any3 17.09.09, 14:06 Wiem, że to nie jest taki wielki problem, ale np ja jestem na you tube czy na nk to nagle mi wyskakuje jakieś nowe strony zboczone, jak to usunąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota_ Re: Pomóżcie 17.09.09, 14:12 dziwne , mi nigdy . nie wiem . może na coś naciskasz przypadkowo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Pomóżcie 17.09.09, 14:23 to nie wiem ... a ciągle ci to wyskakuje ?? w sensie , czy codziennie ? Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta Re: Pomóżcie 17.09.09, 15:02 Wydaje mi się że to takie wirusy które sie przyklejają do ciebie nawet gdy tylko raz wejdziesz na jakaś taką zboczona stronę... Albo ktoś na forum podaje jakis adres i tekst <wbijać!> to też często są to zawirusowane strony Nie chce cie martwić ale moja kumpelka miała tak że jej sie wyświetlały nie wiadomo skąd takie rzeczy i musieli informatyka wołać, żeby oczyścił kompa powiedz rodzicom o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
uga Re: Pomóżcie 17.09.09, 15:06 tez mysle ze Twoj komuter ma wirusa jakiegos.. pewnie na jakims peb albo sciagajac jakies mp3 cos zlapal.. mysle, ze najlepiej poprosic, zeby ktos przeskanowal Ci komputer antywirusem, jesli sama nie umiesz.. powiedz tez rodzicom, bo jak sami to zobacza, to mozesz miec nieprzyjemnosci.. lepiej powiedziec, niz potem sie glupio tlumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś