paula1253 17.10.09, 20:31 Co myślicie o nowym klipie JB i Demi "Bounce" ??? Ja uważam że jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankowa rulezz... 17.10.09, 20:35 ta piosenka rządzi xD a joe jest naaajlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
ewuu_jb Re: Bounce :D 18.10.09, 17:18 ten klip jest zAJJjeBbbiis** .. uwielbiam Jonas Brothers a ten klip tpo mnie poprostu rozwalił.... Nick ślicznie śpiewał i ta peruka Joe.... strasznie mi sie podobały okularki Joe... P.S: Fajne słowa wymyśliliiiii... Odpowiedz Link Zgłoś
xamara Re: JUST Bounce :D 20.10.09, 09:25 BOUNCE< JUST BOUNCE< LET ME SEE YOU'RE BODY BOUNCE!!! kocham to! Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: JUST Bounce :D 20.10.09, 12:18 BOUNCE ! zaje**ście poprawił mi humor w sobotni ranek kiedy to sobie wstałam a tutaj coś tak fajnego, energicznego i wesołego Nick pokazał swoją drugą twarz, był boski. Joe- wyglądał super w tej peruce i dresach. A Demi, jak zawsze żaśpiewała świetnie. Nie zapominając o Big Robie ! Do the ham and cheese ! Do the chicken wing! https://www.youtube.com/watch?v=LW89BOIXBRE&feature=player_profilepage Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Re: JUST Bounce :D 20.10.09, 13:43 brak mi słów. jest zaje****a ! nie znałam Nicka od tej strony, a Joe wyglądał prze komicznie w tej perułce. a Demi miała cudowne okulary i świetnie wypadła. i Big Rob świetnie. heh Odpowiedz Link Zgłoś
misia_madzia Re: Bounce :D 20.10.09, 16:01 Taki do brechtania xD I te ubrania to takie na helloween xDD Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna09 Re: Bounce :D 20.10.09, 18:06 To jest po prostu boskie... JB z Demi wiedzą jak rozbawić ludzi... Joe mnie najbardziej powala... te włosy i dres... hehe... jeszcze te miny jak śpiewa Big Rob też był dobry... też fajne miy robił.... Demi miała zarombiste okulary... A na koniec zostawiłam Nick'a... On po prostu wyglądał szałowo i śpiewał oczywiście jak zawsze... czyli cudownie PS. Nick'owi bardziej do twarzy z wąsami iż Joe'mu... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Bounce :D 20.10.09, 18:30 świetne! poprawia mi humor, a ta fryzurka Joe i tę wąsy Nicka ahh ;DD Odpowiedz Link Zgłoś