Gość: Activist IP: 212.217.91.* 04.08.03, 19:04 PIERWSZE EFEKTY UNII JEWROPEJSKIEJ! INFRASTRUKTURA UE WKRACZA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PAWEL Re: Kontrowersje wokół nowego planu taryfowego TP IP: *.acn.waw.pl 04.08.03, 19:10 ty białoruski cymbale. Nic dziwnego że TPSA to najgorsi złodzieje na rynku. W Polsce rządzą ludzie o Twojej inteligencji, rządzą także TPSA... Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Kontrowersje wokół tpsa 05.08.03, 08:28 Wyliczyli, że będzie im się opłacał abonament za 23ł. Obecnie wynosi prawie 50zł. Jeżeli jeszcze zrezygnowali by ze złodziejskich reklam z tą lesbą w telewizji, to abonament wynosiłby 20zł, a rozmowa kosztowała by 15gr za 3 minuty, a nie 35gr. Jeszcze jedno pytanko, jeśli rozmawiam 1 minutę to dlaczego płacę 35gr, a nie 12gr? Podobnie na stacjach benzynowych paliwo mogło by kosztować 340zł za 100 litrów. A do mojego samochodu mieści się tylko 30 litrów. Niech się tym zajmie UOKiK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO Re: Kontrowersje wokół nowego planu taryfowego TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 08:36 Jest dokładnie na odwrót. Gdyby nie przepisy UE do których Polska musiała się dostosować, TPSA byłaby prawnie chronionym monopolistą do dnia sądnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: Kontrowersje wokół nowego planu taryfowego TP IP: *.studiokwadrat.com.pl 05.08.03, 10:18 Pogielo cie???!!! Kazdy moze sobie pierd... o tym, ze cos jest jak w Unii po to tylko, zeby tacy jak Ty w to wierzyli sie pieklili. Nie ma na polskim rynku telekomunikacyjnym konkurencji i to co sobie wymysla TP SA to jest jawne lamanie przepisow. Przeciez abonent NIE MOZE powiedziec to ja was mam w... powazaniu - ide do np. NOMu. Nie moze, bo NOM swiadczy tylko uslugi miedzymiastowe. A do tych uslug jest podpiety przez TP SA!!! A TP SA chce teraz odciac abonentow od innych operatorow! I robi to TP SA (przy pomocy "kolegow" u waaaadzy), a nie UNIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś