vici 06.02.10, 18:52 Wolicie słuchać muzykę w słuchawkach czy bez? A jak tak to którą piosenkę najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralowa . 06.02.10, 18:55 `.Na kompie to normalnie słucham, a na ipodzie to, przez słuchawki -,- A piosenki to wszystkie moich ulubionych wykonawców ;>. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Hmm 06.02.10, 18:56 Lubię słuchac przez słuchawki;D Np Ke$ha TIK TOK,albo Justin Bieber One less lonely girl..;D Wtedy mam 'swój świat'i nikt mi nie przeszkadza;D Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 06.02.10, 19:00 Najbardziej lubię słuchać muzyki przez słuchawki . Ulubiona piosenka ? Obecnie The only exception , Paramore Odpowiedz Link Zgłoś
prinsesska wiadomo;** 06.02.10, 19:00 przez słuchawki, wtedy nikt nie wie co robie i to jest najlepsze na kompie słucham radia kotek.pl a na mp3 Demi Lovato-That's How You Know, na komórce Kelly Clarkson-Becous of you Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Słuchawki... 06.02.10, 18:58 na słuchawkach. jaką piosenkę? toż to całkiem inne pytanie. :c Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 i... 06.02.10, 19:00 ja wole w słuchawkach takich wielkich one są cool nie wiem czemu ale tak jak słucham bez nich dziwnie sie czuje pewnie sie przyzwyczaiłam Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:01 myślałam, że chodzi może o to, jakich słuchawek używamy, albo coś c(: w domu bez słuchawek. w miejscu publicznym- ze słuchawkami bo irytują mnie ludzie, którzy nie potrafią uszanować zdania innych, którzy niekoniecznie chcą słuchać kretyńskiej muzyki peji w autobusie ;x a jaka muzyka? killers, radiohead, coldplay, ewr, marika, junior, ostr sporadycznie, no i cała kupa Odpowiedz Link Zgłoś
kama95w Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:05 W słuchawkach;] Ostatnio słuchałam najbardziej Charlie Grant & Pete Woodroffe & Simon Wilcox - Naughty Polecam fajna piosenka;D Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:10 Na kompie normalnie rozwalam na cały regulator czasami;D ale na telefonie to już wole słuchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: Słuchawki... 06.02.10, 20:33 W domu przez głośniki ewentualnie wieczór jak mama idzie spać albo jak gdzieś jedziemy autem czy coś to przez słuchawki Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:11 Zgadzam się z bouche2 Wkurw*ają mnie takie osoby. Nie interesuje mnie to czego oni słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
bravien Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:13 ` ja wolę słuchawy. drowning pool - bodies . < 3333 Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne jeżeli o mnie chodzi to... 06.02.10, 19:12 ...weszło mi to w nawyk, czy przed komputerem czy w podróży zawsze na słuchawkach. Dla tego dużą wagę przywiązuję do tego jaki kupuje sprzęt. Dla tego nie kupuję jakiś lansiarskich kiepsko grających skullcandy tylko takie które grają porządnie. Ja mam naprzykład AKG K430. AKG i Sennheiser to w tym momencie najlepsze dostępne firmy robiące dobre słuchawki. Nie kupuj Skullcandy!!! Zawiedziesz się ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:18 zdecydowanie wolę słuchać muzyki przy pomocy głośników, słuchawek używam tylko wtedy, kiedy słucham czegoś na telefonie. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:19 Oczywiście , że w słuchawkach ; D W nich słychać każdy szczegół, uwielbiam się tak wsłuchiwać np. w piosenki Nicka Jonasa xD Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:24 W ipodzie ze słuchawkami,na kompie albo tak albo normalnie. Ulubiona piosenka? Nowe Rihanny. Ejj koralowa jakiego masz ipoda? Chodzi mi o generację i kolor. A umiesz może nagrywać wideo? Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:29 oczywiście że przez słuchawki ;D ale ja do nich mam takie szczęście że każde potrafię zepsuć ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Słuchawki... 06.02.10, 19:35 przez słuchawki ;p piosenki wszystkie ulubione ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakxdxd słuchawki 06.02.10, 20:06 zależy od miejsca w domu jak się przebieram szykuje do szkoły itp. to na głośniku mam jeśli jade samochodem albo ide ,albo lekcje odrabiam lub leże w łóżku to słuchawki wszystkie piosenki po kolei xd Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: słuchawki 06.02.10, 20:27 Jak jestem w domu to słucham z kompa albo wieży . Jak gdzieś jadę, jak idę po mieście czy do szkoły to w słuchawkach (najczęściej z iPoda lub telefonu) . Bo po co mam puszczać z z głośników , nie każdy ma ochtę słuchać muzyki ze mną ani ja nie mam ochoty słuchać czyjejś muzyki . Miejscowe dresy nie lubią Jonasów . . ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: słuchawki 06.02.10, 20:30 Wole słuchać na głos . Niestety w szkole jestem skazana na słuchawki . Mam duzo ulubionych piosenek . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Słuchawki... 06.02.10, 20:46 bez... no ale jak cala familia w domu to nie bd im puszczac.... Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Re: Słuchawki... 07.02.10, 00:28 ja zawsze słucham w słuchawkach XD a jeśli chodzi o to czego slucham to przeważnie rock Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Słuchawki... 07.02.10, 10:40 przez słuchawki, zdecydowanie. nie lubię kiedy inni wiedzą czego słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Słuchawki... 07.02.10, 10:43 przy kompie i w domu bez słuchawek, a tak w sQl, w autobusie itp. ze słuchawek. c: Odpowiedz Link Zgłoś
lucuch. Re: Słuchawki... 07.02.10, 10:49 zdecydowanie bez słuchawek. (: ostatnio lubie beyonce. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Słuchawki... 07.02.10, 10:49 wolę przez słuchawki . ; ] a tymczasowo moją ulubioną piosenką jest paramore - misery business . Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd Zdecydowanie bez słuchawek;D 07.02.10, 10:56 Bardzo nie lubie sluchac muzy przez sluchawki xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Słuchawki... 07.02.10, 11:02 ja wolę bez słuchawek. Słuchawki psują słuch ;p Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Słuchawki... 07.02.10, 11:05 no racja niby psują słuch, ale dla mnie to nie ma różnicy czy z czy bez xd a czego słucham ... duuuuuużo tyle powiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 mm. ;* ! 07.02.10, 11:08 Ja baardzo lubie w sluchawkach . a mojaa piosenka ktorej slucham na okraglo to ' Mam wyje*bane ' . supeer nutkaa Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: mm. ;* ! 07.02.10, 11:17 Psują słuch? Nie rozbawiajcie mnie. Jak ktoś do ciebie gada, gdy jesteś w szkole... Wtedy też słuch ci się psuje. Najlepiej obetnijmy sobie uszy, bo na każdym kroku możemy zepsuc sobie słuch! Wolę w słuchawkach. Teraz oszczędzam na takie wieelkie. ; } Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Słuchawki... 07.02.10, 11:14 Zdecydowanie ze słuchawkami, zwłaszcza jak sie chce na lekcji słuchać.. Odpowiedz Link Zgłoś