Dodaj do ulubionych

Za 10 lat...

• nickaa Re: Za 10 lat... 28.04.10, 10:57
      hm ja chciała bym być nauczycielką chemii lub matematyki lub zostać psychologiem
      lub psychiatrą smirksmirksmirk
    • kotlet_mielony Re: Za 10 lat... 28.04.10, 17:40
      Będę mieszkała w przestronnej melinie z supermegaprzystojnym żulem oraz
      dwójką małych żulątek i będziemy wpierdzielali kotlety schabowe i mielone. <3
    • po_co_mi_nick ... 28.04.10, 18:21
      Mhh trudno mi powiedzieć ale wtedy będę mieć 24 lata xD
      wyjadę za granicę, najlepiej do Hiszpanii... zamieszkam w Madrycie z jakimś
      przystojnym Hiszpanem xd będę pilotem lub fotografem...

ehh rozmarzyłam się ;p nie wiem co będzie dokładnie za 10 lat chociaż dobrze
      by było tak jak mi się marzy... zobaczymy co przyniesie życie.
    • bellacullen366 Re: Za 10 lat... 28.04.10, 20:37
      Ja bym chciała być pisarką... Mam talent do pisania wypracowań i opowiadań, ale
      po za tym chcę szaleć, korzystać z życia.
    • ironic_ Re: Za 10 lat... 28.04.10, 21:02
      nie wiem jak będzie wyglądało. wiem, że chcę być szczęśliwa, bez względu na wszystko.
      niezależnie od tego, czy będę dziennikarką, czy nauczycielką, czy będę miała męża, czy
      zostanę panną. oto mój życiowy cel.
    • xxlilyxx Re: Za 10 lat... 28.04.10, 22:36
      24 lata. matko. będę kończyć studia. ( jakie to jeszcze nie ustaliłam. ), mąż
      będzie, aa na dziecko to za wcześnie. xd
      • schokobonsy Re: Za 10 lat... 28.04.10, 22:49
        Za 10 lat..
        to zobacze kim bd : D
    • viklimka Re: Za 10 lat... 28.04.10, 22:55
      Kurczę, ale będę stara confused
    • in_the_dark_xd Re: Za 10 lat... 29.04.10, 13:58
      Chciałabym być po jakiś dobrych studiach, które zapewniły by mi świetną
      przyszłość i pracę. Chciałabym również znaleźć swoją miłość, męża, a także
      bardzo bym chciała mieć córkę. Na razie jedną ( : d ), bo nie wiem, czy w wieku
      24 lat, chciałabym mieć już dwóch bachorów. : P

No, ale po co planować, życie samo pisze nam scenariusz...
    • cookie_monster Re: Za 10 lat... 29.04.10, 20:54
      pauluskaaa napisał(a):

> Tak z ciekawości.
      > Jak myślicie jak będzie wyglądało Wasze życie za dziesięć lat?
      > Co chcecie robić w przyszłości?

hmmm.....
      Na stałe zamieszkanie w USA. Może NY lub LA? Albo mała miejscowość w New Jersey.
      Grafik komputerowy pracujący przy filmach ( jak shrek czy epoka lodowcowa ) .
      Skońćzenie NYU ofc. 3 tatuaże. ani jedngo konfliktu z prawemsmilesmile
    • frozta Re: Za 10 lat... 30.04.10, 07:52
      ..będę już po studiach, będę nadal mieszkać tutaj gdzie teraz, z pewnością NIE
      będę mieć męża ani dzieci... i będę bardzo, bardzo szczęśliwa..wink
      • taewunia8 Re: Za 10 lat... 30.04.10, 15:45
        ym, jeśli do tego czasu nie umrę, nie zrezygnuję nie wiadomo z jakiego powodu ze
        szkoły, nie zwariuję to być może będę studiować na wydziale rytmiki albo na
        wydziale teatralnym czy jakimś tam, bądź też na wydziale psychologii. ale jeżeli
        na psychologii będę musiała zdawać biologię to podziękuję, lecz jak znam życie
        za kilka lat może mi się coś innego nasunąć na myśl.
        • invisible_95 Re: Za 10 lat... 01.05.10, 22:31
          @selena_disney
          weź ze to swoje przeczytaj jeszcze raz i pomyśl ;3

a ja nie wiem . planowałam tak: bd studiować, dziennikarstwo albo
          jakąśtamfilologięangielską fajnie by było w krakowie i chciałabym mieszkać w
          akademiku , żeby mieć co wnukom opowiadać . nie wiem jakaś praca może ? i mieć
          dużo przyjaciół . a o rzeczach takich jak małżeństwo czy dzieci to bd myśleć tak
          za 15 lat , bo chce sie naszaleć .
          • vhyf_ Re: Za 10 lat... 02.05.10, 10:36
            nie lubie tematu pryszłości bo nic nie zaplanowałam jeszcze, w niczym nie jestem
            wystarczająco dobra i nic mi nie sprawia takiej frajdy, żeby odrazu zajmować się
            tym w przyszłości.

o, chce mieć pracę w której nei trzeba być specjalnie mądrym. chce być bogata.
            : 33
            • heartbeats Re: Za 10 lat... 05.05.10, 20:45
              będę już absolwentką koreanistyki i japonistyki i będę mieszkać na zmianę w Seulu i Tokio :3
            • diamond_girl12 Re: Za 10 lat... 05.05.10, 20:48
              Nie wiem.
              Ale postaram się być wtedy na studiach. Bo za 10 lat będę miał 21, więc jeśli dostanę się na studia (postaram się, ale wiem że mam jeszcze czas) będę na czwartm roku.
              • diamond_girl12 Re: Za 10 lat... 05.05.10, 20:49
                diamond_girl12 napisał(a):

> Nie wiem.
                > Ale postaram się być wtedy na studiach. Bo za 10 lat będę miał 21, więc jeśli d
                > ostanę się na studia (postaram się, ale wiem że mam jeszcze czas) będę na czwar
                > tm roku.

trzecim.
            • autre Re: Za 10 lat... 05.05.10, 20:51
              ja liczę na to, że jakoś zdam maturę (ta nieszczęsna matma !!!) oraz studia, a potem
              spokojnie, krok po kroku, będę mogła spełniać swoje marzenie, zostając dziennikarką i
              wydając książkę. muszę przyznać, ze mam poukładane w życiu (nie licząc mojego
              pokoju ;pp). Wiem doskonale co chce robić w przyszłości, ile chce mieć dzieci, jakbym
              chciała zeby wyglądał mój mąż i gdzie chce mieszkać. wiedziałam to już od... dziesiątego-
              jedenastego roku życia. chciałabym mieszkać w ładnej dzielnicy, gdzie z rzadka widzi się
              pijaków itp., żeby mój poród poszedł szybko i bezkomplikacji ;ppp chce mieć... dobrze
              poukładane w życiu. mieć zawsze koło ratunkowe gdyby coś nie wyszło. za dziesięć lat
              wyobrażam siebie jako zabieganą i dobrze zarabiającą dziennikarko-pisarką ;pp z trójką
              albo dwójką dzieci u boku. No i of course kochającym mężem.
    • dulce1055 Re: Za 10 lat... 05.05.10, 20:51
      Ja myślę że za 10 lat będę pracowała w szkole jako nauczycielka wf-u lub
      kończyła studia ponieważ teraz idę do gima potem do liceum
      menagersko-sprzedawczy i w tym jest nauczanie wf-u lub na sporowo chumanistyczny
      ale raczej na menagersko.......
      Myśle że będę miała już swoje własne mieszkanko lub jakąś kawalerkę i będę
      mieszkała z jakąś psiapsiap no i tyle dalszych planów jeszcze nie mam oprócz
      boy'scoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolsmirksmirksmirksmirksmirksurprisedsurprisedsurprisedsurprisedwinkwinkwinkwinksmilesmilesmilesmile
    • selenka89 Re: Za 10 lat... 05.05.10, 20:53
      Codziennie wymyślam coś innego
      Moja mama mówi żeby żebym została nauczycielka od 1-3
      Ja czasami myślę żeby zostać Aktorka xD
      Nie mam tremy ani się nie wstydzę
    • momo. Re: Za 10 lat... 02.06.10, 21:11
      Mam nadzieję, że będę kończyć studia. Dziennikarstwo. Albo fotografię. Mam
      nadzieję, że wyprowadzę się od rodziców, nie to żebym coś miała do mieszkania z
      nimi, ale nie chcę długo z nimi mieszkać po prostu. Mam nadzieję, że chociaż
      trochę "wypięknieję" (haha). I nie wiem. Zaoszczędzę w końcu na lustrzankę, mój
      charakter się wyrobi. Spotkam jakiegoś miłego, przystojnego faceta i będziemy
      razem (na pewno) i w ogóle chciałabym, żeby moje życie było samodzielne i
      ustabilizowane. Ale pewnie z moich marzeń nic nie wyjdzie.
    • paaali Re: Za 10 lat... 02.06.10, 22:14
      Za 10 lat . mm . - Szczęśliwe małżeństwo z Justinem Bieberem . < 3 ` ; * ~ .
    • frydka Re: Za 10 lat... 03.06.10, 00:10
      'Będę mieszkać w Warszawie bądź Łodzi i będę studiowała w szkole filmowej
      >przyszła pani reżyser< smile
    • iga18 Re: Za 10 lat... 03.06.10, 17:29
      Do 2 piętrowy; 2-4 dzieci, no może więcej; 5 psów; brak męża xD A dzieci
      adoptowane oczywiście
      • karola_483_th Re: Za 10 lat... 22.06.10, 22:27
        będę miała 26lat, boże jaka ja już będę stara. *-* wolę nie myśleć co będzie za
        te 10 lat ...
    • okciiia Re: Za 10 lat... 22.06.10, 22:55
      za 10 bd miała 24 lata, postanowiłam sobie że w tym wieku bd miała już pierwsze
      dziecko, skończone studia, dobra prace, męża i wspólną firmę, duzy dom
      jednorodzinny i mnóstwo kasy! XD
    • lenisis Re: Za 10 lat... 23.06.10, 18:09
      chciałabym ;

Miałabym wspaniałą rodzinę - męża kochającego, dwójkę dzieci - chłopca i
      dziewczynkę, domek na plaży nad morzem. Zawsze chciałam mieć wielki ogród i w
      kącie ogrodu ławeczka a dookoła posadzone drzewa wiśni. Na wiosnę mają piękne
      kwiaty.
      pieniędzy nie muszę mieć dużo - ma być tyle, ile trzeba.
      i za 10 lata chciałabym mieć na koncie napisaną przynajmniej 1 książkę. to moje
      marzenie wink
      i tylko tego bym chciała ; )
    • twilight98 Re: Za 10 lat... 26.06.10, 18:54
      za dziesięć lat będęscianasciana na studiach
    • lauren__ Re: Za 10 lat... 26.06.10, 18:57
      szczęśliwa 24- latka u boku kochającego męża i jedengo dziecioszka (narazie ^^) . Majća
      psa husky i maltipoo. Piosenkarka, początkowa modelka. Mieszkajća w Hollywood, mająca
      domek w Madrycie.
      mam wybujałą wyobraźnię ;o smile
    • effy. Re: Za 10 lat... 26.06.10, 23:54
      nie bede Ci tu pisala o moich marzeniach... ;]
      prawdopodobnie jak zaczne sie w koncu uczyc to moze skończe psychologię, może socjologię.
      a jak nie to zajme sie wykładaniem.... kostki brukowej, haha. wink
    • sandy Re: Za 10 lat... 14.08.10, 21:41
      Będę miała 30 lat xD stara dupa ze mnie będzie. Będę po studiach
      politologicznych lub historycznych no i będę pracować. Dzieci nie będę miała,
      męża też nie no chyba że spotkam ideał
    • fantabuu może mnie tu niebyć ;| 14.08.10, 21:43
    • ruby_ Re: Za 10 lat... 14.08.10, 21:47
      za dziesięć lat, gdy dorobię się 24 lat, mam nadzieję, że będę rok po studiach psychologicznych, i będę pracowała w jakiejś poradni psychologicznej, mieszkała gdzieś, w jakimś dużym mieście, koło morza. miała ukochanego, z którym w niedalekiej przyszłości planowałabym ślub, dwa koty, dom zawalony książkami, dużo przyjaciół, dobry kontakt z ludźmi i rodziną. ale do tego długaaa drogaaa. : o
      • pamilly Re: Za 10 lat... 14.08.10, 21:52
        Bd siedzieć w budynku policji i pracować nad kolejnym brutalnym zabójstwem.
        W ręku czarna kawa i papieros.
        • majka04 Re: Za 10 lat... 14.08.10, 21:55
          hmm ... mieć wspaniałego męża , dobrą prace jako architekt . no i zdrowie później dzieci tongue_out
    • luuluu tuu ! 14.08.10, 21:56
      wbijać
      • quelle Re:co będzie to będzie ... 14.08.10, 23:01
        zobaczę ,
        nie mam pojęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka