Gość: saba IP: *.mtvk.pl 18.02.08, 21:28 Ja czekałem rok 4 tysiące złotych odszkodowania PZU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Sprawa Kalaty do kontroli IP: *.pools.arcor-ip.net 19.02.08, 06:47 no ku.. mac sami zlodzieje naszch pieniedzy.Mam nadzieje ze skoncza w wiezieniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Superkoryto! 19.02.08, 14:49 No to chyba rozumiem dlaczego żaden polityk nie chce sprywatyzować PZU... Kto by oddał w obce ręce tak wspaniałe koryto! Fabryka lodów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Sprawa Kalaty do kontroli IP: *.users.zlotniki.pl 19.02.08, 08:04 Będzie pewnie trochę szumu i na tym się skończy. Przed wojną gdy prawo było przestrzegane i dotyczyło wszystkich Kalata poszłaby siedzieć. U nas prawdziwi złodzieje siedzą na ciepłych posadkach a dzeciaki które jechały "na gapę" idą do więzienia. Wszędzie jest korupcja partyjniactwo i kliki. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Sprawa Kalaty do kontroli IP: *.171.196.2.crowley.pl 19.02.08, 08:49 po kiego sie ubezpieczacie w takich firmach? Najlepiej szerokim łukiem omijać instytucje bankowe czy ubezpieczeniowe gdzie rządzą kolejne ekipy polityków... Konkurencji dla nich nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
muhi1 Re: Sprawa Kalaty do kontroli 19.02.08, 17:50 Sama kwota jest szokująca, biorąć pod uwagę, że facet bez obu nóg (notka na portalu) utraconych w wypadku nie ze swojej winy wyrwał 60 tysięcy. Zaledwie 60 tysięcy. Co prawda od Warty, a nie PZU. Ale ta różnica? Co utracili członkowie rodziny Kalaty i ilu ich było, i o ile się procesowali? Klasyczna korupcja. Będzie coś z tego, czy się rozejdzie po kościach?.... Co na to PRAWI i SPRAWIEDLIWI? Odpowiedz Link Zgłoś