eweluna97 28.12.09, 10:02 hej laski . mam dla was takie pytanie ;p jaki powinien być wasz wymarzony chłopak . ? charakter , wygląd , lub inne cechy . ? ps. jak był taki wątek to sorrki ; ** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszkaa Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 10:24 blondyn z niebieskimi oczami . < 3 wysportowany , zabawny i mądry . romantyczny . < 3 odpowiedzialny . kaloryferek . xxxddd no to chyba tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 10:25 myszkaa napisał(a): > blondyn z niebieskimi oczami . < 3 > > wysportowany , zabawny i mądry . > > romantyczny . < 3 > > odpowiedzialny . > > kaloryferek . xxxddd > > no to chyba tyle . kurna , miało być tak : no i kaloryferek musi mieć . xxxddd Odpowiedz Link Zgłoś
niewiqedzicd Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 10:22 No powinien być zabawny , miły . Ciemny bląd włosy , zielone oczy , wysoki i na luzie ;] AA... ii wysportowany xD Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 10:25 no nie wiem...xd. Powinien być miły, mądry, przystojny, szczery, kochający...xd. I chyba tyle xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
eweluna97 Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 10:34 mój wymarzony chłopak powinien mieć baaaaardzo duże poczucie humoru ;d mieć niebieskie oczy ;* i wysportowany , a i powinien mnie kochaac najbardziej na świecie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kim_xdd Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 10:36 Hymmmm. ? Trudno powiedzieć. Ale napewno musi mieć czarne wuosy.! mmmm. Tatuaże bo chłopcy z tatuażami są sexy.!. Wysportowany , musi umieć dobrze się bawić, zabawny. dalej nie wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 11:16 koniecznie poczucie humoru. A wygląd coś jak Kellan Lutz Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 11:57 Ehm... Tego się na da określić w wyglądzie... No, ale mogą być takie średniej długości włosy blondyn/brunet i oczy piwne xD. A z charakterku to musi potrafić mnie rozśmieszyć do łez xP Odpowiedz Link Zgłoś
addie Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 16:58 Z wyglądu to musi mieć duże błękitne oczy, ciemny blond włosy i mały słodki nosek (xd). A z charakteru to musiałby być miły, odpowiedzialny, czuły, romantyczny, mądry i z wielkim poczuciem humoru <3. Taa, można se pomarzyć. Teraz to sami idioci są. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: . taa, chłopaki . xd 28.12.09, 17:12 był, ale mniejsza oto. mój : czarne włosy, ciemne oczy, wysoki. i zeby mu na mnie b.zależało. < 33. Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 ;-) 29.12.09, 15:44 oo , Boże żeby był taki jak Justin . a teraz serio . wygląd : ładny ( banalne ) , opalony , szczupły , brązowe oczy i włosy , fajnie się ubiera . charakter : romantyczny ( podstawa ) , miły , uprzejmy , szczery , z poczuciem humoru . zainteresowania : piłka nożna . Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: ;-) 29.12.09, 15:50 Justin Bieber *,* głos , umie tańczyć , śmieszny , supermegahiper charakter . wgl. co ja bd wam Justina opisywać x - DD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 ajć ideał ;p 29.12.09, 18:49 Hm no to : brunet/blondyn (wole brunetów) Koniecznie piwne oczka Wyskoki, ale nie jakis olbrzym czy cuś Jesli chodzi o ubranie to nie mysi byc jakies totalnie odjechane czy cos, wytarczy ze bedzie wyprasowane Musi byś taki hm powiedzmy specyficzny denerwuje mnie jak jego co drugie słowe to "ku..." mysi byś totalnie romantycny, taki kochany moj miś, który lubi sie przytulać itd. Ojj taki miluśi i zeby nie miał pustki w głowie czy czegos tam Taki mój kochany Za przykład podam: mateusz, michał, marcel, błażej ........ Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: ajć ideał ;p 29.12.09, 18:53 Ideał? Musi mieć zniewalające spojrzenie i aktorski uśmiech Wysoki, najlepiej brunet,, o i opalony Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 18:51 Mój Powinien Być Wysoki Brunet Troskliwy Zwariowany Ale To Ideał . A Takich Nie Ma . ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 18:52 mądry, zabawny, przystojny taki marcel albo nikodem legun ;] Odpowiedz Link Zgłoś
maximum_ride Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 18:54 nie chce mi się opisywać, to zdjęcia dam xD Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 18:55 ` dla mnie najważniejszą cechą jest to aby był zabawny ;.p oczywiście musi mnie szanować itp. wygląd nie ma zbyt dużego znaczenia, obojętnie ! żebym poczuła na jego widok motylki w brzuchu, miała rumieńce itp. musi mieć to coś ;.dd Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 18:56 Szczerze? Mój skarbek to ideał (; ;* No więc blond włosy, obojętnie jakie oczy, wyższy ode mnie, ubiera się na sportowo, ale nie dres.! Zabawny, kocha mnie x3, opiekuńczy, bezinteresowny Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek . 29.12.09, 18:56 Powinien: Być brunetem. Mieć brązowe oczy. Mieć białe zęby. Mieć prosty nos. Być wyższy ode mnie o 20 cm. Mieć kalo na brzuszku. Mieć bez pryszczową cerę. Wyglądać jak Joseph Jonas. Być wysportowany. Umieć gotować. Być miły. Być słodki. Być przystojny. Być przyjacielski. Być kochany. Mieć styl. Nie zaliczać modowych wpadek. I spędzać ze mną wieeele czasu. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 18:53 wiesz, coo? Nie mam ideału chłopakaa... Ja mam takie coś, że jak zobaczę jakiegoś chłopaka to od razu wiem, że to to. Miałam tak 2 razy i jak na razie się na moim "instynkcie" nie zawiodłaam. Chociaż... Lubię chłopaków z lokami. ;dd One mnie po prostu rozbrajają. ;dd A charakter to hmm... zabawny, miły, przystojny, inteligentnyy i lekki zazdrośnik (w sensie takim żeby był zazdrosny, ale bez przesady!) ;pp i chyba tylee. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 18:56 Powinien być taki jak Joe albo Nick Jonas i tylko tacy mi się podobają Strasznie podobają mi się bruneci! A z cech ogólnych na pewno musi być kulturalny Odpowiedz Link Zgłoś
papcia18 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 19:00 Powinien być wysokim brunetem o ciemniejszej karnacji i białych zębach(jak Taylor Lautner) Wesoły, miły, inteligętny, powinien dobrze tańczyć i wierny Ale żeby nie był zbyt pewny siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_xd Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 19:06 Nie mam pojęcia powinien Być miły ładny wysportowany mieć kaloryferek i kochać muzyke i grać na gitarze Odpowiedz Link Zgłoś
kaniaklimek12 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 19:09 Nie wiem jak dokładnie powinien wyglądac mój wymarzony chłopak, ale powinien mieć to coś w oczach i poczucie chumoru Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkaa13 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 21:18 Mój wymarzony chłopak musi być ładny , mądry , modny ;-D i musi mieć ładne buty . . . ;-P i żeby był romantyczny Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 21:23 taaa... wysoki brunet,zielone/niebieskie oczy,wysportowany,zabawny,kochany,ROMANTYCZNY (!),mily,opiekunczy,opalony;p Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 21:39 Wygląd: Czarne lub brązowe włosy, krótko ścięte, ale nie aż tak króciutko tylko aby tak sobie stały trochę. Oczka: Piwne Karnacja: taka ciemna, lekko mulatkowata xd Wzrost: no żeby miał tak z 180 cm albo i więcej Sylwetka: powinien być szczupły ale nie chudy, nie musi być jakimś mięśniakiem, ale lekki kaloryferek na brzuszku by się przydał no i takie pełne całuśne usta, ale to już dodatkowy rarytas. Charakter: Powinien być tolerancyjny wobec innych ludzi i wobec mnie, np. nie powinno mu przeszkadzać jakbym słuchała innej muzyki. Powinien być inteligentny, ale stopnie w szkole mnie nie obchodzą, bo prostu musi być inteligentny i błyskotliwy żeby było o czym z nim gadać. Powinien mieć podobny światopogląd do mojego (podobny! nie taki sam! możemy się nie zgadzać w paru kwestiach). Dobrze by było jakby rozumiał moją nienormalność i ją doceniał. Powinien być jeszcze: opiekuńczy, trochę romantyczny, wierny, zabawny, dojrzały emocjonalnie (w końcu przeciwieństwa się przyciągają). Ale się rozmarzyłam ... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
muahahahaha Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 21:48 Blondyn, niebieskie oczy, słodziak . Musi mieć poczucie humoru . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darusia_009 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 21:54 czarne włosy, zielone oczy, wysoki, ciemna karnacja xDD kaloryferek musi być i oczywiście śliczny uśmiech.. rozważny i romantyczny, musi mnie szanować i kochać! ale najważniejsze żebym poczuła to "coś" będąc z Nim Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 książe x DDDD . 29.12.09, 22:01 przystojny , kolor wlosów - dowolny x D { tylko nie rude } , ładne oczy ,. wysoki , wysportowany , sexowny x D ; z poczuciem chumoru , inteligentny , szczery , romantyczny , z dystansem do sb , kochający , opiekuńczy , troche szalony .. ahh dużo by tu jeszcze wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
koteq54 Re: książe x DDDD . 29.12.09, 22:02 koteq54 napisał(a): > przystojny , kolor wlosów - dowolny x D { tylko nie rude } , ładne oczy ,. > wysoki , > wysportowany , sexowny x D ; > z poczuciem chumoru , inteligentny , szczery , romantyczny , z dystansem do sb > , > kochający , opiekuńczy , troche szalony .. ahh dużo by tu jeszcze > wymieniać sory : Z poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 21:57 czarny albo brązowe włosy . ewentualnie blondyn ale nie całkiem . oczy obojętniie . ; p Dla mnie najważniejsze są włosy ( na głowie ) ; p , Ma nje być chamski dla mnie i dla kumpli , dla innych moze być. i ma być zabawny . ; p może palić. Może być emo . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 21:59 akurat u mnie istanieje taki jeden kolo , ale to nie ważne . zapomniałam dodać że najlepiej jakby to był koles ( albo sam ) Bill Kaulitz . ; > Albo Justin Bieber . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:05 Kurczę, powinien być ... normalny. Mój ideał siedzi zawsze naprzeciwko mnie na przerwach. Z inną. Kurw. Odpowiedz Link Zgłoś
loreline_ Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:07 Mój ideał chłopaka to Tom Kaulitz <33. Nie mam nic więcej do dodania xd. Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt_ Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 23:14 Moje upodobania sa rozbieżne. od Nicka jonasa do olivera sykesa . WŁOSY Odpowiedz Link Zgłoś
alohafromhell Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:03 Mój . Ten , który juz jest XD wysoki , brunet , ciemne oczkaa , wrażliwy , dowcipny , urooczy . Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:05 Wysportowany, zabawny, ciemna karnacja włosy także ciemne i dobrze zbudowany ogólnie to przystojny i czarujący ;D Wiem mam duże wymagania ^^ ale która dziewczyna by takiego nie chciała xD Odpowiedz Link Zgłoś
daruskaax3 Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:12 mój ideał to David Henrie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham ... 29.12.09, 22:07 ma mnie kochać ! i tyle. a co ja wam będę opisywać opisywać jaki jest mój ideał . Odpowiedz Link Zgłoś
talie_ Re: ... 29.12.09, 22:10 wysoki , szatyn o czarnych oczach . XD zabawny , wrażliwy , trochę nieśmiały , muzyk . ale oczywiście ideałów nie ma . : x Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: ... 29.12.09, 22:18 szatyn , brązowooki , wyższy ode mnie :p , wysportowany , ciut nieśmiały , trochę muzykalny , romantyczny , opiekuńczy , taki w stylu dżentelmena. :p Odpowiedz Link Zgłoś
decode_ Re: :serce: 29.12.09, 22:12 Wygląd : czarne włosy , brązowe oczy , nawet umięśniony xD praktycznie styl żeby miał taki jak Efron Charakter : kochany , szanował mnie i rodzinę swoją , towarzyski , uczuciowy , opiekuńczy , wyluzowany , kochał mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:13 Wygląd: Włosy: bląd, do szyi Oczy: czekoladowe Zęby: Białe i proste (wiem dziwne że patrze na zęby) Karnacja: ciemna ale nie jak u murzyna tylko troche ciemniejsza od przeciętnej Modny Charakter: Miły, mądry, zabawny, dobry, itp. Jak się taki trafi bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: . taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:22 nie mam ideału. jak zobacze jakiegoś to wtedy dopiero mi się podoba, nie moge narazie określić jego włosów, budowy itd. ale lubię chłopców, którzy mają czepkę( taka skejtowską ) z daszkiem na bok i buty z wystającymi sznurówkami i postawionym językiem . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas taa, chłopaki . xd 29.12.09, 22:58 POWINIEN: charakter: -zabawny (musi potrafić mnie rozśmieszyć do łez) -być miły -kochany -inteligentny -odpowiedzialny -dojrzały -czuły -romantyczny -zwariowany -troskliwy -słodki wygląd: -ciemne włoski (najlepiej czarne) -ciemne oczka (brązowe lub czarne) -ciemna karnacja ale nie koniecznie -prosty i śliczny nosek^^ -zmysłowe usta * , * -ładne uszy - hahaha nie no, teraz to już chyba przesadzam xDD -proste i białe ząbki -MUSI SIĘ GOLIĆ! -wysportowany -kaloryferek chociaż też bez przesady (nie jak Pudzian xD) -umięśniony (jak wyżej ;P) -śliczne dłonie -wyższy ode mnie gdzieś z od 10 do 30cm inne: -powinien ślicznie śpiewać lub przynajmniej ładnie xDD -powinien umieć grać na jakimś instrumencie/tach (np. gitara, pianino) -powinien się ładnie i modnie ubierać -powinien ładnie pachnieć -nie koniecznie musi mieć dużo kasy -powinien umieć angielski I najważniejsze musi być o mnie zazdrosny (tylko bez przesady), kochać mnie nad życie i powinien nie widzieć świata poza mną Ogólnie rzecz biorąc powinien być Joseph'em Jonas'em xDD <33 Odpowiedz Link Zgłoś