pretty_lady 01.02.10, 16:03 Hej,na jutro na niemca musze przygotować 10 zdań na temat 'moje hobby'chodzi mi o to czy znacie jakieś dobre słowniki internetowe,które przetłumaczają całe zdania?Zależy mi na tym ; ) Czekam na odpowiedzi!. <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skasia Re: Zadanie na niemiecki,HELP! 01.02.10, 16:30 słowniki same w sobie nie są złe.ale tłumaczyć zdaniami nie polecam.nie zawsze są dobre czasy itp. rzeczy. lepiej napisz je użytkowniczkom może Ci pomogą. (jakby co mogę Ci pomóc ; ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
j.o Re: Zadanie na niemiecki,HELP! 01.02.10, 16:33 Ale jak hobby to np. jazda na rowerze , chodzenie do kina itp ? Możesz właśnie napisać zdania , które chcesz napisać i możemy przetłumaczyć ;D Np . Mein Hobby ist Rad fahren und ins Kino gehen . < moje hobby to jazda na rowerze i chodzenie do kina> Odpowiedz Link Zgłoś
j.o Re: Zadanie na niemiecki,HELP! 01.02.10, 16:30 to nawet szczegołowe : translate.google.pl/#pl|de| Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakxdxd Re: Zadanie na niemiecki,HELP! 01.02.10, 16:31 wpisz sobie w google "google tłumacz" i pierwszy link weź "translate.... " i tam masz wszystko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Zadanie na niemiecki,HELP! 01.02.10, 16:32 Słowniki nie są zbyt dobre bo czas może byc zły. Niech Ci użytkowniczki kotka pomogą. [np. ja xD ] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Zadanie na niemiecki. 01.02.10, 16:34 Tekst linka Według mnie fajny , ale mogłabyś się troszkę wysilić i napisać coś sama Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Zadanie na niemiecki. 01.02.10, 16:44 napisz po polsku zdania i tu wklej Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady ;3 01.02.10, 16:57 THX ;33 Już zrobiłam zadanie,bez waszej pomocy by się nie obeszło * Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 translatory 01.02.10, 16:49 translatory nie są zbyt dobre, bo tłumaczą dosłownie i niekoniecznie dobrze. No i często bez poprawnego szyku zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: translatory 01.02.10, 17:20 Wiem,ale wydaje mi się,że jest dobrze przetłumaczone.No ale zobaczymy jutro Odpowiedz Link Zgłoś