Gość: gosc IP: 213.227.80.* 20.08.03, 15:56 PilotTV - jeden z kanałów, który pierwszy usunąłem niedługo po "wzbogaceniu" nim oferty UPC. Jeden śmietnik na ekranie, wygląda jak stronka internetowa zrobiona przez 10-latka. Tego się nie da oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baba-w-oknie Re: Projekt Pilot tylko w telewizji IP: *.tvk / 172.16.0.* 20.08.03, 16:14 Jako osobny kanal - faktycznie jest nowoscia, ale znam conajmniej 2 programy niemieckojezyczne ktore w teletekscie podaja programy wszystkich niemieckojezycznych stacji z opcja "nadawane obecnie:" i "rozpocznie sie nastepnie:". I przy pozycjach filmowych mozliwosc przeczytania krotkiej metryczki filmu, gatunku i zapowiedzi tresciowej. Przejrzyscie, zwiezle i oczywiscie bez reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servek Dobra mina do złej gry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 09:07 Panowie wypowiadający się w artykule robią po prostu dobrą minę do złej gry. Ten projekt jest po prostu niewypałem. Moim zdaniem będzie to strasznie ciężko sprzedać funduszowi. Inwestycji współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esox Re: Projekt Pilot tylko w telewizji IP: *.zywiec.plusnet.pl 21.08.03, 09:41 Dobrze im tak! 28 marca o godz. 15:22:20 otrzymałem od nich SMS-a: "Gratulujemy w konkursie muzycznym Pilota wygrales nagrode, wyslij natychmiast swoje dane osobowe sms-em o tresci Pilot (imie nazwisko adres) na numer 7060"... Wysłałem ... no i do dziś czekam. A były fajne płyty do wygrania.. Odpowiedz Link Zgłoś