globetrotuar 17.04.07, 09:33 Bo pracownicy Microsoft to idioci. Ja nie odbieram e-mailow nawet od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globetrotuar ... bo pracownicy Microsoftu to idioci. 17.04.07, 09:37 Ja nie odbieran e-mailow nawet od siebie. Tym bardziej, ze nie rozmawiamy ze soba. I to by bylo ba tyle, jak mawial Stanislawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Hackerski e-mail zmylił pracowników Microsoft IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 10:24 to po cholere korzystasz z maili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graffi Hackerski e-mail zmylił pracowników Microsoftu IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 17.04.07, 11:55 bo ludzie durni wierzą w M$ jak w bóstwo :P durni i tyle :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Też go miałem, faktycznie był nieźle podrobiony IP: *.crowley.pl 17.04.07, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiki taki Hackerski e-mail zmylił pracowników Microsoftu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:09 Ja tez to dostalam, ale od razu wzbudzilo moje podjerzenie, ze ktos mi zeskanowal system i informuje mnie o tym mailem. Ale podrobka calkiem przyzwoita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ostatni podstęp tak wyszukany IP: *.aster.pl 17.04.07, 15:12 buhahhah to ma byc wyszukany podstęp takie metody to hakerzy stosuja od 10 lat, fakt ze pracownicy Microshitu sie nabrali swiadczy tylko o nich a nie o wyszukaniu metody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: מל Re: ostatni podstęp tak wyszukany IP: 212.92.18.* 17.04.07, 16:12 Czyli wynikałoby z tego, że oprócz tych fałszywych wysyłane są jakieś prawdziwe e-maile od Mikroshita? Dziwni są użytkownicy Windows. Nie dość, że sprzedano im gó.. zamiast systemu operacyjnego to jeszcze dostają jakiś m$-spam i wcale się nie buntują. Nigdy tego nie zrozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: ostatni podstęp tak wyszukany 19.04.07, 07:55 Gowno? Ja sam kupilem owe gowno ... mam Linux do testowania apps (Jboss) i podobnych rzeczy ( takze inny box na apache,qmail etc) ale nigdy bym tego badziewia (nawet z KDE) nie uzywal jako desktop OS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vazzou Re: ostatni podstęp tak wyszukany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.07, 23:24 linuks? czemu nie, idealnie się nadaje do zabawy w serwer dla domowej stronki www i paru mp3 w sieci lokalnej, niczego więcej ;] do codziennej pracy nie zamieniłbym windowsa na żaden inny os. Używam outlooka express, norton firewalla, ms office, etc. i bynajmniej nie narzekam:p a studiuję informatykę:p Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: ostatni podstęp tak wyszukany 20.06.07, 12:04 moze i gwno, ale niestety zmowa producentow sprzetu biurowego dala mi po kosciach... mianowicie, zeby podlaczyc glupia karte telewizyjna pod lunuchem, skaner czy drukarke potrzebowalem zrodla, ktorego oczywiscie producent nie oferowal, a po co mi uniwersalny sterownik, jesli chce wykorzystywac wszystkie funkcje sprzetu przyklad: mandriva 2006 + HP PSC1012 (skaner + drukarka) = zeby skanowac trzeba uzyc Gimpa, ale juz zeskanowanie czegos spod open offica nie bylo mozliwe, drukowanie owszem szlo, bo linuch ma uniwersalne zrodelko dla wszystkich drukarek. nie mowiac o skanerze plustec ST28, niestety nie da sie skanowac negatywow - wrocilem wiec do zwyklego szarego mikrosyft foto edytora i daje sobie rade - wszystko jest powiazane, skaner dziala z kazdego programu owszem moovia, ze linucha da sie poskladac, tak, ale mam pracowac z komputerem, a nie bawic sie nim, po to place za cos, zeby dzialalo (linux tez kosztuje - chocby cene plytki lub gazetki, do ktorej jest dolaczony).. Gość portalu: מל napisał(a): > Czyli wynikałoby z tego, że oprócz tych fałszywych wysyłane są jakieś prawdziwe > e-maile od Mikroshita? > Dziwni są użytkownicy Windows. Nie dość, że sprzedano im gó.. zamiast systemu > operacyjnego to jeszcze dostają jakiś m$-spam i wcale się nie buntują. Nigdy > tego nie zrozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś