Gość: walezyleży Skype nie działa. 220 mln wkurzonych użytkowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 00:29 Zastanawiam się nad fenomenem tego szajsu. Drogi, beznadziejne kodeki i jeszcze się sypie. Fuj. Byle szpec od teleszopu nasrał w banie skypeuserom i teraz płacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Skype nie działa. 220 mln wkurzonych użytkowników IP: *.bulldogdsl.com 18.08.07, 02:16 skype to skype. dziadu-dziadu pada średnio dwa razy na miesiąc po pół godziny, a reklam w tym tyle że żal. GG to szaaaaaaaaaaaajs Odpowiedz Link Zgłoś
pollion1 Skype nie działa. 220 mln wkurzonych użytkowników 18.08.07, 06:03 jeżeli Skype nie działa używam Yahoo. mess lub www.voipcheap.com na yahoo.zdjęcia są przesylane szybciej najlepsza metoda mieć trzy komunikatory nie polecam gadu gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej juz dziala :))) IP: *.adsl.alicedsl.de 18.08.07, 09:25 vivat skype! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narta Skype nie działa. 220 mln wkurzonych użytkowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 10:19 a to ciekawe... u mnie nic sie zlego nie dzieje, skype dziala, i dzialal, codziennie z niegokorzystam i nie mialam zadnych problemow. Widocznie naleze do tych :nielicznych" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec55 SKYPE 18.08.07, 10:47 Tak było wczoraj a dzisiaj juz normalnie. Brawa dla skype!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: SKYPE 18.08.07, 16:29 Już działa. I dla mnie jest bezkonkurencyjny, przede wszystkim dzięki temu, że jest oficjalnie dostępny na różne platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalarepa Bałem się że to zamach! IP: 62.233.164.* 18.08.07, 11:19 Przeżyłem potworny stres i zamówiłem parę gołębi pocztowych by nie być uzależnionym od awarii Skype,a www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altana Bye bye, Skype! IP: *.halleracaffe.broadband.pl 18.08.07, 16:48 Ze Skype'a dzwonię głównie na stacjonarne i te dwa dni awarii poważnie zdezorganizowały mi plany. Dobra strona jest taka, że zainstalowałam VoipCheap i VoipDiscount. Jakość połączeń na razie taka jak w Skype, nie słyszę różnicy, więc pewnie przy którymś z nich zostanę - oba są znacznie tańsze niż Skype: za 10 euro, czyli 40 zł mam przez 4 miesiące po 300 darmowych minut i nie muszę w kółko doładowywac konta. No i nie ma tej idiotycznej opłaty za rozpoczęcie połączenia (bodaj 17 groszy), które wyżerało mi czasem nawet połowę kasy. Dotąd płaciłam 30-50 zł miesięcznie. Bye bye, Skype! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaos1024k Język potoczny: 220 mln wkurzonych czytelników IP: *.compi.net.pl 18.08.07, 20:12 Czy gazeta wyborcza sciga sie z faktem o to, kto uzyje bardziej potocznego jezyka? Czy słowa 'wkurzonych' nie mozna zastapic słowem: zirytowanych, załamanych, wyalienowanych, odcietych od swiata, odłaczonych, sfrustrowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGadaczka :D Re: Język potoczny: 220 mln wkurzonych czytelnikó IP: *.subscribers.sferia.net 18.08.07, 23:58 nie można..bo słowo wkurzonych znaczy to samo co te wszystkie słowa...sfrustrowanych itd to tak jak z przecinkiem "kur.wa"..ma mnóstwo znaczeń,,, i nawet osobnicy na codzień posługujący się piękną polszczyzną...mogą se czasem zakur.wić :D p.s. to tak ironicznie też trochę napisałam jakby coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Skype nie działa. 220 mln wkurzonych użytkowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 19:50 Mogą sobie mówić co chcą, ale oprogramowanie samo z siebie tak nie wysiada i do tego różne wersje. Może nie zapłacili haraczu?? i jakiś haker sie delikatnie zdenerwował.:D Odpowiedz Link Zgłoś