Gość: Jacenty IP: *.orange.pl 16.06.06, 07:30 Prywata i partyjne interesiki, oto IV RP ciemniaków, faszystów i kryminalistów. Brawo pisuar :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frant3 Okupacja Polskiego Radia 16.06.06, 07:33 Jest tyle stacji do wyboru do koloru w eterze i w sieci, że nikt nie będzie się przejmował, że partie rządzace okupują Polskie Radio. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: Okupacja Polskiego Radia 16.06.06, 08:48 taaaa ... to juz zaczyna być okupacja Rzeczpospolitej ale i tak jest lepiej nic za czasów PZPR Teraz chcesz stanowisko to masz do wyboru trzy partie ...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Okupacja Polskiego Radia 16.06.06, 09:04 wtedy tez: PZPR, ZSL i SD. Odpowiedz Link Zgłoś
the.joker Coż za hipokryzja! Nowe hasło PiS! 16.06.06, 10:55 Wspaniała retoryka IV RP: "Chcemy dobrze, ale jak robimy źle, to tylko dlatego, że oni też tak robili!" Szlag by trafił takich ludzi. Nie ma przyszłości przed tym krajem. -- The Joker Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Coż za hipokryzja! Nowe hasło PiS! 16.06.06, 17:30 "I to nas rozgrzesza." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuba.bolszewii.out Hurra !! Polskie Radio Jest Polskie !!!!!!!!! IP: 67.64.202.* 16.06.06, 20:10 Uff !! Nareszcie !! będzie można odetchnąć od tej nachalnej postkomuszo-liberalnej antypolskiej propagandy ! Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Kandydat na szefa Radia pisywał w GW 16.06.06, 17:34 I to jescze pare miesięcy temu. Chodzi o Krzysztofa Czabańskiego. Taki więc on prawicowy jak Helena Łuczywo baletnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch Nie mam TV, ale slucham Dwojki, moim zdaniem 16.06.06, 07:34 jest najlepszym programem radiowym rozglosni publicznej. Wczoraj zauwazylem dziwna zmiane w serwisach informacyjnych, jak beda dalej kombinowac, przestane sluchac PL radia, przejde na czechy oraz net. Taki bedzie efekt nadgorliwosci nowych wladz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek a ja radia BIS IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 16.06.06, 08:57 i moim zdaniem jest super w porownaniu do TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoni Re: Nie mam TV, ale slucham Dwojki, moim zdaniem IP: *.aster.pl 16.06.06, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoni Re: Nie mam TV, ale slucham Dwojki, moim zdaniem IP: *.aster.pl 16.06.06, 13:19 ja słucham "trójki" i doznałem dokładnie tego samego uczucia na temat serwisów . kilka dni temu ,kiedy kurski ujawnił aferę "po-pzu" w porannym serwisie o tym trąbili , ale już kolejne cogodzinne informacje pomijały tą bądż co bądż sensację , ciekawe czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Nie mam TV, ale slucham Dwojki, moim zdaniem IP: *.nycmny83.covad.net 16.06.06, 21:37 no to teraz moher uslyszy to co chce uslyszec, a pranie mozgu przeniesie sie na wieksza skale.... Zapewne rydzyk dostanie "trojke" z sektorem niedzwieckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gand Inwestujcie w drewno! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 07:37 Za moment bedzie szalony popyt na drewno. W kazdym miasteczku na głównym placu powstaną nowe inwestycje z myslą o działaczach PiS, LPR i Samoobrony. Drewno jest pewniakiem. Nie wiem tylko czy warto inwestować w metal, sznurek czy struny fortepianowe? Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 A Internet ? 16.06.06, 07:39 Kiedy Pisiowi uda się "odzyskać" Internet ? W chinach się dało to i u nas się da. *** Fraglesowe widzenie świata : fraglesi.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: A Internet ? 16.06.06, 10:26 na szczescie nie da rady, chociaz Romek z Andrzejem na pewno by bardzo chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A Internet ? 16.06.06, 11:29 kolargolo napisał: > na szczescie nie da rady, chociaz Romek z Andrzejem na pewno by bardzo chcieli. Jaro tez by chcial :) problem jednak w tym, ze internet to zbyt zaawansowana technologicznie rzecz, zeby ich polmozczki mogly ja pojac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: *.atol.com.pl 16.06.06, 07:59 Na szczęście nie słucham Polskiego Radia, wisi mi ono. Jaki z tego wniosek?. Odzyskanie radia nie jest równoznaczne z odzyskaniem słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joris Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: *.speed.planet.nl 16.06.06, 08:07 Dokladnie tak jak napisales. W IV RP chodzi tylko o stolki a nie o RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: 212.160.129.* 16.06.06, 08:09 Po raz kolejny KRRiT nie posłuchała artystów. Można prosić o rozwinięcie tego wątku, kto i z jakiej parti wcześniej nie posłuchał... tychn samych artystów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat z rana po przeczytaniu dostale czkawki ze smiechu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:12 radazdolniachow: szczegolnie ksiegowa ze szpitala...no tak: narod po takim praniu mozgu na poziomie moheru bedzie wymagal niezlych kosztow na leczenie... koryto przyciaga jak magnes opilki odpadow po obrobce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: *.chello.pl 16.06.06, 08:28 Kocham kruka . Myślę i marzę o kruku wśród bezsennych nocy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:46 Siembiga a nie Siembieda Odpowiedz Link Zgłoś
voqo Skansen PRL 16.06.06, 08:56 I bardzo dobrze, czas tam solidnie przewietrzyć. Mieliście może okazję słuchać Programu Pierwszego Polskiego Radia, transmitowanego na falach długich na niemal cały świat? Głębszego skansenu PRL-u chyba nie ma. I nie mam tu na myśli formuły radia, ale treści - mocno, mocno czerwonych, bez śladu obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: Skansen PRL IP: 212.244.186.* 16.06.06, 12:24 No to będziesz dalej miał ten skansen, tylko z przerwą na różaniec.Tak więc może różnorodnośc będzie większa, niestety nie będzie można tego powiedziec o obiektywizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmstemero Re: Skansen PRL IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.06, 16:39 ksiegowa z bialegostoku przewietrzy Odpowiedz Link Zgłoś
marklips Czy Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS? 16.06.06, 09:03 Serdeczne pozdrowienia z Berlina. Jestem trochę zbulwersowany faktem,odrzucania swiatowycch slaw z Polski,do "Rady".Co by bylo gdyby,zyjacy w ex-DDR(czyli socjalista?) a znany na calym swiecie,Kurt Masur,zostal by odrzucony? Protesty na ulicach!! Dlaczego Maestro Masur,po ex-DDR i Lipsku,byl szefem w N.Y. i Metroplitan,USA? Proszę nigdy nie zapominac o swietnych Urzednikach Pagartu i przszlo 500.000 Artystow,tworcow,Muzykow,Kompozytorow,Naukowcow ktorzy do 1989 roku,nie tylko reprezentowali Polskę i jej tradycje ale Milliony Dolarow dla Radia, Telewizji,dla Polski przez Pagart płacili.Kto byl zdolny,mial kontrakty i to na calym swiecie,nawet...w Egipcie.Nawet w USA,Japoni.Nie tylko artysci. Inni specjalisci takze.To juz wtedy,były globalne,na całej,naszej Planecie,wymiany fachowców.Szanujmy,kochajmy Polską kulturę.Polityka? Grając na instrumentach?Na skrzypcach?Totalna bzdura.Ci specjalisci(nie wspominam o polskich lotnikach czy wojskowych,polskich programatorów i wynalazkach)reprezentowali nie system polityczny,tylko Polskę. Zaproszcie Pana Pendereckiego. Gazeta.pl jest czytana na całym Globie. Bądzmy mili dla Europy i USA ale i dla Rosji. Tak,mam Emails als Hobby,w każdym kraju świata. Bezplatne Domaine,Level za wasze Komentarze: www.dot.tk/en/index.html Proszę o miłe,konstruktywne komentarze. Moje Postulaty: 1.Dzieci od 10 lat,prowadzą w radio audycje. Radio dla wstystkich,w kazdym regionie. 2.Wprowadzenie od 3 Klasy,obrazkowego programowania, informatyki w szkołach. Jak na razie od 1989 roku zabronione.Strach przed wiedzą? Nawet wiem dlaczego. 3.Autentyczne ,internetowe Portale tylko dla dzieci. W Polsce!!! 4.Więcej akcji charytatywnych dla dzieci,także radiowych. Domy dziecka w Polsce.....czekają. Więcej słuchowisk dla dzieci i programów. Jak od 1989 można przeciwko dzieciom występować? To jest przyszłosc Polski. Za moje w oczach innych,kontrowersyjne poglądy,przepraszam. Po takich,wyjątkowych czasach,mam tylko jako jedyny z Polski, i jedyny z 88 Mln Niemców,i jedyny w Europie,software,Programm na podtsawie którego nawet dziecko,na podstawie własnych liczb, może Muzykę komponować w stylu J.S.Bacha,Maxa Regera,Pop;Soul,rock i jeszcze tylko 200 Stylów.Tak pewien rodzaj kodowania,co jest już od przeszło 2000 lat(Tabele Pitagorasa)aktualne. Pozdrawiam.Mark Lips Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajolka Re: Czy Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla P IP: *.smgr.pl 16.06.06, 16:03 A co to za program do komponowania muzyki? Zainteresowało mnie to , ponieważ moje wyrośnięte dziecko (19) lat nieźle gra na pianinie, a muzyczny program komputerowy to by było to dla niego. A wczoraj miał urodziny!!!! Prosze o kontakt marklips - ie. Odpowiedz Link Zgłoś
marklips Czy Polskie ? A co to za program?ODP: 06.12.06, 15:41 Szkoda ze tak pozno. Tonika-program dla muzyki klasycznej jak J.S.Bach,Max Reger. Nuty podac w sopranie i..kompozycja gotowa. ____________________ Do mixu Cubasis lub Sonar ___________________ Przy pytaniach prosze pod:komponist24@gmail po polsku naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Czy Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla P IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 16.06.06, 16:15 ale belkot ;-) nawet z tym programem nic wiadomo o co chodzi za to na pewno nie ma zwiazku z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS 16.06.06, 09:42 nie oglądam telewizji TVP 1 ani TVP 2 , ani radia " Program 1 " , jest tyle możliwości innych , choćby internet czy inne stacje TV czy radiowe . Najbardziej mnie martwi ten przymusowy abonament który muszę płacić , a przy okazji czy jak zlikwiduję telewizor i radia w domu a pozostawię sobię tylko internet czy dalej muszę płacić abonament ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a LEwica jest cool ale PiS juz nie. Szkoda słów na IP: *.bazapartner.pl 16.06.06, 10:58 na cynizm GW - Trybuny Ludu III RP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himhith Re: LEwica jest cool ale PiS juz nie. Szkoda słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:51 przeciez pissss to lewica w najczystrzej postaci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweta0 nie myślałem, ze moze byc az tak źle IP: *.koszalin.pl 16.06.06, 11:40 myślałem, ze mimo tego ze pis i kaczynscy są narwani i szaleni, ale mają dobre intencje, ale pod wplywem lpr i samoobrony, przestali sie wogole przejmowac pozorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.06.06, 11:50 Czym wy się przejmujecie? Polecam nie płacić abonamentu i nie oglądać telewizji - ja tak robię, bo w necie można znaleźć ciekawsze materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himhith TKM tu, TKM tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:53 TKM tu, TKM tam. Bedzie trzeba dluuuuuuuuuuuugo sprzatac po PiSie i jego przystawkach... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: TKM tu, TKM tam 16.06.06, 15:50 To nie jest TKM, to jest walka z TKM i ukladem. Nie odrozniasz tego? Ja tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka uuu, ale tu fachowcy... jak wszędzie w kwakowie... 16.06.06, 12:04 Na pewno zęby zjedli na kulturze...:( Z rekomendacji PiS do rady nadzorczej Polskiego Radia weszli: • Mirosława Bielecka, dziennikarka i wieloletnia prezes Radia Kielce; • Jacek Kiczek, dziennikarz, sekretarz zarządu podkarpackiego PiS; • Irena Kleniewska, radna Warszawy; bez sukcesu kandydowała w wyborach do Sejmu z list PiS; • Mariusz Siembida, dyrektor ds. kadr i administracji w polskiej filii niemieckiego koncernu Passauer - Polskapresse oddział Prasa Śląska. Z rekomendacji Samoobrony: Rafał Trusiewicz, prawnik, ekspert sejmowej komisji do spraw bankowości i nadzoru bankowego; • Agnieszka Szymańczyk, ekonomistka, zatrudniona w Funduszu Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych. Z rekomendacji LPR: Beata Kropiewnicka, księgowa w szpitalu AM w Białymstoku; dostała rekomendację od Krzysztofa Fedorowicza, bliskiego współpracownika wicepremiera Romana Giertycha; • Renata Kubińska - Sieradzka, socjolog, pracuje w Banku Zachodnim, bez powodzenia kandydowała z list LPR w wyborach do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy To jest właśnie ta "lepsza" moralność ludzi PiS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej554 Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS 16.06.06, 12:18 Najwyższy czas przestać płacić abonament. Media prywatne obecnie już przewyższają "państwowe" media jakością usług i ofertą. Nie będę płacił za chłam. Jako konsument wybieram lepsze, bez abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: 83.238.100.* 16.06.06, 13:03 Mam nadzieję, że nie będą ruszać Trójki. Już i tak wiele zostało zepsute, jak jeszcze zaczną PISiory majstrować to zupełnie nie będzie czego słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS 16.06.06, 13:07 Oj smrodza knypy, oj smrodza. Od dzisiaj nie ma zadnego "Polskie Radio", jest ''radyjko nadwislanskiego Kraiku'' dla sluchaczy bedacymi prawdziwymi ''patriotami narodowo-kaczo-krasnalswa'' na wsystkich frontach. Moze wreszcie ktos polubi krasnali, ale ostrzegam!! Nia ma 'dobrych krasnali'!! Odpowiedz Link Zgłoś