Gość: antybolszewik Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.chello.pl 31.05.07, 10:06 no cóż postepują jak wszyscy bolszewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: 212.14.63.* 31.05.07, 10:08 Uwielbiam glos p. Snuka i życzę sobie słyszeć go ponownie. A rada nadzorcza ma dostosowywać się do życzeń sluchaczy. Bo oni są dla nas, a nie odwrotnie. Żądam powrotu p. Sznuka. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka 31.05.07, 10:21 Przestan placic abonament,proste. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ......Sam winny............... 31.05.07, 10:11 Czy to jego radio?On chce decydowac kto ma pracowac w radio a kto nie?Typowo komusze myslenie.Dobrze ze go wywalili bo okazuje sie ze wlasciciel nie ma prawa zatrudniac pracownikow jakich chce.Niech kocha radio ale sluchac.Rola skonczona. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: ......Sam winny............... 31.05.07, 10:29 Jedynka powoli aczkolwiek skutecznie zamienia sie w tube propagandowa.Obowiazuje zasada BMW,szczegolnie MW.Tadeusz Sznuk i innu byli gwarantami profesjonalizmu tej instytucji,poniewaz sa ludzmi z poczuciem misji a nie z nadania politycznego.To jest roznica,ktorej prawdopodobnie nigdy nie pojmiesz ani Ty,ani Twoj rzad. Idac Twoim idiotycznym tokiem rozumowania,za chwile nikt Jedynki sluchac nie bedzie,bo po co sluchac radia rezimowego?Polskie Radio traci wiarygodnosc kolego i wlasnie dlatego rola Sznuka skonczona nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ......Sam winny............... 31.05.07, 11:15 Rezimowa to byla twoja postkomuna.Zlodziejska i korupcyjna.A jej mamusia czyli PRL zbrodnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Powaznie? 31.05.07, 11:21 Moja?Ja sie nie utozsamiam z poprzednia wladza.W temacie: to co sie teraz dzieje w mediach publicznych to kalka wzorcow prlowskich.Mam wrazenie ze nie chcesz tego widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Uuuu.... To Targalski jest właścicielem? 31.05.07, 12:00 Myślałem, że to jest radio publiczne. Najwyraźniej jednak czerpiesz inspirację dokładnie z czasów PRL, gdzie wszystkie media należały do władzy. Czemu po prostu nie przyznasz, że żal ci serce ściska za PRL-em? Trzeba było tylko poprawić wypaczenia, tzn. zamiast PZPR powinna było rządzić PiS, ale esbeki zepsuli takie wspaniałe państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwek Re: Uuuu.... To Targalski jest właścicielem? IP: *.aster.pl 31.05.07, 13:50 Właścicielem Polskiego Radia są opłacający z musu abonament radiowo-telewizyjny obywatele. A Targalski jest tylko osobą, której tymczasowo powierzono zarząd nad tym dobrem publicznym. Jeżeli zależy mu na tym, żeby otaczać się młodymi kobietami, z którymi będzie mógł opierać stosunki wzajemne na miłości (oczywiście chrześcijańskiej), to niech założy własną stację. Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Sznuk był super - lubiłam Go słuchać w niedziele 31.05.07, 10:23 prowadził mądre rozmowy - chwila oddechu po tygodniu.. czemu Go wyrzucono? miał fajny kontakt ze słuchaczami, zapraszał gości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auuuuuuuu kaczynski = kartofel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.05.07, 10:44 Od kiedy Sznuk odszedł po prostu nie słucham radia, chyba o to chodziło decydentom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie słuchacz Re: Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.selsoft.pl 31.05.07, 14:34 już nie słucham sygnałów dnia p. sakiewicz to katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Operator Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:46 PR pozbywa sie ludzi, którzy doskonale znają się na pracy - takich, jak Tadeusz Sznuk, a biorą nieudaczników. Tych zwłaszcza politycznych dyskusji nie da się słuchć. Żółtodzioby mówią oczywistości z zachwytem odkrywców, a ich wiedza jest na poziomie szkoły podstawowej - drugiej klasy. Cztery Pory Roku: o gotowaniu, wycieraniu nosa, itd. Panienka do Pana coś powie, niby dowcip i sami z siebie się śmieją. Chce się wymiotować... Informacje, rano powtarzane z poprzedniego dnia, zaś później nad wyraz dokładnie ściągane z portali internetowych lub innych prywatnych stacji, więc nieaktualne, bo po co mam słuchać czegoś o czym już wiem. Zresztą same polityczne i głosami rzadzących - nadawane przez cały dzień. Wiecej czasu poświęca się wydarzenim zagranicznym, niż krajowym, a to przeciż Polskie Radio. Za co więc płacić abonament? Na premie dla członków zarządu i kierowników! Nic dziwnego, że słuchalność PR spadła i lawinowo spada. Nie pomogą nawet dodatkowe częstotliwości. Pozdrawiam Tadeusza Sznuka. Dużo zdrowia i wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zib Czabański i Targalski to byli komuniści IP: *.p.lodz.pl 31.05.07, 10:54 i głupio im że Sznuk nim nie jest dlatego trzeba było go zwolnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Targalski to wybitny psycholog IP: *.aster.pl 31.05.07, 11:24 a ile taktu... Odpowiedz Link Zgłoś
john_lennon Czarny pająku 31.05.07, 11:31 antykomunizm = faszyzm = debilizm IV Rzeszapospolita to dopiero obóz koncentracyjny, ty kapo Odpowiedz Link Zgłoś
patman Zgodnie z prawem autorskim 31.05.07, 11:31 materialne prawo do nagrania głosu należy do Polskiego Radia, więc mogą go używać. Co prawda słucham tylko komercyjnych stacji, ale dla mnie jest żałosne wykorzystywanie wizerunku byłego pracownika - tym samym stacja przyznaje się po części do tego, że był on przydatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izza Re: Zgodnie z prawem autorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:58 patman napisał: > materialne prawo do nagrania głosu należy do Polskiego Radia, więc mogą > go używać... TYLKO materialne. Mogą sobie patrzeć na kasetę, płytę (czy inny nośnik) do upojenia. Przekładać na inną półkę też. Natomiast wykorzystanie do reklamy wymaga oddzielnej umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZNUKFAN Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:34 TERAZ BEDZIE GŁOS OJCA DYRA W JEDYNCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkursowicz Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:36 Lepiej nabierać słuchaczy infantylnym konkur-sikiem za 500 zł. Ale teraz już konkurs specjalny i poważny. O w studiu jest Sława Bińczycka, jaka zadowolona. Dziś Państwu proponuję bardzo łatwe pytanie:kto wyrzycił Tadeusza Sznuka z Polskiego Radia? Odpowiedzi można wysłać esemes, wpisując WIEM, albo zatelefonować pod numer... Na odpowiedzi czekamy, jak zwykle do jutra do godziny 8 rano. I Uwaga! Tym razem do wygrania jest posada jednego z członków zarządu Polskiego Radia. Pytanie konkursowe będziemy powtarzać. Podpowiem, że odpowiedzi znajdziecie Państwo na stronie internetowej Gazeta.pl Do usłyszenia Panie Taduszu. Dziękuję z wszystko, za rady i porady, kiedy telefonowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lrs Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.prz.rzeszow.pl 31.05.07, 11:41 Szkoda że kretyni żądzą nawet radiem. Pozbywanie się człowieka tej klasy co pan Sznuk - powinno się stać dla wielu osób pretekstem do nie płacenia abonamentu na tak kierowaną instytucję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:41 kilka dni temu byla dyskusja w dadiowej jedynce o mediach i tam pan Czabanski w odpowiedzi na tel.sluchaczki stwierdzil: ze to sam red. sznuk dobrowolnie odszedl na emeryture!!!!ale klamia wstyd panie prezesie nie mowiac co mowil wice..zenada i dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy kuper Re: A co czerwony pacanie mało się upasłeś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:45 Głos,który kojarzy się z Oświęcimiem p.Targalskiemu,w tym kontekście,jest świetna reklama poziomu obecnej Jedynki.Do gazu z tym Zarządem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz raczej II Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: 194.146.248.* 31.05.07, 11:46 Sznuk do niedawna podlizywał się straszliwie lewicy i -trzeba czy nie trzeba- w obrzydliwy sposób wyzłośliwiał się wobec prawicy, ironizował, dokuczał, wygłaszał półprawdy, aż nie sposób było tego słuchać. Dziennikarz powinien być obiektywny i taktowny. Lepiej, że się go pozbyto, bo to on za rządów lewicy wypchnął z najlepszych godzin porannych w niedzielę audycje muzyczne Żelichowskiej i Zagozdy -chętnie słuchane przez ludzi starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasem słuchacz Re: Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.mimuw.edu.pl 31.05.07, 11:56 > Sznuk do niedawna podlizywał się straszliwie lewicy i -trzeba czy nie trzeba- > w > obrzydliwy sposób wyzłośliwiał się wobec prawicy, ironizował, dokuczał, > wygłaszał półprawdy, aż nie sposób było tego słuchać. Może możesz podać jakieś przykłady? Bo ja nie pamiętam... > bo to on za rządów lewicy > wypchnął z najlepszych godzin porannych w niedzielę audycje muzyczne > Żelichowskiej i Zagozdy -chętnie słuchane przez ludzi starszych. A ja słyszałem, że to dzięki niemu w ogóle ich audycja pozostała w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
laclos Re: Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka 31.05.07, 11:49 Nie bardzo rozumiem, co panu Czabańskiemu mógl przeszkadzać fakt rzekomej przyjaźni pana Sznuka z SLD skoro sam był członkiem PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-Patriota Re: Czabański to partyjna menda IP: *.saint-gobain.com 31.05.07, 11:57 A Targalski to gnida, szkolona przez PZPR. Więc czego można się spodziewać jak takie dwa indywidua zarządzają PIS Radiem (dawniej Polskim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka IP: *.globalconnect.pl 31.05.07, 12:07 Panie Tadeuszu. Jest pan przy tych majtkach arystokratą polskiego radia. Majtek - określenie używane przez mojego dziadka na sk.......... Odpowiedz Link Zgłoś
eurotrendy1 Po co Polskiemu Radiu głos wyrzuconego Sznuka 31.05.07, 12:13 Staram się o pracę w trybie naboru w Urzędzie Marszałkowskim. Miezy innymi przytaczam dokumenty świadczące o moim doświadczeniu. Przypomniałem sobie, że kiedyś dostałem nagrodę Ministra Oświaty (albo podobnego - gdzie podlegało Zjednoczenie Informatyki). Czy bezpiecznym jest próba uzyskania kopii z archiwum czy coś podobnego (był to rok z ii połowy 70-tych)? Skąd te pytania: - Po pierwsze czy we właściwym czasie coś robiłem ? - Po drugie czy wręcz nie powinienem się odciąć od tego ? Z Panem Sznukiem chyba właśnie tak jest. W niewłaściwym czasie robił coś wspaniałego. Nie znam szczegółów ale przypuszczam, że się także nie odciął. Czy to można tak zostawić do dalszej mengelizacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Jedyne co potrafią, to kraść. IP: *.110.192.213.cable.satra.pl 31.05.07, 12:29 Sami jako przestępcy są nierozpoznawalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro_zx Re: A co czerwony pacanie mało się upasłeś IP: *.pit.edu.pl 31.05.07, 12:40 Jola z Dywit użyła swej Jedynej Szarej Komórki. I od razu ją przegrzała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Sznuk jako były scyzoryk miał zawsze miły głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:04 Szkoda gościa bo duzo dobrego dla PR zrobił a i szybownikiem był. Odpowiedz Link Zgłoś