h_usa_r 05.05.03, 02:50 Dobrze ze Szwajcaria chociaz sie nie dzieli. 800 lat w kupie nie do pokonania nawet przez EU, ktore rozleci sie niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piszczoszek Re: Swiss się dzieli IP: *.sympatico.ca 05.05.03, 03:18 Skad wiesz? Prezes Moskal ci powiedzial? h_usa_r napisał: > Dobrze ze Szwajcaria chociaz sie nie dzieli. > 800 lat w kupie nie do pokonania nawet przez EU, ktore rozleci > sie niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
h_usa_r Re: Swiss się dzieli na Swiss 05.05.03, 04:59 Gość portalu: piszczoszek napisał(a): > Skad wiesz? Prezes Moskal ci powiedzial? > > h_usa_r napisał: > > > Dobrze ze Szwajcaria chociaz sie nie dzieli. > > 800 lat w kupie nie do pokonania nawet przez EU, ktore rozleci > > sie niedlugo. Nie wiem co on mowil ale moge ja sam powiedziec to ze EU to Frankestein narodow. Dobic go i zakopac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Swiss się dzieli na Swiss IP: *.mok.waw.pl / 192.168.0.* 05.05.03, 10:11 A USA to nie zlepek różnych narodowości? A w ogóle to co złego w państwach czy organizacjach wielonarodowościowych? Dla mnie czymś złym są zaściankowe monolity narodowościowe takie jakim obecnie jest Polska. Odpowiedz Link Zgłoś