Dodaj do ulubionych

Z rodziną dobrze się wychodzi

• Gość: Prezes CU Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 212.180.168.* 30.07.08, 21:56
      ta reklama z Kingą Rusin jest cudna;) jutro na zarządzie Commercial
      Union prezes skićka się w majty:))
    • Gość: frogman Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.08, 22:06
      najbardziej mnie wkurza jak ten handlarz winem-kondrat się wymądrza
    • Gość: jajakoja Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 77.223.200.* 30.07.08, 22:07
      Kazimierz "Kurestwo" Kutz - znakomita ksywa i generalnie NOMEN OMEN.
      Filmy psiakrew kręcić (za swoje) a nie Naród reprezentować!!!!!!!!
    • Gość: uburama Co mi szkodzi, napiszę scenariusz. IP: *.acn.waw.pl 30.07.08, 22:14
      Wykonawca: gwiazda filmów akcji.
      - Miałem problem z dupą.
      Najazd kamery na gołą d...
      - Hemoroidy, nie chce mi się gadać...
      Fruuu z dwoma pistoletami. Bach! Bach! Bach! Bach!
      - Ale rozwiązałem problem.
      - Dzięki maści super-duper!!!
      Głos zza kadru:
      - Lepsze od wazeliny.
    • Gość: Jazgota najwiekszym kurestwem sa wypowiedzi Kutza IP: *.onlink.net 30.07.08, 22:33
      Facet cos bredzi jak w malignie i to bredzi czesto. Widocznie
      starosc walnela kurduplowi na leb. No coz . Starosc nie radosc.
      Niech belkocze co chce ale niech sie nie wypowiada na tematy
      polityczne. Toz to kompletny zajob.
    • Gość: CU zobaczcie predko reklama z K.Rusin IP: *.chello.pl 30.07.08, 22:42
      zanim sie zorientuja, ze podstawili niezla scieme :)
    • Gość: Henry Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 83.1.75.* 30.07.08, 22:45
      Absolutnie nie pojmuje sposobu w jaki socjologowie przeprowadzaja swoje
      karygodnie niespojne i nierealne badania.
      Ja, ew i reszta polakow; nie reaguje na zadne reklamy. Nie przemawiaja do mnie
      one, nie jestem zainteresowany jakimikolwiek aspektami zwiazanymi z kwestia
      reklamy. Powiem wiecej: ja ich nie widze i nie slysze. Nie dlatego, ze sa
      ciche. Wprost przeciwnie. Reklamy wyciszam, wybieram stacje, na ktorych ich
      nie ma. Wymysly agencji reklamowych na nic sie zdadza wobec
      odbiorcy-ignoranta, ktory mysli i wie czego chce, a co jest mu zbedne.
      Dlaczego czlowiek traktuje czlowieka jak doswiadczalna malpe? przeciez druga
      jednostka ma identyczny, a niejednokrotnie wiekszy potencjal, niz ten pierwszy.
      • Gość: jargh dokladnie, mistrzuniu IP: *.icpnet.pl 30.07.08, 22:53
        dokladnie. czlowiek (piarowiec, reklamiarz, handlarz) widzi w drugim nie klienta
        ale docelowego nabywce produktu. klient to chociaz ktos z twarza. a dzis jako
        potencjalni kupujacy jestesmy tylko numerkami w excelu. taki cwaniak jeden z
        drugim siedzi przy biurku, dyplom smiesznej uczelni w szufladzie, garnitur za
        400 zl na karku, i mysli jakby tu zmusic cie do wydania ciezko zarobionych
        pieniedzy na cos czego nie potrzebujesz. na cos, co nie jest tym, czym jest. na
        cos, co jest specjalnie przedrazane. na cos, co jest tak opitolone psychologia
        sprzedazy i pseudosztuczkami, ze przestaje przypominac uzyteczny sprzet czy
        usluge. doprawdy, marnie z nami skoro musimy wykonywac prace, ktorej celem jest
        zrobienie innym wody z mozgu, wycwaniaczenie i ogolnie ustawienie w
        niekorzystnej pozycji. naprawde musimy to robic? nie mozna pracowac i dzialac
        godnie? jak ludzie, a nie jak "sprzedawcy-wszelkich-produktow-za-wszelka-cene"?
        fajnie jest pare rzeczy miec, bez niektorych nie da rady zyc, ale na boga,
        troche opamietania. badzmi prawdziwi, nie musimy w pracy odpitalac walkow.
    • Gość: hyntor ReNajglupsza reklama,jaka mozna zobaczyc!!! IP: *.midd.cable.ntl.com 30.07.08, 22:47
      To jest w stylu Pali-kota!!!
    • Gość: gosc Z rodziną dobrze się wychodzi IP: 195.117.142.* 30.07.08, 23:07
      Gratuluje shackowania reklamy z Kinga Rusin
    • Gość: yaras Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:20
      Nie widziałem żadnej z tych reklam!!! :)
      I bardzo dobrze, bo jestem uczulony na każdą formę reklamy. Nie po to płace za
      TV satelitarną, by jeszcze mi zaśmiecali eter
    • Gość: pit Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.08, 23:21
      może i jestem pijany ale uważam, że reklama kurestwem jest i ch ... :)
    • Gość: pnd Zientarscy... IP: *.chello.pl 30.07.08, 23:33
      Pan dziennikarz pisze o nich i o Macieju Zientarskim, ze: "Być może właśnie
      ten "reklamowy czynnik rodzinny" spowodował, że opinia społeczna nie potępiła
      sprawcy wypadku i przewinienia, którego się dopuścił."

