pis_dolot 18.05.06, 07:05 ani chybi Pospieszalski musi być w U_K_Ł_A_D_Z_I_E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ted Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 07:46 nawet jesli nie to w moim przekonaniu jest nie calkiem normalnym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 08:40 Hehe, to prawda. Ma skrzywienie prawicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 10:32 Moim zdaniem nazwanie tego człowieka dziennikarzem jest dużym nadużyciem - on jest po prostu ministrem propagandy dla ubogich - IV RP. Nie wiem dlaczego te jego programy emituje telewizja anmi one błyskotliwe ani interesujące ani obiektywne a koleś w ogóle nie wie jak się takie programy robi wali same komunały i co najlepsze jest ponoć typowany przez nowego prezia TVP na szefa "dwójki" - to woła o pomste do nieba. Czy PiS nie ma naprawde żadnych wybitnych ludzi znających się na swojej robocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 11:28 anvill napisał: > Czy PiS nie ma naprawde żadnych > wybitnych ludzi znających się na swojej robocie? Niestety, nie ma. Zapewne nikt - nie tylko - wybitny, ale wogóle - znający się na swojej robocie, nie chce mieć nic wspólnego z Pisobolszewią. Odpowiedz Link Zgłoś
jb93 Biedron jest zwyczajnym dewiantem 18.05.06, 10:33 Powinna sie nim zajac prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Wildstein, Pospieszalski - nowe slugi IV RP IP: 217.77.224.* 18.05.06, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Re: Biedron jest zwyczajnym dewiantem 18.05.06, 12:50 Jakie masz na to przesłanaki lub dowody?? Nie zapominaj,że homosoeksualizm już od dawna nie jest uważany za dewiację. To tylko orientacja seksualna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Biedron jest zwyczajnym dewiantem IP: *.netia.pl 19.05.06, 12:54 sam jestes dewiantem Odpowiedz Link Zgłoś
sneaker Może i normalny, 18.05.06, 08:43 ale ponieważ nie ma nic ciekawego do powiedzenia, a nie chce utrzty oglądalności, to trzeba jakimś sztucznie rozdmuchanym skandalem błysnąć. A że przy okazji "troszkę" się z prawdą rozminie, to trudno - ryzyko zawodowe, w końcu i tak mu nic nie zrobią, bo on wg władz w "słusznej sprawie" występuje. ---------------------- Prawo i Sprawiedliwość... Prawo i Sprawiedliwość... szeptały dwa spółkujące karły, a starucha przekładała paciorki różańca. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: A co na to Naczelny Pederasta RP? 18.05.06, 09:26 Jest na randce z Pośpieszalskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Odczep się od pana Wierzejskiego! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 18.05.06, 09:29 On też potrzebuje odrobiny prywatności! Odpowiedz Link Zgłoś
sneaker Re: Odczep się od pana Wierzejskiego! 18.05.06, 09:40 A jaki tam z niego Pan... Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Może i normalny, 18.05.06, 12:59 Akurat ten koleś zawsze tak prowadzi swoje tokszoły i akurat mnie to przestało bulwersowac jakieś 2 lata temu po tym jak zobaczyłem pierwszy program z udziałem tego miernego dziennikarzyny siadłem do kompa i napisałem do TVP maila w tej sprawie w odpowiedzi przeczytałem że pan Pospieszalski nie narusza zasady obiektywizmu dziennikarskiego - wybuchnąłem śmiechem i od tej pory nie płace abonamentu telewizyjnego :))))) Wywalać kase na pensje takiej miernoty, która u mnie w firmie na recepcji by pracy nie dostała??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigi Re: Może i normalny, IP: *.orange.pl 18.05.06, 13:13 popieram. przy okazji - jak legalnie można zaprzestać płacenia abonamentu publicznej tv (inne kanały chcę mieć - no, może nie wszystkie, TRWAM mnie też nie interesuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azc Re: Może i normalny, IP: 150.254.85.* 19.05.06, 09:47 Jak sądzę, jesteś zwolennikiem wolności słowa. Pod warunkiem, że poglądy przedstawiane w telewizji będą zgodne z Twoimi. Dla mnie pojawienie się programu "Warto rozmawiać" było objawieniem. W dotychczasowej praktyce zakrzykiwania poglądów inne niż lewackie i antyklerykalne był to pierwszy nieśmiały wyłom. Pospieszalski prowadzi ten program kulturalnie, daje się wypowiedzieć dyskutantom reprezentującym różne odcienie poglądów. Dlatego dla mnie ten program jest taki ciekawy. Nie przerywa w pół zdania, jak np. pani Racewicz, która tylko zadaje podchwytliwe pytania i gdy odpowiedź zaczyna przyjmować kształt nie po jej myśli, bombarduje gościa innym kłopotliwym pytaniem. Jedyny zarzut, jaki postawiłbym telewizji, to ten, że program nadawany jest zbyt późno. To zresztą ogólna praktyka telewizji, która ambitniejsze programy nadaje późną nocą albo w czasie pracy lub pobytu w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Może i normalny, IP: *.netia.pl 19.05.06, 13:09 To nie rpawda, gdy ktorys z uczestnikow sprobuje wejsc na sciezke odbiegajaca od przyjesej tezy Pospieszalski spieszy z odsiecza i oddaje glos komus, kto wypowaida sie po linii jedynej slusznej. A materaialy wczesniej przygotowane sa zmanipulowane (nie pierwszy raz). Dawno powinni go wypiep...ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Może i normalny, IP: *.netia.pl 19.05.06, 12:58 :))) robie to samo, nie ogladam i nie place :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Może i normalny, IP: *.netia.pl 19.05.06, 12:57 dokladnie. nie powinien byc dziennikarzem ,skoro nie wykazuje dobrej woli przekazania rzetelnie informacji. w roku 1984 tez cieto informacje, zeby przekazac to co wygodne jest dla wladzy (tu dla grupy). Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 11:24 Czyżby był gejem? -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 12:48 Pośpieszalski to biedny człowiek, wielel lat wlaczył z alkoholizmem. Jego poziom umysłowy i dziennikarski to żenada, ale to żadna nowość. Wprawiony w TV PULS nie przyjmuje do wiaqdomości poglądów innych ludzi! Za czasów PRL mógłby brylować w programach z Irką Dziedzic, która pytania i odpwiedzi swoich gości samodzielnie układała!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RML Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.pwpw.pl 18.05.06, 07:54 Przecież on jest na smyczy kaczyńskich. Po homofobie nie należy niczego oczekiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibb Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.crowley.pl 18.05.06, 09:44 A moze Dyrektor PWPW uchybia pozwalajac swoim pracownikom na glupie wypowiedzi w czasie pracy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary QfwfQ Rośnie nam drugi Jacek Kur.ski!!!!! IP: 5.5R* / 193.194.132.* 18.05.06, 12:05 Taki sam manipulant, z tym ze zamiast w polityce robi w obyczajówce. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 08:34 Bo przed kamera to trzeba umiec mowic. Trzeba wypowiadac cale mysli na jednym oddechu bez pauz i akcentow (jeden solidny na koniec mysli) zeby cie potem nie przemontowali. Panie Biedron na kurs, to juz Pana nikt nie zmanipuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.rybnet.pl 18.05.06, 08:38 i pomysleć że Koleś Pospieszalski grał kiedyś muzykę rockową... muzykę buntu, sprzeciwu przeciw skostniałym układom, nietolerancji itd. występował w jarocinie oazie "wolności" a teraz próbuje robić to samo co wtedy czerwone władze... ech ... świat parszywieje... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 10:26 niektórym czasami zdarza się odzyskać dziewictwo, i ci są najbardziej bezlitośni dla współgrzeszników, którym się to nie udało. Gość portalu: miko napisał(a): > i pomysleć że Koleś Pospieszalski grał kiedyś muzykę rockową... muzykę buntu, > sprzeciwu przeciw skostniałym układom, nietolerancji itd. występował w jarocini > e > oazie "wolności" a teraz próbuje robić to samo co wtedy czerwone władze... ech > ... świat parszywieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi1604 Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: 195.205.97.* 18.05.06, 12:19 Gość portalu: miko napisał(a): > i pomysleć że Koleś Pospieszalski grał kiedyś muzykę rockową... muzykę buntu, > sprzeciwu przeciw skostniałym układom, nietolerancji itd. występował w jarocinie > oazie "wolności" a teraz próbuje robić to samo co wtedy czerwone władze... ech > ... świat parszywieje... Może zauważył,że świat pedaleje i chce z tym walczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 12:53 Święte słowa!!!! To skutki alkoholizmu - zawsze dochodzi do zamioan osobowościowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Pospieszalski to kolejny maniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:36 Pospieszalski to kolejny maniak zmanipulowany przez katoliczkow - teraz sam robi to czego go nauczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelt Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.21.pl / *.21.pl 18.05.06, 08:37 Pospieszalski to prawicowy oszołom który sieje propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Orange manipulowane media publiczne IP: *.pronet.lublin.pl 18.05.06, 08:40 już się zaczynają, program Pospieszalskiego to dopiero zajawka. Żal patrzeć na te felietony w tym programie - ale już wkrótce wszystkie programy informacyjne w TVP będą tak wyglądać. Kiedyś uważałem Pospieszalskiego za inteligentnego i zdolnego muzyka. Teraz jest czołowym PR-owcem polityki wstecznego myślenia. Mam wrażenie, że musiał sobie zrobić lobotomię, żeby przestać odczuwać zażenowanie tym o czym sam mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janma46 Re: manipulowane media publiczne IP: 82.160.4.* 18.05.06, 10:12 Jaki on zdolny muzyk.Na chwilę pojawił się w telewizji jak promowano muzykujące rodziny i to był cały jego sukces,bo inaczej nikt oprócz ludzi którzy uczęszczają na msze św.by o nim nie słyszał.Może był jakimś muzykantem sesyjnym ale poza tym nic więcej.Przecież on nawet nie umie poprowadzić dyskusji w tym swoim anachronicznym programie,dlatego te program nie idzie na żywo,bo jak coś mu nie wyjdzie to zawsze można wyciąć.On jest tylko wykonawcą poleceń,bo na nic więcej go nie stać,dlatego ma swoje drugie pięć minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.catv.net.pl 18.05.06, 08:40 Pospieszalski jako prezes dwójki już zaprowadzi porządek w TVP wespół z Wildsteinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazi Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 10:34 Przecież historia "O Dwóch Takich Co Ukradli Księżyc" - już była. Co więc w TVP robia Wildstein i Pospieszalski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.chello.pl 18.05.06, 08:43 Pan Pospieszalski nie tylko jest przyuczonym oszołomem katolickim, on to po prostu lubi... mam wrażenie że z ta cieknąca katolicką słodyczą na ustach dobrze wyglądałby w brunatnym mundurze... taki prawy i porządny... że aż strach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błazej Malutki Jasio Pospieszalski...:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:45 Precież kazdy ma oczy kto ogląda ten program i widzi jaka on ma forme.Jasio jest tak stronniczy i tendencyjny,ze z gory zakłada "za kim stoi" i tak prowadzi program ze swoimi fachowcami,zeby potwierdzić swoją teze,a proba podejscia do sprawy obiektywnie raczej nie lezy w jego woli i interesie.Ot po prostu taki malutki Jasio...:) Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Malutki Jasio Pospieszalski...:) 18.05.06, 13:12 Program "warto rozmawiać" oglądam chętnie ale redaktor Pospieszalski niewątpliwie nie chce być obiektywny a swoją stronniczośc przejawia już nawet w doborze zaproszonych rozmówców. Chyba,że niektórzy ludzie mimo zaproszenia odmawiają udziału, co też jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.piap.pl 18.05.06, 08:48 Ja już przestałam oglądać wiadomości i panoramę w TVP1 i TVP2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1SELAT Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:49 Tną wypowiedzi, zmieniają ich sens, wkładają w usta słowa niewypowiedziane, kombinują, manipulują itp. I teraz się dziwią? Hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:03 nic dodać nie ująć --- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Chcieli "zakneblować" Pospieszalskiego, cwaniacy?! 18.05.06, 09:05 Zbyt jest "ogladalny"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Cięte i rżnięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:15 Pośpieszalski siedzi w wehikule czasu i wydaje się, że zasiadł w nim za komuny w latach 60.. Te same metody. To gość z innej epoki. Czasami myślę, że ten jego program jest robiony na specjalne zamówienie jakiejś szkoły dziennikarskiej, by dawać żywe przykłady złych programów telewizjnych. Jeśli jest tak, to Pośpieszalski pełni pożyteczną rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniu Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:28 Mówisz o GW? To masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! IP: *.aster.pl 18.05.06, 09:35 Podaj jakieś przykłady. Jakoś nie widzę tych tłumów zmanipulopwanych przez GW w sądach domagających się jak najbardziej należnych im odszkodowań. Nie widzę też sprostowań, które wedle polskiego prawa prasowego przysługują każdemu, kogo wypowiedź przekręcono lub kogo w jakimś artykule oczerniono. Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Re: Przecież media i GW zawsze tak postępują! 18.05.06, 12:56 Twierdzisz, że Wierzejski nie powiedziła tego o czym rozpisywała sie prasa. Romek, nie siedzi na forum w godzinach urzędowania - wstydź się marnbujesz państwowe pieniądze. Lepiej byś kurze w gabinecie powycierał, bo jak Kazik przyjdfzie to Cie objedzie. Możesz też zaostrzyć ołówki, a jak bedziessz miła chwilę czasu top miożesz sobie samolociki z papieru porobić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 08:53 Pospieszalski to płatny wykonawca rozkazów klechów i prawicowców. Tyle w nim obiektywności, co trucizny w zapałce. Bardziej niż do kogokolwiek pasuje do niego przydomek: "moherowy beret". Nadaje się, ale do radyjka maryja lub "tv trwam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster Pedalstwo, UB i GW Pospieszalskiemu IP: 83.238.122.* 18.05.06, 08:55 nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miter Nagonka GW-niana przeciw Polsce trwa w najlepsze IP: 83.238.122.* 18.05.06, 08:57 przezyjemy i ten atak esbecji Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Nagonka GW-niana przeciw Polsce trwa w najlep 18.05.06, 13:16 Gość portalu: miter napisał(a): > przezyjemy i ten atak esbecji oraz "nagonka GWniana". Obrażasz w ten sposób wielką część polskiego narodu (może większość ?_) która w GW dostrzega swoją wizję Polski i jej miejsca w świecie. Wstydź się miter ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS-ior Re: Pospieszalski tylko uchybił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:57 Czyż znacie większego kretyna nad Pospieszalskiego? Bo ja nie!!! Przynosi tylko wstyd PiS-iorom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Dosc propagandy zboczen w polskich szkolach! IP: *.compi.net.pl 18.05.06, 09:06 Pokretne tlumaczenia Biedronia nie zmieniaja istoty rzeczy - w rzeczywistosci chodzilo o wejscie homosiów na teren szkoly i uprawianie propagandy dewiacji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Widac, ze latwo ulegasz propagandzie IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:19 Dla otrzezwienia proponuje walnac sie deska w glowe, jak nie pomoze to nalezy poprawic cegla :) Widok wirujacych gwiazdek przypominajacych symbolike UE to efekt uboczny i jezeli nie jestes sympatykiem lpr lub samoobrony to terapie przeciw propagandzie przejdziesz bezstresowo :) Powodzenia! To co napisales to Pospieszalski przedstawilby nastepujaco "konkretne tlumaczenia słonia nie zmieniaja prostoty rzeczy - w rzeczywistosci chodzilo o wejscie łosiów na teren szkoly i uprawianie propagandy eksterminacji jeleni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Ten program był do bólu zmanipulowany... IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:07 Ten człowiek jest jednym z tych z którym "nie warto rozmawiać"... Wkurza mnie tylko to, że za jego bełkot i kłamstwa muszę płacić w postaci opłar RTV :( Nie chodzi mi tylko o temat hamoseksualizmu, mało mnie to interesuje ponieważ nie znam nikogo o takich preferencjach jednak miałem nieprzyjemność oglądać kilka innych programów "warto razmawiać" i już ich nie oglądam. Rzygać mi się chce na jego widok :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1SELAT dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:37 typowa reakcja, powiedz człowieku cokolwiek przeciw pisuarom to usłyszysz że kochasz inaczej, należysz do żydokomuny lub jesteś w układzie. Obsesje dają się leczyć, podobno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazi Re: dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 10:41 Gdyby obsesje mogły być leczone, PiS zniknąłby z polskiej sceny politycznej, bo wszyscy jego członkowie chcieliby się pozbyć tego balastu. Niestety, rzeczywistość jest bardziej wredna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1SELAT Re: dla "łysych" i kochających inaczej - na pewno IP: *.piotrkow.pilicka.pl 18.05.06, 13:01 Gdyby PiS zniknął ze sceny politycznej w Polsce, to zostali by tam przeważnie pederaści pokroju Biedronia, edukujący nasze dzieci na podobnych dewiantów, o podobnych zainteresowaniach ta samą p;łcia, co jest nie tylko obrzydliwe ale i niehigieniczne! Odpowiedz Link Zgłoś
mcel1 [...] 18.05.06, 09:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:22 mcel1 napisała: > miłośników wsadzania członków do odbytu, zabawy kałem i moczem. paaaaaaa dziwie sie, ze reaguje, ale sorry, wiecej samokrytyki - co za debil/ka to napisal/a - czyli pozdrawiasz tez kobiety, ktore lubia seks analny:) co do kalu i moczu to sie nazywa scat i piss i nie jest zalezne to upodobanie od orientacji. Gowniarze do szkol, edukawac sie, a nie na forum bzdury wypisywac! Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże 18.05.06, 13:14 Wiesz nie ma się co dziwić edukacja seksualna naszego społeczeństwa jest podobna jak w cywilizowanym świecie na początku ubiegłego wieku moja przyjaciółka ginakolog bardzo często opowiada mi historie z jakim przychodzą tak młode dziewczyny jak i starszawe matki dzieciom a wtedy sobie myśle że tak się dziwiłem niewiedzy kiedy czytałem "Antka" w którym to Rozalke klepiąc zdrowaśki opiekali w piecu - historie opowiadane przez współczesnego lekarza ginekologii wiele się nie różnią. Jeśli chodzi o seksuologie to tu juz w ogóle nie ma się czym chwalić 90% społeczeństwa myli orentacje seksualną z fetyszami lub technikami uprawiania seksu - tutaj juz króluje ignorancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farciak Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:05 Taaak, typowa reakcja miłościernego i bogobojnego katolika z pod znaku RM i TRWAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Re: w imię tolerancji pozdrawiam piszących powyże 18.05.06, 13:04 Biedactwo z Ciebie. Prawdopodobnie byłes molestowany\a w dziecinstwie. Nie rozróżnasz praktyk seksualnych od orientacjo. Zgodznie z Twoikm tokiem rozumowania heterseksualista intersuję sie tylko pochwa i ustawicznie wkłada do niej członka. Hetero też lubią anal i różne inne rzeczy!Wyobraź sobie, że dochodza do tego uczucia i więzi między ludzkie. Homosekualizm to nie tylko nieustające odbywanie stosounków!!! Zresztą pewnie swoją inicjację rozpoczełeś \ rozpoczełas na wiejskiej zabawie. Panny na wsi tylko anal preferują,żeby do ołatarza dziewicą dotrwać!!!!!Pewnie traktuja tpo jako falstart, gdy fatygant do przetestowania. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Nuda największy grzech Pospieszalskiego 18.05.06, 09:24 Ile można odgrzewać te same tematy, te same twarze, przytaczać wytarte argumenty? Program Pospieszalskiego się kończy, zahibernuje się go, aż do ponownego zwycięstwa (niestety) lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmóżjohny W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:26 takich tuzów "obiektywnego" dziennikarstwa jak Monika Olejnik,Jacek Żakowski czy Janina Paradowska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pospiech Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: 82.160.70.* 18.05.06, 09:30 nie chodzi o brak obiektywizmu, tego zawsze brakuje. Pospieszalskiemu brakuje po prostu wiedzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmóżjohny Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:32 Wiedzy tajemnej, zapewne ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.aster.pl 18.05.06, 09:39 Mylisz - prawdziwą lub nie, większą lub mniejszą - stronniczość dziennikarza - do której zresztą ma prawo, bez względu na to, czy jest lewicowy, czy prawicowy - z wykorzystywaniem metod goebbelsowskiej propagandy i manipulowaniem materiałem. Chętnie poznam przykład programu, w którym Olejnik lub Żakowski tak pocięli czyjeś wypowiedzi, aby osoba ta mówiła coś dokładnie odwrotnego, niż powiedziała w rzeczywistości. PS. Adekwatny nick, gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmóżjohny Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:56 Sztaniskis u Żakowskiego w "Summie zdarzeń" . Goebels byłby zachwycony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:53 Egzaltowana "gwiazda" programu "Sprawa dla reportera" Elżbieta Jaworowicz - emanacja kiczu, seriwilizmu politycznego (żeby nie powiedzieć prostytucji), głupoty i pretensjonalności też wywołuje u mnie mdłości podobnie jak ten nawiedzony oszołom J. Pośpieszalski. Przez wszystkie lata kariery nie zrobiła poprawnie profesjonalnie ani jednego programu reporterskiego. Śledzę ten program tylko z uwagi na pokazywaną bogatą paletę patologii życia gospodarczego i nadużywania prawa w Polsce, ale żygać mi się chce za każdym razwm gdzy patrzę na indolencję zawodową tej głupiej baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janma46 Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu IP: 82.160.4.* 18.05.06, 10:22 Powiedział co wiedział.Masz dobry nick,który mówi o tobie wszystko.I nic więcej nie napiszę bo z tak ograniczonym umysłem i tak nic byś nie zrozumiał.Módl się o lekkie przeżycie dalszej części swojego życia,bo o rozum za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
berguzzz Re: W jednym macie racje. Daleko Pospieszalskiemu 18.05.06, 10:46 Gość portalu: menel napisał(a): > Egzaltowana "gwiazda" programu "Sprawa dla reportera" Elżbieta Jaworowicz - > emanacja kiczu, seriwilizmu politycznego (żeby nie powiedzieć prostytucji), > głupoty i pretensjonalności też wywołuje u mnie mdłości podobnie jak ten > nawiedzony oszołom J. Pośpieszalski. > Przez wszystkie lata kariery nie zrobiła poprawnie profesjonalnie ani jednego > programu reporterskiego. Śledzę ten program tylko z uwagi na pokazywaną bogatą > paletę patologii życia gospodarczego i nadużywania prawa w Polsce, ale żygać mi > > się chce za każdym razwm gdzy patrzę na indolencję zawodową tej głupiej baby. Dokladnie hehehe. Od tej parki nie ma wiekszych partaczy w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: mcel1 IP: 157.25.31.* 18.05.06, 09:29 A co? Przygniótł Cię bagaż własnych doświadczeń.Pospieszalski to kumpel Walendziaka i dlatego siedzi w TVP, a tolerancję pozostawił w muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: mcel1 IP: 157.25.31.* 18.05.06, 09:29 A co? Przygniótł Cię bagaż własnych doświadczeń.Pospieszalski to kumpel Walendziaka i dlatego siedzi w TVP, a tolerancję pozostawił w muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www niezły tłumok, chyba pochodzi z Wszej Młodzieży IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.05.06, 09:35 nigdy nie lubiłem, wszystkich pospieszalskich, już teraz wiem dlaczego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemi13 Re: Pospieszalski tylko uchybił 18.05.06, 09:42 a co maja powiedziec ? jak za nim stoja kaczki i tatus R. z torunia . Odpowiedz Link Zgłoś