Gość: BL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 02:17 Ale bzdety. Ja od 6 lat mam komórke, obecnie już chyba trzecią. Gdyby korzystanie z komórki było tańsze - dałbym moje stare aparaty żonie i córce i Plus miałby 3 abonentów zamiast jednego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cash To typowe dla PLUSA.... IP: 217.11.133.* 06.10.03, 15:38 Kto nie jak Plus - czy jak kto woli Polkomtel swego czasu powiedział(ustami swojego rzecznika), że klienci nie są jeszcze gotowi na naliczanie sekundowe! To są podobne bzdury. Co znaczy "ceny oferty polskich operatorów komórkowych nie odstają od tych dostępnych w krajach europejskich" - to znaczy są wyższe ale nie powiem o ile bo to byłby konkret - a tak poprostu tylko nie odstają. Poprzez zdanie "skłania do zachowania odpowiednich proporcji - Pan Dyr. mówi, iż to my biedni operatorzy jesteśmy zmuszeni przez ...... - no właśnie kogo? do utrzymywania takich cen! W opinii przedstawiciela PLUSa na zachodzie to mogą sobie na to pozwozlić bo juz nie muszą walczyć - ale mają dobrze :) (są zwolnieni od walki o klienta) Itd. itd. Swoją drogą podziwiam dyr. Kamińskiego, że na tak postawione pytanie potrafi odpowiedzieć tak, że nic nie powie, ale słuchaczowi wydaje się, że odpowiedział konkretami i ma 100 % racje. Znaczy właściwy człowiek na właściwym miejscu!? Odpowiedz Link Zgłoś