Czyzby? Niech sie pan dziennikarz laskawie uda chocby na forum gazeta i
      przeanalizuje komentarze po wypadku Zientarskiego. Pan dziennikarz myli chyba
      "opinie spoleczna" z pogladami lansowanym po tym wypadku, podobnie jak po
      wypadku Otylii, przez zaprzyjaznione z nimi media.
    • Gość: REklaRusin Ogladajcie spot z Kingą Rusin. szYBKO! IP: *.acn.waw.pl 31.07.08, 00:07
      autor wstawił lepszą wersję reklamy:D
      • ptr0 Re: Ogladajcie spot z Kingą Rusin. szYBKO! 31.07.08, 00:34
        Właśnie :) Ktoś chyba się pomylił wstawiając ją tu, choć to fajna przeróbka :)
        • Gość: luoki Re: Ogladajcie spot z Kingą Rusin. szYBKO! IP: *.lodz.mm.pl 31.07.08, 06:48
          Niech jej więcej nigdzie nie pokazują, ten pekińczyk ze swoimi rękami jak koparka żle wpływa na mnie.
    • Gość: koham.mihnika.copy co to q.a za jezyk? celebryta? IP: 203.185.214.* 31.07.08, 00:35
      Michniku,
      zainwestuj w slownik i zaloge. Z takimi pisarczykami staniecie sie
      jakims expresem czy dziennikiem.
      • Gość: zyciesztukawyboru Re: co to q.a za jezyk? celebryta? IP: *.os1.kappa.pl 31.07.08, 00:48
        Coś ostatnio pozatrudniali chyba dużo młodych :) (wiecie, teraz są słowniki
        ortograficzne na maturze:) ) No ale coś za coś, albo młodzi robiący dużo błędów
        albo pięknie piszący po polsku Maleszka :D
    • Gość: MM Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.sd.sd.cox.net 31.07.08, 04:16
      A coz to za slowo CELEBRYTA? Czy zidiociali dziennikarze juz
      zupelnie stracili rozum? To juz nie mozna pisac po polsku???
    • Gość: pafni Rzeczywiście k.....o IP: *.lodz.mm.pl 31.07.08, 06:46
      Jeżeli do jednego wora wrzucimy reklame , przyjażń, kościól i pieniądze to co nam wyjdzie jak nie słowo na k.
    • Gość: darro Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.nat.student.pw.edu.pl 31.07.08, 07:16
      Celebryci - lol, ten jurnalista chyba wrajtować nie kenuje....
    • Gość: Kypreos Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.dsl.zen.co.uk 31.07.08, 10:00
      Najwiekszym ku..arzem reklamowym jest nie watpliwie Marek Kondrat.
      Niegdys nawet calkiem dobry aktor... ale mezczyzna musi zarabiac,
      wiec Marek sie sku..l w reklamach.
      • Gość: jasiu Kondrat IP: *.cable.ubr07.wals.blueyonder.co.uk 31.07.08, 10:06
        Zgadza się, "wielki aktor" który nie chce grać w filmach bo nie ma
        ciekawych propozycji i zamiast tego woli grac w skretyniałych
        reklamach. Rozumiałem Pyrkosza i Bilewskiego którzy na stare lata
        przy braku propozycji aktorskich musieli jakos zarobic, ale juz taki
        Fronczewski. Ja dziekuje.
    • Gość: ~~~~Ole~~~ niech się zdecydują IP: *.ists.pl 31.07.08, 10:20
      Najpierw płaczą, że ich miasto jest wyśmiewane, protestują i nie wiadomo co tam
      jeszcze , a potem wsiadają na te taczki i nimi jadą ...
      Nie rozumiem.

Chcesz mi pomóc? klikaj.bubb.pl
    • Gość: widz Z rodziną dobrze się wychodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 11:53
      Dziwie się ze poseł, reżyser KUTZ takim tylko słownictwem sie
      posługuje. Rzeczywiście tak cie oceniają jak się wysławiasz!!!
      Aktorzy też są bez pracy . Czy pan Kutz zrobił coś w tym
      kierunku???? aby każdy aktor miał za co żyć!!! Oni nie kradną jak
      to robią posłowie !!!!
    • blocme Z rodziną dobrze się wychodzi 31.07.08, 12:38
      No i proszę - tytuł się zmienił. Bardzo dobrze. Smutne jest jednak to, że komuś on do głowy przyszedł. Ja rozumiem, że cytat bla bla bla, ale w przypadku takiego mięcha, to raczej nie jest usprawiedliwienie. Żenada.
    • Gość: aniakin Buu, reklama z Kinga Rusin zniknela IP: *.nokia.com 31.07.08, 12:50
      Gdzie moge obejrzec pierwsza wersje zamieszczona tutaj?
      • Gość: Misio Pysio Re: Buu, reklama z Kinga Rusin zniknela IP: *.moravia-it.pl 01.08.08, 14:51
        Na JoeMonster(kropka)org
    • marek_gonska Z rodziną dobrze się wychodzi 31.07.08, 13:47
      Czy występowanie a raczej granie w filmie to takie artystyczne
      kurestwo?
      Kurestwo z ambicjami!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka