Dodaj do ulubionych

PIOSENKA DLA OLDBOYA

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:24
kiedym ujrzala go w knajpie Pod Knutem
zabilo serce radosnym lomotem
zabilo serce a cialo zadrzalo
wiedzialo ze sie stalo to co stac sie mialo
....
Katuj!!! Tratuj!!!
ja pzrebacze wszystko ci jak bratu
mecz mnie drecz mnie recznie

smagaj, poniewieraj skaraj truj
ach butem!!!
knutem!!!
znecaj sie nad cialem mem zepsutem
za cie dla cie
w szmacie ja
pojde na kraj swiata Kacie Moj !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: drapieznik w knajpie Pod Knotem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 23:42
      oczywiscie wkradl sie blad
      zmeczenie
      • Gość: el matador Re: w knajpie Pod Knotem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 00:31
        Gość portalu: drapieznik napisał(a):

> oczywiscie wkradl sie blad
        > zmeczenie
        rok temu pokazywano pewną Panią z metropolii poznańskiej, która
        wyspecjalizowała się w dręczeniu knutem i złamanym, podkutem butem zmęczonych
        codziennymi stresami polskich businessmenów.Gabinety tzw .ciężkiego masażu są
        podobno w zachodniej Polsce bardzo popularne choćby ze względu na bliskie
        sąsiedztwo lubiących silne, męskie wrażenia Niemców.Dla prawdziwego Niemca
        życie bez poważnego zagrożenia choćby nawet ze strony rozjuszonej Kobiety
        to przegrana i zgrana karta.Zatem zadawaj mi razy knutem. depcz mnie zakutym
        butem......
        • Gość: drapieżnik Re: w knajpie Pod Knotem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:35
          hmmm
          Oldboy mnie dreczy wysmiewajac moj wyglad tak ze juz Feezyk sie zlitowal i nie
          natrzasa sie z mojego rozumku

ale Niemcy sa splukani ponoc z kasy i nie oplaca sie tracic czasu na nich...tak
          mi sie wydaje po postach Oldboya
          w kazdym razie od dzisiaj w krakowie trwaja Austriacko Polskie Dni i chetnie
          bym zapolowala na jakiegos Wiedenczyka bo ja uwielbiam nasza stara Europe (to
          tak jak z tym Berdyczowem, jedzie sie do takiego Drezna albo Paryza czy tez
          Monte carlo i spokojnie mozna pokazywac cosmy tam pobudowali i bez wstydu) ale
          niestety na walizkach siedze Matadorze tym razem juz na dobre i pewnie i jak
          tylko skoncze pisac do Biologa to dzwonie potwierdzac rezerwacje hotelowa nomen
          omen na warszawskich Bielanach
          ale co to za Bielany !!!
          jakbys zobaczyl nasze krakowskie Bielany to bys wiedzial dopiero co to sa
          Bielany
          wprawdzie Feezyk (bo on z Krakowa tez) zaraz wyskoczyl ze kreuje cukierkowy
          swiat tak ze zapomnialam dodac o widocznym Opactwie w Tyncu w drodze do
          Obserwatorium Astronomicznego i innych slodkosciach
    • Gość: jr Re: PIOSENKA DLA OLDBOYA IP: 203.129.132.* 16.05.03, 06:46
      Gość portalu: drapieżnik napisał(a):

> kiedym ujrzala go w knajpie Pod Knutem
      > zabilo serce radosnym lomotem
      > zabilo serce a cialo zadrzalo
      > wiedzialo ze sie stalo to co stac sie mialo
      > ....
      > Katuj!!! Tratuj!!!
      > ja pzrebacze wszystko ci jak bratu
      > mecz mnie drecz mnie recznie
      >
      > smagaj, poniewieraj skaraj truj
      > ach butem!!!
      > knutem!!!
      > znecaj sie nad cialem mem zepsutem
      > za cie dla cie
      > w szmacie ja
      > pojde na kraj swiata Kacie Moj !!!

nie znam sie wiele na 'Sztuce' ale moze jakbys napisala to 13-sto zglosowcem to
      by i na forum dilbertoza znalalo swoje miejsce... ;)
      • Gość: drapieżnik JR: to z Kabaretu Starszych Panow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:04
        czy jakos tak
        w kazdym razie sam jeremi przybora to napisal nie ja
        jak zwykle gratuluje Ci obycia
        i polecam siegnij do jego tekstwo

ja na poczatku nie znosilam tego kabaretu bo moi rodzice pamietam z wzcesnego
        dziecinstwa bedac na spacerze ze mna pilnowali zegarka zeby zdazyc na ten
        program
        i ja zawsze plakalam ze zlosci bo nie rozumialam w ogole co to za dziwactwo i
        dlaczego oni sie tak zachwycaja tym
        po wielu latach zrozumialam za sprawa wspolczesnych aranzacji tych piosenek
        i z pzryjemnoscia sama bym obejrzala teraz ten program , niestety nie powtarza
        sie go
        • Gość: jr Re: JR: to z Kabaretu Starszych Panow IP: 203.129.132.* 16.05.03, 08:23

> czy jakos tak
          > w kazdym razie sam jeremi przybora to napisal nie ja
          > jak zwykle gratuluje Ci obycia
          > i polecam siegnij do jego tekstwo

jeremi? kabaret panow??? - czy to nazwy polskich raperow???

>
          > ja na poczatku nie znosilam tego kabaretu bo moi rodzice pamietam z wzcesnego
          > dziecinstwa bedac na spacerze ze mna pilnowali zegarka zeby zdazyc na ten
          > program
          > i ja zawsze plakalam ze zlosci bo nie rozumialam w ogole co to za dziwactwo i
          > dlaczego oni sie tak zachwycaja tym
          > po wielu latach zrozumialam za sprawa wspolczesnych aranzacji tych piosenek
          > i z pzryjemnoscia sama bym obejrzala teraz ten program , niestety nie
          powtarza
          > sie go

polecam Ci polska telewizje satelitarna tvpolonia - kosciol i kombatanci 24
          godziny na dobe... az mnie wstyd sie przyznac znajomym ze pochodze z polski!
          hehehe nie dziwne ze wszyscy uwazaja polakow za nudny narod.
          • Gość: drapieżnik PRISCILLA KROLOWA PUSTYNI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 08:44
            Gość portalu: jr napisał(a):

> Gość portalu: drapieżnik napisał(a):
            >
            > > czy jakos tak
            > > w kazdym razie sam jeremi przybora to napisal nie ja
            > > jak zwykle gratuluje Ci obycia
            > > i polecam siegnij do jego tekstwo
            >
            > jeremi? kabaret panow??? - czy to nazwy polskich raperow???
            >
            > >
            > > ja na poczatku nie znosilam tego kabaretu bo moi rodzice pamietam z wzcesn
            > ego
            > > dziecinstwa bedac na spacerze ze mna pilnowali zegarka zeby zdazyc na ten
            > > program
            > > i ja zawsze plakalam ze zlosci bo nie rozumialam w ogole co to za dziwactw
            > o i
            > > dlaczego oni sie tak zachwycaja tym
            > > po wielu latach zrozumialam za sprawa wspolczesnych aranzacji tych piosene
            > k
            > > i z pzryjemnoscia sama bym obejrzala teraz ten program , niestety nie
            > powtarza
            > > sie go
            >
            > polecam Ci polska telewizje satelitarna tvpolonia - kosciol i kombatanci 24
            > godziny na dobe... az mnie wstyd sie przyznac znajomym ze pochodze z polski!
            > hehehe nie dziwne ze wszyscy uwazaja polakow za nudny narod.

bo nie masz pojecia o nas Polakach
            prawda taka ze zobaczyles pare zgrabnych dupek w skapym bikini i swiat
            zawirowal ci od tego i jeszzce te plaze, eukaliptusy i pare drapaczy chmur w
            centrum Sidni Dupy Swiata
            no i dobrze
            a widziales chociaz ten film Priscilla Krolowa Pustyni?
            film zostal nagrodzony w Kangurowie i na swiecie a ty nawet swego dobrze nie
            znasz a ogladasz sie za barchanowa Polska jakiej juz nie ma
            pzreczytales chociaz Dorote Maslowska ?
            znasz nowoczesny film polski jaki pokazuje zcasem Dwojka w programie
            Torbickiej? to niech ci siostra nagra i wysle
            • Gość: jr Re: PRISCILLA KROLOWA PUSTYNI IP: 203.129.132.* 19.05.03, 01:22

> bo nie masz pojecia o nas Polakach
              > prawda taka ze zobaczyles pare zgrabnych dupek w skapym bikini i swiat
              > zawirowal ci od tego i jeszzce te plaze, eukaliptusy i pare drapaczy chmur w
              > centrum Sidni Dupy Swiata
              > no i dobrze
              > a widziales chociaz ten film Priscilla Krolowa Pustyni?
              > film zostal nagrodzony w Kangurowie i na swiecie a ty nawet swego dobrze nie
              > znasz a ogladasz sie za barchanowa Polska jakiej juz nie ma
              > pzreczytales chociaz Dorote Maslowska ?
              > znasz nowoczesny film polski jaki pokazuje zcasem Dwojka w programie
              > Torbickiej? to niech ci siostra nagra i wysle

niestety jesli chodzi o filmy to jest tu nieco biednie. duze komercyjne
              wypozyczalnie filmow maja tylko amerykanskie, angielskie albo azjatyckie.
              czasem staraja sie wcisnac nam jakies greckie czy wloskie badziewie, ale poze
              dupami to nie ma co tam ogladac...

jest pare dobrych filmow polskich. przyznam sie jednak bez bicia ze nie
              widzialem ani jednego nowego od 8 lat. obejrzalem polowke 'ogniem i mieczem'
              (pokazali na kanale panstwowym) i musze przyznac ze byl to typowy polski film
              tylko dla polakow. jesli ogladnoc go jako polak to moze byl dosc ciekawy ale z
              punktu widzenia obcokrajowca to bylo to badziewie...

co do dup to i nieco racji, ale to nie jedyny powod ze uwielbiam au.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka