Gość: Prezes CU Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 212.180.168.* 30.07.08, 21:56 ta reklama z Kingą Rusin jest cudna;) jutro na zarządzie Commercial Union prezes skićka się w majty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.08, 22:06 najbardziej mnie wkurza jak ten handlarz winem-kondrat się wymądrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajakoja Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 77.223.200.* 30.07.08, 22:07 Kazimierz "Kurestwo" Kutz - znakomita ksywa i generalnie NOMEN OMEN. Filmy psiakrew kręcić (za swoje) a nie Naród reprezentować!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Co mi szkodzi, napiszę scenariusz. IP: *.acn.waw.pl 30.07.08, 22:14 Wykonawca: gwiazda filmów akcji. - Miałem problem z dupą. Najazd kamery na gołą d... - Hemoroidy, nie chce mi się gadać... Fruuu z dwoma pistoletami. Bach! Bach! Bach! Bach! - Ale rozwiązałem problem. - Dzięki maści super-duper!!! Głos zza kadru: - Lepsze od wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazgota najwiekszym kurestwem sa wypowiedzi Kutza IP: *.onlink.net 30.07.08, 22:33 Facet cos bredzi jak w malignie i to bredzi czesto. Widocznie starosc walnela kurduplowi na leb. No coz . Starosc nie radosc. Niech belkocze co chce ale niech sie nie wypowiada na tematy polityczne. Toz to kompletny zajob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CU zobaczcie predko reklama z K.Rusin IP: *.chello.pl 30.07.08, 22:42 zanim sie zorientuja, ze podstawili niezla scieme :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 83.1.75.* 30.07.08, 22:45 Absolutnie nie pojmuje sposobu w jaki socjologowie przeprowadzaja swoje karygodnie niespojne i nierealne badania. Ja, ew i reszta polakow; nie reaguje na zadne reklamy. Nie przemawiaja do mnie one, nie jestem zainteresowany jakimikolwiek aspektami zwiazanymi z kwestia reklamy. Powiem wiecej: ja ich nie widze i nie slysze. Nie dlatego, ze sa ciche. Wprost przeciwnie. Reklamy wyciszam, wybieram stacje, na ktorych ich nie ma. Wymysly agencji reklamowych na nic sie zdadza wobec odbiorcy-ignoranta, ktory mysli i wie czego chce, a co jest mu zbedne. Dlaczego czlowiek traktuje czlowieka jak doswiadczalna malpe? przeciez druga jednostka ma identyczny, a niejednokrotnie wiekszy potencjal, niz ten pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jargh dokladnie, mistrzuniu IP: *.icpnet.pl 30.07.08, 22:53 dokladnie. czlowiek (piarowiec, reklamiarz, handlarz) widzi w drugim nie klienta ale docelowego nabywce produktu. klient to chociaz ktos z twarza. a dzis jako potencjalni kupujacy jestesmy tylko numerkami w excelu. taki cwaniak jeden z drugim siedzi przy biurku, dyplom smiesznej uczelni w szufladzie, garnitur za 400 zl na karku, i mysli jakby tu zmusic cie do wydania ciezko zarobionych pieniedzy na cos czego nie potrzebujesz. na cos, co nie jest tym, czym jest. na cos, co jest specjalnie przedrazane. na cos, co jest tak opitolone psychologia sprzedazy i pseudosztuczkami, ze przestaje przypominac uzyteczny sprzet czy usluge. doprawdy, marnie z nami skoro musimy wykonywac prace, ktorej celem jest zrobienie innym wody z mozgu, wycwaniaczenie i ogolnie ustawienie w niekorzystnej pozycji. naprawde musimy to robic? nie mozna pracowac i dzialac godnie? jak ludzie, a nie jak "sprzedawcy-wszelkich-produktow-za-wszelka-cene"? fajnie jest pare rzeczy miec, bez niektorych nie da rady zyc, ale na boga, troche opamietania. badzmi prawdziwi, nie musimy w pracy odpitalac walkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyntor ReNajglupsza reklama,jaka mozna zobaczyc!!! IP: *.midd.cable.ntl.com 30.07.08, 22:47 To jest w stylu Pali-kota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 195.117.142.* 30.07.08, 23:07 Gratuluje shackowania reklamy z Kinga Rusin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaras Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:20 Nie widziałem żadnej z tych reklam!!! :) I bardzo dobrze, bo jestem uczulony na każdą formę reklamy. Nie po to płace za TV satelitarną, by jeszcze mi zaśmiecali eter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.08, 23:21 może i jestem pijany ale uważam, że reklama kurestwem jest i ch ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pnd Zientarscy... IP: *.chello.pl 30.07.08, 23:33 Pan dziennikarz pisze o nich i o Macieju Zientarskim, ze: "Być może właśnie ten "reklamowy