Gość: Ar. IP: *.chello.pl 08.03.06, 19:59 Nic dziwnego. Polak to glupi ciol, ktori woli 15 letni zlom niz nowy i bezpieczny samochod. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poziomek Re: Sprzedaż aut w lutym o 9 proc. mniejsza niż p IP: *.nutech.com.pl / *.devs.futuro.pl 09.03.06, 08:09 To pokaz mi takeigo Polaka, ktory by nie chcial nowki z salonu. To ze ciebie stac na nowy samochod nie oznacza ze wiekszosci rodzin z dochodami grubo ponizej 2000PLN netto stac a taki samochod.A jak juz biora na kredyt to max matiz i co? Tez bym wolal uzywanego i wioekszego jak sie nei ma kasy to sie nie wybiera. Rozejzyj sie dookola moze zobaczysz jak inni ludzie zyja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynia Jak mam kupic nowe auto?W 98' kupilem nowego Lanos IP: 192.28.65.* 11.03.06, 18:49 Lanosa zrobilem nim 220kkm naLPG nic sie nie dzieje zadnej awarij tylko normalana eksplatacja.... Teraz tak:dalem za niedo 31tys zl; wart jest teraz 8,5 tys wiec za co mam kupic nowego Lacetii Fabie jak potrzeba na nia 40tys zl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak jestem głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:40 kupiłem terenową toyotę z 2005 roku za 24K zł w austri z pełna ksiązką od 1 właściciela (nie powypadkowa) jezdze sobie i myslę jaki to ja głupi Odpowiedz Link Zgłoś