twprezydent 06.09.06, 09:36 Lustracja nadciąga... W TVN-ie nie ma tego wymogu, bo nawet szefostwo by się przerzedziło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zydzinski TW Kalina IP: 87.105.154.* 06.09.06, 10:46 No proszę proszę. Już niedługo zmiana nazwy z TVN na UBN. Kalina będzie występować w programie Lampą w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Masz jakieś dowody? Podziel się :) 06.09.06, 15:20 Albo idź na śmietnik, gdzie twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 "Zdarzały jej się stronnicze programy" :) A Pospie 06.09.06, 15:21 Pospieszalski to jest wzór obiektywizmu nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Publicystyka w TVP od dawna juz schodzi na psy... 06.09.06, 17:12 A odejscie m.olejnik tylko dobije TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Wreszcie sobie baba poszla. To beznadziejna IP: *.cable.ubr07.croy.blueyonder.co.uk 06.09.06, 19:02 dziennikarka, prezentujaca wyjatkowo wysoki poziom chamstwa i karczemnej arogancji. A ze podoba sie gawiedzi to nic dziwnego, ten sam background. Rozsadni politycy powini olac z nia wywiady i bedzie po gwiezdzie. Bo co to za gwiazda, z ktora nikt nie zechce rozmawiac? Moze wtedy TVN zrozumie, kto jest gwiazda i dlaczego wyrzucili pieniadze w bloto. Mam nadzieje, ze Wildstein pooglada troche BBC i zaskoczy jak powinny wygladac publicystyczne programy na poziomie i jaka jest rola dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Wreszcie sobie baba poszla. To beznadziejna 06.09.06, 19:44 A dlaczego jest beznadziejna? Bo nie pozwala sobie przerywać w połowie zdania i zadaje niewygodne pytania? Nie potrzeba nam takich dziennikarzy, którzy będą się uśmiechać i potakiwać, ktoś taki ja pani Olejnik jest na właściwym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Nie wiem po co jej płacic takie pieniędze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:22 dać młodych , a nie tylko gadanie i przerywanie . Pani Olejnik jest już niereformowalna . Wypalila się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Nie wiem po co jej płacic takie pieniędze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:51 Pani Olejnik pasuje do TVN 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szewc A kto będzie tam oglądał jej nogi?!? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.06, 08:06 Pani Olejnik, jako gwiazda - za taką się uważa - miała zawartą w umowie z TV specjalną klaizulę, że podczas 10 procent jej programu kamerzyści muszą pokazywać jej nogi i to z butami. Dlatego w jej programie wciąż były najazdy kamery z twarzy zaproszonego "na dywanik" polityka na nogi pani Olejnik, ktora w ten sposśb reklamowała buty rozmaitych firm. Kompletnie popaćkana baba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Wreszcie sobie baba poszla. To beznadziejna IP: *.nycmny83.covad.net 06.09.06, 19:49 monter... zmontowac to ty mozesz taczki, ale z madrym postem to ci raczej nie wychodzi. Olejnik jest jedyna dziennikarka, ktora potrafi zadac pytanie w imieniu normalnego zdrowomyslacego obywatela. Jezeli jestes zwolennikiem sciemy, to proponuje poczytac "skandale", lub inne brukowce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vas Re: Wreszcie sobie baba poszla. To beznadziejna IP: 211.26.100.* 07.09.06, 06:35 Oczywiscie rosnie nowa gwiazda TVP-gawryluk,ogladalem jej pirwszy gwiazdorski program z kaczynskim i jej wazeliniarstwo przypomnialo mi 1968 r,gomulszczyzna to super inteligencja w stosunku do jej programu,tak jedzdzie a bedziemy gonic biala-rus w poszanowaniu wolnosci slowa i demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Masz jakieś dowody? Podziel się :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:01 Widzisz, skróty myślowe stały się normą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko na Maroko Re: TW Kalina IP: *.promax.media.pl 06.09.06, 23:50 hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudi Wildstein = Kwiatkowski bis IP: 217.116.98.* 06.09.06, 11:24 Wildstein to taki drugi Kwiatkowski tylko zamiast lewoskretu ma prawoskret. TVP od zawsze byla, jest i pewnie dlugo bedzie Telewizja Panstwowa czyli Telewizja Rzadowa (nazwa "Telewizja Polska" to tylko propaganda"). Przy kazdej zmianie opcji rzadowej, wymienia sie rowniez dziennikarzy zwlaszcza publicystycznych. Smutne to, ale prawdziwe. Kompetencje nie maja tu nic do rzeczy. Jakby ja zwolnili to by sie podnioslo larum, a tak usuneli ja w bialych rekawiczkach i pewnie sie ciesza, ze maja ja juz z glowy. Szkoda tylko, ze TVN24 nie jest ogolnodostepny. Wolalbym, zeby p.Olejnik byla w normalnym TVN to moglbym ja ogladac, a tak pozostaje mi Radio Zet. Mam nadzieje, ze jak UKLAD stworzony przez Kaczory,Giertycha i Leppera w koncu padnie, to Olejnik wroci do TVP (jesli jeszcze bedzie chciala)!!! t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirakao Re: Wildstein = Kwiatkowski bis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.06, 12:41 Głupoty koleś gadasz. Zamknij na chwile oczy i wyobraź sobie, że to Kaczor nachlał się w Charkowie. Myślisz, że Wildstein nie puściłby tego tak jak Kwiatkowski goleń Kwaśniewskiego? Twoja teza jest fałszywa, symetria też. A córki pułkownika MSW nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewioer Re: Wildstein = Kwiatkowski bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:34 Jasne, ze by nie puścił! A jakby puścił to by poleciał jak Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nadzwyczajny przywilej...hmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:47 Ogladalem( a wlasciwie zaczalem ogladac) przedwczoraj program z premierem. Tak sie wzruszylem ze musialem przelaczyc na inny program. Takiego wazeliniarstwa dawno nie ogladalem. Wszyscy byli happy( moze z wyjatkiem widzow) a szczegolnie premier.Szczesliwie TVP nie jest jedyna stacja w Polsce i mysle ze przy takiej obsadzie jaka zostala w TVP tylko moherowe berety zostana jej wierne....Trzeba byc niezlym bufonem zeby sie wypowiadac w ten sposob: "Nadzwyczajny przywilej". Pewnie w zwiazku z tym wszyscy ktorzy tam pracjuja powinni wychwalac wodza pod niebiosy i miec jego portet na biurku. Kazdy dzien przynosi nowe idiotyzmy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grundol Re: Wildstein = Kwiatkowski bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:45 To zły przykład, bo akurat Kaczyński nigdy by się nie nachlał w Charkowie ani gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wildstein = Kwiatkowski bis IP: *.centertel.pl 06.09.06, 17:02 Bo jego to nikt by nigdy do stołu nie zaprosił bo to wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wildstein = Kwiatkowski bis IP: 64.124.166.* 06.09.06, 17:58 Gość portalu: grundol napisał(a): > To zły przykład, bo akurat Kaczyński nigdy by się nie nachlał w Charkowie ani > gdzie indziej Bo kto by chciał z nim pić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martel Re: Wildstein = Kwiatkowski bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:51 Redaktor Wildstein, który opublikowal tzw. "listę Wildsteina" to bardzo zly i podly czlowiek, przynajmniej wedlug mnie. Zrobil to tylko dlatego, aby robić karierę polityczną. Zresztą jak widać slusznie przewidywal, że podobni do niego docenią jego starania. Kwiatkowski do pięt mu nie sięga. Na pewno nie zrobil krzywdy tysiącom ludzi, których nazwiska znalazly się na tej liście. Moje nazwisko tam bylo, bylam zrozpaczona, pisalam do IPN i po kilku strasznych miesiącach okazalo się, że moje dane nie są tymi, które występują na liście. Serdecznie wspólczuję p. Zycie Gilowskiej, którą spotkala straszna krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Gdybys miala czyste sumienie, to bys sie niczym IP: *.cable.ubr07.croy.blueyonder.co.uk 06.09.06, 21:32 nie przejmowala, a tak to dostawalas rozwolnienia z niepewnosci czy sie cos tam jednak przez przypadek nie znajdzie. Taka jest prawda. Nie wspolczuj Gilowskiej, bo wiedziala z kim sie zadawala i jaka prowadzila gre. W przeciwnym przypadku musialbym ja uznac za idiotke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Re: Gdybys miala czyste sumienie, to bys sie nicz IP: *.sdsl.bell.ca 06.09.06, 22:50 Glupoty koles pleciesz, jesli sie kogos wstawia na liste to trzeba miec dowody no i przede wszystkim nie powinno sie miec zadnych watpliwosci co do tozsamosci oskarzanej osoby. W innym przypadku to tylko potwarz i szukanie taniej sensacji! Od kiedy to osoba oskarzona musi udowadniac swoja niewinnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monter Dowody to sa w IPN-ie. Nie mam zamiaru IP: *.cable.ubr07.croy.blueyonder.co.uk 06.09.06, 23:35 roztkliwiac sie nad poszczegolnymi osobnikami, ktorych nazwiska sa na tej liscie. Na tej liscie sa nazwiska kilku moich szefow i wspolpracownikow. Zestawienie ich imion i nazwisk jest tak charakterystyczne, ze zalozylem, iz to sa wlasnie oni. Nie to jest jednak jedynym kryterium. Podstawowym kryterium sa ich zyciorysy zawodowe. Jesli ktos za komuny byl przez jakis czas szefem kadr w przedsiebiorstwie handlu zagranicznego, albo szefem dzialu kontraktow duzej firmy sprzedajacej na rynki zachodu to jest to kolejny wskaznik, ze mialem do czynienia z ubolami poprzedniego okresu. A to, ze dzisiaj jeden z drugim i trzecim biegaja co niedziela do kosciola i zasiadaja w pierwszej lawce nie ma zadnego znaczenia. Te skurw.syny sa pragmatykami, ktore na stare lata podlaczaja sie do dominujacego nurtu, no i mysla, ze przy okazji w zaswiatach moze jeszcze cos sie da zalatwic. Mozecie sie ze mna nie zgadzac, macie do tego absolutne prawo. Wasza opinia w tej sprawie nie ma dla mnie zadnego znaczenia, a stosowanie epitetow w odpowiedzi swiadczy tylko o interlokutorze. Finito! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Dowody to sa w IPN-ie. Nie mam zamiaru IP: *.ny325.east.verizon.net 07.09.06, 05:06 A ty z tych wlasnie ,ktorym zwichnieto kregoslup i nie zrobiles kariery.Sprawa jest prosta .Kariery nie zrobiles bo jestes glab i nieudacznik a pretensje zloz na rece rodzicow tez kfretynow jak ty.To tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Też się miałaś czym przejmować! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.06, 22:45 Gość portalu: martel napisał(a): > Moje > nazwisko tam bylo, bylam zrozpaczona, pisalam do IPN i po kilku strasznych > miesiącach okazalo się, że moje dane nie są tymi, które występują na liście. Mnie wprawdzie na liście Wildsteina nie było, ale mój mąż był tam aż 5 razy! Tzn. takie imię i nazwisko aż tyle razy tam się pojawiło. Tyle, że tak do końca nie wiem, czy któraś z tych osób to mój mąż, bo niczego nie sprawdzał, nigdzie nie pisał, tylko popukał się w głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek Re: Wildstein = Kwiatkowski bis IP: *.bph.pl 07.09.06, 08:37 Gość portalu: mirakao napisał(a): > Głupoty koleś gadasz. Zamknij na chwile oczy i wyobraź sobie, że to Kaczor > nachlał się w Charkowie. Myślisz, że Wildstein nie puściłby tego tak jak > Kwiatkowski goleń Kwaśniewskiego? Twoja teza jest fałszywa, symetria też. > A córki pułkownika MSW nie żałuję. Podobne głupoty do twoich. Goleń Kwacha puszczono w TVP po jakiś dwóch dniach od emisji w TVN gdy już nie dało się dalej ściemniac. Ciekawa rzecz była do zaobserwowania natomiast przed wyborami gdy w programach zupełnie nie związanych z kampanią pojawiali się tylko politycy związani z Kwiatkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc I zapewne nieźle na tym zarabia ($$$) IP: *.aster.pl 06.09.06, 17:33 Jest poważnie przereklamowana. Dziennikarska cienizna. Wszystkie jej wywiady są płyciutkie i dotyczą głównie spraw kadrowo-stołkowych oraz kto z kim i dlaczego nie z tamtym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refleksja Re: I zapewne nieźle na tym zarabia ($$$) IP: 81.21.200.* 07.09.06, 16:59 Oj gościu! Żeby wszyscy byli w Polsce takimi cieniznami w swoich zawodach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.chello.pl 06.09.06, 14:49 Co do lansowania nowych, zdolnych dziennikarek to zdaje się juz się zaczeło wczoraj, gdy Gawryluk romawiała z premierkiem. W czasach wojny lat osiemdziesiątych na tych spikerów w mundundurkach mówiło się Grzeski, teraz na "młode, zdolne" dziennikarki w TVP Trwam będzie się mówić Dorotki. Brawo Dorotka, tak trzymaj, wylansujesz się! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? 06.09.06, 15:10 Bo jej nie lubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz2 Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:20 Też nie lubię Moniczki.Jak długo można patrzeć na babcię kreującą się na nastolatkę ? Ach te usteczka nadymane ,ach te oczki rozbiegane,ach te myśli nieuczesane. Czas na emeryturę a nie do TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: Komuch zyli a pracy ludzi, na koniec pozbawiaj IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 06.09.06, 15:24 ac ich pracy i przywlaszczajac sobie majatek narodowy. Oto produkt okraglego stolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grundol Re: Komuch zyli a pracy ludzi, na koniec pozbawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:47 wracaj do szkoły na lekcje pisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: 81.21.200.* 06.09.06, 17:56 Nie śmiej się "dziadku" z cudzego upadku...., bowiem krócej niż Ci się wydaje telewidzu2 będziesz musiał czekać, gdy i Ciebie ktoś będzie "elegancko" chciał kopnąć w d.... Życzę Ci, abyś wtedy prezentował taką fachowość oraz taki poziom i taką klasę jaką ma Monika Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? 06.09.06, 18:47 I ja tez jej nie lubię. Uważam, ze ta jej niezależność to brak wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
stagra Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? 06.09.06, 22:20 jesteś głupi baran Odpowiedz Link Zgłoś
lukkiee Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? 07.09.06, 10:46 TVP - "odzyskana" Polsat - już prawie "nasz" TVN - ostatni skrawek wolności w mediach? Jeśli Olejnik jest naprawdę taka słaba, jak twierdzisz, to pewnie nie utrzyma się w TVN24 - w stacji, gdzie konkurencja wewnętrzna jest mocniejsza niż we wszystkich innych stacjach na polskim rynku razem wziętych. W TVP konkurencji nie ma w ogóle, gdyż o wszytkim decydują politycy, i pewnie dlatego traci (ciekawe kiedy 'Fakty' przegonią 'Wiadomości'?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.chello.pl 06.09.06, 15:40 I dobrze, że odeszła. W takim towarzystwie toż to obciach się pokazywać. A publicystyki w reżimowej telewizji publicznej już od paru miesięcy nie daje się oglądać. Te ostatnie cyrki w mediach publicznych są prawdziwym błogosławieństwem dla TVN i TVN 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 A dlaczego M. Olejnik pojawiła się w TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:47 A dlaczego nikt sobie nie zadał pytania skąd ona sie wzięła w TVP? Przecież pojawiła sie tam jak prezesem zostal człowiek PO, i kto tu jest bezstronny politycznie. Śmieszna jest GW ze swoimi artykulami. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykuś Re: A dlaczego M. Olejnik pojawiła się w TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:42 Nasuchałaś się bredni z radia maryja? Przecież w tedy też ludzie z pisu byli w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stagra Re: A dlaczego M. Olejnik pojawiła się w TVP? 06.09.06, 22:23 twoja dociekliwość zdradza skąd jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy wszystkieg Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.chello.pl 06.09.06, 16:24 Małgorzata Raczyńska (nieukrywająca zażyłych kontaktów z braćmi Kaczyńskimi)-ja bardzo przepraszam, ale co oznacza to sformułowanie? Ta Pani z nimi żyje? Czy ktoś wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starycynik Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.dhcp.uno.edu 06.09.06, 16:35 No i w ten sposob agitatorka stanu wojennego zostala zdaniem GW "znana z niezaleznosci dziennikarka". Codziennie przed lustrem sie pytam czemu ty jeszcze nie umarles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.CNet2.Gawex.PL 06.09.06, 16:39 Wildstein okazał się zwykłym towarzyszem nie gorszym niz jego poprzednicy za wczesnych czasów komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.man.czest.pl 06.09.06, 16:43 i bardzo dobrze powinien byc Pan Skowronski swietny dziennikarz brak nam go w radiu Zet a lubie to radio Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Zgadzam się, Skowroński był świetny 06.09.06, 17:30 Zgadzam się, Skowroński był świetny jako dziennikarz, zobaczymy jakim będzie szefem 3-ki. Niestety już widzę, że salon polityczny bedzie prowadził obiektywny inaczej Karnowski. :( Odpowiedz Link Zgłoś
4bani I bardzo źle się stało. 06.09.06, 18:06 Monika to bardzo wyrazista postać , merytorycznie przygotowana do zawodu.TVN staje się powoli "łowcą głów". W TVP pozostana apologeci pisowskiej teorii dziejów.Jakiś żyd, jakiś antysemita. Ot zbieranina. Odpowiedz Link Zgłoś
piggi Re: I bardzo źle się stało. 07.09.06, 00:36 I znowu sprawdza się zasłyszane przy odejściu Durczoka z TVP hasło: "Spieszmy się lustrować dziennikarzy, tak szybko odchodza do TVN". Mnie też będzie brakować Olejnikowej! No ale w zasadzie kto wierzy w tym momencie telewizji publicznej? Naiwni ci, którzy oglądają z przyzwyczajenia Wiadomości o 19.30. Niestety jeśli nie szerzy się w kraju np. ptasia grypa to po prostu brakuje tematów. Gorąco polecam Polsatowskie Wydarzenia, Smoktunowicz jest rewelacyjna! Lis co czwrtek obowiązkowo! A co do TVN, Szymon, Szymon i jeszcze raz Szymon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubawojtek Jest parę nowych pierdzieli w TVP i to wystarczy IP: 213.42.21.* 06.09.06, 16:43 Ja chciałbym więcej programów typu "Warto rozmawiać". Mam gust jak Igor Janke. Lubię oglądać ten program bo myślenie mogę zostawić Pospieszalskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubawojtek Rewolucyny Wildstein widzi TVP jak mój proboszcz IP: 213.42.21.* 06.09.06, 16:49 ...i dlatego szczęść Boże prezesie - powtarzam za Pospieszalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Prosty test prawdomówności Bronka i sp-ki 06.09.06, 17:25 Jeśli nowy program publicystyczny będzie również biegał między 23.15 a 23.40, to Bronek i Raczyńska mówili prawdę, jeśli będzie emitowany wcześniej, to znaczy, że TVP łże jak bura suka (copyright by L. Dorn). Odpowiedz Link Zgłoś
andrexp Re: Prosty test prawdomówności Bronka i sp-ki 06.09.06, 22:36 po co testy - wystarczy włączyć TVP i od razu słychać łgarstwa burych widsteinowych suk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:29 panie Bronek, jeśli pan myśli o wykreowaniu niejakiej Gargasowej(?)to chyba umrę ze śmiechu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej W TVP panuje dinozaur IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.09.06, 17:35 Pytasz Google 'kiedy panowały dinozaury?' i otrzymujesz nieprawidłową odpowiedź. W TVP panuje obecnie dinozaur którego Google nie chce dostrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o90 bo gdzie indziej lepiej placa IP: 82.112.138.* 06.09.06, 17:48 ot cala prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mintaj Proste: W TVP Zastosowali psychoze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:40 Chcesz pracować to masz programy w najgorszej oglądalności podczas, gdy większość ludzi idzie w tedy spać! A jak chce pracować to niech się męczy. Po za tym jakoś politycy PIS ją nie lubią!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka symp a który z politków pisu lubi Monike Olejnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:46 A który z politków PIS-U lubi Olejnik???? Lepiej do progrmu tego typu jak w prosto oczy dać nie doświadczonych dziennikarzy by czasem nie zadali głupiego pytania i teraz bardzo itelgętni ludzie z pisu aż sobie poradzą a tvp będzie dobrze mówiło o pis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RSM teległupota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:53 Coraz mniej mądrych ludzi w tej TVP - równają krok ze składem rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: 80.72.40.* 06.09.06, 19:01 Rozczulającą historyjkę zaserwowała pani Kublik, oczywiście pisała ten artykuł jako obiektywna dziennikarka, absolutnie nie jako przyjaciółka pani Olejnik... Ja akurat lubię czasem posłuchać wywiadów pani Olejnik, ale bajeczka o tym że 23.15 jest cacy ale pomiędzy 23.15 a 23.40 jest be, jest mocno dęta. Prosta logika podpowiada że pani Olejnik zgodziła się wstępnie na wywiady o 23.15 myśląc że innej opcji niż TVP nie ma (bo w TVN już była, a Polsat nie chce się narażać władzy), a zawsze przyjemnie na wizji zostać, w końcu w radio nie widać jakie sobie ładne usteczka sprawiła, ale potem wysondowała rynek, okazało się że do TVN się jednak może załapać, więc bryknęła. i tyle "dlaczego". Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? 06.09.06, 19:20 Dlatego, że TV publicznej, powinien ją zastąpić Ojciec Bazyliszek z TV Trwam. Taki z uroczym uśmiechem i słodkim głosem. Istny Don Basilio. W najgorszym przypadku, Ojca Bazyliszka mogą zastąpić zawsze niezawodni panowie Zienkiewicz, Pośpieszalski itp. Duże postępy robi p.Michalski, należy rozważyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Telewizja Vierna Pisowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:33 i spodziewajmy się znowu w najbliższym czasie w tekstach gazet [...] ( ocenzurowano napodstawie ustawy o mediach.....itd). Wszak już bracia K. próbują zbierać dowcipy o Sobie .... w więzieniu o zaostrzonym rygorze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:32 do TVP - picu picu mój dziedzicu Odpowiedz Link Zgłoś
kj19 Dlaczego Monika Olejnik odeszła z TVP? 06.09.06, 19:48 bardzo dobrze czas na zmiany . Odpowiedz Link Zgłoś