kataryna.kataryna 02.10.03, 17:31 Czarzasty przy najbardziej "gorącym" stoliku jako jedyny przedstawiciel Krajrady? Czy to aby dobry pomysł? Przy niektórych stolikach posadzili po dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qndzia Bronka 02.10.03, 21:36 A przy stoliku "kultura i media" zsiada Bronka. Boję się, że będzie miała pretensje do Leszka (do tamtego Leszka), że na randkę przyjechał ciężarówką, a nie np. luxusową limuzyną typu Peżo 607! Myślę, że Bronka powinna propagować w telewizji publicznej większą ilość programów typu "15 minut dla rolnika", "rolniczy tydzień", "rolniczy qadrans", "Sierpem czy koso?", "Przewaga krowy i cielaka nad świnią i warchlakiem" lub programy teleturniejowe, np: "Miliard w sklepie wiejskim" lub "Koło fortuny od kombajna" Proponowałabym, żeby w takich medialnych programach typu mega- show rolę dżokera Ibisza zagrał Czarzsty! Multimedialność, oglądalność gwarantowana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Gdzie usiądą członkowie KRRiTV podczas obrad 02.10.03, 23:01 kataryna.kataryna napisała: > Czarzasty przy najbardziej "gorącym" stoliku jako jedyny > przedstawiciel Krajrady? Czy to aby dobry pomysł? Przy > niektórych stolikach posadzili po dwie osoby. A ja bym chetnie Kasiu usiadl obok ciebie,spojrzal ci gleboko w oczy i porozmawial z toba o polityce. Pozdr Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee biedny Macieju IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 01:47 zycze ci tego z calego serca, zebys sie doczekal naprawde zycze wam jak najlepiej Kataryna napisz do niego bo ja nie mam sumienia patrzec jak On cierpi prosze odpisz mu juz !!! serdeczne pozdrowki Kataryna swoja droga Czarzasty pewnie sie do Waniek chce przyrownac ze niby taka silaczka z niego jak z Naszej Traby Kataryna a kto to ten Ulicki? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: biedny Macieju 03.10.03, 07:31 Gość portalu: marcee napisał(a): > zycze ci tego z calego serca, zebys sie doczekal naprawde zycze wam jak > najlepiej Gdy bede jechal do Polski Marcee,to do Ciebie pierwszej wpadam,bo znasz mnie na tyle by wywnioskowac,ze polityka u mnie dopiero na trzecim planie. > Kataryna napisz do niego bo ja nie mam sumienia patrzec jak On cierpi > prosze odpisz mu juz !!! Kasia jest honorna i nie lubi przepraszac za swoje potkniecia,bo dla niej znaczyloby to ponizenie. > serdeczne pozdrowki Kataryna Tez sie przylaczam. > swoja droga Czarzasty pewnie sie do Waniek chce przyrownac ze niby taka > silaczka z niego jak z Naszej Traby > Kataryna a kto to ten Ulicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee ja tam nie wygladam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 13:36 bo juz z Mundkiem przerobilam ten jego lot do polski zbombardowal mi skrzynke mailami, wydzwanial na stacjonarny o 22.30 jakby nie wiedzial ze w Polsce kulturalni ludzie dzwonia do 22.00 najpozniej, nagrywal sie na poczcie glosowej i jaki efekt? siedzi na forumie pytlujac z Komentatorem o jakichs podstawach makroekonomicznych a ja niepotrzebnie tylko myslalam przez 2 dni a co najlepsze zapraszal do Wierzynka w Krakowie, jakby mnie jakies cepliady kanjpiane rajcowaly zamiast jak kazdy powazny mezczyzna zapodac telegram: przylatuje do kraka dnia x,stop, hotel X, stop,pokoj x, stop, wybierz sobie to futro jakie chcesz stop, kupimy razem w sklepie stop, serdecznie caluje stop i jak bedziesz lecial do Polski to ja ci osobiscie dobrze radze ten scenariusz wybrac, nr tel znasz Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: ja tam nie wygladam 03.10.03, 15:10 Gość portalu: marcee napisał(a): > bo juz z Mundkiem przerobilam ten jego lot do polski Nawet Marcee nie porownuj. Wiesz chyba moja droga,ze u nas w Stanach byly wielkie ciecia budzetowe,a twoj ulubieniec Mundek pracuje w budzetowce,no wiec jak salata przestala naplywac do budzetowki,to tacy wielce niezastapieni fachowcy jak Mundek na recznym teraz jada,bo ich juz nie stac na dziewczyny. A wiesz droga Marcee ,ze nie ma wierniejszej baby od wlasnej graby. > zbombardowal mi skrzynke mailami, wydzwanial na stacjonarny o 22.30 jakby nie > wiedzial ze w Polsce kulturalni ludzie dzwonia do 22.00 najpozniej, nagrywal > sie na poczcie glosowej i jaki efekt? > siedzi na forumie pytlujac z Komentatorem o jakichs podstawach > makroekonomicznych a ja niepotrzebnie tylko myslalam przez 2 dni > a co najlepsze zapraszal do Wierzynka w Krakowie, jakby mnie jakies cepliady > kanjpiane rajcowaly Ja bym ci Marcee knajpe do domu przyniosl. > zamiast jak kazdy powazny mezczyzna zapodac telegram: przylatuje do kraka dnia > x,stop, hotel X, stop,pokoj x, stop, wybierz sobie to futro jakie chcesz stop, > > kupimy razem w sklepie stop, serdecznie caluje stop > > i jak bedziesz lecial do Polski to ja ci osobiscie dobrze radze ten scenariusz wybrac, nr tel znasz 10-4 Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: biedny Macieju 05.10.03, 23:06 Gość portalu: marcee napisał(a): > zycze ci tego z calego serca, zebys sie doczekal naprawde zycze wam jak > najlepiej > > Kataryna napisz do niego bo ja nie mam sumienia patrzec jak On cierpi > prosze odpisz mu juz !!! > > serdeczne pozdrowki Kataryna Rozumiem ,ze Kaska mnie nie odpisuje,ale co ja ugryzlo,zeby sie na ciebie gniewac? > swoja droga Czarzasty pewnie sie do Waniek chce przyrownac ze niby taka > silaczka z niego jak z Naszej Traby > Kataryna a kto to ten Ulicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: biedny Macieju IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 14:23 ja sie powaznie obawiam czy ona do prokuratora nie poleci zeby mnie scigal wzorem tej pani prezydent ktora indris sciga swoja droga jak Ty napisales ze masz taki mocny strzal ze jej plomby wyleca to sie dziewczyna zestrachala bo u nas dentysta potrafi wydrenowac niezle kieszen, zapewniam (a ja sie na aferach nie znam wiec nawet ci nie stanie przy mnie) ale dobrze ze jestes uparty, kaska jak sie odezwie to nie wczesniej jak w marcu, po co mialaby czas tracic jak ja z tym Mundkiem? Odpowiedz Link Zgłoś