czynnik rodzinny" spowodował, że opinia społeczna nie potępiła sprawcy wypadku i przewinienia, którego się dopuścił." Czyzby? Niech sie pan dziennikarz laskawie uda chocby na forum gazeta i przeanalizuje komentarze po wypadku Zientarskiego. Pan dziennikarz myli chyba "opinie spoleczna" z pogladami lansowanym po tym wypadku, podobnie jak po wypadku Otylii, przez zaprzyjaznione z nimi media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REklaRusin Ogladajcie spot z Kingą Rusin. szYBKO! IP: *.acn.waw.pl 31.07.08, 00:07 autor wstawił lepszą wersję reklamy:D Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Ogladajcie spot z Kingą Rusin. szYBKO! 31.07.08, 00:34 Właśnie :) Ktoś chyba się pomylił wstawiając ją tu, choć to fajna przeróbka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luoki Re: Ogladajcie spot z Kingą Rusin. szYBKO! IP: *.lodz.mm.pl 31.07.08, 06:48 Niech jej więcej nigdzie nie pokazują, ten pekińczyk ze swoimi rękami jak koparka żle wpływa na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koham.mihnika.copy co to q.a za jezyk? celebryta? IP: 203.185.214.* 31.07.08, 00:35 Michniku, zainwestuj w slownik i zaloge. Z takimi pisarczykami staniecie sie jakims expresem czy dziennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyciesztukawyboru Re: co to q.a za jezyk? celebryta? IP: *.os1.kappa.pl 31.07.08, 00:48 Coś ostatnio pozatrudniali chyba dużo młodych :) (wiecie, teraz są słowniki ortograficzne na maturze:) ) No ale coś za coś, albo młodzi robiący dużo błędów albo pięknie piszący po polsku Maleszka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.sd.sd.cox.net 31.07.08, 04:16 A coz to za slowo CELEBRYTA? Czy zidiociali dziennikarze juz zupelnie stracili rozum? To juz nie mozna pisac po polsku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafni Rzeczywiście k.....o IP: *.lodz.mm.pl 31.07.08, 06:46 Jeżeli do jednego wora wrzucimy reklame , przyjażń, kościól i pieniądze to co nam wyjdzie jak nie słowo na k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darro Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.nat.student.pw.edu.pl 31.07.08, 07:16 Celebryci - lol, ten jurnalista chyba wrajtować nie kenuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kypreos Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.dsl.zen.co.uk 31.07.08, 10:00 Najwiekszym ku..arzem reklamowym jest nie watpliwie Marek Kondrat. Niegdys nawet calkiem dobry aktor... ale mezczyzna musi zarabiac, wiec Marek sie sku..l w reklamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Kondrat IP: *.cable.ubr07.wals.blueyonder.co.uk 31.07.08, 10:06 Zgadza się, "wielki aktor" który nie chce grać w filmach bo nie ma ciekawych propozycji i zamiast tego woli grac w skretyniałych reklamach. Rozumiałem Pyrkosza i Bilewskiego którzy na stare lata przy braku propozycji aktorskich musieli jakos zarobic, ale juz taki Fronczewski. Ja dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~Ole~~~ niech się zdecydują IP: *.ists.pl 31.07.08, 10:20 Najpierw płaczą, że ich miasto jest wyśmiewane, protestują i nie wiadomo co tam jeszcze , a potem wsiadają na te taczki i nimi jadą ... Nie rozumiem. Chcesz mi pomóc? klikaj.bubb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:53 Dziwie się ze poseł, reżyser KUTZ takim tylko słownictwem sie posługuje. Rzeczywiście tak cie oceniają jak się wysławiasz!!! Aktorzy też są bez pracy . Czy pan Kutz zrobił coś w tym kierunku???? aby każdy aktor miał za co żyć!!! Oni nie kradną jak to robią posłowie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blocme Z rodziną dobrze się wychodzi 31.07.08, 12:38 No i proszę - tytuł się zmienił. Bardzo dobrze. Smutne jest jednak to, że komuś on do głowy przyszedł. Ja rozumiem, że cytat bla bla bla, ale w przypadku takiego mięcha, to raczej nie jest usprawiedliwienie. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Buu, reklama z Kinga Rusin zniknela IP: *.nokia.com 31.07.08, 12:50 Gdzie moge obejrzec pierwsza wersje zamieszczona tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Pysio Re: Buu, reklama z Kinga Rusin zniknela IP: *.moravia-it.pl 01.08.08, 14:51 Na JoeMonster(kropka)org Odpowiedz Link Zgłoś
marek_gonska Z rodziną dobrze się wychodzi 31.07.08, 13:47 Czy występowanie a raczej granie w filmie to takie artystyczne kurestwo? Kurestwo z ambicjami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś