Gość: gosc USA IP: 67.130.145.* 29.01.08, 01:58 $740K za Maybacha w Polsce , to w Stanach mozna kupic dwa za takie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kier-offca Porównując wyniki sprzedaży widać, że największe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 02:29 badziewie na Zachodzie ma najewiększe wzięcie w Polsce czyli finansujemy czyjś szmelc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca polacy przywiązani do tradycji... :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 06:37 widać 40 lat jeżdżenia szmelcem typu 105 L lub 120 L lub VW golf 1 i marzenia o większym bracie passacie zrobiły spustoszenie w polakach. nadal jeżdżą szmelcem tylko nazwy sie zmieniły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: polacy przywiązani do tradycji... :))) 29.01.08, 08:45 A Ty czym jeździsz? Jaguarem, czy tramwajem? -- frant.one.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: polacy przywiązani do tradycji... :))) IP: 82.177.197.* 29.01.08, 10:11 Wystarczy że nie jeździ pepickim szmelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Motoryzacyjne hity Europy i Polski IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.08, 08:00 a ja mam 207 i jest super przestronny i materiały w środku o klasę wyższe- poprzednio miałem vw polo i mogę powiedzieć że francuzi robia dobre wozy Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Motoryzacyjne hity Europy i Polski 29.01.08, 09:53 fakt, swietny samochód ten 207, tylko powiedz mi dlaczego ma mordę szalonego klauna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Motoryzacyjne hity Europy i Polski IP: 82.177.197.* 29.01.08, 10:17 Najważniejszą i chyba jedyną zaletą 206/207 jest to że facet w środku nie wygląda jak ciota, a tego w Yarisie uzyskać się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafber Re: Motoryzacyjne hity Europy i Polski IP: *.171.85.126.crowley.pl 29.01.08, 12:35 > Najważniejszą i chyba jedyną zaletą 206/207 jest to że facet w środku nie > wygląda jak ciota, a tego w Yarisie uzyskać się nie da. Z pierwszym bym sie spieral - bo jednak geje maja to do siebie że wyglądają ciotowato. Drugie popieram w calej rozciaglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 A na cholerę Ci dwa jednakowe samochody? 29.01.08, 08:38 Gość portalu: gosc USA napisał(a): > $740K za Maybacha w Polsce , to w Stanach mozna kupic dwa za takie > pieniadze -- Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Fabia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 08:39 Proszę o odpowiedź, ale w miarę obiektywną - czemu Fabia? Niby tania ale to tylko pozory, poprzednia wersja była tania w całkowicie gołej wersji, jak się chciało elektryczne szyby, czy wspomaganie, to już leciało mocno do góry. Obecna wersja podobnie (choć już w standardzie jest więcej), do tego brzydka - Grande Punto bije ją na głowę, jest ładniejszy, za tą samą cenę lepiej wyposażony, dlaczego Fabia ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
nunez74 Re: Fabia? 29.01.08, 08:53 Bo polak lubi to co zna - chciałem zacytować ten tekst z "rejs'u" ale go dokładnie nie pamiętam. A on obrazuje polską mętalność. Kupują to co znają. Jak padła komuna to sprowadzano auta z niemiec - wiadomo najbliżej. Niemcy się lubują we własnej motoryzacji więc polacy też nawykli do niemieckich aut. A że skode kupił VW to wszyscy chcą mieć niemieckie auto za "czeską" cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Fabia? IP: 82.177.197.* 29.01.08, 10:15 Z tęsknoty po Daewoo. Nie ma Tico, kupuje się Fabke, nie ma Lanosa, kupuje się Octawke, nie ma Nubiry kupuje się Superba. Nostalgia to wielka siła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafber Re: Fabia? IP: *.171.85.126.crowley.pl 29.01.08, 12:48 > Z tęsknoty po Daewoo. > Nie ma Tico, kupuje się Fabke, nie ma Lanosa, kupuje się Octawke, nie ma Nubiry > kupuje się Superba. > Nostalgia to wielka siła... Jest daewoo pod marka chevroleta i w dodatku stoi obok opla czyli marzenie kazdego rolnika jest spelnione. "Amerykanski" prawie jak "łopel" i ta twoja "nostalgia". Co do fabi - proste auto dla prostych ludzi. Jak roznia sie kupujacy np. focusa od nabywcow fabi - chyba jeszcze bardziej niz same auta. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Motoryzacyjne hity Europy i Polski 29.01.08, 08:52 samochody sprowadzane: 1. golf II 2. golf III 3. golf IV 4. golf I 5. BMW 3 6. BMW 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix polska to biedny kraj IP: *.icpnet.pl 29.01.08, 10:27 wiec co sie dziwic ze polacy jezdza samochodami ktore na zachodzie wybieraja glownie emeryci jak skody, fiaty czy VW pasaty Odpowiedz Link Zgłoś