Dodaj do ulubionych

Pospieszalski tylko uchybił

18.05.06, 07:05
ani chybi Pospieszalski musi być w U_K_Ł_A_D_Z_I_E
Obserwuj wątek
    • Gość: ted Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 07:46
      nawet jesli nie to w moim przekonaniu jest nie calkiem normalnym czlowiekiem.
      • moroux Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 08:40
        Hehe, to prawda. Ma skrzywienie prawicowe.
        • anvill Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 10:32
          Moim zdaniem nazwanie tego człowieka dziennikarzem jest dużym nadużyciem - on
          jest po prostu ministrem propagandy dla ubogich - IV RP. Nie wiem dlaczego te
          jego programy emituje telewizja anmi one błyskotliwe ani interesujące ani
          obiektywne a koleś w ogóle nie wie jak się takie programy robi wali same
          komunały i co najlepsze jest ponoć typowany przez nowego prezia TVP na
          szefa "dwójki" - to woła o pomste do nieba. Czy PiS nie ma naprawde żadnych
          wybitnych ludzi znających się na swojej robocie?
          • Gość: koloratura1 Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 11:28
            anvill napisał:

> Czy PiS nie ma naprawde żadnych
            > wybitnych ludzi znających się na swojej robocie?

Niestety, nie ma.
            Zapewne nikt - nie tylko - wybitny, ale wogóle - znający się na swojej robocie,
            nie chce mieć nic wspólnego z Pisobolszewią.
        • jb93 Biedron jest zwyczajnym dewiantem 18.05.06, 10:33
          Powinna sie nim zajac prokuratura.
          • Gość: polo Wildstein, Pospieszalski - nowe slugi IV RP IP: 217.77.224.* 18.05.06, 10:48
          • tomiczek7 Re: Biedron jest zwyczajnym dewiantem 18.05.06, 12:50
            Jakie masz na to przesłanaki lub dowody?? Nie zapominaj,że homosoeksualizm już
            od dawna nie jest uważany za dewiację. To tylko orientacja seksualna!!!
          • Gość: ania Re: Biedron jest zwyczajnym dewiantem IP: *.netia.pl 19.05.06, 12:54
            sam jestes dewiantem
      • sneaker Może i normalny, 18.05.06, 08:43
        ale ponieważ nie ma nic ciekawego do powiedzenia, a nie chce utrzty
        oglądalności, to trzeba jakimś sztucznie rozdmuchanym skandalem błysnąć.
        A że przy okazji "troszkę" się z prawdą rozminie, to trudno - ryzyko zawodowe,
        w końcu i tak mu nic nie zrobią, bo on wg władz w "słusznej sprawie" występuje.

----------------------

Prawo i Sprawiedliwość... Prawo i Sprawiedliwość... szeptały dwa spółkujące
        karły, a starucha przekładała paciorki różańca.
        • Gość: tym A co na to Naczelny Pederasta RP? IP: *.aster.pl 18.05.06, 09:22
          • konread Re: A co na to Naczelny Pederasta RP? 18.05.06, 09:26
            Jest na randce z Pośpieszalskim?
          • Gość: Oliveira Odczep się od pana Wierzejskiego! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 18.05.06, 09:29
            On też potrzebuje odrobiny prywatności!
            • sneaker Re: Odczep się od pana Wierzejskiego! 18.05.06, 09:40
              A jaki tam z niego Pan...
        • anvill Re: Może i normalny, 18.05.06, 12:59
          Akurat ten koleś zawsze tak prowadzi swoje tokszoły i akurat mnie to przestało
          bulwersowac jakieś 2 lata temu po tym jak zobaczyłem pierwszy program z
          udziałem tego miernego dziennikarzyny siadłem do kompa i napisałem do TVP maila
          w tej sprawie w odpowiedzi przeczytałem że pan Pospieszalski nie narusza zasady
          obiektywizmu dziennikarskiego - wybuchnąłem śmiechem i od tej pory nie płace
          abonamentu telewizyjnego :))))) Wywalać kase na pensje takiej miernoty, która u
          mnie w firmie na recepcji by pracy nie dostała??!!!
          • Gość: zbigi Re: Może i normalny, IP: *.orange.pl 18.05.06, 13:13
            popieram. przy okazji - jak legalnie można zaprzestać płacenia abonamentu
            publicznej tv (inne kanały chcę mieć - no, może nie wszystkie, TRWAM mnie też
            nie interesuje)
          • Gość: azc Re: Może i normalny, IP: 150.254.85.* 19.05.06, 09:47
            Jak sądzę, jesteś zwolennikiem wolności słowa. Pod warunkiem, że poglądy
            przedstawiane w telewizji będą zgodne z Twoimi.

Dla mnie pojawienie się programu "Warto rozmawiać" było objawieniem. W
            dotychczasowej praktyce zakrzykiwania poglądów inne niż lewackie i
            antyklerykalne był to pierwszy nieśmiały wyłom.

Pospieszalski prowadzi ten program kulturalnie, daje się wypowiedzieć
            dyskutantom reprezentującym różne odcienie poglądów. Dlatego dla mnie ten
            program jest taki ciekawy. Nie przerywa w pół zdania, jak np. pani Racewicz,
            która tylko zadaje podchwytliwe pytania i gdy odpowiedź zaczyna przyjmować
            kształt nie po jej myśli, bombarduje gościa innym kłopotliwym pytaniem.

Jedyny zarzut, jaki postawiłbym telewizji, to ten, że program nadawany jest
            zbyt późno. To zresztą ogólna praktyka telewizji, która ambitniejsze programy
            nadaje późną nocą albo w czasie pracy lub pobytu w szkole.
            • Gość: Agata Re: Może i normalny, IP: *.netia.pl 19.05.06, 13:09
              To nie rpawda, gdy ktorys z uczestnikow sprobuje wejsc na sciezke odbiegajaca
              od przyjesej tezy Pospieszalski spieszy z odsiecza i oddaje glos komus, kto
              wypowaida sie po linii jedynej slusznej. A materaialy wczesniej przygotowane sa
              zmanipulowane (nie pierwszy raz).
              Dawno powinni go wypiep...ć.
          • Gość: aneta Re: Może i normalny, IP: *.netia.pl 19.05.06, 12:58
            :)))
            robie to samo, nie ogladam i nie place :)
        • Gość: Aneta Re: Może i normalny, IP: *.netia.pl 19.05.06, 12:57
          dokladnie.
          nie powinien byc dziennikarzem ,skoro nie wykazuje dobrej woli przekazania
          rzetelnie informacji.
          w roku 1984 tez cieto informacje, zeby przekazac to co wygodne jest dla wladzy
          (tu dla grupy).
      • frant3 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 11:24
        Czyżby był gejem?

--
        Frant - humor, satyra, krytka
      • tomiczek7 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 12:48
        Pośpieszalski to biedny człowiek, wielel lat wlaczył z alkoholizmem. Jego
        poziom umysłowy i dziennikarski to żenada, ale to żadna nowość. Wprawiony w TV
        PULS nie przyjmuje do wiaqdomości poglądów innych ludzi! Za czasów PRL mógłby
        brylować w programach z Irką Dziedzic, która pytania i odpwiedzi swoich gości
        samodzielnie układała!!!!!
    • Gość: RML Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.pwpw.pl 18.05.06, 07:54
      Przecież on jest na smyczy kaczyńskich. Po homofobie nie należy niczego
      oczekiwać.
      • Gość: gibb Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.crowley.pl 18.05.06, 09:44
        A moze Dyrektor PWPW uchybia pozwalajac swoim pracownikom na glupie wypowiedzi w
        czasie pracy, co?
        • Gość: Stary QfwfQ Rośnie nam drugi Jacek Kur.ski!!!!! IP: 5.5R* / 193.194.132.* 18.05.06, 12:05
          Taki sam manipulant, z tym ze zamiast w polityce robi w obyczajówce.
    • el_p Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 08:34
      Bo przed kamera to trzeba umiec mowic. Trzeba wypowiadac cale mysli na jednym
      oddechu bez pauz i akcentow (jeden solidny na koniec mysli) zeby cie potem nie
      przemontowali. Panie Biedron na kurs, to juz Pana nikt nie zmanipuluje.
      • Gość: miko Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.rybnet.pl 18.05.06, 08:38
        i pomysleć że Koleś Pospieszalski grał kiedyś muzykę rockową... muzykę buntu,
        sprzeciwu przeciw skostniałym układom, nietolerancji itd. występował w jarocinie
        oazie "wolności" a teraz próbuje robić to samo co wtedy czerwone władze... ech
        ... świat parszywieje...
        • piekielnica1 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 10:26
          niektórym czasami zdarza się odzyskać dziewictwo,
          i ci są najbardziej bezlitośni dla współgrzeszników, którym się to nie udało.

Gość portalu: miko napisał(a):

> i pomysleć że Koleś Pospieszalski grał kiedyś muzykę rockową... muzykę buntu,
          > sprzeciwu przeciw skostniałym układom, nietolerancji itd. występował w
          jarocini
          > e
          > oazie "wolności" a teraz próbuje robić to samo co wtedy czerwone władze... ech
          > ... świat parszywieje...
        • Gość: zibi1604 Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: 195.205.97.* 18.05.06, 12:19
          Gość portalu: miko napisał(a):
          > i pomysleć że Koleś Pospieszalski grał kiedyś muzykę rockową... muzykę buntu,
          > sprzeciwu przeciw skostniałym układom, nietolerancji itd. występował w
          jarocinie
          > oazie "wolności" a teraz próbuje robić to samo co wtedy czerwone władze... ech
          > ... świat parszywieje...

Może zauważył,że świat pedaleje i chce z tym walczyć?
        • tomiczek7 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 12:53
          Święte słowa!!!! To skutki alkoholizmu - zawsze dochodzi do zamioan
          osobowościowych!
    • Gość: x Pospieszalski to kolejny maniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:36
      Pospieszalski to kolejny maniak zmanipulowany przez katoliczkow - teraz sam robi to czego go nauczyli
    • Gość: kelt Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.21.pl / *.21.pl 18.05.06, 08:37
      Pospieszalski to prawicowy oszołom który sieje propagandę.
    • Gość: Agent Orange manipulowane media publiczne IP: *.pronet.lublin.pl 18.05.06, 08:40
      już się zaczynają, program Pospieszalskiego to dopiero zajawka. Żal patrzeć na
      te felietony w tym programie - ale już wkrótce wszystkie programy informacyjne w
      TVP będą tak wyglądać. Kiedyś uważałem Pospieszalskiego za inteligentnego i
      zdolnego muzyka. Teraz jest czołowym PR-owcem polityki wstecznego myślenia. Mam
      wrażenie, że musiał sobie zrobić lobotomię, żeby przestać odczuwać zażenowanie
      tym o czym sam mówi.
      • Gość: janma46 Re: manipulowane media publiczne IP: 82.160.4.* 18.05.06, 10:12
        Jaki on zdolny muzyk.Na chwilę pojawił się w telewizji jak promowano muzykujące
        rodziny i to był cały jego sukces,bo inaczej nikt oprócz ludzi którzy
        uczęszczają na msze św.by o nim nie słyszał.Może był jakimś muzykantem sesyjnym
        ale poza tym nic więcej.Przecież on nawet nie umie poprowadzić dyskusji w tym
        swoim anachronicznym programie,dlatego te program nie idzie na żywo,bo jak coś
        mu nie wyjdzie to zawsze można wyciąć.On jest tylko wykonawcą poleceń,bo na nic
        więcej go nie stać,dlatego ma swoje drugie pięć minut.
    • Gość: max Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.catv.net.pl 18.05.06, 08:40
      Pospieszalski jako prezes dwójki już zaprowadzi porządek w TVP wespół z
      Wildsteinem.
      • Gość: Mazi Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 10:34
        Przecież historia "O Dwóch Takich Co Ukradli Księżyc" - już była. Co więc w TVP
        robia Wildstein i Pospieszalski???
    • Gość: maria Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.chello.pl 18.05.06, 08:43
      Pan Pospieszalski nie tylko jest przyuczonym oszołomem katolickim, on to po
      prostu lubi... mam wrażenie że z ta cieknąca katolicką słodyczą na ustach dobrze
      wyglądałby w brunatnym mundurze... taki prawy i porządny... że aż strach!!!
    • Gość: Błazej Malutki Jasio Pospieszalski...:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:45
      Precież kazdy ma oczy kto ogląda ten program i widzi jaka on ma forme.Jasio
      jest tak stronniczy i tendencyjny,ze z gory zakłada "za kim stoi" i tak
      prowadzi program ze swoimi fachowcami,zeby potwierdzić swoją teze,a proba
      podejscia do sprawy obiektywnie raczej nie lezy w jego woli i interesie.Ot po
      prostu taki malutki Jasio...:)
      • janek344 Re: Malutki Jasio Pospieszalski...:) 18.05.06, 13:12
        Program "warto rozmawiać" oglądam chętnie ale redaktor Pospieszalski
        niewątpliwie nie chce być obiektywny a swoją stronniczośc przejawia już nawet w
        doborze zaproszonych rozmówców. Chyba,że niektórzy ludzie mimo zaproszenia
        odmawiają udziału, co też jest możliwe.
    • Gość: elka Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.piap.pl 18.05.06, 08:48
      Ja już przestałam oglądać wiadomości i panoramę w TVP1 i TVP2
    • Gość: 1SELAT Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:49
      Tną wypowiedzi, zmieniają ich sens, wkładają w usta słowa niewypowiedziane,
      kombinują, manipulują itp. I teraz się dziwią? Hipokryci!
      • Gość: milo Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:03
        nic dodać nie ująć

---
        www.buhaha.pl
        • tales1 Chcieli "zakneblować" Pospieszalskiego, cwaniacy?! 18.05.06, 09:05
          Zbyt jest "ogladalny"?
      • Gość: Kaz Re: Cięte i rżnięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:15
        Pośpieszalski siedzi w wehikule czasu i wydaje się, że zasiadł w nim za komuny
        w latach 60.. Te same metody. To gość z innej epoki. Czasami myślę, że ten
        jego program jest robiony na specjalne zamówienie jakiejś szkoły
        dziennikarskiej, by dawać żywe przykłady złych programów telewizjnych. Jeśli
        jest tak, to Pośpieszalski pełni pożyteczną rolę.
      • Gość: miniu Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:28
        Mówisz o GW? To masz rację.
      • Gość: muka! Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.aster.pl 18.05.06, 09:35
        Podaj jakieś przykłady. Jakoś nie widzę tych tłumów zmanipulopwanych przez GW w
        sądach domagających się jak najbardziej należnych im odszkodowań. Nie widzę też
        sprostowań, które wedle polskiego prawa prasowego przysługują każdemu, kogo
        wypowiedź przekręcono lub kogo w jakimś artykule oczerniono.
      • tomiczek7 Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! 18.05.06, 12:56
        Twierdzisz, że Wierzejski nie powiedziła tego o czym rozpisywała sie prasa.
        Romek, nie siedzi na forum w godzinach urzędowania - wstydź się marnbujesz
        państwowe pieniądze. Lepiej byś kurze w gabinecie powycierał, bo jak Kazik
        przyjdfzie to Cie objedzie. Możesz też zaostrzyć ołówki, a jak bedziessz miła
        chwilę czasu top miożesz sobie samolociki z papieru porobić!!!!
    • dzakarta Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 08:53
      Pospieszalski to płatny wykonawca rozkazów klechów i prawicowców. Tyle w nim
      obiektywności, co trucizny w zapałce.
      Bardziej niż do kogokolwiek pasuje do niego przydomek: "moherowy beret".
      Nadaje się, ale do radyjka maryja lub "tv trwam".
    • Gość: aster Pedalstwo, UB i GW Pospieszalskiemu IP: 83.238.122.* 18.05.06, 08:55
      nic nowego
    • Gość: miter Nagonka GW-niana przeciw Polsce trwa w najlepsze IP: 83.238.122.* 18.05.06, 08:57
      przezyjemy i ten atak esbecji
      • janek344 Re: Nagonka GW-niana przeciw Polsce trwa w najlep 18.05.06, 13:16
        Gość portalu: miter napisał(a):

> przezyjemy i ten atak esbecji
        oraz "nagonka GWniana". Obrażasz w ten sposób wielką część polskiego narodu
        (może większość ?_) która w GW dostrzega swoją wizję Polski i jej miejsca w
        świecie. Wstydź się miter !
    • Gość: PiS-ior Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:57
      Czyż znacie większego kretyna nad Pospieszalskiego?
      Bo ja nie!!!
      Przynosi tylko wstyd PiS-iorom!!!
    • Gość: Normalny Dosc propagandy zboczen w polskich szkolach! IP: *.compi.net.pl 18.05.06, 09:06
      Pokretne tlumaczenia Biedronia nie zmieniaja istoty rzeczy - w rzeczywistosci
      chodzilo o wejscie homosiów na teren szkoly i uprawianie propagandy dewiacji
      seksualnych.
      • Gość: Ktos Widac, ze latwo ulegasz propagandzie IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:19
        Dla otrzezwienia proponuje walnac sie deska w glowe, jak nie pomoze to nalezy
        poprawic cegla :) Widok wirujacych gwiazdek przypominajacych symbolike UE to
        efekt uboczny i jezeli nie jestes sympatykiem lpr lub samoobrony to terapie
        przeciw propagandzie przejdziesz bezstresowo :) Powodzenia! To co napisales to
        Pospieszalski przedstawilby nastepujaco "konkretne tlumaczenia słonia nie
        zmieniaja prostoty rzeczy - w rzeczywistosci chodzilo o wejscie łosiów na teren
        szkoly i uprawianie propagandy eksterminacji jeleni"
    • Gość: Łysy Ten program był do bólu zmanipulowany... IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:07
      Ten człowiek jest jednym z tych z którym "nie warto rozmawiać"... Wkurza mnie
      tylko to, że za jego bełkot i kłamstwa muszę płacić w postaci opłar RTV :( Nie
      chodzi mi tylko o temat hamoseksualizmu, mało mnie to interesuje ponieważ nie
      znam nikogo o takich preferencjach jednak miałem nieprzyjemność oglądać kilka
      innych programów "warto razmawiać" i już ich nie oglądam. Rzygać mi się chce na
      jego widok :(
      • Gość: 1SELAT dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:17
        • Gość: Łysy Re: dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:37
          typowa reakcja, powiedz człowieku cokolwiek przeciw pisuarom to usłyszysz że
          kochasz inaczej, należysz do żydokomuny lub jesteś w układzie. Obsesje dają się
          leczyć, podobno :)
          • Gość: Mazi Re: dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 10:41
            Gdyby obsesje mogły być leczone, PiS zniknąłby z polskiej sceny politycznej, bo
            wszyscy jego członkowie chcieliby się pozbyć tego balastu. Niestety,
            rzeczywistość jest bardziej wredna...
            • Gość: 1SELAT Re: dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno IP: *.piotrkow.pilicka.pl 18.05.06, 13:01
              Gdyby PiS zniknął ze sceny politycznej w Polsce, to zostali by tam przeważnie
              pederaści pokroju Biedronia, edukujący nasze dzieci na podobnych dewiantów, o
              podobnych zainteresowaniach ta samą p;łcia, co jest nie tylko obrzydliwe ale i
              niehigieniczne!
    • mcel1 [...] 18.05.06, 09:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ma Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:22
        mcel1 napisała:

> miłośników wsadzania członków do odbytu, zabawy kałem i moczem. paaaaaaa

dziwie sie, ze reaguje, ale sorry, wiecej samokrytyki - co za debil/ka to
        napisal/a - czyli pozdrawiasz tez kobiety, ktore lubia seks analny:) co do kalu
        i moczu to sie nazywa scat i piss i nie jest zalezne to upodobanie od orientacji.
        Gowniarze do szkol, edukawac sie, a nie na forum bzdury wypisywac!
        • anvill Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże 18.05.06, 13:14
          Wiesz nie ma się co dziwić edukacja seksualna naszego społeczeństwa jest
          podobna jak w cywilizowanym świecie na początku ubiegłego wieku moja
          przyjaciółka ginakolog bardzo często opowiada mi historie z jakim przychodzą
          tak młode dziewczyny jak i starszawe matki dzieciom a wtedy sobie myśle że tak
          się dziwiłem niewiedzy kiedy czytałem "Antka" w którym to Rozalke klepiąc
          zdrowaśki opiekali w piecu - historie opowiadane przez współczesnego lekarza
          ginekologii wiele się nie różnią.
          Jeśli chodzi o seksuologie to tu juz w ogóle nie ma się czym chwalić 90%
          społeczeństwa myli orentacje seksualną z fetyszami lub technikami uprawiania
          seksu - tutaj juz króluje ignorancja.
      • Gość: Farciak Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:05
        Taaak, typowa reakcja miłościernego i bogobojnego katolika z pod znaku RM i TRWAM !
      • tomiczek7 Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże 18.05.06, 13:04
        Biedactwo z Ciebie. Prawdopodobnie byłes molestowany\a w dziecinstwie. Nie
        rozróżnasz praktyk seksualnych od orientacjo. Zgodznie z Twoikm tokiem
        rozumowania heterseksualista intersuję sie tylko pochwa i ustawicznie wkłada do
        niej członka. Hetero też lubią anal i różne inne rzeczy!Wyobraź sobie, że
        dochodza do tego uczucia i więzi między ludzkie. Homosekualizm to nie tylko
        nieustające odbywanie stosounków!!! Zresztą pewnie swoją inicjację rozpoczełeś
        \ rozpoczełas na wiejskiej zabawie. Panny na wsi tylko anal preferują,żeby do
        ołatarza dziewicą dotrwać!!!!!Pewnie traktuja tpo jako falstart, gdy fatygant
        do przetestowania.
    • roztoka Nuda największy grzech Pospieszalskiego 18.05.06, 09:24
      Ile można odgrzewać te same tematy, te same twarze, przytaczać wytarte
      argumenty? Program Pospieszalskiego się kończy, zahibernuje się go, aż do
      ponownego zwycięstwa (niestety) lewicy.
    • Gość: odmóżjohny W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:26
      takich tuzów "obiektywnego" dziennikarstwa jak Monika Olejnik,Jacek Żakowski czy
      Janina Paradowska. :)
      • Gość: pospiech Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:30
        nie chodzi o brak obiektywizmu, tego zawsze brakuje. Pospieszalskiemu brakuje po
        prostu wiedzy :)
        • Gość: odmóżjohny Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:32
          Wiedzy tajemnej, zapewne ? :)

• Gość: muka! Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.aster.pl 18.05.06, 09:39
            Mylisz - prawdziwą lub nie, większą lub mniejszą - stronniczość dziennikarza -
            do której zresztą ma prawo, bez względu na to, czy jest lewicowy, czy prawicowy
            - z wykorzystywaniem metod goebbelsowskiej propagandy i manipulowaniem materiałem.

Chętnie poznam przykład programu, w którym Olejnik lub Żakowski tak pocięli
            czyjeś wypowiedzi, aby osoba ta mówiła coś dokładnie odwrotnego, niż powiedziała
            w rzeczywistości.

PS. Adekwatny nick, gratulacje.
            • Gość: odmóżjohny Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:56
              Sztaniskis u Żakowskiego w "Summie zdarzeń" . Goebels byłby zachwycony :)

• Gość: menel Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:53
        Egzaltowana "gwiazda" programu "Sprawa dla reportera" Elżbieta Jaworowicz -
        emanacja kiczu, seriwilizmu politycznego (żeby nie powiedzieć prostytucji),
        głupoty i pretensjonalności też wywołuje u mnie mdłości podobnie jak ten
        nawiedzony oszołom J. Pośpieszalski.
        Przez wszystkie lata kariery nie zrobiła poprawnie profesjonalnie ani jednego
        programu reporterskiego. Śledzę ten program tylko z uwagi na pokazywaną bogatą
        paletę patologii życia gospodarczego i nadużywania prawa w Polsce, ale żygać mi
        się chce za każdym razwm gdzy patrzę na indolencję zawodową tej głupiej baby.
        • Gość: janma46 Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: 82.160.4.* 18.05.06, 10:22
          Powiedział co wiedział.Masz dobry nick,który mówi o tobie wszystko.I nic więcej
          nie napiszę bo z tak ograniczonym umysłem i tak nic byś nie zrozumiał.Módl się
          o lekkie przeżycie dalszej części swojego życia,bo o rozum za późno.
        • berguzzz Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu 18.05.06, 10:46
          Gość portalu: menel napisał(a):

> Egzaltowana "gwiazda" programu "Sprawa dla reportera" Elżbieta Jaworowicz -
          > emanacja kiczu, seriwilizmu politycznego (żeby nie powiedzieć prostytucji),
          > głupoty i pretensjonalności też wywołuje u mnie mdłości podobnie jak ten
          > nawiedzony oszołom J. Pośpieszalski.
          > Przez wszystkie lata kariery nie zrobiła poprawnie profesjonalnie ani jednego
          > programu reporterskiego. Śledzę ten program tylko z uwagi na pokazywaną bogatą
          > paletę patologii życia gospodarczego i nadużywania prawa w Polsce, ale żygać mi
          >
          > się chce za każdym razwm gdzy patrzę na indolencję zawodową tej głupiej baby.

Dokladnie hehehe. Od tej parki nie ma wiekszych partaczy w TVP.
    • Gość: ki Re: mcel1 IP: 157.25.31.* 18.05.06, 09:29
      A co? Przygniótł Cię bagaż własnych doświadczeń.Pospieszalski to kumpel
      Walendziaka i dlatego siedzi w TVP, a tolerancję pozostawił w muzyce.
    • Gość: ki Re: mcel1 IP: 157.25.31.* 18.05.06, 09:29
      A co? Przygniótł Cię bagaż własnych doświadczeń.Pospieszalski to kumpel
      Walendziaka i dlatego siedzi w TVP, a tolerancję pozostawił w muzyce.
    • Gość: www niezły tłumok, chyba pochodzi z Wszej Młodzieży IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.05.06, 09:35
      nigdy nie lubiłem, wszystkich pospieszalskich, już teraz wiem dlaczego!!!
    • nemi13 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 09:42
      a co maja powiedziec ? jak za nim stoja kaczki i tatus R. z torunia .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka