Dodaj do ulubionych

"Rz": Sądy mają puste konta

IP: 84.38.160.* 23.01.09, 08:13
Oto klasyczny przykład spychania III władzy na margines przez tę II.
Czyli demokracja po polsku...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: "Rz": Sądy mają puste konta IP: 89.171.240.* 23.01.09, 08:24
      Proponuję dalej ograniczać dostęp do zawodów prawniczych. Będzie na
      pewno taniej...
    • Gość: Pio Może by tak obciąć premie dla sędziów?? IP: 88.156.162.* 23.01.09, 09:16
      Mało kto wie, że pensja sędziego składa się z nieskończonej ilości premii i
      dodatków. Jak się nie umie oszczędzać to tak później się dzieje...
      • Gość: Standard Re: Może by tak obciąć glowy polglowkom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:22
        Sedziowie nie maja i nigdy nie mieli premii, nieskonczony polglowku, to nie
        tasma w fabryce. Jedynie jak dojezdzaja do pracy to otrzymuja czesciowy zwrot
        kosztow dojazdu.
        • Gość: Pio Re: Może by tak obciąć glowy polglowkom. IP: 88.156.162.* 23.01.09, 09:56
          Nieskończonym półgłówkiem był twój stary jak się zdecydował cię zrobić... Pozdro
          i nie obrażaj przypadkowych ludzi

PS. O premiach wiem dużo i są to pewne informacje...
    • Gość: azyt jak sie nie umie gospodarzyc IP: *.fbx.proxad.net 23.01.09, 09:19
      to tak sie konczy, przeciez kase do dyspozycji mieli na pewno nienajgorsza, ale
      co panstwowe, to niczyje przeciez, co sie przejmowac oszczedzaniem
    • Gość: jot Wojna z sędziami na całego !!! IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.09, 09:28
      Chciliście podwyżki to wam teraz pokażemy...
    • brzezozka Zabrać te 53 złote 23.01.09, 09:56
      i przeznaczyć na kler
      • Gość: Reksio Re: Zabrać te 53 złote IP: *.ejedrzejow.pl 23.01.09, 10:24
        Popieram, w całej rozciągłości, przekazać jak najszybciej.
    • dersteuermann "Rz": Sądy mają puste konta 23.01.09, 10:03
      Wydział KRS SR W Gliwicach przez pół roku wydawał mi postanowienie o rejestracji
      spółki. Na moje interwencje słyszałem, że "Pan sędzia rozpatruje". Jedyną sprawą
      zakwestionowaną była zmiana nazwy spółki, bo rzekomo powtarzała się z jakąś
      istniejącą.
      Kiedy występowałem kilkakrotnie w sądach (sprawy karne i cywilnoprawne) jako
      świadek, to zadziwiałem się tępotą i arogancją ludzi z łańcuchami na szyi.
      Pomijając takie przypadki jak sędzia w białych adidasach i tym podobne.
      Zostałem okradziony przez spółdzielnię mieszkaniową na kwotę powyżej
      100.000,-zł. Łączna kwota zagarnięcia 1.200.000,-zł. Sąd Rejonowy w Rudzie
      Śląskiej od siedmiu czy ośmiu lat nie zakończył postępowania w I instancji
      przeciwko członkom Zarządu.
      Postanowienia o aresztach wydobywczych (a to dla kobiet w 9 miesiącu ciąży, a
      to dla ludzi ciężko chorych) też w końcu wydają sądy.
      Niech wreszcie ci śmieciarze przestaną skamleć i wezmą się do roboty. Mogą sobie
      kupić prądnice na korby i niech kręcą. Będzie wreszcie może z nich jakiś pożytek.
    • Gość: ja "Rz": Sądy mają puste konta IP: 193.33.124.* 23.01.09, 10:15
      To co z moimi odszkodowaniami za areszt ?
      Weźcie tam zarezerwujcie te parę tysiaków,
      bo jak stawałem przed sądem w sprawie TA
      to sędzie nie miały czasu wysłuchać moich
      wyjaśnień i 'przyklepywały'. Dwa razy tak było !@#!@
      No kurde ...
    • Gość: Magda Re: "Rz": Sądy mają puste konta IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.09, 10:17
      Po rządami PO zmierzamy prostą drogą do bankructwa państwa. MON nie
      dostaje pieniędzy, policja nie ma na benzynę, teraz sądy.
      Oj lemingi, lemingi - coście narobiły...
    • Gość: OMG Ale blisko 2 mld zł na armię ekstra się znalazły IP: 87.239.192.* 23.01.09, 10:20
      tak to jest, wojsko w Iraku wydawało kasę jak chciało a teraz płacą za to
      sądy, policja... W Chinach szefa MONu by podstawiono pod murem i rozstrzelano.
      W Polsce zwolniono tylko człowieka, który się wygadał.
      • Gość: OMG Re: Ale blisko 2 mld zł na armię ekstra się znala IP: 87.239.192.* 23.01.09, 10:26
        Doprecyzuje - Tusk kazał zwolnić tego człowieka. AWS przynajmniej miało tyle
        honoru, że Bauca nie zwolniło.
    • Gość: uburama nazwać to Justice Unplugged i na MTV IP: *.acn.waw.pl 23.01.09, 10:25
    • Gość: pu "Rz": Sądy mają puste konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 10:33
      Debilstwo nie wie ile przegraliśmy nie wprowadzając EURO .
      Dalej myślą że to tylko wakacje .
      • Gość: Destroyer Re: "Rz": Sądy mają puste konta IP: *.chello.pl 23.01.09, 10:58
        Po rządami PO zmierzamy prostą drogą do bankructwa państwa. MON nie
        dostaje pieniędzy, policja nie ma na benzynę, teraz sądy.
        Oj lemingi, lemingi - coście narobiły...pisze Magda....
        A no Magdo, najważniejsze że PO'wcy nie narzekają na brak kasy dla siebie...ktoś
        coś mówi o dziurze budżetowej...jaka dziura.....
        Następny rząd się tym zajmie podczas następnej kadencji!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka