slipknot. Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 08.04.10, 19:29 hmm , Draco . : - dd no i może jeszcze Severus Snape, chociaż on to chyba dlatego, że zaciekawiła mnie jego miłość do Lily. Odpowiedz Link Zgłoś
castiela Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 12.04.10, 21:51 Malfoy i Snape ^^ Poza tym rozbrajający Ron Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 13.04.10, 16:23 hmmm nie wieem.... bardzo lubie bliźniaków- Georga i Freda bo potrafili rozbawić do łez ;d ale także lubiłam Syriusza i ryczałam jak bóbr jak zginął Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 13.04.10, 20:32 honeyowaa napisał(a): > Każdy ma swoich ulubieńców. Moim jest chyba Ron, zawsze potrafił rozbawić mnie > do łez. > Chciaż uwielbiam również Draco, zawsze kręciły mnie czarne charaktery. Chociaż > Hagrid.. > dobra nieważne. xD A wy.. kogo lubicie najbardziej? Snape, Luna... i to tyle ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 13.04.10, 20:41 Proste- najlepsi są bliźniacy Weasley: Fred I George <33. A po za tym Luna, Ron, Hermiona, Hagrid, Snape. Harry też. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 13.04.10, 20:39 jasne że Harrego...No Hermiona i Ron też są fajni Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 13.04.10, 20:48 Dodam jeszcze, że moim obecnym ukochanym jest Syriusz Black ;* xd do tego przypadł mi do gustu charakter Remusa Lupina i głosik i fryzura Bellatrix Lestrange. --> zob. Harry Potter i Zakon Feniksa, ''Zabiłam Syriusza Blacka...'' Ogólnie wszystkich wielbię. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 13.04.10, 20:54 Hermiona i Hagrid Odpowiedz Link Zgłoś
bibi4 Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 13.04.10, 21:29 Ron bo jest zabawny jak się czegoś boi, ! Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 14.04.10, 16:22 tych dwóch, którzy sprzedawali fasolki xdd Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 14.04.10, 16:26 Cedrik Diggory zdecydowanie . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 14.04.10, 16:33 Ja uwielbiałam Freda i George'a. Takie wariaty dwa pozytywne. Tak poza tym to raczej same czarne charaktery. Bellatrix Lestrange szczególnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 14.04.10, 16:36 nie oglądałam nie czytałem wiec nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl . 14.04.10, 16:46 Hermiona - jest miła, mądra i błyskotliwa co nie znaczy że nie ma poczucia humoru. Myślę że z nich wszystkich najbardziej zasłużyła na moją sympatię( jakby moja sympatia miała jakieś znaczenie :d). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: . 14.04.10, 17:03 TAk na serio to najbardziej lubię tego Zgredka on jest za mocny Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 14.04.10, 16:59 nie chcę nikogo faworyzować, czy można rządać od matki, by wybrała spośród swych dzieci ulubieńców? lubiłam wszystkich. (: Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 14.04.10, 17:15 hermione. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 14.04.10, 20:30 Myśle że Harry... Może w życiu nie dopisało mu szczęśćie...i ciągle przydarzało się że robiło się coraz gorzej...on sie nie poddał....jest bardzo wytrwały.... Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 16.04.10, 15:18 Bellatrix, Snape, Hermiona, Ron i Harry. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_obca Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 16.04.10, 17:17 Draco i Cedric Diggory Odpowiedz Link Zgłoś
rashel Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 17.04.10, 19:59 Harry i Hermiona Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 17.04.10, 20:02 Ja tam zawsze lubię tych złych. ;D Nie wiem czemu ale ci dobrzy to mi sie z takimi ciotami kojarzą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
outside Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 17.04.10, 20:05 fred i george oczywiście ) ale to tak apropos rozśmieszania. ulubioną to chyba hermiona. to takie zacięcie do nauki w niej było przefajne Odpowiedz Link Zgłoś
oola Snape'a <3 17.04.10, 20:05 jest taki mrroczny i fajny. w ostatniej części lubię go najbardziej. <3 niby czarny charakter, a jednak dobry. chyba nikt nie spodziewał się czegoś takiego po nim w ostatniej części. przynajmniej ja się tego nie spodziewałam. (; no. właśnie. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 17.04.10, 20:09 Voldemort albo Bellatrix! XD Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 17.04.10, 20:13 a ja zawsze lubiałam tego, no .. dumbledore'a i oczywiście harry, ron, hermiona i ginny ! i syriusz. Odpowiedz Link Zgłoś
incredible_ Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 17.04.10, 20:52 Ginny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.selena ... 19.04.10, 15:56 TEGO KTÓREGO IMIENIA NIE MOŻNA WYPOWIADAĆ-Voldemorda .Żartuję,lubię Hermionę i Rona. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_emo Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 19.04.10, 16:01 Hmmm... Harryego, Hermionę, Draco No i oczywiście Dumbledora Wszystkich ogólnie lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 19.04.10, 16:03 eee... zgredek - taaa, mój idol q: Odpowiedz Link Zgłoś
cool.owa Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 19.04.10, 16:07 Hermiona < emmuś kace> Odpowiedz Link Zgłoś
annie.xd Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 19.04.10, 16:21 Draco<3, Syriusz, Lupin i bliźniaki Weasley ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: xd 20.04.10, 15:04 Syriusz Jak zaczęłam niedawno czytać Harrego, to jakoś najbardziej go polubiłam... Ale w części którą teraz czytam, on umiera ( Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: xd 20.04.10, 19:48 ron - zdecydowanie . hermiona , właściwie to jestem do niej ppodobna , ale zawsze ją lubiła. no i harry jest fajny , luna , bliźniacy : DD Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Wasza ulubiona postać z Harryego Pottera.? : 20.04.10, 20:19 Draco. < 3 uwielbiam go...oglądam te filmy głównie dla niego.;pp Odpowiedz Link Zgłoś