Gość: bm Odwroc tabele - Polska na czele. Fajna metoda. IP: 82.109.210.* 10.03.09, 15:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 16:02 No to teraz nasz przyszły phłezydent moze spelnić swoją obietnicę i gonić Irlandię. Szkoda, że tutki tak niszczą swoją POlityką nasz piekny kraj i Polaków. A wszystko w imię przyszłej phłezydentuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamill Kapitał ludzki IP: *.csk.pl 10.03.09, 16:10 To, że kapitał ludzki jest w tym kraju baaardzo słabiutki widać gołym okiem - wystarczy poczytać forum... Poziom edukacji naszego społeczeństwa jest w większości katastrofalny (sztuczni magistrzy wieczorowego zarządzania i ekonomi itp itd tez się oczywiście w to wliczają) Zastanawia mnie tylko jedna rzecz To we Włoszech żyją naprawdę jeszcze większe przygłupy niż Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Wyglada na to,ze nasza sila jest w kryzysie .... 10.03.09, 17:33 ...i balaganie. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: "Dz": Pierwsza Finlandia, druga Polska, Irlan 10.03.09, 17:36 yulek_cezar napisał: > Ech, gdybyśmy jeszcze mieli wolność gospodarczą... -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihu myslalem ze to inny rank IP: *.akademiki.uni.torun.pl 10.03.09, 17:58 myslalem ze to bedzie ranking procentowego udzialu Polakow idiotow w danym kraju:D Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 No i co malkontenci? 10.03.09, 18:03 Tusk obiecywal nam,ze zrobi z Polski druga Irlandie a okazalo sie ze mysmy ja nawet przegonili.Teraz bierzemy sie za Japonie,bo tez nam Walesa obiecywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ropa Moja drobna UWaga IP: *.eimperium.pl 10.03.09, 18:28 Polska to kraj bardzo slabo rozwiniet tzn mocno rolniczy. Dochody rolnikow od 2004 wzrosly az ok 4 krotnie. I wlasnie dochody rolnikow wplywaja na to ze w niektorych regionach nie ma kryzysu, jak taka znaczna czesc Polskiego PKB generuja rolnicy tzn nie tylko dochody z sprzedazy zywnosci przez rolnikow, ale glownie dochody rolnikow ktore sa wydawane na rozne dobra przemyslowe, uslugi ktore zwiekszaja PKB Polski. To jest dosc ciekawe zjawisko ale dziwne ze GW czy inna gazeta nie chce go omowic. To by pokazalo cos ciekawego. Wnioksek - Niemcy maja calkiem inna gospodarke tzn tam jeden rolnik karmi az 125 osob nie majacych nic wspolnego z rola. Wlaciwie Polska nie powina byc porownywana do panstw zachodnich, to calkiem inne swiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Moja drobna UWaga 10.03.09, 21:33 ciagle slysze jaka ta `polska wielka i potezna -juz bylismy 10 mocarstwem swiata - zaraz za Argetyna tylko dlaczego nic z tej wielkosi - chocby kropeczka nie dociera do mnie? jedno wielkie oszustwo`` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom UK Ale propaganda ... IP: *.messagelabs.net 10.03.09, 19:07 Goebels sie chowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janow5 Pora wypieprzyć rząd Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:50 Naśladując Irlandię pociągną nas w dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Pora wypieprzyć rząd Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:12 Uwielbiam takich jak ty: dużo krzyku, zero argumentów czyli można się nie wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa "Dz": Pierwsza Finlandia, druga Polska, Irlandi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:54 teraz tuskowi będzie łatwiej dogonić irlandię. spełni jedno z przyrzeczeń Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Polska konkurencyjna, bo zarobki niewolnicze 10.03.09, 20:05 i zagraniczne mafie moga ja latwo lupic dzieki pomcy polskiego rezimu, ale na przedostatnim miejscu pod wzgledem generowania miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Polska konkurencyjna, bo zarobki niewolnicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:10 Mafie, reżim, a gdzie argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polska konkurencyjna, bo zarobki niewolnicze IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 23:24 odpuść, już forest gump mówił , że z głupim się nie dyskutuje , a tym bardziej z wietrzącym wszędzie spisek kapitalistycznej żydo-komuny maciarkiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota do niedawna według GW Polska powinna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:09 uczyć się reform od tygrysów północy, Słowacji, Węgrów. I co ? Tam nędza, mimo podatku liniowego , wysprzedania majątku narodowego, wprowadzenia euro! Zrzucić homonto unijne, nie wysprzedawać i nie niszczyć majatku narodowego a będzie jeszcze lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato '80 Re: Ryzy czyni cuda, na diabelskie oltarze z nim IP: *.fwgc.dot.ca.gov 10.03.09, 20:27 Walesa i Michnik i general (oczywiscie nic bez generala) powinni zorganiozowac kolejny okragly stolec z rodzimymi lucyferami i wyniesc dziada na diabelskie oltarze.... OJ kolchoznicy, kolchoznicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: do niedawna według GW Polska powinna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:08 Kolego, jesteśmy w unii czy ci się to podoba czy nie. Pamiętasz może takie referendum (pytanie, odpowiedzi i takie tam)? Pamiętasz może wynik tegoż? Jeżeli ci się tutaj nie podoba to masz dwa wyjścia: przekonać większość, że UE jest be lub przprowadzić się do Kazachstanu. Co wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: do niedawna według GW Polska powinna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:24 Tobie w homoncie jest dobrze a mnie nie! Widać też, iż nie wyobrażasz sobie być gospodarzem wolisz być pastuchem ! To bądź :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja efekt opoznienia IP: *.ae.krakow.pl 10.03.09, 20:48 Mam nadzieje że nie mam racji ale obawiam się, że to wyłącznie efekt opóźnionej reakcji. Obym się myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolipa GW robi wszystko zeby uratowac gowniany rzad POsra IP: *.midd.cable.ntl.com 10.03.09, 20:54 cow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: GW robi wszystko zeby uratowac gowniany rzad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:01 Fajne hasło no nie? A teraz podaj argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posmiech Media sie zmowily i ratuja Tuska za wszelka cene!! IP: *.midd.cable.ntl.com 10.03.09, 20:58 Wszyscy wiedza w POlsce ze Tusk jest nieudacznik i skonczony.Niedlugo narod wywiezie go na taczce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Media sie zmowily i ratuja Tuska za wszelka c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:03 Jakiż onteres mają media w promowaniu tego "nieudacznika"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Media sie zmowily i ratuja Tuska za wszelka c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:28 polskie nie mają ale inne taki Axel Springer, Agora to owszem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczw BU HA HA , kiedys tez 9 potega przemyslowa IP: 213.184.193.* 11.03.09, 08:09 ponoc bylismy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma... IP: 146.81.200.* 11.03.09, 08:46 Jak to mowia - wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :) Jak widac poljaki pojechali do Irlandii i od razu sapadli na przedostatnie miejsce :)Czyzby "kwiat" polski wyjechal "pomagac" irlandczykom? Generalnie tak sobie tylko ironizuje ale tak to wyglada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Korzystny raport: Polska druga, Irlandia ostatnia IP: 195.215.203.* 11.03.09, 12:40 S.p.Olewnik juz probowal biznesu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś