc niech wszystkie wyślą Chińczykom. A propos, dlaczego w większości aptek > nie można kupić rozmiaru XXL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek a Ty, Anno-Dark, skąd czerpiesz taką wiedzę? IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.05, 17:10 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: I tak te z Unimilu są za małe dla mnie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:37 A pewnie wszytskie czapki za duże co? współczuje serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 01:49 Ten Unimil to w koncu kupił swojego b. właściciela (Condomi) czy nie? Bo enigmatyczne stwierdzenie "ma w Niemczech zakłady produkcyjne" nie tylko tego nie wyjaśnia, ale jeszcze bardziej zastanawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borrek Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.h.pppool.de 16.12.05, 17:50 Ten Unimil to w koncu kupił swojego b. właściciela (Condomi) czy nie? Bo enigmatyczne stwierdzenie "ma w Niemczech zakłady produkcyjne" nie tylko tego nie wyjaśnia, ale jeszcze bardziej zastanawia... ----------------------- Propaganda sukcesu wyborczej. Ma 29,95% udzalow w niemieckiej firmie-matce. Unimil wprowadzil jednego czlonka do zarzadu Condomi. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Plany największego krajowego producenta preze 16.12.05, 08:19 > produkt uważany jest za markę młodzieżową. Eee, nie wierzę. 13-latki na boisku gimnazjum pakują się bez gumy. Kasę muszą mieć na speedy. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Plany największego krajowego producenta preze 16.12.05, 10:11 dobry kierunek teraz polska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Chińczycy mją maulutkie członki IP: *.comarch.pl 16.12.05, 13:57 a unimil mniej wyda na gumę do takiej samej ilości gumek niż dla Europejczyków. Dobrze, że nie inwestują w Afryce, bo notowania giełdowe by spadły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny hie hie 16.12.05, 15:38 slusznie czynia, ze ida w swiat- niebawem w na rodzimym rynku spadnie sprzedaz w zwiazku z wprowadzeniem -za namowa ojca tranzystora- akcyzy na gumki w celu realizacji polityki prorodzinnej (zwlaszcza ze wydatki na becikowe niechybnie wzrosna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Plany największego krajowego producenta preze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:13 Co za amator pisał ten artykulik. 65% udział w rynku krajowym??? - na podstawie jakich badań; ilościowo czy wartościowo bo to istotne, bo ani tak ani siak 50% nie mają. No chyba, że dodają perspektywy rynku chińskiego do podanego wyniku :) Te gumy śmierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unimil Zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:21 www.vagina.pl Odpowiedz Link Zgłoś