ailey Re: Bracia ... 24.02.10, 10:44 Jak dla mnie twój bart ma poczucie humoru Tez mam brata 18 latka i jest zajebioszczy lepszego mieć nie mogłam Wcześniej cały czas się biliśmy, wyzywaliśmy ale z tego już wyrośliśmy i się świetnie dogadujemy i w twoim przypadku to tez jest kwestia dorośnięcia do bycia siostrą a on bratem i z wiekiem zobaczysz, że starszy brat to korzyści Mój daje mi teraz kasiorkę jak ja nie mam PzDr Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Bracia ... 24.02.10, 10:48 mój brat ma lat 19, ale lubię z nim przebywać. można się z nim pośmiać, powydurniać. ostatnio byliśmy na sankach :d niektórym taki układ nie odpowiada, ale mnie tak! poza tym Dawid umie być też poważny, kiedy sytuacja tego wymaga. nie wątpię, że potrafiłby stanąć w mojej obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Bracia ... 24.02.10, 11:05 to, że ma osiemnaście lat, nie znaczy, że uważa się za dorosłego. czy naprawdę chciałabyś, żeby nie pozwalał Ci się odzywać przy jego kumplach, zakazał wchodzić do pokoju i wygłaszał antyglobalistyczne uwagi na temat Twoich zainteresowań? według mnie to dobrze, że ma dystans do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Bracia ... 24.02.10, 16:05 mój brat ma 20 lat, no w tym roku 21 ale to dopiero we wrześniu .. szczerze mówiąc, to on też jest dosyć dziecinny, może nie tak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Bracia ... 24.02.10, 16:19 Nie mam brata, ale mój sąsiad ma 19 lat i budował z kolegami domek na drzewie xD Odpowiedz Link Zgłoś
missisipi__ Re: Bracia ... 24.02.10, 17:44 Mam, brata, który ma 19 lat, i zachowuje się jak strasznee dziecko xD nie powiem, co robi, bo aż wstyd mówić xD Odpowiedz Link Zgłoś
doniusia Re: Bracia ... 24.02.10, 21:03 ja na szczęście nie mam takiego problemu, mam młodszego brata, Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Bracia ... 24.02.10, 21:07 mam 11-letniego brata. też ostatnio budował ilgoo xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaaa Re: Bracia ... 25.02.10, 10:46 Nie ja nie mam takiego brata czasem wkurzy ale jest spoxik Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Bracia ... 10.03.10, 13:20 Mam straszego brata co ma 18 lat i cały czas mnie leje jak jest w domu to kompa nie chce dawać rozwala głośno muzyke jakies Metaliki i inne . Weście i młodszego co ma 10 lat , jest fajny , choć czasami sie tak bijemy ze normalnie wlosy mi czasem wyrywa kopie i wogle potem mam siniaki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ ... 10.03.10, 13:28 Ja mam siostrę, która ma 21 lat . Nie mam brata . Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: ... 10.03.10, 13:51 ja mam młodszego brata ( 10 ) lat ale no wiesz . . . chłopacy później dojrzewają ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Bracia ... 23.03.10, 18:52 mój brat ma 21 lat i zachowuje się normalnie. za to mam jeszcze brata w wieku 7 lat więc się mu nie dziwię,że zachowuję się dziecinnie w końcu jest jeszcze mały. Odpowiedz Link Zgłoś