zaczarowana__ Re: damy w muzyce. :3 16.07.10, 22:27 Megan Fox . Jest śliczna . < 3 . ! Kristin Stewart . Jest boska Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Moje damy w muzyce 16.07.10, 22:31 Madonna,Shakira,Jenifer Lopez, Takie jest moje zdanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewella Re: damy w muzyce. :3 16.07.10, 22:31 Britney Spears, bo po ciężkim okresie w swoim życiu powróciła silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: damy w muzyce. :3 17.07.10, 18:49 eva petersen i alison mosshart. za styl, za głos i za charyzmę. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
juliettee Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 11:18 na pewno Amy Lee, bo dzieki niej naprawde zainteresowalam sie muzyka i potrafi byc gwiazda bez skandali. Katie Melua, bo skupia sie na swojej muzyce, nie opowiada bzdur o swoim zyciu prywatnym i do tego pomaga ludziom Alison "VV" Mosshart. za jej styl i unikalnosc. za to, ze jest kobieta z charakterem. Polly Scattergood podziwiam za jej poezje i odwage w byciu soba i tworzeniu o tym, co czuje. i za dzwieki ktore mnie inspiruja codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 13:43 GaGa, bo jest wspaniałą artystką. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex hmm , 22.07.10, 14:06 trudno mi powiedzieć , .. szanuję Courtney Love - wg. mnie ma dobry głos oprócz tego Marylin Monroe , Edyta Bartosiewicz , Kasia Nosowska ... musiałabym się głębiej zastanowić . Niesamowity głos ma również Sarah Brightman , Sinead O'Connor , Enya [ cudo : 3 ] nie naśladuję ich stylu . Odpowiedz Link Zgłoś
dodii7 Nigdy nie zgadniecie!! xD 22.07.10, 19:20 Jeśli chodzi o damy jak widzę a nie nastolatki ( zresztą w moim wieku xp) to ostatnio byłam na koncercie zespołu ''ŁZY'' Nie słuchałam ich muzyki specjalnie, ale koncert był za darmochę, więc poszłam. ANIA WYSZKONI dała niesamofity koncert, miała idealny kontakt z publicznością, nowe NIE UŻYWANE PRZEZ GWIAZDY HOOLYWOOD pomysły. A po koncercie dawała autografy, jako jedna z nielicznych artystek wśród polskich gwiazd. Zrobiła na mnie wyjatkowo dobre wrażenie. Wśród polskich gwiazd uważam ją za coś niepowtarzalnego. Jest NAWET lepsza od Dody na której koncercie też byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 18:33 Miley Cyrus - uważam że ma fajny glos i jak na swój wiek to naprawde dużo osiagła Jennifer Lopez - jest genialna aktorką i ma fajny głos Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 18:37 Moja idolka to Amy Lee z Evanescence. Już jako dziecko ją uwielbiałam. Moje największe marzenia z dzieciństwa: śpiewać jak Amy Lee, mieć takie fajne włosy jak Amy Lee, i tak dalej. Podziwiam ją, bo jest prawdziwą artystką. Ma taki niebanalny głos... Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 18:42 Jeżeli chodzi o muzykę to nie ma takiej. Słucham zespołów, w których są faceci. No i na nich się wzoruję. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet a jest taka. ;3 22.07.10, 18:46 Florence and the machine, jej głos jest cudnym muzyka we mnie tak jakby wsiąka, jak w gąbkę. A te jej włosy są uzupełnieniem. ;3 Ma się co podziwiać, bo ja próbuję dosięgnąć moją skalą głosu, do jej śpiewu. Nie chodzę na żadne lekcje, ale ćwiczę jak leci muzyka. No i muszę sobie farbnąć włosy, na taki kolor, bo jest z-a-j-e-b-i-s-t-y. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
asiax33 Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 18:49 nie raczej, nie . słucham muzyki - bardzo dużo . ale Miley czy Selena - to nie " damy " no dajcie spokój . xd Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszowa Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 20:09 Hayley Williams Christina Aguilera i Shakira więcej mam męskich idoli ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 Re: damy w muzyce. :3 29.07.10, 12:59 Rihanna <3 - no jestem jej fankąMoim zdaniem na każdej płycie było coś innego,zmienia się.Nie jest nudna i ma ciekawy słodko - ostry styl.Dla mnie jest numerem 1. Ale lubię też Beyonce bo to tak DIVA muzyki.Fajne są <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bacmolek Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 19:14 Kilka lat temu koleżanka podrzuciła i Terrę Naomi, i kocham ją za jej głos. Szczególnie w "Say it's possible" i "Vicodin Song". Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia yeah c: 22.07.10, 19:29 Shakira. czemu? bo jest naturalna, utalentowana, piękna, bardzo, bardzo, bardzo mądra, udziela się charytatywnie ;d Shakira jest najlepsza <33 Odpowiedz Link Zgłoś
esme1 Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 19:32 hm, dużo jest takich kobiet w muzyce, które są godne naśladowania, mają swój własny, niepowtarzalny styl i za to są lubiane. ja jako takiej jednej jedynej nie mam, bo ja praktycznie ciągle zmieniam swoją idolkę, tzn. mam od dawna Hayley Williams, którą baaardzo lubię i podziwiam, ale chyba coś mi słabnie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 19:45 Na pewno Florence Welch (Florence + The Machine) za to że potrafi łączyć różne gatunki muzyczne i posiada niesamowity głos, ale przede wszystkim za to że hipnotyzuje mnie swoją muzyką. A drugą osobą na pewno jest Alice Glass (Crystal Castles) jest mega spontaniczna, a psychodeliczna muzyka sprawia, że wpadam w trans, chyba tak to mogę określić. Odpowiedz Link Zgłoś
jb...xddd Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 19:46 dla mnie to chyba ... beyonse . dlatego , że ( z tego co wiem ) dużo pracowała i wgl. jest inteligentna , dobra , io prostu lubie jej muzyke . i też nie chodzi mi o to , że nagrała jakąś fajną piosenkę i już ją " looofciam" po prostu jak dla mnie jest to wzór do naśladowania , i żeby być taka jak ona , trzeba bardzo dużo pracować i robić to co się kocha , a takich ludzi jest co raz mniej . i każdy według mnie powinien ją podziwiać . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 19:50 Ejj, czemu twój nick zaznaczyli na czerwono?? A co do tematu to większość jest piosenkarek niż piosenkarzy c: Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Karin Dreijer Andersson 22.07.10, 19:53 Wystarczy posłuchać i wiadomo za co. < 3 < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Karin Dreijer Andersson + 23.07.10, 14:11 A jeśli chodzi o styl życia - chciałabym mieć szczęśliwą rodzinę (Fever Ray "Triangle walks") i umieć tak perfekcyjnie oddzielić życie zawodowe od prywatnego. I być szczęśliwa z tego co robię. I robić to tak wyśmienicie. A druga moją miłością jest La Roux! Ja już można naśladować modowo (Karin trochę nie ma stylu), do tego ma świetny głos i tworzy cudowną muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 19:56 Zdecydowanie Lady GaGa!Jest utalentowana i oryginalna. Jej piosenek mogłabym słuchać cały czas...Ich liebe dich GaGa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: damy w muzyce. :3 22.07.10, 20:02 Po krótkim zastanowieniu stwierdziłam,że jednak znajdzie się dla mnie taki wzór do naśladowania. To Katarzyna Nosowska. Jest po prostu prawdziwą, wspaniałą artystką. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: damy w muzyce. :3 29.07.10, 12:30 florence, ladyhawke, skin ze skunk anansie, alison mosshart, alice glass. c; Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: damy w muzyce. :3 29.07.10, 13:10 Nie chcę być drugą Lady GaGą, ale lubię jej pokręcony styl, chwytliwe piosenki itd. Oprócz tego wspaniałą kobietą jest Nosowska, oprócz tego bardzo podziwiam Janis Joplin. Odpowiedz Link Zgłoś