Dodaj do ulubionych

Jak to zrobić??

18.10.09, 11:44
Witajcie. Za niedługo mam urodzinki i chcę zaprosić przyjaciółki a ponieważ są to moje 12
ur chcę zrobić zaproszenia własnoręcznie.. Niestety nie mam żadnego pomysłu...sad Proszę
umieście jakieś linki zdj... Jeżeli macie pomysły na konkursy lub inne rzeczy piszcie
Czekamsmile kiss
Obserwuj wątek
    • loczek17 Re: Jak to zrobić?? 18.10.09, 11:49
      ja na 12 urodziny kupiłam balony i w balonach umieściłam różne karteczki z
      "wróżbami" np. "w drodze do domu wdepniesz w niespodziankę"
      tak się uśmialiśmybig_grin
      • blood_ Re: Jak to zrobić?? 18.10.09, 11:59
        zaproszenia? Sorry, ale nie jestes troche za stara? Ja bym zaproszen nie robiła,
        mi wystarczyłby sms ;P
        • dream Re: Jak to zrobić?? 18.10.09, 12:32
          blood_ napisał(a):

> zaproszenia? Sorry, ale nie jestes troche za stara? Ja bym zaproszen nie robiła
          > ,
          > mi wystarczyłby sms ;P

Za stara? 12 lat? Gorzej Ci blood_? indifferent
        • moniussia do: blood 18.10.09, 13:04
          Wcale nie jestem zastara a sms to jakaś gupia forma ja wolę zaproszenia
          • lovecamprock Re: 18.10.09, 13:11
            J mam 13 lat i lubię robić zaproszenia i co roku sama robię je na urodziny.
            Pomyśl nad zabawnym tekstem na zaproszenie, a na przodzie narysuj lub wklej
            jakiś rysunek, który kojarzy ci się z urodzinami. Obrazki i teksty znajdziesz
            np. na tej stronie:
            www.view-card.com/Kartki-Kartka-Kartke-PL/Zaproszenie-na-Impreze-Zaproszenie-na-Urodziny-Zaproszenie-na-Imieniny/
            a jeżeli każdy z gości ma e-maila wyślij je przez kompa.
    • collage Re: Jak to zrobić?? 18.10.09, 13:47
      zrób po prostu zaproszenie .
      myślę, że nikt ich nie będzie wieszał na ścianie i trzymał do końca życia suspicious
      • moniussia :( 18.10.09, 15:33
        Wiem że nikt nie będzie wieszał i trzymał do końca swojego życia ale chcę żeby było ładne
        i się podobało więc..... A pozatym sa to moje 1 wspólne urodzinki z przyjaciółkami i chcę
        żeby było fajniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka