Gość: czytelnik to prawda. IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 14:47 gdy slysze lot to od razu dostaje gesiej skorki. zlodzieje okradali wszystkich latajacych za atlatyk, a gdy raz samolot nie lecial do montrealu tylko do toronto to nie bylo zadnego przepraszam ani zadnej informacji na lotnisku w toronto co dalej. bardzo slaby serwis i typowo polskie myslenie "mamy was w d..." odradzam lot-u. ceny najwyzsze w europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotem gorzej LOT? Nie dziekuje! Nigdy wiecej z tym dnem! IP: *.chello.pl 12.04.07, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Żegnamy LOT ! IP: 212.244.194.* 12.04.07, 15:55 Niech już zbankrutują w końcu. Wszyscy mają dość notorycznie spóźniających się samolotów, zgubionych bagaży, które w dodatku są okradane i skandalicznych cen. Adios LOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awd Re: Żegnamy LOT ! IP: *.56.220-216.q9.net 12.04.07, 16:12 LOT moze i jest do dupy ale chamskie reklamy irlandczykow sa ponizej pasa.Lot powinien wypuscic nowa reklame: IRLANDIA- kraj pijackich mord i kobiet podobnych do swin.Na pewno sie nie obraza.Przeciez to tylko reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ire LOT kontra Ryanair, czyli "Rozbój w biały dzień.. IP: 82.198.140.* 12.04.07, 16:48 latam biznesowo tylko LOT-em (jesli tylko sie da) i powiem szczerze ze w porownaniu z innymi narodowymi liniami nasza polska obsluga jest najlepsza (zwykle proste rzeczy jak podanie husteczek do wycierania rak, usmiech na twarzy, nie mowiac juz o drinkach alkoholowych i poczestunku nawet na krotkiej trasie!)! Zawsze wsciekam sie jak jest np. Lufthansa na tej samej trasie bo sa w jednej grupie- place te sama cene a roznica w obsludze jest niestety (na korzysc LOT-u). SAS - jeszcze gorzej - cena jak w LOT-cie, za zarcie, drinki musisz placic a rozklad siedzen taki jak w Ryanaiar. Ryanair - siedzenia dodatkowe dostawione zeby bylo jszcze ciasniej - jak w PKS-ie!!!! Brak kieszonek do wlozenia podrecznych rzeczy - jak lecialam z dziecmi to nawet nie bylo gdzie wlozyc smieci! Brak katalogow do czytania. Kiedys lecialam w 7 miesiacu ciazy - nikt nawet nie raczyl pomoc mi w ulokowniu torby....bo po co maja dzwigac! Slyszalam tez jak firma traktuje pracownikow - pelny kapitalizm ! Jak nie pasuje to dziekujemy! Dlatego nie zgadzam sie z porownaniem bo nie ma sie nijak do jakosci, cena Ryanaira jest calkowita refleksja poziomu uslug (zerowych), LOt-u podobnie. Wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
avathar może i rabusie...ale 12.04.07, 16:52 Kilka tygodni temu leciałem Rayanem... porażka. Nie wiedzieć czemu byłem na tyle głupi, że wybrałem dzień zmiany czasu. I zdziwiłem się... na prawdę, zdziwiłem się! Ja sierota myślałem, że godzina odlotu jaką mi podali UWZGLĘDNIA zmianę czasu. A tu? Przyjeżdżam na lotnisko we Wrocku, dobrze że wcześniej... i jaaazda... kilkanaście minut na wszystko... Jak mogłem naiwnie sądzić, że coś tak błahego jak zmiana czasu obowiązuje Rayana??? Nie mówiąc już o poinformowaniu klienta o tym, że podana godzina odlotu ulega zmianie... Choć ja i tak jestem szczęściarzem... kuzynka właśnie poleciała do Polski... też idiotka Rayana wzięła. Nie dość, że dwa razy przebukowywali jej bilety... to jak jej w końcu termin nie pasował (no w końcu trzeba było wziąć urlop na ten lot) to wybrała inny...i oczywiście musiała zapłacić za przebukowanie... Rayańska masakra tanią linią lotniczą... Następnym razem polecę jednak Lotem lub BA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.r LOT kontra Ryanair, czyli "Rozbój w biały dzień.. IP: *.direct-adsl.nl 12.04.07, 16:54 moim zdaniem.lot jest zbyt drogi niz ryanair czy inny przewodnik,ale niemowiac o goscinosci w lotu czy w ryanair.bylo by lepjej gdyby lot wzial sie za tajnsze przeloty zagraniczne niz obradzac lub zle mowiac o innym przewodniku. wladza w lot moglaby zainteresowac sie reforma lotu,wtedy moze by miala wiecej klijetu niz teraz,a moze chodzi o to ze traci klijetu,za to ze ma drogie przeloty? Lepjej gdyby wszyscy ktorzy rzadza lotem zastanowili sie lepiej nad reforma lotu i tajnszego przewozu!!! ?j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aster Re: LOT kontra Ryanair, czyli "Rozbój w biały dzi IP: *.srv.volvo.com 12.04.07, 16:59 Największy rabuś to właśnie Ryanair - ceny często droższe niż w LOT (szczególnie na krótko przed wylotem), opłata za bagaż, bezczelny marketing, pobieranie haraczy od portów lotniczych i władz samorządowych etc. Odpowiedz Link Zgłoś
alkmax Re: LOT kontra Ryanair, czyli "Rozbój w biały dzi 13.04.07, 16:50 Gość portalu: Aster napisał(a): > Największy rabuś to właśnie Ryanair - ceny często droższe niż w LOT Ceny nie mogą być "droższe", bo ceny nie kosztują. Ceny mogą być wyższe lub niższe, atrakcyjne lub zniechęcające, ale na pewno nie droższe czy tańsze. Nie lubię jak Polak nie potrafi używać własnego języka z logiką i sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
noteb Kiedy reklama "ZUS & US - Rozbój w biały dzień" ? 12.04.07, 18:36 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selekta jakosc uslug lotu jest celowo obnizana.. IP: 212.120.157.* 12.04.07, 18:37 ..na zamowienie klienta, przed sprzedaza spolki. lot musi byc na minusie, zeby dalo sie go tanio sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: LOT kontra Ryanair, czyli "Rozbój w biały dzi IP: *.europe.hp.net 12.04.07, 19:58 Nie zgadzam. Ryanair, ktorym mialam nieprzyjemnosc dwa razy w zyciu leciec (o dwa za duzo) to totalny szajt, jak mowia Irlandczycy. Wcale nie taki tani, obsluga do bani, handling do bani, piwo nadaje sie na srodek czyszczacy do toalety. Ryanairowi mowimy zdecydowanie nie! Never again na zadnej trasie. Wole zaplacic tylko troche wiecej a dostac znacznie lepsza obsluge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irlandczyk Re: LOT kontra Ryanair, czyli "Rozbój w biały dzi IP: *.acn.waw.pl 13.04.07, 01:41 szajt? tak mowia w irlandii? ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck'em all shajt = shit IP: *.hsd1.or.comcast.net 13.04.07, 09:50 z irlandzkim akcentem angielskie shit brzmi fonetycznie shait, czyli gowno jest gownem w kazdym jezyku i intonacji, a teraz spie..c kmioty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: shajt = shit IP: *.ipt.aol.com 13.04.07, 14:36 Gość portalu: fuck'em all napisał(a): > z irlandzkim akcentem angielskie shit brzmi fonetycznie shait, czyli gowno jest > gownem w kazdym jezyku i intonacji, a teraz spie..c kmioty! Zobaczcie, ale panicho sie tu zaplatal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOTniarz LOT kontra Ryanair, czyli "Rozbój w biały dzień.. IP: 194.213.204.* 13.04.07, 09:52 Przecież to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś