Dodaj do ulubionych

Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w Polsce

IP: *.nat.student.pw.edu.pl 21.12.06, 18:56
Bzdura. Najchętniej był kupowany VW Golf.
Obserwuj wątek
    • Gość: aux Re: Skoda faba-najbardziej pospolite auto jakie IP: *.4web.pl 21.12.06, 19:31
      widziałem. Upodobali je sobie głównie emeryci portierzy-jak wracam rano z imprez
      to prawie pod każdą portiernią stoi.
    • Gość: sqwer Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w Polsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:32
      Eeeeee!!!!
      Ja najchętniej kupił by se MEROLA!!!!!!!!
      I to jest NAJCHĘTNIEJ!!!!!! śnione auto.
    • Gość: gtx Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:36
      Co szkoda Ci, pewnie jezdzisz 15 letnim maluchem lub 30 letni golfem
    • Gość: ula Fabia + PIS + Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:40
      Takie urocze trio okreslajace nas dobitnie.
      • Gość: kaszanka Re: Fabia + PIS + Biedronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:36
        i Pioter Rubik
        • cloclo80 Re: Fabia + PIS + Biedronka 21.12.06, 20:39
          Five points za spostrzegawczość.
          • Gość: papricana Re: Fabia + PIS + Biedronka IP: *.flashnet.pl 21.12.06, 20:46
            I PółTusk)))
            • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Fabia + PIS + Biedronka... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 21.12.06, 21:23
              I takie rozkoszne kreatury jak Giertych i Lepper
              tanczacy pod reke z bracmi Kaczynskimi. La, la, la!

----------------------------------------------------
              Lepsza "Skoda" nizli "Daewoo"...
              ----------------------------------------------------
    • Gość: greg Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w Polsc IP: *.smsnet.pl 21.12.06, 19:58
      14 921 to nie jest rewelacyjny wynik na 38 milionową populację. Nie ma się czym
      chwalić ani Skoda ani, tym bardziej - My.
    • Gość: Rysio z klanu Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: 80.54.16.* 21.12.06, 20:01
      To tak samo latwo wytlumaczyc, jak poparcie dla PIS LPR i Samoobrony :).
      Jeszcze, gdyby toto "pseudovolkswagen" kosztowalo jakies 25 tys pln, to
      rozumialbym, ale prawie 40 tys. za auatko z silniczkiem 64 km i z poduszka
      powietrzna to dla mnie niezrozumiale .....
    • Gość: aw Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:09
      Rocznik 1990 i starsze...
    • Gość: andrew Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w Polsc IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.06, 20:23
      Co za bzdura!! Nie najpopularniejszy tylko na takie w miare nowoczesne auto
      stać Polaków. No bo przecież wstyd zapinkalać Loganem!!!
      • wyszydzacz Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P 21.12.06, 22:54
        Ales Ty ekspert,no,no,no! W roku 1975 kupilem sobie Dacie 1300 i jak na
        owczesne czasy,bardzo chwalilem sobie to auto. Ostatecznie przeciez na licencji
        Renault. Potem wyjechalem do USA i kiedy po kilkunastu latach wrocilem, kupilem
        sobie z sentymentu wlasnie Logana.Tylko, ze samam nazwa Logan bez podania
        modelu, to zadna informacja Drogi Andrew, prawda? A wiec Logan Prestige: 1.6 -
        16V. Dokupilem klimatyzacje,lakier metalic itd.itp. Jestem czlekiem skromnym,
        wiec to mi w zupelnosci wystarcza.Logan, to tez grupa Renault, tyle, ze stokroc
        bardziej kontroluje swoje produkty, niz w 75 r.Bagaznik "tylko" 510 l.I znowu
        jestem bardzo zadowolony, choc gdyby byl automatik, to oczywiscie wolabym,
        ale ...nie ma takiej mozliwosci.A tak dla Ciebie moj ekspercie, to moge Ci
        tylko powiedziec, ze w USA mialem kilkanascie aut, przeroznych. Od Chevy Prizm
        po T-birda. W kraju i w Europie ten typ Logana jest, wierz mi albo nie, bardzo
        dobrym autkiem dla kogos, kto nie jest bogatym czlowiekiem, ale tez nie
        biednym.Wszystkie serwisy Renault stoje otworem, ale jak dotad auto sprawuje
        sie nad wyraz dobrze i zadnego serwisu nie potrzebuje. Widzialem kilku
        Francuzow jezdzacych, wyobraz sobie, wlasnie Loganem! Kilku Niemcow zapytalo
        mnie, co to za auto, bo bardzo im sie spodobalo.Czerwony Toreador, to nie ja,
        to kolor tego auta, kolor na zamowienie.
        Tak wiec nie pisz bzdur, dopoki nie zasiegniesz opinii uzytkownikow, OK?
        A poza tym zawsze pamietaj o tym, jakie auto PASUJE do naszych, "swietnych"
        drog.To jest bardzo wazne, a malo kto zwraca na to uwage, no bo po prostu nie
        jest fachowcem, ot co moj ekspercie!
    • Gość: wojo Skoda fabia najplopularniejszym samochodem w Polsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:26
      Tak golf z 94 roku czyli tak zwany Z.Ł.O.M
      • Gość: Benz Re: Skoda fabia najplopularniejszym samochodem w IP: *.u.pppool.de 21.12.06, 21:08
        a ciebe to nawet na ten zlom niestac...a co dopero merc albo bmw
    • Gość: Lopez Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: *.aster.pl 21.12.06, 20:36
      chyba wsrod zlomu z zachodu
    • Gość: jap Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:38
      co racja to racja, gdzie sie nie obejrze to golf przy golfie golfem nakryty
    • Gość: kaha Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: 82.139.20.* 21.12.06, 20:41
      Chyba przywieziony VW stary za 3 tyś.
      • Gość: henryczek Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: *.com 21.12.06, 21:09
        fabia, corolla? skoro tak wybierają Polacy nie dziwię sie wynikom wyborów. Chodzi mi o absolutny brak stylu tych aut
    • Gość: mario VW - zgoda, ale rocznik 1993 lub najwyżej 94 :) IP: *.chello.pl 21.12.06, 21:14
    • narod.ovviec Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w Polsc 21.12.06, 21:50
      To powinno dać dużo do myślenia polskiemu rządowi.
      Bo czemu nie żadne polskie auto?
      A jeśli nie mamy lepszych to rząd powinien od razu rozpocząć zbiórkę pieniędzy
      na wykupienie skody, tak aby znalazła się ona w Polskich rękach!
    • troll7777 chyba te Holzwageny co ida prosto ze szrotow i 21.12.06, 22:17
      uciekaja spod niemieckich hut by pelnoletniosc swietowac we Wszechpolsce! haha
      haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich...
    • Gość: tom Re: Skoda fabia najpopularniejszym samochodem w P IP: *.pchelp.2-0.pl 21.12.06, 23:05
      Chyba 15 letni golf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka