Gość: ma-j IP: 84.38.160.* 23.01.09, 08:13 Oto klasyczny przykład spychania III władzy na margines przez tę II. Czyli demokracja po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: "Rz": Sądy mają puste konta IP: 89.171.240.* 23.01.09, 08:24 Proponuję dalej ograniczać dostęp do zawodów prawniczych. Będzie na pewno taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Może by tak obciąć premie dla sędziów?? IP: 88.156.162.* 23.01.09, 09:16 Mało kto wie, że pensja sędziego składa się z nieskończonej ilości premii i dodatków. Jak się nie umie oszczędzać to tak później się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Standard Re: Może by tak obciąć glowy polglowkom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:22 Sedziowie nie maja i nigdy nie mieli premii, nieskonczony polglowku, to nie tasma w fabryce. Jedynie jak dojezdzaja do pracy to otrzymuja czesciowy zwrot kosztow dojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Może by tak obciąć glowy polglowkom. IP: 88.156.162.* 23.01.09, 09:56 Nieskończonym półgłówkiem był twój stary jak się zdecydował cię zrobić... Pozdro i nie obrażaj przypadkowych ludzi PS. O premiach wiem dużo i są to pewne informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt jak sie nie umie gospodarzyc IP: *.fbx.proxad.net 23.01.09, 09:19 to tak sie konczy, przeciez kase do dyspozycji mieli na pewno nienajgorsza, ale co panstwowe, to niczyje przeciez, co sie przejmowac oszczedzaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Wojna z sędziami na całego !!! IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.09, 09:28 Chciliście podwyżki to wam teraz pokażemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Zabrać te 53 złote IP: *.ejedrzejow.pl 23.01.09, 10:24 Popieram, w całej rozciągłości, przekazać jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
dersteuermann "Rz": Sądy mają puste konta 23.01.09, 10:03 Wydział KRS SR W Gliwicach przez pół roku wydawał mi postanowienie o rejestracji spółki. Na moje interwencje słyszałem, że "Pan sędzia rozpatruje". Jedyną sprawą zakwestionowaną była zmiana nazwy spółki, bo rzekomo powtarzała się z jakąś istniejącą. Kiedy występowałem kilkakrotnie w sądach (sprawy karne i cywilnoprawne) jako świadek, to zadziwiałem się tępotą i arogancją ludzi z łańcuchami na szyi. Pomijając takie przypadki jak sędzia w białych adidasach i tym podobne. Zostałem okradziony przez spółdzielnię mieszkaniową na kwotę powyżej 100.000,-zł. Łączna kwota zagarnięcia 1.200.000,-zł. Sąd Rejonowy w Rudzie Śląskiej od siedmiu czy ośmiu lat nie zakończył postępowania w I instancji przeciwko członkom Zarządu. Postanowienia o aresztach wydobywczych (a to dla kobiet w 9 miesiącu ciąży, a to dla ludzi ciężko chorych) też w końcu wydają sądy. Niech wreszcie ci śmieciarze przestaną skamleć i wezmą się do roboty. Mogą sobie kupić prądnice na korby i niech kręcą. Będzie wreszcie może z nich jakiś pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja "Rz": Sądy mają puste konta IP: 193.33.124.* 23.01.09, 10:15 To co z moimi odszkodowaniami za areszt ? Weźcie tam zarezerwujcie te parę tysiaków, bo jak stawałem przed sądem w sprawie TA to sędzie nie miały czasu wysłuchać moich wyjaśnień i 'przyklepywały'. Dwa razy tak było !@#!@ No kurde ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: "Rz": Sądy mają puste konta IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.09, 10:17 Po rządami PO zmierzamy prostą drogą do bankructwa państwa. MON nie dostaje pieniędzy, policja nie ma na benzynę, teraz sądy. Oj lemingi, lemingi - coście narobiły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMG Ale blisko 2 mld zł na armię ekstra się znalazły IP: 87.239.192.* 23.01.09, 10:20 tak to jest, wojsko w Iraku wydawało kasę jak chciało a teraz płacą za to sądy, policja... W Chinach szefa MONu by podstawiono pod murem i rozstrzelano. W Polsce zwolniono tylko człowieka, który się wygadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMG Re: Ale blisko 2 mld zł na armię ekstra się znala IP: 87.239.192.* 23.01.09, 10:26 Doprecyzuje - Tusk kazał zwolnić tego człowieka. AWS przynajmniej miało tyle honoru, że Bauca nie zwolniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama nazwać to Justice Unplugged i na MTV IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pu "Rz": Sądy mają puste konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:33 Debilstwo nie wie ile przegraliśmy nie wprowadzając EURO . Dalej myślą że to tylko wakacje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Destroyer Re: "Rz": Sądy mają puste konta IP: *.chello.pl 23.01.09, 10:58 Po rządami PO zmierzamy prostą drogą do bankructwa państwa. MON nie dostaje pieniędzy, policja nie ma na benzynę, teraz sądy. Oj lemingi, lemingi - coście narobiły...pisze Magda.... A no Magdo, najważniejsze że PO'wcy nie narzekają na brak kasy dla siebie...ktoś coś mówi o dziurze budżetowej...jaka dziura..... Następny rząd się tym zajmie podczas następnej kadencji! Odpowiedz Link Zgłoś