Gość: Oti Glapinski kretacz z TELEGRAFU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:44 Glapinski ten od przekretow z telegrafem TKM, TKM .... TKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Jasne, ze Roszkowskiego, jego syn byl rzecznikiem IP: *.catv.net.pl 13.02.06, 15:16 prasowym prezydenta W-wy tj. Jaroslawa przez ostatnie lata. Reka reke myje, znajomym nie damy zginac... nepotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruce UW jest lepszy niż SGH IP: 5.5R6D* / *.nokia.com 13.02.06, 15:52 Kto powiedział, że SGH jest najlepsza w Polsce? Adam Mickiewicz wielkim poetą był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbajaki Re: UW jest lepszy niż SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:59 jakos mam wrazenie, ze na UW generalnie dzialaja wykladowcy o jeszcze bardziej socjalistycznych pogladach niz na SGH(wyciagajac srednia z pogladow wszystkich wykladowcow przedmiotow ekonomicznych), a jak wiemy socjalizm nie ma nic wspolnego z ekonomia, wiec jesli moje zalozenie jest sluszne, to SGH jest lepsza uczelnia ekonomiczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Lista Jarosława Kaczyńskiego: kadrowcy PiS z IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.02.06, 16:25 Popełniono straszliwy i fundamentalny błąd. Nie wiem dlaczego, ktoś założył, że jeśli ma się tytuł uczelni, to już się wszystko umie i wszystkie rozumy zjadło. To potworny błąd. Sam studiowałem, i wiem, że tacy doktorkowie to często stuprocentowi teoretycy, i ta cała ich teoria w pył się rozbija w zderzeniu z rzeczywistością... Chyba każdy kto studiował, zauważył takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio so Re: Lista Jarosława Kaczyńskiego: kadrowcy PiS z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:09 A to Glapiński właśnie dał koncesje nr 1 na handel paliwami wuefiście ze Szczecina. Powstała spółka Solo, potem Duo, a teraz jest to dział J&S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_sgh Re: Lista Jarosława Kaczyńskiego: kadrowcy PiS z IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.02.06, 12:48 ja miałem z panem Glapinskim i dabrowskim zajecia i nie moge sie zgodzic z opiniami ze sa oni nierzetelni, jak ktos cale cwiczenia mial w uszach sluchawki to niech sie nie dziwi ze pozniej nie zdal egzaminu. ja zdalem i nie mialem z tym zadnych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania&Aga Re: Lista Jarosława Kaczyńskiego: kadrowcy PiS z IP: *.eranet.pl 14.02.06, 22:04 Zajęcia z Panem Dąbrowskim były naprawdę na wysokim poziomie merytorycznym a przyjazna atmosfera pomagała w bezstresowym przyswajaniu wiedzy!Myślę, że nie powinniście zwalać swojej porażki składac na barki prowadzacych ćwiczenia a jedynie na swoje lenistwo.Obrazanie ćwiczeniowców jest wynikiem waszego zakompleksienia i braku odwagi do przyznania się do porażki!!! Odpowiedz Link Zgłoś